Dodaj do ulubionych

Jak zdobyć faceta

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 12:27
Jak zdobyć faceta, który okropnie mi się podoba, ale wydaje się, że jest jakiś
nieśmiały. Proszę o porady od doświadczonych kobiet.
Obserwuj wątek
    • naska Re: Jak zdobyć faceta 23.11.01, 12:36
      Gość portalu: allymcbe napisał(a):

> Jak zdobyć faceta, który okropnie mi się podoba, ale wydaje się, że jest jakiś
      > nieśmiały. Proszę o porady od doświadczonych kobiet.

naprawde jest niesmialy czy tylko ma taka rewelacyjna metode podrywu? - moj
      kolega niezbyt wielkiej urody acz sporego intelektu w ten sposob sprzatal innym
      facetom sprzed nosa wszystkie smakowite kaski... bo on taki niesmialy byl:)
      najpierw wiec diagnoza - czy istotnie niesmialy czy wirtuoz....od tego zalezy co
      dalej,pozdrawiam
    • Gość: marika Re: Jak zdobyć faceta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.11.01, 12:36
      Mam podobnie jak ty ,więc dołączę się do prośby.
      • Gość: lidka Re: Jak zdobyć faceta IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 13:01
        patrzec mu dlugo w oczy i usmiechac sie dziwnie:)
        lidka
        • naska Re: Jak zdobyć faceta 23.11.01, 13:03
          Gość portalu: lidka napisał(a):

> patrzec mu dlugo w oczy i usmiechac sie dziwnie:)
          > lidka

dobre....:))pozdrawki
          • Gość: marika Re: Jak zdobyć faceta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.11.01, 13:10
            Aż facet nie wytrzyma i się zapyta: co ci się stało? (wersja pozytywna) lub: co
            się na mnie gapisz(negatywna).
    • Gość: Miluś Re: Jak zdobyć faceta IP: 192.168.48.* 23.11.01, 13:09

> Jak zdobyć faceta, który okropnie mi się podoba, ale wydaje się, że jest jakiś

Walnąć go dłonią w plecy z okrzykiem "ale fajny z ciebie towar!".
      Albo "Słuchaj! Dzisiaj w TV będzie mecz, a ja mam w lodówce trochę alkoholu,
      więc możesz wpadniesz do mnie?"
      Czy jeszcze "Czytasz Norwida? Nie? To świetnie bo ja tez nie! Idziemy na browar?"
      • Gość: lidka Re: Jak zdobyć faceta IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 13:21
        marika gdy facet zada ci pytanie co sie stalo odpowiedz niewinnie..nic sie nie
        stalo... nadal patrzac na niego jeszcze chwileczke maslanym wzrokiem. mowie ci
        to dziala:)
        lidka
        • Gość: marika Re: Jak zdobyć faceta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.11.01, 13:25
          To ja wiem co mam mówić, ale trochę mnie to rozśmieszyło, bo niektórzy faceci
          kota dostają jak się na nich patrzysz, uśmiechasz i odpowiadasz, że nic się nie
          stało:))))))))))))
      • naska Re: Jak zdobyć faceta 24.11.01, 15:40
        Gość portalu: Miluś napisał(a):

> Gość portalu: allymcbe napisał(a):
        >
        > > Jak zdobyć faceta, który okropnie mi się podoba, ale wydaje się, że jest j
        > akiś
        > > nieśmiały. Proszę o porady od doświadczonych kobiet.
        >
        > Walnąć go dłonią w plecy z okrzykiem "ale fajny z ciebie towar!".
        > Albo "Słuchaj! Dzisiaj w TV będzie mecz, a ja mam w lodówce trochę alkoholu,
        > więc możesz wpadniesz do mnie?"
        > Czy jeszcze "Czytasz Norwida? Nie? To świetnie bo ja tez nie! Idziemy na browar
        > ?"

widze Milus, ze preferujesz amerykanski typ podrywu w stylu:"nice shoes, wanna
        fuck?":))pozdrowienia
    • Gość: lucia Re: Jak zdobyć faceta IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.11.01, 18:37
      wiesz co. mialam ten sam problem.ale do tego doszlo jeszcze to, ze ja tez bylam
      (i w dalszym ciagu troszke jetem) niesmiala :-))). zadne z nas przez to nie
      potrafilo zrobic pierwszego kroku! jesli jednak ciebie nie zzera niesmialosc to
      do boju!!! :-))).slodko sie usmiechaj, ale nie kokietuj bo chlopak sie
      przestraszy. badz naturalna, spontaniczna, pomoz jemu sie przelamac, a potem
      bedzie juz z gorki!!!
      powodzenia!
      hejka
      • caroline_p Re: Jak zdobyć faceta 23.11.01, 22:51
        Ale w końcu któreś z was zrobiło ten pierwszy krok, lucia? Pytam, bo ja też
        zaliczam się do tych, co to podoba im się facet, ale nie wiedzą jak go
        zdobyć... ;-)
        • Gość: XXL Re: Jak zdobyć faceta IP: *.echostar.pl 23.11.01, 23:20
          Może zamiast zdobywać, lepiej najpierw z nim porozmawiać ???
          :-)
        • Gość: lucia Re: Jak zdobyć faceta IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.11.01, 23:21
          Caly dowcip w tym, ze zadne z nas nie zrobilo tego cholernego pierwszego kroku!
          Coz, niesmialosc zrobila swoje. Facet byl zabujczy, po prostu zniewalajacy i to
          mnie chyba tak oniesmielalo. W ten sposob nasze drogi sie najnormalniej w
          swiecie rozminely i z tego powodu mialam potworne wyrzuty sumienia. A to
          wszystko przez zwykla glupote-tak stwierdzam oczywiscie z perspektywy czasu, bo
          wtedy dominowaly zupelnie inne emocje. Po tym doswiadczeniu zmienilam
          podejscie do "tych spraw". Jesli widze, ze chlopak jest tak samo niesmialy jak
          ja, po prostu zbieram w sobie sile i pierwsza ruszam do boju! Nie mam przeciez
          nic do stracenia. To ze okaze swoje emocje, uczucia, nie jest przeciez niczym
          zlym. To naturalna ludzka reakcja. I nie ma sie czego wstydzic. Tak to sobie
          dzisiaj tlumacze. Nie nalezy nigdy zapominac o umiechu i o wymownym spojrzeniu!
          Oczy sa zwieciadlem duszy i moga powiedziec wiecej niz slowa czy czyny! Jesli
          chlopak odpowie tym samym, wszystko jest na najlepszej drodze. Coz, ktos musi
          zrobic pierwszy krok. Czemu to nie mam byc np. ja czyli dziewczyna? Tak sie
          jakos utarlo, ze to chlopak powinien pierwszy rozpoczac gre w podchody. Ale nie
          zapominajmy, ze faceci to tez ludzie, istoty takie same jak kobiety, targaja
          nimi podobne emocje, tez boja sie odrzucenia, porazki. Tez sa po prostu
          niesmiali! Daltego nie ma znaczenia kto pierwszy zacznie. Wazne aby ktos w
          ogole zaczal...
          Zycze powodzenia.
          • Gość: allymcbe Re: Jak zdobyć faceta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 11:17
            Dzięki za odp., ale konkretnie to jaki ma być ten pierwszy krok? Umówić się z
            nim???? Do tej pory nigdy sama nic nie proponowałam facetom, ale ten tak na
            mnie działa, że nie mogę nic nie zrobić.
            • Gość: ON Re: Jak zdobyć faceta IP: *.ii.uni.wroc.pl 24.11.01, 11:54
              jesli chodzi wam o mnie,
              to śmiało zaproponujcie coś ciekawego
              niekoniecznie na piśmie i prośba zostanie
              rozpatrzona w trybie ekspresowym :-)
          • Gość: Senior Re: Jak zdobyć faceta IP: 217.97.163.* 24.11.01, 14:01
            Popieram w całej rozciągłości. Kobiety do boju! Doczekaliśmy takich czasów, że
            facetom trudniej o inicjatywę niż kobietom(te historie o molestowaniach itp.)
            Jestem wiekowym facetem(prawie od 25 lat szczęśliwym małżonkem)i poczynając od
            wspaniałej żony, poprzez parę innych wspaniałych przygód z kobietami to
            wsszystko by mnie ominęło bez każdorazowej zdecydowanej aktywności moich
            partnerek w nawiązaniu kontaktu- to przecież w świecie zwierzzą-tludzi także-
            wyboru partnera dokonują samice a nie samce!)
            Problemem jest oczywiście "język".
            Dodam do wypowiedzi pań w tym wątku "języka" punkt widzenia faceta. Jesteśmy
            jako faceci gruboskurni i czasami nie jesteśmy w stanie odebrać zbyt subtelnych
            sygnałów płci przeciwnej w zwiazku z powyższym "język" winien być bardziej
            dosadny niż jest to w naturze większości pań.
            Np. w moim przypadku to nawiązanie bliższego kontaktu wiązało się z doslownym
            zbliżeniem fizycznym(nie od razu seksualnym!)odbywało się przez doprowadzenie
            do bliższego kontaktu fizycznego(faceci są przecież dotykowcami)
            Wśród znajomych mam niezbyt urodziwe koleżanki, które nigdy nie przesiedziały
            żadnego kawałka na zabawie tanecznej stosując tą zasadę- bycia dostatecznie
            blisko fizycznie faceta na ktorego ma się ochotę- zresztą ku rozpaczy
            siedzących biernie skończonych piekności. A jakich wspaniałych zdobyły mężów
            dzięki swojej śmiałości!
          • Gość: Roman Re: Jak zdobyć faceta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 22:01
            Nie ma juz zadnych szans? Czy tez kazde z Was poukladalo juz sobie zycie z
            innymi partnerami? Pytam z ciekawosci.

Pozdrawiam
            Romek
            • Gość: lucia Re: Jak zdobyć faceta IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.11.01, 22:25
              Wyobraz sobie, ze jeszcze nie. Niestety...
              Pozdr.
              lucia
              • Gość: Roman Re: Jak zdobyć faceta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.01, 22:47
                No wiec w czym problem? Z tego co piszesz wnioskuje, ze masz z nim jakis
                kontakt. Nie lepiej sprobowac?

Pozdrawiam
                Romek
                • Gość: lucia Re: Jak zdobyć faceta IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.01, 00:08
                  Nie Romku. Facet, o ktorym pisalam to juz przeszlosc. Wspomnialam o nim w
                  kontekscie mojej walki z niesmialoscia, w przelamywaniu sie i robieniu
                  pierwszego kroku. Niestety nie mam z nim juz zadnego kontaktu. To doswiadczenie-
                  jak juz zreszta pisalam-sprawilo, ze teraz zupelnie inaczej podchodze do
                  sprawy. Nie mam juz problemow ze zblizeniem sie do plci przeciwnej :-). Po
                  prostu jak nie on zaczyna "gre", to jak. Proste. A ze w dalszym ciagu jestem
                  singlem :-), ze nie trafilam na tego odpowiedniego, to juz zupelnie inna
                  historia...
                  Pozdr.
                  lucia
      • Gość: aco Na końcu chyba hujka, lucia, nieprawdaż??? IP: 213.158.197.* 27.11.01, 15:48
    • Gość: zorro Re: Jak zdobyć faceta IP: 192.168.0.* 25.11.01, 21:01
      Większośc facetów to leniwe patafiany nieznające swojej wartości, dlatego tyle
      jest beznadziejnych związków on do rzeczy ona fatalna. Wyciągnij z tego
      wniosek, każdego faceta można zdobyc przez:
      1) Pierwszy krok poznac go - przynajmniej wstępna rozmowa - musi byc jakis
      punkt zaczepienia, chodzenie obok swego wybrańca nic nie da -
      będzie widział wszystkich tylko nie ciebie.( poza tym barwa głosu sposób
      wypowiadania to chyba podstawa oceny)
      2) w rozmowie okaz mu zainteresowanie w 80% zgadzaj sie z nim!( przynajmniej na
      początku), konieczna musisz byc pogodna i życzliwa. Jesli czujesz że jest to
      kontakt byc może jednorazowy koniecznie daj pretekst do ponownego spotkania
      (pozycz cos od niego itp)
      3) to że nie wydasz mu sie interesujaca na początku nie przesądza że jestes na
      straconej pozycji, staraj sie do niego i sytuacji dostosowac - to zależy już
      jaką osoba jestes i czy temn książe rzeczywiście jest tym, którego sobie
      wyobrażałaś( juz na tym etapie wstepnego poznania można ochłonąć z wstepnego
      zauroczenia)np. jeżeli wykazuje jakies zainteresowania musisz je podzielać
      wsystko po to żeby móc z nim być i rozmawiać nie tylko o pogodzie. Jeśli po
      kilu kontaktach nie wydasz mu sie interesująća ( nie będzie dążył do spotkań z
      toba ) spasuj na krótki okres. Po pewnym okresie przy okazji ponownego
      spotkania okaż mu niewyobrażalną sympatję np. rzuc mu sie na szyje dając mu do
      zrozumienia że w tej chwili zdałaś sobie sprawę jak bardzo ci było go brak
      Zgupieje ale może zadziałać.
      4) dalej to czysta chemia (zakładam że mu teoretycznie możesz odpowiadac-
      czasem niestety nie da się przeskoczyc niewidzialnej bariery dzwieku :-)]
      Interesujące są te pary które zakochują sie po kilkuletniej "normalnej"
      znajomości (ale to juz chyba nie adrenalina tylko endorfiny)
      • Gość: allymcbe Re: Jak zdobyć faceta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 22:20
        Dzięki, nareszcie coś konkretnego, niezwłocznie zastosuję. W moim przypadku to
        wydaje mi się, że facet jest jakby bardzo onieśmielony i niezdecydowany. Tylko
        się uśmiecha i patrzy głęboko w oczy. Ale brak konkretów.
        • caroline_p Re: Jak zdobyć faceta 26.11.01, 07:56
          Możemy sobie podać ręce, ally. Dokładnie to samo co u mnie ;-) i tez
          zastanawiam się co robić.
    • alka23 Re: Jak zdobyć faceta 27.11.01, 15:40
      Sposoby są różne , ale zależy czy jest wolny(kiedy był z kimś ) czy w związku
      (jak jest to w jakim). No i zależy ile ma lat bo faceta ok. 30 nie zaprosisz na
      kawę np. o 23.00 i tylko na kawę ...
      Nie wiem , bo za mało napisałaś . TZW. zależy jak leży .
      Ala
    • Gość: Sonia Re: Jak zdobyć faceta IP: 217.153.22.* 27.11.01, 16:53

chyba każdego, nawet najbardziej nieśmiałego faceta można zdobyć, pod warunkiem, że on też tego
      chce.
      Wówczas wszystkie "pierwsze kroki" są jak najbardziej welcomed. W sumie na tym chyba nigdy się nei
      traci, jak facet nei chce, to przynajmniej sytuacje się wyjaśnia. A z neutralnych sposobów niezłe są
      wyciągania na imprezy, wyjazdy etc.

• frisky2 Re: Jak zdobyć faceta 27.11.01, 17:10
        A wlasciwie po co zdobywac faceta? Co to samemu (samej) nie lepiej? Czy kobieta
        moze sie w ogole porozumiec w zasadniczych sprawach z mezczyzna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka