e._ Re: Nick 01.04.07, 21:19 Mój miał być zupełnie inny. Ale ponieważ nie chcę się nazywać "cośtam"546 czy 84, więc jest pierwsza litera mojego imienia i kropka. Jednak to też było zajęte, więc dodałam podkreślnik. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka21 Re: Nick 01.04.07, 21:48 ...ja jako fanka "Ani z Zileonego Wzgórza", miałam tak samo jak ona bzika na punkcie imienia Kornelia...no i jakiż inny mógłby być mój nick. ah kiedyś to były czasy...teraz chyba najlepszym nickiem dla mnie byłoby "zołzowatadziweucha" albo cos w tym stylu;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: Nick 01.04.07, 21:55 Przez wiele lat tańczyłam w szkole baletowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Nick 02.04.07, 12:00 Ja otworzyłam na chybił trafił słownik angielsko-polski,i miło skojarzyło mi się ze słońcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniazzielonegowzgorza Re: Nick 03.04.07, 19:36 bohaterka książki "Ania z Zielonego Wzgórza" jest moją ulubioną postacią literacką. Bardzo, bardzo dużo czytam, ale żadna postać nie przypadła mi do gustu tak jak ten rudzielec. Stąd nick. Odpowiedz Link Zgłoś
an_droid Re: Nick 03.04.07, 23:15 Oczywiście od mojego ukochanego filmu i gry kopmuterowej "Łowca androidów". A czasami w krajowej rzeczywistości czuję się jak android. Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: Nick 04.04.07, 14:24 mój onacza fiutek-mały i wkqu..a gupie baby i fajnie niech z tych nerwów porobią im sie zmarszczki na twarzy, bo na pomarszzcenie mózgu nie ma co liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
angelsik Re: Nick 04.04.07, 14:36 ...a ja po prostu kocham anioły..... ....interesuje mie wszystko co ma skrzydła....co lata.. ot, i cała historia nicku mojego :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: Nick 04.04.07, 14:39 jak te z mam skrzydła, a skoro mnie kochasz to żądam dowodu miłości Odpowiedz Link Zgłoś
crazyrabbit Re: Nick 17.04.07, 01:28 Kiedyś lubiłam Królika Bugsa ogladać namiętnie. Tam był taki mały Elmer , który mówił o króliku: Crazy Rabbit! (Ponieważ miał wadę wymowy brzmiało to jak cwazy wabbit) :) To była pierwsza rzecz jaka mi przyszła do głowy. Pierwszy pasujący do mnie nick hehe.... I tak zostałam Szalonym Królikiem. A ponieważ na nicka trzeba sobie zapracować , więc robię co mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Nick 17.04.07, 08:04 Sottobosco-runo leśne. Powstało z niczego:) Nie mylić z innymi runami:P Samo Sotto oznacza spód, na dole. A w życiu to różnie bywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: Nick 17.04.07, 15:07 Mój ukochany mówił do mnie "Myszko" i czułam się taka kochana, taka zupełnie wyjątkowa... A potem mój ukochany mnie zdradził i zrozumiałam, że nie jestem już dla niego kimś cudownym. Jestem byle-jaka, taka sobie... Dlatego właśnie mam taki nick. Odpowiedz Link Zgłoś
somea Re: Nick 17.04.07, 16:12 pierwotnie miało być someone - czyli ktoś, ale nick był już zajęty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mailenstwo Re: Nick 17.04.07, 18:15 a ja chcialam być maleństwo, bo Ukochany tak do mnie mówi, ale zle wpisałam:-D I jeszcze sie zdziwiłam, ze było wolne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Nick 18.04.07, 00:13 Bo chcialam innego nicka niz te ktorych do tej pory uzywalam, a ta turzyca jakos mi po glowie chodzila. Bo i samo slowo mi sie podobalo i roslinka calkiem ladna. A pare miesiecy po zalozeniu konta na gazecie siegnelam jeszcze raz po ksiazke, ktora wtedy czytalam i odkrylam, ze w waznym momencie bohater przejezdza kolo kepy turzycy. I juz wiem dlaczego to slowo po mnie chodzilo. :D Odpowiedz Link Zgłoś