Gość: renia IP: *.athens.access.acn.gr 09.05.03, 11:13 O odpowiedzialnosci za wlasne czyny: "Utraciliśmy to, w momencie kiedy skończyło się nasze dzieciństwo. Odpowiedzialność, to niemal synonim dorosłości." (Copyright by Chateaux) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Najcelniejsze stwierdzenia jaki przeczytalam IP: *.athens.access.acn.gr 09.05.03, 11:16 O tym dlaczego mężczyźni sie żenia: "Mężczyźni, chyba niemal wyłącznie z miłości. Kobiety, pewno znajdują jeszcze kilka innych powodów :-))" (Copyright by Chateaux - of course) Matrek, o ile nieraz wydawalo mi sie, ze dotykasz sedna problemu, to musze Cie zasmucic - Chateaux jest jednak misrtrzem celnosci spostrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
asma1 Re: Reniu... 09.05.03, 14:38 > > > Matrek, o ile nieraz wydawalo mi sie, ze dotykasz sedna problemu, to musze Cie > zasmucic - Chateaux jest jednak misrtrzem celnosci spostrzezen. Reniu, wsypałaś Matreka, a tak skrzętnie się ukrywał od kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia ?????????? nt IP: *.athens.access.acn.gr 09.05.03, 14:41 asma1 napisała: > > > > > > > Matrek, o ile nieraz wydawalo mi sie, ze dotykasz sedna problemu, to musze > > Cie > > zasmucic - Chateaux jest jednak misrtrzem celnosci spostrzezen. > > Reniu, wsypałaś Matreka, a tak skrzętnie się ukrywał od kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
asma1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nt 09.05.03, 14:54 Gość portalu: renia napisał(a): > asma1 napisała: > > > > > > > > > > > > Matrek, o ile nieraz wydawalo mi sie, ze dotykasz sedna problemu, to > musze > > > > Cie > > > zasmucic - Chateaux jest jednak misrtrzem celnosci spostrzezen. > > > > Reniu, wsypałaś Matreka, a tak skrzętnie się ukrywał od kilku dni. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Najcelniejsze stwierdzenia jaki przeczytalam 09.05.03, 15:02 Cóż matrek może się tylko cieszyć, że znalazł godnego siebie rywala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Najcelniejsze stwierdzenia jaki przeczytalam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:16 "Aby kobieta była równa mężczyźnie wystarczy, aby sięgała mu zaledwie do ramienia" Lubie to;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponoszę Re: Najcelniejsze stwierdzenia jaki przeczytalam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia podnosisz - przynajmniej coś wpisz w temacie ;) nt IP: *.ath.spark.net.gr 04.08.03, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszczęśliwa Re: podnosisz - przynajmniej coś wpisz w temacie IP: *.unused.zigzag.pl 05.08.03, 12:28 "Z uskrzydlającej samotności w pojedynkę czerpie się więcej sczęścia niż z uziemiającej samotności we dwoje ..." Szczera prawda Odpowiedz Link Zgłoś