Dodaj do ulubionych

ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki!!

03.03.07, 14:34
hi, mam 37lat w kwietniu, każdy daje mi mniam 30-stkę.studiuję, znam 4języki,
mam boskiego męża i dwójkę juniorków,w styczniu z ciągu 6 minut( w
czudzysłowiu)znalazłam wypas pracę , a na dodatek zgodzono się poczekać na
mnie do marca. jestem energiczna, szalenie zwariowana, elokwentna optymistka,
ale mam często kobiece FALE NASTROJu, i taka pewna gruba pusta dziewucha ma z
22 years old spytała czy JA JESTEM MATKĄ 28-latki?????? błagam mysłałam, że
zwariuję z rozpaczy, cały dzień wyłam jak durna,mam zajebistego doła,
powiedzcie mi coś kojącego, bo meczy mnie to potwornie, please, please
Obserwuj wątek
    • einsteinka Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:36
      Angielski znasz chyba najlepiej;)
      • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 15:06
        tak się składa, że angielski, hiszpański, niemiecki, francuski, ale czasem z
        rozpędu tak piszę, zboczenie zawodowe
    • nikosik Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:39
      Jesli masz tarczycy i/lub menopauzy to zrozumiałe te nastroje
      W innymi wypadku jestes moze taką wredna zazdrosnicą.
      Lubisz zemste i stad te nastroje
      • einsteinka Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:40
        Chyba nastroje nie są tu problemem:)
        • nikosik Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:58
          natsroje nie, ona sama.
          A ma fajnie, bo może wszystko zwalić na nastroje

Myślę, że dojrzałośc polega też na tym, że umiemy żyć zgodnie z wiekiem. A nie
          jakieś fochy bo dali jej więcej niż 38 lat:P
    • silic Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:42
      Nie wiem jak tam u was w JuEsEj, ale u nas to się nazywa egzaltacja
      (egzeltejszyn ). Mogę jeszcze dołożyć kopleksy.

Skoro dają ci minimum 30 to znaczy że wyglądsz na wiecej.
      I jakie znaczenia ma to , że ta dziewczyna była gruba czy chuda ?
      • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 15:25
        DO SILICA - po pierwsze nie pisałam słowa minimum, a po drugie cóż za
        subtelna złośliwość,dobre, udało ci się , bawimy się nieżle z twojej zaj max
        wypowiedzi
        >
        • silic Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 16:44
          Co znaczy w takim razie "każdy daje mi mniam 30-stkę" ?
          Może miałaś na myśli "apetyczną " ? Ja uznałem to za literówkę albo jakiś
          polsko-angielski miks.

Co do egzaltacji
          "6 minut (w cudzysłowiu)", "szalenie zwariowana", "elokwentna optymistka"
          "please, please"
          i kompleksów
          "gruba pusta dziewucha", "mam zajebistego doła"
          to podtrzymuję opinię.

Nie zastanawia cię dlaczego napisałś "gruba pusta dziewucha " ? Gdybyś podeszła
          do tego normalnie nie miało by zanczenia czy powiedziała to ta dziewczyna czy
          może 2 latek czy 90letni chudy staruszek.

A, jeszcze - ja ci niczego nie zazdroszczę. Nie mam czego. Z mojej strony możesz
          liczyć tylko na szczerość.

• kaktusik0 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:44
      rozumiem że w tych 4 językach o których wspomniałaś nie ma polskiego.

skoro jesteś taka super to czemu masz takie kompleksy?
      a może oczekujesz że ktoś napisze Ci że pewnie chodziło jej o to że wyglądasz na 22 lata a nie jak matka 22-latki?
      • simply_z Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:52
        dajcie spokoj kobiecie;/ ,byloby wam milo gdyby ktoś dal wam 20lat wiecej? mnie
        by nie bylo;(
        • polla4 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:58
          Dziwne, musiałabyś mieć z pięćdziesiąt lat, żeby być matką 28latki. Ta
          dziewczyna ma jakies zaburzone postrzeganie innych ludzi czy coś....
          Nie płacz, jakąs babą będziesz się przejmować.
          • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 15:18
            do polli4

dzięki,mój mąż to samo mi mówił, ale potrzebowałam z kims zupełnie obcym o tym
            pogadać. wiem , że to smieszny problem jak się ma cudowne życie, ale czasem też
            tak jest jak ma sie doła. musi byc z ciebie wypas kobietka, na razie
            • nutopia Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 15:35
              haniok.d napisała:

musi byc z ciebie wypas kobietka, na razie

.....
      • feenstra Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:54
        Mam koleżankę która wciąż opowiadała (ku dobrze maskowanemu zdumieniu
        słuchaczy) że "ma już dość wyglądu nastolatki". Przestała tak mówić po
        wspolnych wakacjach kiedy cztery osoby zapytały czy jest moją mamą..
    • vandikia Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 14:56
      kup sobie t-shirt z napisem "mam dopiero 37 lat, a nie jak niektórzy twierdza
      50" :>
    • easier_to_fly marna prowokacja 03.03.07, 14:56
      a jeśli to nie prowokacja to jedyną pustą dziewuchą jaką dostrzegam w związku z
      tym postem, jesteś ty.
      • kadfael Re: marna prowokacja 03.03.07, 15:02
        Może nie prowokacja, ale kobieta jest jakas taka nadpobudliwa. Może
        rzeczywiście jak wspomniał ktoś wcześniej-jakies problemy z tarczycą, albo
        nerwica?
    • piekielnica1 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 15:30
      > zwariuję z rozpaczy, cały dzień wyłam jak durna,mam zajebistego doła,
      > powiedzcie mi coś kojącego, bo meczy mnie to potwornie, please, please

No cóż dopada Cię syndrom "dorosłości".
      Z tego się po jakimś czasie wyrasta.
      Później życie też jest piękne.
      Nie bierz sobie do serca złośliwości młodszych uczestniczek forum. Je też to
      dopadnie. W odpowiednim (nie dla nich oczywiście) czasie.
      • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 15:42
        do piekielnicy1

dzięki, fajnie napisałaś.masz rację, ale te wypowiedzi tych innych osób z
        wyjątkiem polli4, to jakiś kosmos. ci ludzie pałają żądzą zazdrości ,jak ktoś
        ma fantastyczne życie i jakis tam problemik nagle go gnębi, to wypisują chore
        teksty jak menopauza czy tarczyca czy jakieś prowokacje????? jezu co to jest,
        ale buractwo. dzięki piekielnico, fajnie jak ktoś mądry coś napisze, to aż chce
        się czytać..miłego popołudnia.
        • kadfael Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 15:54
          Dlaczego sądzisz, że ktos czegoś Ci zazdrości? Czego niby Przeciez po jednym,
          w dodatku niezbyt jasnym tekście, nie za bardzo wiemy, jakie jest Twoje zycie,
          więc nie możemy Ci go zazdrościć.
        • silic Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 16:48
          >jak ktoś
          > ma fantastyczne życie i jakis tam problemik nagle go gnębi,

To jest mały problemik w toim wykonaniu ?
          "błagam mysłałam, że zwariuję z rozpaczy, cały dzień wyłam jak durna,mam
          zajebistego doła, "

>jezu co to jest, ale buractwo.
          Jak ktoś napisze coś dla ciebie miłego - to mądry, jak coś co ci nie leży - to
          burak. Z takim podejściem to gratuluję "fantastycznego" życia. Zdecydowanie nie
          ma ci czego zazdrościć.
          • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 18:12
            do silica

gdybys był kobietą to wiedziałbys , że nie raz kobieta ma 165093736 mysli na
            minutę, pewnie , że mam super, i wiem, że to co pisałam, to jest żałosne, ale
            każdy ma jakis tam czasem problemik, chociaż nie powinnam akurat mieć takiego,
            bo to smieszne, wiem, wiem,ale dzięki a odpisywanka. miłego popołudnia
            >
            >
            • kadfael Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 09:27
              gdybys był kobietą to wiedziałbys , że nie raz kobieta ma 165093736 mysli na
              > minutę,

Ja jestem kobietą i nie miewam 165... mysli na minutę. I dlatego napisałam,że
              pewnie masz nerwicę. Bo taka galopada myśli to raczej objaw nerwicy a nie
              kobiecości....
    • konrado80 Ale o co w ogole tutaj chodzi?? 03.03.07, 15:55
      post tytulowy jest jakis bezsensu napisany, nie moge zrozumiec o co w nim
      chodzi, gdzie jest problem?? o co chodzi z ta matka 28 latki?? i dlaczego niby
      ona Tobie to powiedziala?
      • iwan_pociskow Re: Ale o co w ogole tutaj chodzi?? 03.03.07, 17:22
        hehehe, popłakałem się ze śmiechu czytając ten wątek, że też potem nie
        wstydzicie się kobietki pisać że to faceci są puści, zupełnie odwrotnie do płci
        pięknej :D
        • styga.gdy Re: Ciut do Iwana 03.03.07, 17:47
          DO IWANA >Jak to w życiu i wśród mężczyzn i wśród kobiet można trafić na
          jakieś elementy. Więc jeśli nie lubię jak ktoś mierzy mnie miarą na równi z
          innymi sama tego nie robię.
          Co do autorki :Przez tą małą osóbkę przemawia jakieś nieszczęście i ja akurat
          nie uwierzę w te jej niby "wielkie szczęście". Ja na moje życie narzekać nie
          mogę to też jakoś specjalnie nie spuszczam się nad tym czy ktoś mówi że mam lat
          27 czy 20,czy wyglądam na kogoś kto ma syna w owym wieku czy na jego siostrę.
          Jeśli ktoś jest faktycznie szczęśliwy to nie pieprzy takich farmazonów i nie
          szuka pocieszenia jak małe 5 letnie dziecko któremu ktoś w przedszkolu
          powiedział,że jest za grube lub za chude.
      • baba67 Re: Ale o co w ogole tutaj chodzi?? 04.03.07, 19:04
        chodzi z grubsza o to, zeby sie pochwalic cudownym zyciem, a tym ktorzy nie
        chca otworzyc geby z podziwu dowalic, ze sa zazdrosni.
        Zagladam na to forum juz id 4 lat, od czasu do czasu sie takie infantylne watki
        zdarzaja.
        Watek przewodni-nie kwiczysz z zachwytu i nie pocieszasz mnie-jestes podla
        zazdrosnica.
        Jestes konrado facetem i nie wszystko jestes w stanie pojac.
    • kleo1 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 18:36
      Hehehe zazdrosna na 100% była bo jak będzie w Twoim wieku to nie będzie pewnie
      taka sexy laska ;)
      • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 11:38
        kleo1 napisała:

> Hehehe zazdrosna na 100% była bo jak będzie w Twoim wieku to nie będzie
        pewnie
        > taka sexy laska ;) tak, super, mój mąż i też się śmiał, że szmaciara tłusta
        do pięt mi nie dorasta i dlatego zazdrość przez nią przemawia. miłej niedzielki
        • vandikia Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 12:45
          haniok.d napisała:

> tak, super, mój mąż i też się śmiał, że szmaciara tłusta
          > do pięt mi nie dorasta

prowokacja jest wyczuwalna od 1 postu, naprawde musisz być jakąś tępą, zawistną
          i pewnie szkaradną babą, żeby pisać tak o jakiejś młodej dziewczynie.
          plus bajeczki o księciu z bajki.. hehe ... milej niedzielki paszteciku :)
    • annna84 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 18:52
      Też jestem w szoku, że tak Cię postarzyła. Po Twoim poście nie dałabym Ci
      więcej niż 13 lat.
      • feralcat Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 03.03.07, 20:58
        annna84 napisała:

> Też jestem w szoku, że tak Cię postarzyła. Po Twoim poście nie dałabym Ci
        > więcej niż 13 lat.
        aaaaa hahahahahaha dobre!

Trzeba wszystko przyjmowac z humorem. Inaczej znaczy ze masz jakis problem z
        insecurity i self-esteem. Znasz english jak sie domyslam very well.
    • wyssana.z.palca Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 09:46
      zazdroscic to ja Ci moge ze jestes wspanialym czlowiekiem a nie tego, co masz
      bo tez miec to moge. a wnetrza u Ciebie nie wiedac. sama powierzchnia plaska...
      • crunch4 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 10:41
        Spojrz prawdzie w oczy chyba nie wygladasz na te 30
        • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 11:40
          crunch4 napisała:

> Spojrz prawdzie w oczy chyba nie wygladasz na te 30
          hi, właśnie patrzę i nic dalej -to samo pycha 30, zycie jest boskie jak ma się
          dla kogo żyć
      • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 11:37
        wyssana.z.palca napisała:

> zazdroscic to ja Ci moge ze jestes wspanialym czlowiekiem a nie tego, co masz
        > bo tez miec to moge. a wnetrza u Ciebie nie wiedac. sama powierzchnia
        plaska...
        ohoho, jakbym chciała opisać wnętrze, to obawiam się , że nie starczyłoby
        miejsca. a z tekścikiem że coś tam możesz mieć to ostrożnie, nie pochlebiaj
        sobie - i nie mam na mysli kont w bankach , ale zajebistego faceta i zdrowe
        juniory, które do tej pory nigdy nie były chore z wyjątkiem katarku.
        • wyssana.z.palca Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 12:41
          zajebistego faceta i zdrowe
          > juniory, które do tej pory nigdy nie były chore z wyjątkiem katarku.

no popatrz, to zupelnie jak u mnie. tyle tylko ze ja mam jeszcze rpawdziwa
          mlodosc :)
          • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 18:46
            wyssana.z.palca napisała:

> zajebistego faceta i zdrowe
            > > juniory, które do tej pory nigdy nie były chore z wyjątkiem katarku.
            >
            >
            > no popatrz, to zupelnie jak u mnie. tyle tylko ze ja mam jeszcze rpawdziwa
            > mlodosc- wyssane z palca -dobry link dla kogoś TAKIEGO - hehehehehe nie
            mówili ci że najlepiej jest po 30-stce??, bo kobieta jest wtedy
            najatrakcyjniejsza pod każdym względem życia. A SWOJE PRZYGŁUPANE TEKSTY WAL
            GDZIE INDZIEJ GAMONIU
            • haniok.d Re: do wyyssanej z palca hehehehe 04.03.07, 19:13
              haniok.d napisała:

> wyssana.z.palca napisała:
              >
              > > zajebistego faceta i zdrowe
              > > > juniory, które do tej pory nigdy nie były chore z wyjątkiem katarku
              > .
              > >
              > >
              > > no popatrz, to zupelnie jak u mnie. tyle tylko ze ja mam jeszcze rpawdziw
              > a
              > > mlodosc- wyssane z palca -dobry link dla kogoś TAKIEGO - hehehehehe nie
              > mówili ci że najlepiej jest po 30-stce??, bo kobieta jest wtedy
              > najatrakcyjniejsza pod każdym względem życia. A SWOJE PRZYGŁUPANE TEKSTY WAL
              > GDZIE INDZIEJ GAMONIU, NIE POCHLEBIAJ SOBIE, ŻE TAK JAK U CIEBIE, BO NIGDY
              NIE BEDZIE U CIEBIE TAK JAK U MNIE, HEHEHEHE ALE GAMOŃ
              • wyssana.z.palca Re: do wyyssanej z palca hehehehe 04.03.07, 21:51
                najlepiej po 30? ze blizej do smierci, wiecej zmarszczek, slabsza kondycja i
                zdrowie czy o co chodzi? taaa, wmawiaj sobie ;)
    • mela777 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 10:50
      Zapomniałaś do swojego opisu dołączyć,że jesteś przede wszystkim dowcipna :-)
      Wiesz nie martw się.Pocieszę się,że ja mam 40 mój młodszy mąż twierdzi,że
      wyglądam góra 30,a ostatnio kiedy byłam w sklepie z moją najmłodszą 1,5 roku
      córcią pani spytała
      -a to pani córka czy wnuczka,bo tak do pani podobna?
      I co w ogóle się tym nie przejmuję wyglądam jak wyglądam:-)jak się uśmiechnę to
      na 30,a jak jestem poważna na 40 :-)
    • crunch4 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 11:57
      Wiesz co zadna osoba ktora zna swoja wartosc nie wyje caly dzien, bo ktos
      dodal jej lat. Ty dla niej wygladasz staro a ona wedlug ciebie jest gruba i
      pusta. No i w czym problem?
      • crunch4 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 12:30
        kto by sie przejmowal co mysli grupa pusta dziewucha
        • baja39 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 12:50
          No to pomyśl sobie, że za 10 lat będziesz miała już 48 lat i wczuj się w ten
          wiek, a potem wróć do swych lat i ciesz się, że jesteś jeszcze przed 40-stką. A
          z tym optymizmem, to chyba coś przekłamałaś???
          • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 18:51
            baja39 napisała:

> No to pomyśl sobie, że za 10 lat będziesz miała już 48 lat i wczuj się w ten
            > wiek, a potem wróć do swych lat i ciesz się, że jesteś jeszcze przed 40-
            stką.
            > A
            > z tym optymizmem, to chyba coś przekłamałaś??? - NO WŁAŚNIE MAM CZASEM TE
            FALE- RAZ SZCZYTY RADOŚCI, A RAZ DÓŁ - MAM TAKIE WAHANIA, ALE TO SPRAWA DNI
            KOBIECYCH,KTÓRE DLA NIEKTÓRYCH KOBIET SĄ PRZEOKROPNE, DZIĘKI, NA RAZIE
        • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 18:49
          crunch4 napisała:

> kto by sie przejmowal co mysli grupa pusta dziewucha - WIEM DZIĘKI, JUZ MI
          DAWNO PRZESZŁO TO GŁUPIE MOJE ZACHOWANIE, WIEM, JAKA JESTEM I TO NAJWAŻNIEJSZE
          DLA MOJEGO MĘŻA, I PRZYJACÓŁ I RODZINKI I JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA - CZASEM KAŻDY
          MA TAKIE COŚ, CO JA MIAŁAM , ALE WYGŁUPIŁAM SIĘ TO PISZĄC. MIŁEGO POPOŁUDNIA
    • qw994 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 12:48
      błagam mysłałam, że
      > zwariuję z rozpaczy, cały dzień wyłam jak durna,mam zajebistego doła,

Z TAKIEGO powodu? O matko boska.
      • vandikia Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 12:59
        z powodu niedowartosciowania
        sposob w jaki pisze o dziewczynie.. no coz nie nazwalabym h. optymistka, tylko
        zgorzknialą, podstarzala baba
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=58382207&a=58419383
        znam wiele babek ok 40 i zadna nie zachowuje sie jak rozwydrzony dzieciak..i to
        im wlasnie odejmuje wieku..
        • haniok.d Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 18:58
          vandikia napisała:

> z powodu niedowartosciowania
          > sposob w jaki pisze o dziewczynie.. no coz nie nazwalabym h. optymistka,
          tylko
          > zgorzknialą, podstarzala baba- TAK MOŻE TYLKO NAPISAĆ PÓŁ-INTELIGENTNA
          WIEŚNIACZKA BEZ WYKSZTAŁCENIA, ROZŻALONA. KOBIETĄ TY NIE JESTEŚ, A JEŻELI TO
          MASZ PROBLEM!!!!!!!JEŻELI TY NIGDY NIE MIAŁAŚ DOŁA NAWET SMIESZNEGO TO NIE PISZ
          NA MOIM TEKŚCIE!!!
          >
          >
          >
          • baba67 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 19:15
            Ano wlasnie-egocentryzm plus narcyzm.
            Jesli ktos sie ze mna nie zgadza i nie podtzrymuje mojego cudownego mniemania o
            sobie-to jest wlasnie pasztetem polinteligentna wiesniaczka, obrzydliwym tlustym
            babskiem.
            Dojrzala psychicznie, spelniona kobieta nie szuka potwierdenia swojej wartosci
            w oczach otoczenia.Po prostu jest szczesliwa, pogodna, zyczliwie nastawiona do
            swiata, emanuje cieplem i zyczliwoscia.
            U Ciebie tego nie ma.
            Masz racje-nie jest z Toba do konca w porzadku. Psycholog by sie na pewno przydal.
            I oszczedz sobie inwektyw i insynuacji, bo sie jeszcze gorzej osmieszysz.
            • haniok.d Re: do baby67 04.03.07, 19:50
              nie jestem ani egocentrykiem ani nic w tym stylu, żałuję, że napisałam na tym
              forum, miałam chwilowe , wiem, bezsensowne podejście, nie ma ludzi , którzy
              nigdy czegoś takiego nie złapali, a jak takich nie ma, to oki, jestem
              rewelacyjnie pogodna, mój mąż, którego zdanie jest dla mnie najnajnajnaj i
              przyjaciele, rodzina uważają mnie za extra osobę i mam poczucie ogromnej
              wartości, tym bardziej ,że życie mam boskie jak już pisałam, za sprawą mojego
              faceta, którego KOCHAM PONAD ŻYCIE.ale czasem jest coś , tym bardziej, że może
              to że od piątku mam zapalenie oskrzeli, fatalnie się czuję, i stąd ten
              nierozważny link.ludzie naprawdę mają potworne kłopoty,a mój tekścik miał byc
              tylko takim sobie tekścikiem i niczym więcej. Bogu dziękuję, że los mnie
              cudownie oszczędza, a taki jeden dołek spowodował za dużo złych zawistnych
              komentarzy kompletnie bez sensu.Napisałam 7 zdań, a padły takie teksty, ze
              szok.Hey, jeżeli możesz to odpisz, chociaż jest juz póżno- Viola
          • vandikia Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 19:26
            haniok.d napisała:

> vandikia napisała:
            >
            > > z powodu niedowartosciowania
            > > sposob w jaki pisze o dziewczynie.. no coz nie nazwalabym h. optymistka,
            > tylko
            > > zgorzknialą, podstarzala baba- TAK MOŻE TYLKO NAPISAĆ PÓŁ-INTELIGENTNA
            > WIEŚNIACZKA BEZ WYKSZTAŁCENIA, ROZŻALONA. KOBIETĄ TY NIE JESTEŚ, A JEŻELI TO
            > MASZ PROBLEM!!!!!!!JEŻELI TY NIGDY NIE MIAŁAŚ DOŁA NAWET SMIESZNEGO TO NIE
            PISZ
            >
            > NA MOIM TEKŚCIE!!!
            > >
            > >

nie drzyj się, bo bedziesz miała większe zmarchy i bedziesz wygladala na 60 a
            nie 50 :)
            moze Ty masz wczesna menopauzę, ze taka nerwowa jestes?
            • haniok.d Re: 60-letniej vandikii- 04.03.07, 19:39
              vandikia napisała: ble ble - dobre, ale nie drę się , tylko padamy ze śmiechu,
              a tak napiszę ci coś, bo widzę, że mało wiesz o pielęgnacji skory , kiedy dba
              się o siebie i ma się świetne geny, to szkoda, że cię rozczaruję, ale nie ma
              się zmarszczek jeszcze w tak młodym wieku, to kwestia stylu życia i GENÓW, a co
              do menopauzy to super, że tyle wiesz, widocznie masz to za sobą.super hehehe
              >
              >
              • vandikia Re: 60-letniej vandikii- 04.03.07, 19:41
                tak mam 25 lat i mam za soba menopauze i mnostywo zmarszczek :)
                smieszna jestes, idz w pokoju i dbaj o cere, zeby sie nie popsula, maseczke se
                chlapnij czy cos, albo drina moze wyluzujesz :>
              • baba67 Re: 60-letniej vandikii- 04.03.07, 19:51
                Posluchaj mojej zyczliwej rady-nie osmieszaj sie, czy nie widzisz ze kazdym
                postem obnazasz mentalnosc 13 latki?
                Skori taklubisz obrazac ludzi ktorzy sie z Toba nie zgadzaja, zrobie Ci
                przyjemnosc przy niedzielmam 90 lat, trzy zeby skonczylam 3 klasy podstawowki i
                mieszkam z zabitej dechami wsi w chacie bez pradu i wody.
                Dalsza inicjatywa teorcza is welcome jak najbardziej
                • baba67 Re: 60-letniej vandikii- 04.03.07, 19:57
                  Za literowki przepraszam, chcialam tylko uswiadomic Ci jaki odbior budza Twoje
                  posty.
                  Nie watpie, ze nie jestes egocentryczka, ale prawda jest taka, ze atakujesz
                  osoby ktore sie z Toba nie zgadzaja.I jetes przewrazliwiona na punkcie wlasnego
                  wygladu. Naturalnie dola ma kazdy czasem, goraczke itp, ale wtedy budza sie leki
                  znacznie powazniejszej natury.
                • polla4 Re: 60-letniej vandikii- 04.03.07, 19:57
                  Proponuję zakończyć tę dyskusję. Co wy na to?

• ten.typ.tak.ma Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 04.03.07, 20:05
      Kiedyś bym napisał, że to podpucha ale po tym jak poczytałem to forum to
      pozostaje mi tylko napisać, że niestety jesteś stara du..a już. Co do twojej
      elokwencji i inteligencji to idiotyczne posługiwanie się jezykiem angielskim(że
      niby ty jesteś taka małolata i gadasz po angielsku) i dyskredytowanie wypowiedzi
      poprzez krytykowanie wyglądu(gruba pusta) oznacza że nie tylko jesteś stara ale
      też głupia i zakompleksiona. Biorąc pod uwagę powyższe, można też podejrzewać że
      wyglądasz na 50 a do tego nie jesteś energiczna tylko histeryczna, nie szalenie
      zwariowana tylko oszalała, Co poza tym może studiować w wieku 37 lat? Doklejanie
      tipsów studiujesz i znalazłaś pracę w supermarkecie?
      • styga.gdy Re: Klimakterium w 100% 04.03.07, 21:56
      • awsr studiowac to mozna cale zycie 09.03.07, 11:55
        :)
      • nutopia Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 09.03.07, 12:02
        ten.typ.tak.ma napisał:

> Kiedyś bym napisał, że to podpucha ale po tym jak poczytałem to forum to
        > pozostaje mi tylko napisać, że niestety jesteś stara du..a już. Co do twojej
        > elokwencji i inteligencji to idiotyczne posługiwanie się jezykiem angielskim
        (że
        > niby ty jesteś taka małolata i gadasz po angielsku) i dyskredytowanie
        wypowiedz
        > i
        > poprzez krytykowanie wyglądu(gruba pusta) oznacza że nie tylko jesteś stara
        ale
        > też głupia i zakompleksiona. Biorąc pod uwagę powyższe, można też podejrzewać
        ż
        > e
        > wyglądasz na 50 a do tego nie jesteś energiczna tylko histeryczna, nie
        szalenie
        > zwariowana tylko oszalała, Co poza tym może studiować w wieku 37 lat?
        Doklejani
        > e
        > tipsów studiujesz i znalazłaś pracę w supermarkecie?

yyyyyyyy
        no mnie zatkało!:D
      • hholy Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 11.03.07, 19:26
        ten_typ_tak_ma :))))))))))
    • olka119 Re: ale jestem głupia, ale doradżcie mi kobietki! 11.03.07, 19:16
      zazdrosna ta gruba jest i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka