karmelita_bosy 05.03.07, 08:18 Wczoraj spotkalem dwie. Usmiechnely sie do mnie :))). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Kobiety nie sa materialistkami. 05.03.07, 08:22 To bardzo dobrze. Miło jest spotkać uśmiechniętych ludzi. Ty też się do tych kobiet uśmiechaj i nie unikaj ich:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita_bosy Re: Kobiety nie sa materialistkami. 05.03.07, 08:28 Usmiecham sie niesmialo :). Kontaktu czestego z kobietami nie mam. Wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kobiety nie sa materialistkami. 05.03.07, 08:36 Tak to da się zauważyć po tym nieśmiałym uśmiechu. Ale kobiety nie materialistki cenią skromność i nieśmiałość:) Miałeś, więc dużo szczęścia mając wczoraj kontakt dwukrotny. (masło maślane, ale za to smaczne;)To była okazja do obserwacji i nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita_bosy Usmiech kobiet. 05.03.07, 08:41 Duzo nie zaobserwowalem. Asceza mi nie pozwala w kobiety sie wpatrywac. Usmiechy tylko zapamietalem. Szerokie i cieple byly. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Usmiech kobiet. 05.03.07, 08:47 Uśmiecj jest bardzo ważny. Dużo mówi o człowieku. Możesz wierzyć lub nie ale właśnie po szerokim i ciepłym uśmiechu najłatwiej jest rozpoznać także dobrego karmelite. Chwali Ci się wierność ascezie. To niespotykane dzisiaj. Nawet wśród karmelitów. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita_bosy Re: Usmiech kobiet. 05.03.07, 08:52 Karmelici (ci bosi) z urzedu sa dobrzy i biedni. Dlatego usmiech cenia. Kobiet szczegolnie. Asceza jest spotykana czesciej. Wlosienica rzadziej. Zaden zaklad nie chce jej produkowac :(. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Usmiech kobiet. 05.03.07, 08:58 Zakłady są teraz bardzo komercyjne. Nie produkują włosienic, gdyż nie przynoszą im zysków. Panuje wszechobecny konsumpcjonizm, dlatego tymbardziej jestem pod wrażeniem Twej cnoty. Znasz to na pewno..."Błogosławieni ubodzy w duchu..." Oni pierwsi dosięgną bram Niebios. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita_bosy Cnota. 05.03.07, 09:05 Tak :). Statystyka wskazuje, ze wczesniej umieraja :). Cnote oczywiscie mam przy sobie. Prawdziwa cnota nikogo sie nie boi. Ubogi jestem ogolnie. Niekoniecznie w duchu :). Wkrotce pojde boso pomedytowac i krzyzem polezec. Jezeli chcesz to moge w Twojej intencji o cos poprosic. Szczegolnie albo ogolnie. Zupelnie za darmo :). Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kobiety nie sa materialistkami. 05.03.07, 09:05 Ja muszę iść oddać się teraz modlitwie. Miłego dnia życzę, bo słoneczny już jest. I pełnego uśmiechów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita_bosy Poranne modlitwy. 05.03.07, 09:08 Szczesc... i pogodnego dnia rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś