nitqaa 27.03.07, 15:57 Skończyłam juz drugie opakowanie tabletek antyk. Czy jeśli je biore to możliwe jest zajście w ciąze? Tzn czy objawy są takie same jak wtedy gdy nie biore tab.? Mam normalnie krwawienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frying.pan Re: Ryzyko ciąży 27.03.07, 16:10 Nie kumam - martwisz sie ze masz normalnie krwawienia? Jesli robisz sobie tygodniową przerwę między każdym opakowaniem, to powinnas w tym czasie dostac okres. Jesli weźmiesz ciurkiem jedno opakowanie po drugim - to nie bedziesz miala okresu. A co do ciąży, to jesli bralas tabletki regularnie to jest znikoma szansa że zaszłaś. A jak masz mimo to watpliwosci, to zrob test. Odpowiedz Link Zgłoś
nitqaa Re: Ryzyko ciąży 27.03.07, 16:12 Moze nie wyjraziłam sie tak jak chciałam. Chodzi mi o to czy jesli biore tabletki i np. doszło do zapłodnienia to czy wystepuje krwawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Ryzyko ciąży 27.03.07, 16:16 Nie. Ja zaszłam na tabletkach - wystarczyła jedna ominięta tabletka z końca opakowania, a potem o dzien później rozpoczęte następne. Kolejnej miesiączki już nie dostałam. Ale ja nie brałam regularnie, do licha! Kobieto, nie schizuj! A jeśli masz obsesję, kup sobie w hurcie testy ciążowe i sikaj na nie co miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: Ryzyko ciąży 27.03.07, 16:35 to jest jakiś pomysł;) bo ja zawsze w środku opakowania mam jakieś nieodparte wrażenie, że w ciąży jestem;) (na tabletkach) już nawet testów nie robię, ale tak 2-3 h mnie trzyma, że "na pewno jestem w ciąży!" bo na ten przykład w głowie mi się zawróciło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frying.pan Re: Ryzyko ciąży 27.03.07, 16:38 nitqaa napisała: > Moze nie wyjraziłam sie tak jak chciałam. Chodzi mi o to czy jesli biore > tabletki i np. doszło do zapłodnienia to czy wystepuje krwawienie? Można mieć krwawienia przypominające miesiaczke będąc w ciąży. Chociaż rzadko sie to zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś