Gość: klaudia IP: *.accessnet.com.pl 13.05.09, 20:38 tutaj mozecie dowoli dyskutowac na temat Demi Lovato. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Demi Lovato 13.05.09, 20:59 , , sorry nie mogę powiedzieć , ze jest fajna bo zaraz WUNIAtu przyjdzie i napisze , że sie podniecam Demi Lovato... Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Demi Lovato 13.05.09, 21:41 a więc ja uważam, że ma świetny głos ;> Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Demi Lovato 14.05.09, 14:15 nienawidze jej!wyglada jakby ktos jej wlozyl wieszak do ust!pewnie zaraz napadną mnie psychofani Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: Demi Lovato 13.05.09, 23:34 demcialove napisał(a): > , , sorry nie mogę powiedzieć , ze jest fajna bo zaraz WUNIAtu przyjdzie > i napisze , że sie podniecam Demi Lovato... taaaaaaaaaaa klasyka Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Demi Lovato 14.05.09, 14:24 jak dla mnie Demi ma ogromny talent do śpiewania jak i aktorstwa . ) Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Demi Lovato 14.05.09, 14:34 ` no bardzo ładny ma głos a szczególnie słychać było go jak zaśpiewała hymn . to było zaje.biste .! ale czasami wydaje mi sie. tzn nie wydaje tylko tak jest, że ona dyszy jak spiewa SERYJNIE .! posłuchajcie sobie ; ) a co do jej stylu to hmmm. strasznie robi się na emo i kurde po co .? a jeszcze przed camp rock była taka naturalna , cnie .? a tera to robi sie z niej MAŁA - DOROSŁA. ; | ale tak ogółem mówiąc to lubie ją . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś