rose01 01.04.07, 00:01 co oznaczaja wasze nicki...od czego powstały...jesli macie chec podzielcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginewra25 Re: Nick 01.04.07, 00:03 U mnie to w zasadzie przypadek ... chciałam do kogoś napisać, ale tak by nie wiedział kim jestem ... wymyśliłam sobie ginewrę ... a 25 bo w zeszłym roku tyle skończyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolejny_forumowicz Re: Nick 03.04.07, 19:20 mój nick był wymyślany na szybko, tak że nawet nie pomyślałam o tym, żeby dać raczej coś w stylu "kolejna_forumowiczka" - bo teraz to nawet nie wiadomo jakiej jestem płci;P Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Nick 01.04.07, 00:03 ja, oficjalnie, świat widzę w szarej kolorystyce. ta cecha w polaczeniu z piosenką Budki spłodziła ten nick :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: do Armii12 siurów 01.04.07, 00:22 nie obrażaj mnie nie zycze sobie,a nick sam mowi w twoim przypadu za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Do Rose 01.04.07, 00:35 Dziewczyno, nie dyskutuj z nim, kliknij w kubelek przy jego wypowiedzi. Dyskutujac z nim na swoim poziomie nic nie zdzialas, zeby on cos zrozumial musialabys zejsc do jego poziomu, a tak nisko przeciez nie chcialabys zejsc, prawda? A w temacie watku: moj nick pochodzi od imienia bohatera poematu Juliusza Slowackiego - Anhelli i jest kombinacja tego imienia z moim imieniem i przystosowany do formy zenskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Nick 01.04.07, 00:31 Nad potokiem Wiarus wpływającego do Wiaru,mieszka moja rodzina. Ot i cała filozofia;) Ale interesują mnie militaria,więc nazwa jak najbardziej adekwatna;) Do tego wiar-od wiary(mimo wszystko wierzę,że coś "tam"jest),a rusik bo moje nazwisko zakończone literą "cz";) Zresztą Ruś to kultura bizantyjska,która mnie interesuje:) Dziadek jest Góralem,a wiadomo że Góralem był Janosik.Skoro Janosik,to też wiarusik;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Nick 01.04.07, 00:32 Mając dość dotychczasowych przezwisk na zmianę z tradycyjną Elą lub baaardzo oficjalnej Elżbietą, zażądałam, aby nazywano mnie Eluchą. Poza internetem jednak nigdzie się to nie przyjęło. W domu dalej mówią na mnie Lusia, znajomi Becia, a wszyscy inni Ela lub Elżbieta. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_szefa_kuchni Re: Nick 01.04.07, 00:37 jestem kobietą szefa kuchni:) ot tak, po prostu. nie żoną, ale dziewczyną. a tak poza tym to jestem fanką polskich nicków! Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Nick 01.04.07, 00:48 Mój z adresu mailowego. Możecie pisać do mnie na Interię. Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Nick 01.04.07, 00:53 U mnie wygladalo to bardzo prorto,chcialm polaczyc moje imie z 2 slowem,ale w taki sposob,by mialo to rece i nogi. I w takis sposob powstal moj nick stella polaris-gwiazda morza Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Nick 01.04.07, 01:12 A nie gwiazda polarna? Gwiazda morza to chyba stella maris. Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Re: Nick 01.04.07, 00:55 Mieszkam w Niemczech i znam finski - a mój nick to po prostu "Niemiec" po finsku. Wiem ze sie niektórym z seksem kojarzy, ale nic na to nie poradze :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Nick 01.04.07, 00:58 Ja myślałem,że to ktoś uprawiający autoerotyzm,albo coś;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasianorwegia Re: Nick 01.04.07, 10:06 a moj?! latwo sie domyslec:) nie chcialam byc bardzo anonimowa-znajomi zawsze moga mnie odnalezc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: Nick 01.04.07, 10:36 a ja sobie jadlam czekolade Crunch przy logowaniu a nr4 byl kolejnym wolnym Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Nick 01.04.07, 21:26 a mnie się kojarzy z pewnym fajnym golkiperem o nazwisku Jussi Jaaskelainen :))) A mój nick pochodzi od imienia mojej mamy i mojej przyszłej córki :) wszędzie jestem zoofką - nawet na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
malazlosnica Re: Nick 01.04.07, 10:38 a ja mam przezwisko mala i jak probowalam wymyslac nicka to kazdy ktory wpisywalam juz byl zajety a ze jestem zlosliwym skorpionem to wymyslilam malazlosnca Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Nick 01.04.07, 10:46 Przypadkowa kombinacja znaków :) Ma to swoje plusy, bo jest to nick niewskazujący na płeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Nick 01.04.07, 11:34 A mój nick to nazwa jednych z moich ulubionych perfum :) A cyferka 6 to w sumie nie pamiętam skąd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Nick 01.04.07, 11:37 Avital- "ojciec rosy" w języku hebrajskim. Nick narodził się pod wpływem mojej fascynacji kulturą żydowską i jest to imię mojej izraelskiej koleżanki. Uwielbiam hebrajskie imiona. Są śliczne toteż sama też stałam się niejako właścicielką jednego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Nick 01.04.07, 21:53 A poza tym na początku żyłam pod wieloma nickami na różncyh forach, a ten się przyjął tak na dłużej. Myślę, że ma coś w sobie, bo chyba rzuca się w oczy. Zauważyłam też, że te same rzeczy pisane pod różnymi nickami są inaczej odbierane.;) Odpowiedz Link Zgłoś
exblond Re: Nick 01.04.07, 11:40 powstal kilka lat temu gdy odcinalam sie od naturalnego koloru wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Nick 01.04.07, 12:05 Mini - bo mała, w dodatku w Internecie wszyscy tak mnie nazywają, a KKS od ulubionego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_penso_a_te Re: Nick 01.04.07, 12:04 Mój nick to tytuł włoskiej piosenki, którą uwielbiam i która przywołuje najpiękniejsze wspomnienia i która zawsze poprawia mi humor. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Nick 01.04.07, 12:51 io lavoro e penso a te, torno a casa e penso a te... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: Nick 01.04.07, 12:32 Mazari - to tunezyjskie męskie imię. Jak byliśmy na wakacjach poznalismy pana o takim imieniu. Zawiózł nas do Tunisu, czekazł, że zwiedzimy miasto i starozytna Kartaginę. Pędził autostradą 160km/g. Niesamowicie miły człowiek. We wrześniu znowu lecimy do Tunezji. Mam nadzieję, że spotkamy go. Mówił, że za rok chętnie też nas zawiezie gdzie zechcemy :) Jest kierowcą od około 30 lat. Zawsze stoi swoim busem w tm samym miejscu. Wierzę, że spotkamy go :) Mazria - po małych modyfikacjach, stąd wziął się mój nick :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffee44 Re: Nick 01.04.07, 15:04 Nic sensownego nie przychodziło mi do głowy, a że piłam kawę... A 44 bo lubię tę liczbę. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Nick 01.04.07, 16:00 A mój to moje imię po hiszpańsku - ktoś stwierdził kiedyś (będzie z 15 lat!), że taka ta moja uroda gorącokrwista, że z Agnieszki przerobili mnie na Ines. Niestety login na GW musiał mieć 5 znaków, stąd ta kropka w środku ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Nick 01.04.07, 16:37 kiedys pisalam sobie na jednym forum ,to byly moje poczatki przygody z własnym ,domowym internetem.Wymyslilam sobie ,że bede tajemnicza jak Zorro:p i podpisywalam się Z ( zreszta zawsze lubilam takie troche meskie nazwy:P) ,niestety na gazecie nie mozna bylo miec tak krótkiego nicka wiec dodalam simply i tak powstala po prostu z.:P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Nick 01.04.07, 16:40 a mój od choroby jaką przechodziłem pare lat temu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaartura Re: Nick 01.04.07, 16:47 no jestem dziewczyna Artura:)) moze nie krola a sportowca ale zawsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Nick 01.04.07, 18:59 nie. Choroba. Nazywala się spedtriple... caly czas jestem nosicielem choć chwilowo nie choruję Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Taka? 01.04.07, 19:05 www.sfondideldesktop.com/Images-Bikes/Triumph/Speed-Triple/Speed-Triple-0003/Speed-Triple-0003.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Taka? 01.04.07, 19:07 własnie dokładnie taka tylko jadowicie zielona była... rozbili chamy ;( dzieki za odrobine wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Taka? 01.04.07, 19:26 piekny był teraz jest taki www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/moto/suzuki/bandit_1200s.jpg.html tez OK ale serce tęskni Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taka? 01.04.07, 19:47 www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/motonews/sduke_11.jpg.html Ja jakiś czas temu znalazłam ten powyżej:D Prawie ideał:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taka? 01.04.07, 20:58 trypel napisał: > Nie. KTM to szajs. Kick Ten Minutes Od strony technicznej za wcześnie żebym się znała:) Podziwiam wygląd bo bardzo mi sie podoba:) Choć ze ścigaczy to niewiele modeli mi się podoba bo ja wolę choppery:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Taka? 01.04.07, 21:01 To nie był scigacz. To było super moto (to na Twoim zdjeciu) a speedtriple to typowy streetfighter Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taka? 01.04.07, 21:09 trypel napisał: > streetfighter No to mi sie kojarzy z czym innym...ale to "zboczenie zawodowe";P Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: Nick 01.04.07, 16:52 Moj nick jest od znaku @. Poniewaz w loginach nie ma polskich liter, postanowilam napisac fonetycznie. A dwa m na poczatku, bo maupa bylo juz zajete. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi_sia Re: Nick 01.04.07, 17:01 misia.. bo mój kochany szczypior mnie tak nazywa mala...na przekór ;-)) a w środku mala_mi bo jestem zadziora_przekora jak sławetna bohaterka super serialu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cappucino3 Re: Nick 01.04.07, 17:20 cappucino3- dlaczego? W momencie logowania się zachciało mi się kawy, a ponieważ nie pijam mocnej, zostało cappucino. Niestety same cappucino było zajęte więc dodałam 3 Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: Nick 01.04.07, 18:24 Miałam wiele nicków. Wreszcie dojrzałam do jednego... Zawsze musi być jakiś login aby napisać kilka słów na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: Nick 01.04.07, 18:52 Kiedyś jak byłam we Włoszech to kupiłam na jakimś straganie za grosze książkę z tekstami wszystkich piosenek ulubionego zespołu - Queen. Z tłumaczeniem na włoski. I w ten sposób dowiedziałam się, że "Bohemian rhapsody" po włosku to właśnie "Rapsodia gitana". A jakiś czas później musiałam założyć sobie na szybko jakieś darmowe konto pocztowe do jednorazowego użytku - i to było pierwsze, co mi do głowy przyszło. A jeszcze później musiałam się zalogować, żeby coś na forum napisać i wykorzystałam to konto. Z założeniem, że kiedyś w końcu wymyślę jakiś mądrzejszy nick. Prowizorki są najtrwalsze. Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Nick 01.04.07, 19:07 Witam ! Ciekawe skąd Kohol zaczerpnęła swój nick ? Hmmmm....... , może : www.komerski.kbt.pl/?p=42 ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Nick 01.04.07, 21:03 taka piosenka leciała w radio jak się rejestrowałam "fa fara fa fa farelka" wydała mi się tak niedorzecznie głupia, ze aż śmieszna i tak zostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Nick 02.04.07, 11:51 A ja myślałam,że to od tego piecyka elektrycznego,farela:) Odpowiedz Link Zgłoś