slft 24.03.07, 20:57 Jesteście takie fajne,że z Wami wszystkimi chciałbym się bzykać - och to wszystko przez tę wiosnę ! :-)) -- Wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Ach dziewczyny dziewczyny 24.03.07, 20:58 Współczuję Ci. Skoro ze wszystkimi byś chciał to nieźle jesteś zdesperowany.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia Re: Ach dziewczyny dziewczyny 24.03.07, 20:59 No chyba majtki przez głowę ściągnę... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: Ach dziewczyny dziewczyny 24.03.07, 21:01 BZYKAC to sobie mozesz muchy pod smietnikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: Ach dziewczyny dziewczyny 24.03.07, 21:14 kretyn.......pewnie zakompleksiony jestes co?? z malym chudym fiutkiem...... moze ty bys chcial sie bzykac ale czy ktos chcialby sie z Toba ??? hehe watpliwa sprawa..... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Ach dziewczyny dziewczyny 24.03.07, 21:35 A skad wiesz ze one wszystkie fajne sa? To ze fajnie w wiekszosci tu pisza, to nie znaczy ze takie sa. Ja tam wolalbym najpierw sprawdzic, czyli zobaczyc co naprawde w trawie piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ach dziewczyny dziewczyny 24.03.07, 21:36 oj nie wiesz co piszesz;p Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: Ach dziewczyny dziewczyny 24.03.07, 21:45 czy w bzykanie wlicza sie gra wstepna?! wymagane sa 4 zdjecia,zaswiadczenie o niekaralnosci,badanie na nosicielstwo wraz z zaswiadczeniem lekarskim o przebytych chorobach w dziecinstwie... to wszystko w podaniu a po 4 tygodniach przyjdzie odpowiedz...odmowna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: szkoda, że my nie chcemy z Tobą;P n/t 24.03.07, 22:24 Nie widzialyscie go a juz wiecie ze nie chcecie. Nie moge tego pojac. I o papietry norwezka pyta z gory zakladajac ze mu odmowi. Po co i na co wiec o nie pyta. Czy to zle ze autorowi chce sie z wami......... Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: szkoda, że my nie chcemy z Tobą;P n/t 24.03.07, 22:32 wielo-kropku.... Ty tez mozesz skompletowac swoje papiery i je przeslac co nie zmieni odpowiedzi...pewnie po 4 tygodniach przyjdzie odmowna... "po co i na co o nie pyta"-chcesz o tym porozmawiac?! Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: szkoda, że my nie chcemy z Tobą;P n/t 24.03.07, 23:13 No to porozmawiajmy. A papiery to ja zawsze trzymam w komplecie, i zawsze je mam dla chetnych. Co ty taka "papierowa" jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: szkoda, że my nie chcemy z Tobą;P n/t 25.03.07, 10:35 nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Ach dziewczyny dziewczyny 24.03.07, 22:25 wreszcie ktos sie narabal na wesolo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka21 Re: Ach dziewczyny dziewczyny 24.03.07, 23:03 dzięki!tego mi było trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś