hholy Re: drogi panie kierowco 18.03.07, 14:38 za szybko poszlo :) drogi panie kierowco autobusu linii nr.43 zycze panu zeby pan nie mial orgazmu przez nastepne dwa miesiace przeciez dobrze pan wie,ze u nas we wsi to jezdza dwa auobusy na godzine wystarczylo sie zatrzymac,bylam 5 metrow od przystanku,widzial mnie pan przeciez,a ten zlosliwy usmieszek sprawil,ze pana srednio urodziwa twarz jawila mi sie jako szkaradna maska zycze panu jeszcze,zeby panski dentysta zapomnial pana znieczulic przy nastepnej wizycie Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: drogi panie kierowco 18.03.07, 14:39 dobra spadam na przystanek,bo mi znowu spieppszy Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: drogi panie kierowco 18.03.07, 14:40 hholy napisała: > za szybko poszlo :) > drogi panie kierowco autobusu linii nr.43 > zycze panu zeby pan nie mial orgazmu przez nastepne dwa miesiace > > przeciez dobrze pan wie,ze u nas we wsi to jezdza dwa auobusy na godzine > wystarczylo sie zatrzymac,bylam 5 metrow od przystanku,widzial mnie pan > przeciez,a ten zlosliwy usmieszek sprawil,ze pana srednio urodziwa twarz jawila > > mi sie jako szkaradna maska > > zycze panu jeszcze,zeby panski dentysta zapomnial pana znieczulic przy > nastepnej wizycie > eeee lepsze to niż kula w łeb:) Odpowiedz Link Zgłoś