his_girl 15.03.07, 19:55 Tak, wiem, mało ambitna literatura. :) Chcę się rozerwać w weekend. Czytał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginewra25 Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 19:57 Nie, ale King to King. Zazwyczaj dobra weekendowa rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 19:59 Ja też myślałam, że King to King, ale kolega dziś w pracy mi powiedział, że "Komórka" się nie umywa do starszych książek Kinga. Dlatego potrzebuję więcej opinii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 20:03 a jak ktos powie ze ksiazka jest super, to komu uwierzysz, koledze czy komus z forum?? nie prosciej po prostu samemu przeczytac? kazdy ma inny gust, jednemu bedzie sie podobala a innemu nie dlatego jak masz chec przeczytac to to zrob :) przyjemnego czytania ja musze w koncu przelamac poczatek i kontynuowac w koncu "Blkitna krew" Cobena Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 20:05 Mądry z Ciebie facet, Konrado. I takie ładne imię masz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 20:15 <zaczerwieniony> dzieki :) no coz, sa tacy co twierdza innaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 20:21 a tak z ciekawosci zapytam, bo nigdy nie czytalem o czym pisze King?? co to za gatunek ktory on prezentuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 20:25 Serio? Nie znasz "Lśnienia", ani "Miasteczka Salem"? Nie, że koniecznie musiałeś... Ale filmy były. Coś na pograniczu thrillera, horrory. Ale wyższych lotów niż Masterton i nie w stylu Freddiego Jasona;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 20:29 moze kiedys widzialem, ale nie przypominam sobie cos widze ze zamiast tego Cobena, to moglem wziasc Kinga bo strasznie nudny i zagmatwany jest poczatek, a ja lubie jak cos sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 20:32 Horrory, po których dostaje się gęsiej skórki. :) Jedna z najlepszych to "Lśnienie" (ang. "Shining"), na jej podstawie powstał film z J.Nicholsonem. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 20:35 co najdziwniejsze, jakies ksiazki Kinga w domu sa, bo rodzice czytali :)) no to bede musial sobie to "Lsnienie" zalatwic i poczytac dzieki dziewczyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Czytał ktoś "Komórkę" S.Kinga? 15.03.07, 20:38 Bardzo dobry zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 polecam Koontza :) 15.03.07, 22:51 ten sam gatunek ale jak dla mnie ..... lepsze pióro :) Opiekunowie, Grom, Zle Miejsce - obowiązkowa lektura weekendowa Odpowiedz Link Zgłoś