beatrix01 22.03.07, 10:14 ja mam kolejny dowod swiadczacy o wyzszosci brunetek nad..... wybranka ksiecia Williama jest brunetka! wiec brunetki wszystkich krajow laczcie sie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cheeringup Re: vivat brunetki 22.03.07, 15:06 ja też się przyłączam:-) jestem brunetką sztuczną...ale o wiele lepiej czuję się w ciemnych niz jasnych. Bóg się pomylił dając mi jasne włosy..ale ja naprawiam jego bład:-) Odpowiedz Link Zgłoś
walutka Re: vivat brunetki 22.03.07, 15:07 Ale ja się zbijam. Wątek kojarzy mi się z hitlerowką koncepcją. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: vivat brunetki 24.03.07, 16:21 > wybranka ksiecia Williama jest brunetka! A on jest idiotą... Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:02 Hmmm... rzeczywiście - skoro tak wybrał książę William to chyba muszę zmienić kolor włosów. To swiadczy o PRAWDZIWEJ wyższości... Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:15 Ja mam czarne włosy jak smoła, tak już mi urosły :) Ale podobaja mi się rude, takie marchewkowe. Ale z moją czarną oprawą brwi i rzęs, głupio bym z rudymi wyglądała :( Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:16 A ja dziś sobie rzuciłam czerń na głowę i jestem bardzo niezadowolona. W moim naturalnym brązie wyglądałam zdeydowanie lepiej, ale coś mi odbiło.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:22 E, pewnie ładnie wyglądasz. zrób fajny makijaż, i zobaczysz, że się sobie spodobasz :) Ja marże o tych rudych, ale moje czarne nie chwycą farby takiego koloru. Peruka mi zostaje :) Z tą maiłabym tez kłopot, bo nie upchałabym pod nią moich wszystkich kudłów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:26 Są teraz takie specjalne farby do ciemnych włosów, które rozjaśniają włosy nawet po kolory ciepłych blondów. To jest chyba seria loreala. Ja sama ma naturalny brąz i w zeszłym roku przefarbowałam się właśnie taką farbą na ciemny blond. Zadowolona byłam. Odcienie rudości też są. Jak się umaluję to pewnie będę wyglądała lepiej, ale bez jakoś tak przerażająco blado wyglądam i mam chyba ostrzejsze rysy. Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:35 Jednak nie zaryzykuję, bo boję się że za bardzo wniknie mi to w strukturę włosa. Mam naturalne czarne jak węgiel. Musiałam mieć jakiegoś przodka egzotycznego. Bo to nie jest normalne. hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:38 Moja mama i tata też mieli:) naturalne czarn ejak węgiel włosy i czarne oczy.;) A ja taka szarooka i raczej płowa niż czarna wyszłam.:) Ciesz się. Czerń na włosach wygląda pięknie...jeśli jest naturalna.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: vivat brunetki 24.03.07, 22:36 Jak byłam dzieckiem bardzo cierpiałam z tego powodu, bo dzieciaki krzyczały za mną AnkaCyganka. No i w mojej rodzinie nie ma takich czarnuchów jak ja. Ale teraz to lubie :) Oststnio jak bylismy w Tunezji, to Tunezyjczycy dziwnie na mnie patrzyli, zwłaszcza jak spacerowaliśmy i zwiedzaliśmy z moim mężusiem, który jest blondynem o jasnej karnacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:24 kup sobie szampon na bazie rumianku to szybciej kolor pusci Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:43 Prawdziwa brunetka to rzadkość w naszej strefie klimatycznej. Zdecydowanie przeważają ciemne szatynki. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: vivat brunetki 24.03.07, 17:48 no tak, to niesamowity dowód :| no comment :] Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka21 Re: vivat brunetki 24.03.07, 23:02 Wolne żarty! Ej dziewczyny ja jestem blondynką a uwazam że najpiekniejsze(zaraz po blondynkach;) własnie) są kobiety z kasztanowymi lokami. pozdrawiam wszystkie nawet łyse Odpowiedz Link Zgłoś