wiarusik 17.03.07, 18:38 youtube.com/watch?v=eZiLSlhsLtk Czy w was też obudził się instynkt macierzyński?;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 18:39 Dodam,że jestem współwłaścicielem dwóch rasowców;) Rasa "kot europejski";)) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: =^..^= 17.03.07, 19:49 Ja mam kocurka. Mi serce rozbolało. Tak męczyć zwierzaka, a taka miła ta kotka z youtube :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
saharah87 Re: =^..^= 17.03.07, 19:50 biedna niunia :> jak nazywaja sie wasze koty ? ;) moj reaguje na 'spie..j z kanapy' :] Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: =^..^= 17.03.07, 19:53 Mój - Robalek :) Ale ma jeszcze inne imiona w zalezności od mojego i jego nastroju :) Teraz wołam do niego "Hipciu" Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 19:53 Nie mogę powiedzieć;) No...może zdradzę jak nazywam kotkę-Brunhilda;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 20:35 Gdy to puściłem,kicia przyszła zobaczyć co się dzieje,a kocurek schował się pod łóżkiem;D Jak w życiu;P Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: =^..^= 17.03.07, 20:36 Jak mogłeś??? Myślałam, że to jakiś nieokrzesany i nieczuły padalec nagrał film, a tymczasem to Ty... A taki miły jesteś... Beeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: =^..^= 17.03.07, 20:38 Hheeh,jak w zyciu pzory myla:) Tez myslalam,ze jeste mily ... Do poki po paru rozmowach nie odkrylam ,jego ciemnej strony osobowisci:PP Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: =^..^= 17.03.07, 20:42 Nie dzisiaj wiaruski,nie mam nastroju...:/ Mialam nieciekawa rozmowe z rana -emocjonalnie jestem wypompowana i nie zdolna do jakich kolwiek konwersacji.. Ale w krotce obiecuje wrocic do tematu:P Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: =^..^= 17.03.07, 20:40 A kotek wiarusika niczego sobie,calkiem mily zwierzaczek. Szkoda mi go tylko troche,... tak w kolko sie przed tym monitorem kreci...widac,ze zwierzakowi nie daja spokoju te dzwieki...wydobywajace sie z glosnika:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 20:41 To nie mój kot:))) Swoim puściłem ten filmik;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 20:43 Mój kocurek jest bardzo podobny,tyle że nie ma brązowych łat;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 20:52 Mój kot umie prosić;) Staje na tylnich łapach,a przednimi robi coś na wzór składania rąk do pacierza;D Jest też silny-potrafi skoczyć na klamkę i utrzymać się na niej przez parę sekund;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: =^..^= 17.03.07, 20:53 Mój za to chodzi w butach :) W moich butach, szpilkach... Przynajmniej chce się nauczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 20:55 Ciekawe jak to wygląda?;D Mój lubi jeszcze "podyskutować" jak się na niego psyknie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: =^..^= 17.03.07, 21:08 Chachacha, bardzo nieudolnie przesuwa buty, albo je liże... A zaraz i tak pójdzie spać do umywalki w łazience :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: =^..^= 17.03.07, 21:30 a szczególnie upodobał sobie moją szufladę z bielizną. Kocur - fetyszysta :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 21:33 Wie co dobre;) Majteczki to to,co tygryski lubią najbardziej:D Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: =^..^= 17.03.07, 21:37 ale ja nie lubię czuć w biustonoszu i w majtkach jego sierściuchów. Dlatego do sypialni ma wstęp wzbroniony :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 21:43 U mnie w domu wszędzie są kudły;) Trzeba się przyzwyczaić;) Kot w dom-smród w dom;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: =^..^= 17.03.07, 21:50 U mnie nie śmierdzi :) Trzeba sprzątać, nie będzie fetoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: =^..^= 17.03.07, 22:29 A co ma wspólnego mój insrtynkt macierzyński z tym hałaśliwym sierściuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 22:32 Jesteś nieczuła na krzywdę;) Kicia wyszła z założenia,ze jak kocie płacze(nawet obce) to trzeba przewinąć;) Nie wiem czy też stać Cię na taki gest;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: =^..^= 17.03.07, 22:36 Mam swoje zasady i kociąt nie przewijam! :-) A osobników ludzkich naprzewijałam się w życiu sporo, od bratanków po babcię. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_de_corday Re: =^..^= 17.03.07, 23:15 Wiarusiku, to Ty masz koty?! I nigdy nic nie mówiłeś, a nieładnie, nieładnie;-) Dawno trzeba było się chwalić. Im więcej facetów z kotami, tym lepiej, bo mój najlepsiejszy zna tylko premiera. Trzeba mu pokazać, że normalni faceci też mają koty. ps Moja kota aż się obudziła i przyszła do mnie na kolana sprawdzić, któż to tak rozpaczliwie piszczy, kiedy oglądałam ten filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 17.03.07, 23:21 Koty nie głupie. Moja kicia popatrzyła tylko w monitor i dała sobie spokój;)) Odpowiedz Link Zgłoś
majka800 Re: =^..^= 18.03.07, 11:56 fajny filmik. Moja Perełka (o złotym sercu) słysząc te kocie nawoływania przybiegła do mnie z głośnym szczekaniem. Lubi koty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: =^..^= 18.03.07, 19:23 Płacz dzieci,szczeniąt,kociąt etc. rozumieją chyba wszystkie ssaki. Jest to uniwersalny odgłos. Moja kicia też skacze na parapet,gdy słyszy płacz ludzkiego dziecka za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś