mis-kolabor 05.05.03, 20:09 Pogoda nadal w kratke raz cieplo raz zimno.Przeczekam na tym forum do lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Mam dosc tej wiosny! 05.05.03, 20:46 mis-kolabor napisała: > Pogoda nadal w kratke raz cieplo raz zimno.Przeczekam na tym forum do lata. Nie przynawaj sie, ze jestes tu mloda stazem, bo beda kazali ci po piwo biegac;) Odpowiedz Link Zgłoś
mis-kolabor Re: Mam dosc tej wiosny! 05.05.03, 21:23 anahella napisała: > mis-kolabor napisała: > > > Pogoda nadal w kratke raz cieplo raz zimno.Przeczekam na tym forum do lata > . > > Nie przynawaj sie, ze jestes tu mloda stazem, bo beda kazali ci po piwo biegac; > ) > Jak ktos mi cos kaze to ja dostaje uczulenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mam dosc tej wiosny! 05.05.03, 21:34 mis-kolabor napisała: > > Jak ktos mi cos kaze to ja dostaje uczulenia. :) Mis-alergik;) to dopiero!;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Mam dosc tej wiosny! 06.05.03, 09:33 Cooo??? Najpierw to mnie wszyscy molestowali, żebym coś z tym zrobiła i sie zakochała, a teraz reklamacje??? TO TAK??? Ja Wam pokażę! Melinek - zabieramy wiosnę! Daleko stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Wiadomość dla Misia 06.05.03, 09:41 mis-kolabor napisała: > Pogoda nadal w kratke raz cieplo raz zimno.Przeczekam na tym forum do lata. Lata w tym roku nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Wiadomość dla Misia 06.05.03, 11:11 U mnie tak goraco ....gdyby nie lekki wiaterek nie byloby czym oddychac.Chyba mam lato :) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś