luiziana1 30.03.07, 17:53 Prawda to czy fałsz. Jak sądzicie? I czemu tak wiele brunetek farbuje się na blond? Wierzycie to, że jasnowłose bardziej podobają się panom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cappucino3 Re: Gentelmen prefer blond. 30.03.07, 17:58 mój mąż by się załamał gdybym przefarbowała się na blond. Zresztą nigdy tego nie zrobię, zdecydowanie bardziej wolę siebie w ciemnych włosach. Blond włosy - odmładzają. Kiedyś był taki temat w "rozmowach w toku", Drzyzga zaproponowała aby ów blondynki założyły peruki ciemne. W rezultacie wszystkie poważniej wyglądały. Może to jest powód????? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Mutanty. 30.03.07, 17:59 Innosc. zawsze pociaga. Tak. Normalne sa ciemne wlosy. Blondynki to mutanty. portalwiedzy.onet.pl/0,11121,1317025,czasopisma.html Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Mutanty. 30.03.07, 18:12 Czyli nauka na poziomie onetu. Ciekawe jak one farbowały włosy w tych jaskiniach. Jednak nie trzeba wcale myśleć żeby pisac takie paranaukowe piernoły. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Mutanty. 30.03.07, 18:23 Paranauka, nie paranauka, ale z mutantami trzeba zrobic porzadek. Proponuje zbiorke ma centralnym placu targowym. Widla i pochodnie beda mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Mutanty. 30.03.07, 18:40 Jak widać historia sie powtarza, dawniej palono zakazane księgi a teraz masoneria będzie paliła blondynki. A kiedy bedziemy palić na stosach głupców? Odpowiedz Link Zgłoś
diverse_women Re: Gentelmen prefer blond. 30.03.07, 18:08 Mój brat woli brunetki. Uważa, że blondynki nie są wyraziste. Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Gentelmen prefer blond. 30.03.07, 18:15 Dla mnie ważne jest to co ja prefer. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Gentelmen prefer blond. 30.03.07, 18:17 luiziana1 napisała: > Prawda to czy fałsz. Jak sądzicie? I czemu tak wiele brunetek farbuje się na > blond? Wierzycie to, że jasnowłose bardziej podobają się panom? prosze nie mówić takich rzeczy w momencie jak siedzę z farbą "aksaminta noc" na głowie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Gentelmen prefer blond. 30.03.07, 19:03 mi tam podobaja sie wszystkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś