Gość: verte Wpadam czasami ale generalnie nudy. n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.03, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Czy ja tu jestem sama ? :)))) n/txt 10.05.03, 19:08 CZesc wam :) i jeszcze ja tu jestem, chociaz za czas jakis spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 A ja wlasnie poczytalam to forum 10.05.03, 19:18 i zawolalam "O zgrozo":))) Co tu sie porobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
daffne to nie jestem sama :)))) 10.05.03, 19:25 A juz myslalam , ze jestem sama ,taki maly ruch cos dzisiaj ... Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: to nie jestem sama :)))) 10.05.03, 19:34 Bo w sobotni wieczor prawdopodobnie ludzie robia cos innego niz praca i stukanie na forum. A ja zaraz ide na plaze. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: to nie jestem sama :)))) 10.05.03, 19:40 Rower - fajna rzecz, ja na plaze wlasnie rowerem pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: to nie jestem sama :)))) 10.05.03, 19:41 lalka74 napisała: > Rower - fajna rzecz, ja na plaze wlasnie rowerem pojade. Wam to dobrze ja jedyne co moge zrobic to pojezdzic na sankach :( Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: to nie jestem sama :)))) 10.05.03, 19:43 to gdzie jeszcze takie sniegi? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Wiec wszystkich pozdrawiam :))) 10.05.03, 19:41 snow.white napisała: > ja jestem :) pozdrawiam :) ----------------- Ja rowniez pozdrawiam serdecznie :))) Wszystkich bez wyjatku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: BYŁAM w lesie i widziałam m.inn..... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 10.05.03, 19:48 .....PADALCA / nie był to mój mąż / -------------- dymam u krzyża. J.Hasek"dobry wojak szwejk" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: BYŁAM w lesie i widziałam m.inn..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 10.05.03, 19:53 Co Ci przyszlo do glowy dziewczyno. Gdziez Ty sama? Ja tu Cie tez sprawdzam. Tylko nie mow tego mezowi, bo jeszcze nie daj boze...........zazdrosny, moze to "sprawdzanie" urwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: BYŁAM w lesie i widziałam m.inn..... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 11.05.03, 17:54 Gość portalu: .................. napisał(a): > Co Ci przyszlo do glowy dziewczyno. Gdziez Ty sama? Ja tu Cie tez > > sprawdzam. Tylko nie mow tego mezowi, bo jeszcze nie daj > boze...........zazdrosny, moze to "sprawdzanie" urwac. """"""""""""""""""""""""""" Jakie sprawdzanie?..Jaka sama?.../ przecież z padalcem-w lesie. Co urwać?... nic nie zrozumiałam. Widać, szok tlenowy u mnie nastąpił. --------- dymam u krzyza J.Hasek"dobry wojak szwejk" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: BYŁAM w lesie i widziałam m.inn..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 11.05.03, 23:59 Gość portalu: padalcowa napisał(a): > Jakie sprawdzanie?..Jaka sama?.../ przecież z padalcem-w lesie. Co urwać?... > nic nie zrozumiałam. Widać, szok tlenowy u mnie nastąpił. > --------- > dymam u krzyza J.Hasek"dobry wojak szwejk" To dziwne, zeby w lesie tlenu zabraklo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa Re: BYŁAM w lesie i ...szok tlenowy IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 12.05.03, 22:33 Gość portalu: .................. napisał(a): > Gość portalu: padalcowa napisał(a): > > > > Jakie sprawdzanie?..Jaka sama?.../ przecież z padalcem-w lesie. Co urwać?. > > nic nie zrozumiałam. Widać, szok tlenowy u mnie nastąpił. > To dziwne, zeby w lesie tlenu zabraklo. Pozdrawiam ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, SZOK TLENOWY NASTEPUJE,GDY NAGLE tlenu za dużo. Widocznie w tym lesie/ w tym, gdzie ten padalec / było dla padalcowej tlenu nagle i za dużo...i jeszcze, kurka wodna, ten padalec....Wot, żiźń priakliataja! PS. Wstępować do tej europy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white daffne... 10.05.03, 19:49 ...watek o Francuzach jest w dwoch czesciach :) w tej drugiej byl tylko cd tematu... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: daffne... 10.05.03, 19:51 snow.white napisała: > ...watek o Francuzach jest w dwoch czesciach :) w tej drugiej byl tylko cd > tematu... pozdrawiam :) ------------ Wiem wiem zobaczylam po fakcie :)))) Czesto bywam roztrzepana hihi Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalcowa_prawdziw byłam na forum,zamiast w lesie i spotkałam tu..... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 13.05.03, 18:55 .....drugiego padalca,oslizgłego,udającego mnie- małego,wijącego się szubrawca. Zabiłabym, ale jest pod ochroną. Dwa padalce w jednym barszczu to za duzo . Od dzisiaj podpisuję się : padalcowa_prawdziw Odpowiedz Link Zgłoś