Dodaj do ulubionych

Biedny i brzydki czy piekny i bogaty?

26.02.07, 17:34
Jak sadzicie, kogo warto wybrac?
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 17:46
      Kulawego;)
    • horpyna4 Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 17:46
      Mądry i dobry.
      • nie_miec Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 17:48
        U mezczyzn wybor jest prost. Ta z najwiekszym biustem :).
        • wiarusik Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 17:49
          Bez ładnej buzi i cyc nie pomoże;)
          • golema Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 17:51
            Z cycem to racja. Im wiekszy tym lepszy.
            • wiarusik Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 17:53
              Ależ oczywiście!:)
              Ale zaraz po ładnej buzi;P
              • golema Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 17:54
                Albo na rowni :). Z duzym biustem nigdy nie jest zle.
                • wiarusik Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 17:55
                  Od przybytku głowa nie boli;)
                  • golema Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 17:58
                    Od dwoch przybytkow :).
                    • nie_miec Biust wiekszy v. biust mniejszy :). 26.02.07, 18:02
                      Milo mi, ze watek wam rosnie :).
                      • wiarusik Re: Biust wiekszy v. biust mniejszy :). 26.02.07, 18:05
                        nie_miec napisał:

> Milo mi, ze watek wam rosnie :).

Mnie też jest miło,ale lepiej powiedz cos o biuście,a nie oftopikujesz;)
                    • wiarusik Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 18:08
                      golema napisała:

> Od dwoch przybytkow :).

Gdyby był jeden,to przykro.
                      Gdyby 3,to pytałbym się z której części Czarnobyla ich nosicielka pochodzi;)
                      • nie_miec Lepiej miec biust piekny czy zupelnie brzydki :). 26.02.07, 18:10
                        That is the question!
                        • wiarusik Re: Lepiej miec biust piekny czy zupelnie brzydki 26.02.07, 18:13
                          A jaki to jest brzydki biust?;)
                          • nie_miec Re: Lepiej miec biust piekny czy zupelnie brzydki 26.02.07, 18:25
                            Nie wiem :). Mam sliczny :).
                            • wiarusik Re: Lepiej miec biust piekny czy zupelnie brzydki 26.02.07, 18:27
                              nie_miec napisał:

> Nie wiem :). Mam sliczny :).

Rzecz względna;)
                              Zamieść w wizytówce to ocenię;)
                              • nie_miec Re: Lepiej miec biust piekny czy zupelnie brzydki 26.02.07, 18:31
                                Jezeli pytasz jak wyglada biust brzydki to nie masz zdolnosci
                                oceny. Szkoda mojego biustu dla kiepskiego oceniacza :).
                                Pocwicz jeszcze troche :). I zmien ten infantylny niczek
                                jezeli chcesz sie do biustu dostac. Chyba, ze lubisz biusciki :).
                                • wiarusik Re: Lepiej miec biust piekny czy zupelnie brzydki 26.02.07, 18:34
                                  Jesteś bardzo pewna siebie;)
                                  Mogłabyś go chociaż opisać jak wygląda.

Jak chcesz,to mów do mnie "wiarusiński",ale to wg mnie brzmi zbyt oficjalnie;)
                                  • nie_miec Opis biustu :). 26.02.07, 18:42
                                    Wyglada cudownie. Dwa energicznie wolnostojace lekko zaokraglone stozki.
                                    Sutki leciutko patrza w niebo. Jedrnie i sprezyscie sie odksztalcaja.
                                    Moze popros jaks kolezanke z ladnym biustem aby na moment tobie biust
                                    pokazala :).
                                    • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:43
                                      Nie umiesz opisywać kształtu;)
                                      Kolor sutków chociaż,jeśli można?;))
                                      • nie_miec Meski opis. 26.02.07, 18:48
                                        Opisz swoj ksztalt :). Nie caly. Tylko ta czesc :).
                                        Sutki tez mozna - z daleka :). Opisano je ostatnio
                                        kolorem boskim :). Jaki to moglby byc kolor?
                                        • wiarusik Re: Meski opis. 26.02.07, 18:49
                                          Bardziej brązowe czy jasnoróżowe?;)
                                          • avital84 Re: Meski opis. 26.02.07, 18:52
                                            Wiarusik:) Gdzie nie spojrzeć to ty tylko...cycki, cycki, cycki:))))
                                            • wiarusik Re: Meski opis. 26.02.07, 18:57
                                              Bądź dla mnie wyrozumiała;)
                                              Brakuje mi tego;)
                                              Bardzo;))
                                              • avital84 Re: Meski opis. 26.02.07, 18:57
                                                Przecież masz swą kuzynkę;)
                                                • wiarusik Re: Meski opis. 26.02.07, 18:59
                                                  Daleko,daleko...;)
                                          • nie_miec Re: Meski opis. 26.02.07, 18:54
                                            Bardziej :).
                                            • wiarusik Re: Meski opis. 26.02.07, 18:56
                                              Ach rozumiem!:)
                                              Chcesz roztoczyć wokół siebie aurę tajemniczości?;)
                                              • nie_miec Re: Meski opis. 26.02.07, 18:58
                                                Nie chce abys klawiature zanieczyscil :).
                                                • wiarusik Re: Meski opis. 26.02.07, 18:59
                                                  Spokojna Twoja;)
                                    • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:48
                                      piekny opis nie miec:)
                                      • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:50
                                        Do bani;)
                                        Nic z niego nie wynika;)
                                        • avital84 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:53
                                          wniknij więc głębiej:)
                                          • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:55
                                            wiarusik ciekawosc to pierwszy stopien do piekla:),wiedza niepozadana czasem
                                            moze nam zaszkoddzic:)...
                                        • nie_miec Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:56
                                          Czesta masturbacja moze ciebie oslabic :). Unikaj oslabienia.
                                          • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:57
                                            ...zalezy z jaka czestotliwoscia:))
                                            • nie_miec Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:59
                                              Na duza i meczaca czestotliwosc wyglada :).
                                          • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:58
                                            Myślisz,że masturbuję się przy Twoich postach?;)
                                            Marzenie ściętej głowy!:))))
                                            • avital84 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:59
                                              Ale przy moich to Ci się zdarza co;)?
                                              • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:03
                                                Och Avital,jak Ty dobrze to robisz...mmmmmm...najlepiej ze wszystkich,które
                                                miałem do tej pory...mmmmm....rób mi tak...grzeczna dziewczynka;))))
                                                Tatuś zaraz dojdzie;DDDD
                                                • avital84 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:05
                                                  Z tatsusiem już dawno skończyłam.:)
                                                  Z pewnych rzeczy się wyrasta:)
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:07
                                                    Ja z mamusią nigdy nic...;)
                                            • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 18:59
                                              ona to pisala do mnie wiarusik apropo wczesnijszego postu,patzr wyzej:)
                                              • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:01
                                                E-y,do mojego;)
                                                • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:02
                                                  niechc ci bedzie:)nie chce mi sie kopiowac fatku:)
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:04
                                                    Udowodnij,czemu nie?;)
                                              • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:01
                                                wiarusik wez w konce za swoja kuzynke i nie mecz nas swoimi niespelnionymi
                                                fantazjami:))
                                                • nie_miec Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:04
                                                  Albo zacznij oszczedzac :). Agencje moga miec promocje :).
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:06
                                                    nie_miec napisał:

> Albo zacznij oszczedzac :). Agencje moga miec promocje :).

Co Ty tak z tymi agencjami?;)
                                                    Masz w tym jakiś interes?;)
                                                    Pamiętaj,że spam jest niemile widziany;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:09
                                                    ona razcej "interesu" nie ma to ty nas tutaj osaczasz:)cyckami:)mi wystarcza
                                                    moje...a ty zacznij dzaialac z kuzynka:)
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:12
                                                    stella.polaris25 napisała:

> ona razcej "interesu" nie ma to ty nas tutaj osaczasz:)cyckami:)mi wystarcza
                                                    > moje...a ty zacznij dzaialac z kuzynka:)

Wydaje mi się,że Ciebie to podnieca bardziej niż mnie;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:16
                                                    ...tak lubie sobie czasem poatrzec na cycki:))kolezanek zawszed to robie w
                                                    szatni po gimnastyce::DD,
                                                    Zwracam uwage na piekne kobiety,dziwne by nie zauwazyc,jak dziewczyna ma piekna
                                                    figure,ale bez przesady:DD jestem hetero:))preferuje ogonki:)
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:18
                                                    Mówiłem o kuzynce;)
                                                    Czepiłaś się nie wiem dlaczego.
                                                    Pogadam z nią kiedyś,czy nie chciałaby koleżanki do trójkąta.
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:26
                                                    ...widze,ze nie czytasz tego co pisze:)...powtorze sie jestem hetero:)
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:27
                                                    Czyli najnormalniejsza zgryźliwość;)
                                                    Doszedłem do tego drogą dedukcji;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:30
                                                    ....ja nie gryze wiarusik:)...
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 19:39
                                                    A ja nie wiem;)
                                                    Zgryźliwość nie pozostawia śladów zębów na skórze,ale też boli;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:14
                                                    ...zle odczytales moj komunikat wiarusik:*
                                                    ...wszak zgryzliwa potarfie byc,ale w stosunku do osob,ktore zaszly mi pod
                                                    skore:)a ty do nich nie nalzeysz:)
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:16
                                                    Czyli masz mnie za ciepłe kluchy???
                                                    Jeszcze lepiej...;P
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:19
                                                    ....hehehe,a wolalbys byc tym szorstkim mezczyzna z chlodnym spojrzeniem,ktory
                                                    lamie kobiece serca:D
                                                    ....cieple kluchy:),heheeh chyba nie ejstes z tego gatunku?:)czy sie myle?
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:22
                                                    Matka kazała mi zmyć podłogę i to robię,jestem w trakcie,więc kluchy by się
                                                    zgadzały;)
                                                    Jakie są podłogi w USA?;)))

A co do łamania,to ja wolę kolekcjonować;))))
                                                    Żartowałem;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:24
                                                    ...cieple kluchy...kolekcjonowanie:D takie miesznaki sa najbardziej
                                                    niebezpieczne:D
                                                    ....a co chesz do mnie wpasc i umyc podloge?:)
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:29
                                                    Nie ma sprawy;)
                                                    Jedyny problem w tym,że wy tam macie BIG podłogi i w ogóle wszystko BIG;)))
                                                    Jak Bush zniesie wizy to przyjadę wypucować;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:35
                                                    z ty "BIG" troche wyolbrzymiles:)...ludzie tez maja rozne pojecia na temat
                                                    usa:)heheheh
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:39
                                                    A czy titsy też są u was BIG?;))))
                                                    To tak nawiązując do tematu oczywiście;)
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:42
                                                    Oj,niezbyt wydajne te moje mycie;))
                                                    Chyba komuś podpadnę w domu;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:42
                                                    wiarusik napisał:

> A czy titsy też są u was BIG?;))))
                                                    > To tak nawiązując do tematu oczywiście;)

....uswiadom mnie co to takiego:)?
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:45
                                                    Chyba nie mieszkasz na Green Poincie,gdzie Polacy nie znają anglickiego?;))
                                                    Nie wiesz co to takiego TITS?;))
                                                    Dużo w tym wątku było o nich;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:49
                                                    mieszkam w chicago,polskiego tylko uzwaym do komunkiacji z rodzicam i na
                                                    FK:)....a watek TITSACH musialm przeoczyc:)no coz,widocznie nie wystarcajaco
                                                    dlugo poswiecam swoja uwage na poszukiwanie postow:)
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 20:53
                                                    Ale już wiesz co to?;)

Idę robić,nie wiem czy się jescze dzisiaj odezwę,ale to żadna strata dla
                                                    Ciebie;)))
                                                    Ciepło pozdrawiam:)
                                                  • stella.polaris25 Re: Opis biustu :). 26.02.07, 21:05
                                                    ojjjjjj wiarusik:),to do sklikania,rozwniez pozdrawiam cieplo:*
                                                  • wiarusik Re: Opis biustu :). 26.02.07, 21:06
                                                    No ja też pozdrawiam;)
                                  • nie_miec Biust asertywny. 26.02.07, 19:05
                                    wiarusik napisał:

"Jesteś bardzo pewna siebie;)"

Okreslilabym sie jako asertywna :).
                                    • wiarusik Re: Biust asertywny. 26.02.07, 19:07
                                      Może być;)
                                      Skoro tak mówisz;)
                                      Mnie nic do tego;)
    • avital84 Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 19:04
      Zauważyłam, że znów stworzono z kolejnego porządnego wątku jakiś cholerny
      offtopic.
      Czaterie tu sobie robią...ehhh
      Oczywiście jak zwykle pojawili się i przedsstawiciele Dream Team "Trzej
      Muszkieterowie";)))

Odpowiadając na pytanie...oczywiście, że biedny i brzydki.
      Liczy się tylko wnętrze i urok osobisty:)
      • stella.polaris25 Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 19:07
        mialam to samo powiedziec Avital:))hehehe,czasem lapie sie na tym:),ale
        zauwazylam tez ,ze nie tylko ja mamtakie zdolnosci zabczania z toru:)
      • golema Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 19:07
        avital84 napisała:

"Liczy się tylko wnętrze i urok osobisty:)"

Biust tez sie liczy :).
        • nie_miec Zamykam watek :). 26.02.07, 19:12
          Nie mam slow :). Nastepny bedzie o doopie :). Milego wieczoru wszystkim.
          Tym z ladnym biustem i tym z mniej. I tym bez biustu zupelnie :).
          Papatki.
          • wiarusik Re: Zamykam watek :). 26.02.07, 19:16
            Wątki żyją własnym życiem;)
            Nie można być bogiem nawet tu;)
            • avital84 Re: Zamykam watek :). 26.02.07, 19:19
              Jasne, że można. Mi się udaje być nawet boginią:)
              To jest ta przewaga kobiet nad mężczyznami.
              Ale daleki jesteś od zrozumienia tego:P
              • wiarusik Re: Zamykam watek :). 26.02.07, 19:19
                Bo ja jestem tępy piksel;)))
              • wiarusik Re: Zamykam watek :). 26.02.07, 19:21
                Faktycznie nie rozumiem;)
                Gdzie jesteś tą boginią?
                • avital84 Re: Zamykam watek :). 26.02.07, 19:22
                  Tam gdzie Tobie nie będzie dane trafić:)
                  • wiarusik Re: Zamykam watek :). 26.02.07, 19:25
                    Dlaczego?;)
                    Moze teraz się mylisz?;)
                    • avital84 Re: Zamykam watek :). 26.02.07, 19:28
                      Jestem jak wyrocznia delficka:)
                      • wiarusik Re: Zamykam watek :). 26.02.07, 19:29
                        Wyrocznie to bajki;)
                  • wiarusik Re: Zamykam watek :). 26.02.07, 20:12
                    avital84 napisała:

> Tam gdzie Tobie nie będzie dane trafić:)

Nie mów czegoś,czego będziesz żałować;)
        • avital84 Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 19:12
          No z punktu widzenia mężczyzny z pewnością tak:)
          Ja małą wagę przywiązuje do biustu:)
          Są ciekawsze miejsca:)
          • stella.polaris25 Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 19:22
            ...ciekawsze o dla mnie to stopy ,plecy,...a bisut no coz mezczyzni sa jednak
            wzrokowcmi,mimo,ze sie tego czesto wypieraja:D.
            A propo tematu,bo w rezulatcie nie odpowiedzialam....dla mnie nic nie jest
            czarne,albo biale...nie staram sie generalizowac a utorka mogla by troche
            poszerzyc temat....
    • dodada A może być po prostu piękna;)? n/t 26.02.07, 20:14
    • exblond Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 20:31
      zadnego z nich.
    • spragnienie Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 20:47
      Sa wsrod nas milosnicy brzydoty, masochisci. Wikeszosc jednak stawia na wygode,
      piekno.
      • bellisima_zizuza Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 20:56
        Ja też raczej jestem komformistką:)
        • spragnienie Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 21:05
          majac do wyboru jedno i drugie nie wierZe, ze znajdzie sie wiecej niz 3 osoby,
          ktore wybiora brzydote i ubostwo.
    • hholy Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 21:00
      rozpier...dalajacego inteligencja i poczuciem humoru
      do tego pieknie sie usmiechajacego i patrzacego na mnie w ten sposob,ze
      zapominam swojego imienia
      pewnego siebie,odwaznego,szarmanckiego
      a do tego jest piekny,wysoki i ma zielone oczy
      ...i jeszcze cos...nie wiem co to jest ale chyba szczypta jakiegos magicznego
      pylku...no w kazdym razie to dziala tak,ze na jego widok,jak mi mowi czesc to
      mam ochote sie rozbierac:)

• abdoollah Odpowiedz na modlitwy :). 26.02.07, 22:18
        Ok, ok. Jestem :). Jakie jeszcze masz zyczenia?
    • mroofka2 Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 26.02.07, 21:04
      piękny i bogaty;)
    • feralcat Re: Biedny i brzydki czy piekny i bogaty? 27.02.07, 00:54
      biedny i piekny!!:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka