slft 22.03.07, 19:57 Bardzo lubię całować, lizać i gryżć kobiece stópki, a Wy co lubicie ? Pozdrawiam Was wszystkie ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla4 Re: Drogie kobietki 22.03.07, 20:01 Lubię całować w usta, w stopy mniej lubię całować. Faceci (przynajmniej ci, których znałam) nie lubią pumeksu, a 'tarki' nikt nie chciałby całować Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Drogie kobietki 22.03.07, 20:04 >a Wy co lubicie ? ja lubię robić zakupy. a tak w ogole, to podnieca Cię wypisywanie takich rzeczy? Kogo obchodzi, ze lubisz lizać kobiece stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Drogie kobietki 22.03.07, 20:05 slft napisał: > Bardzo lubię całować, lizać i gryżć kobiece stópki, a Wy co lubicie ? > Pozdrawiam Was wszystkie ! :-)) > > smalczyk z ogórkiem małosolnym Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Drogie kobietki 22.03.07, 20:07 nutopia napisała: > smalczyk z ogórkiem małosolnym TAM????????? uuuuuuuuuuchuchu to już zakrawa na dewiacje;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Drogie kobietki 22.03.07, 20:07 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > smalczyk z ogórkiem małosolnym > > TAM????????? uuuuuuuuuuchuchu to już zakrawa na dewiacje;PPP > ciiiii to szyfrem było;D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Drogie kobietki 22.03.07, 20:06 Ja uwielbiam jak mi mężczyzna pieści szyję, kark, stopy i...minetki lubię:P Odpowiedz Link Zgłoś