Dodaj do ulubionych

DO TEJ/TEGO CO NICKI PODPROWADZA

IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 14.05.03, 12:15
na Twoją prośbę wymyslam ci nick'a : kobra_lepkarączka.
Obserwuj wątek
    • padalcowa Re: DO TEJ/TEGO CO NICKI PODPROWADZA 14.05.03, 13:22
      Gość portalu: padalcowa_prawdziw napisał(a):

> na Twoją prośbę wymyslam ci nick'a : kobra_lepkarączka.
      A czy ja Cię o to prosiłam? Nie przypominam sobie, a pamięć mam doskonałą...
      • lyche1 Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 13:25
        dialog samemu ze sobą - no nie ?? I ile szumu wokół sie narobi :))
        • Gość: p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Najlepiej przeprowadzać IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 14.05.03, 15:00
          lyche1 napisała:

> dialog samemu ze sobą - no nie ?? I ile szumu wokół sie narobi :))
          SKAD TAKIE POSADZENIE ? - przesledź po datach i adresach sieci to ci się
          wyjaśni.
          Naprawdę uważasz, że sama ze sobą dialoguję ???? A ciebie szlag by nie trafił
          gdyby ktoś zaczął podpisywać się nagle lyche1. Czy to trudno wymyśleć sobie
          nick ? Trzeba mieć mózg mniejszy od padalca ! Ja już się zalogowałam jako :
          p.a.d.l.c.o.w.a. Nie robiłam tego wcześniej, bo nie byłam przekonana, czy do
          końca swój nick lubię - a uzywałam go ostatnie 1 i 1/2 miesiąca! A złodziej
          nicków zalogował się tym nickiem 12-go maja b.r.
          • faveur Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 15:04
            Rzecz jest faktycznie wkurzajaca, ale z drugiej strony - skąd pomysł na taki
            właśnie nick? Nie podoba mi się szczerze mówiąc. Juz lepszy byłby padalec, a
            tak - padalcowa, to jeszcze jakby własność padalca. No nie pdoba mi sie, sorry
            za szczerość.
            • Gość: padalcowa Re: Najlepiej przeprowadzać IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 14.05.03, 15:20
              faveur napisała:

> Rzecz jest faktycznie wkurzajaca, ale z drugiej strony - skąd pomysł na taki
              > właśnie nick? Nie podoba mi się szczerze mówiąc. Juz lepszy byłby padalec, a
              > tak - padalcowa, to jeszcze jakby własność padalca. No nie pdoba mi sie,
              sorry
              > za szczerość.
              Cenię szczerość. najpierw podpisywałam się padalec, właśnie tak z miesiąc
              temu. A że babą jestem ( lat 72 ) to zmieniłam na padalcowa ale nie myslałam o
              własności padalca lecz rodz. zeński od padalca A może padalec jest
              jednopłciowy? nie wiem. Ale muszą chyba być dwie płcie, bo skąd brały by się
              małe padalczątka.padalec, padalcowa, padalcówna, padalczyna, padalczanka.
              Tak wstretny ten nick, ze aż piękny . pozdr.
              • faveur Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 15:22
                poważnie masz 72 lata? Gratulacje :))))))
          • lyche1 Re: Słuchaj płazie bezogoniasty 14.05.03, 18:01
            Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a napisał(a):
            > SKAD TAKIE POSADZENIE ? - przesledź po datach i adresach sieci to ci się
            > wyjaśni.
            To doprawdy strata czasu. Gdybym chciała w ciągu 15 minut mogłabym napisać z
            trzech różnych miejsc. To nie o to chodzi. Nie możesz kogokolwiek posądzać o
            kradzież - bo ona nie nastąpiła. Trzeba sobie było zarezerwować nicka. Teraz
            to ty wszystkich obrażasz naokoło.
            A zresztą głupi nie zrozumie mądry nic nie powie. To tyle
        • anahella Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 15:23
          lyche1 napisała:

> dialog samemu ze sobą - no nie ?? I ile szumu wokół sie narobi :))

Lyche, padalcowe sa dwie. Jedna z domeny acn.pl a druga
          chello.pl
          • padalcowa Re: Najlepiej przeprowadzać 14.05.03, 15:27
            Padalcowe są 3: 2, które się nie logują i ja- tak, która zalogowała się i ma
            przydomek złodziejka. Więc faktycznie prawdziwa ze mnie padalcowa.
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Najlepiej sie przyznać 14.05.03, 16:55
              padalcowa napisała:

> Padalcowe są 3: 2, które się nie logują i ja- tak, która zalogowała się i ma
              > przydomek złodziejka- LEPKA RACZKA. Więc faktycznie prawdziwa ze mnie
              padalcowa.JEDNAK FAŁSZYWA !
              NIe ! padalcowe są dwie JA i TY - lepka rączko A ty od wczoraj( a właściwie, na
              godziny patrząc - to od dzisiaj ) udajesz jeszcze trzecią, żeby bardziej zamotać
              Zmusiłas mnie do zalogowania tego nicka, chociaż jeszcze się nad nim
              zastanawiałam. Nie pomyślałam, żelepka raczka czuwa, nie śpi po nocach i
              mysli ...a co by tu spsocić. Spi więcej, może ci się głowizna naprostuje.
              KTO KŁAMIE TEN I KRADNIE
          • Gość: p.a.d.a.l.c.o.w.a. Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 14.05.03, 15:28
            anahella napisała:

> lyche1 napisała:
            >
            > > dialog samemu ze sobą - no nie ?? I ile szumu wokół sie narobi :))
            >
            > Lyche, padalcowe sa dwie. Jedna z domeny acn.pl a druga
            > chello.pl
            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
            > *****...... która pierwsza przyjęła ten nick - po datach postów*******
            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
            • padalcowa Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... 14.05.03, 15:36
              Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a. napisał(a):

*****...... która pierwsza przyjęła ten nick - po datach postów*******
              Cóż, a nie przyszło Ci do głowy, że można mieć konto na gazeta.pl i nie
              korzystać z forum?
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... 14.05.03, 15:57
                padalcowa napisała:

> Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a. napisał(a):
                >
                > *****...... która pierwsza przyjęła ten nick - po datach postów*******
                > Cóż, a nie przyszło Ci do głowy, że można mieć konto na gazeta.pl i nie
                > korzystać z forum?
                Przyszło, przyszło, kłamczucho. Wymyśl coś lepszego. A jak znow nie bedziesz
                mogła spać- czego ci życzę - to wymyśl sobie własnego nica i się zaloguj de
                nowo.
                PS. znam date twego zalogowania = 12 maja 2003.nie pozostaje ci nic innego jak
                wykazać, że jest inaczej. pozdrawiam z Czerskiej.
                >
                >
                • padalcowa Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... 14.05.03, 16:10
                  p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> padalcowa napisała:
                  >
                  > > Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a. napisał(a):

> Przyszło, przyszło, kłamczucho. Wymyśl coś lepszego. A jak znow nie bedziesz
                  > mogła spać- czego ci życzę - to wymyśl sobie własnego nica i się zaloguj de
                  > nowo.
                  > PS. znam date twego zalogowania = 12 maja 2003.nie pozostaje ci nic innego
                  jak
                  > wykazać, że jest inaczej. pozdrawiam z Czerskiej.
                  Nie zamierzam niczego wykazywać...straszny dzieciuch z Ciebie. Jeśli masz
                  jakieś wątpliwości zapraszam na priv- nie uważam żeby publiczne forum było
                  dobrym miejscem na prowadzenie prywatnych rozgrywek. Chyba że chcesz podciągać
                  do do góry wątek swojego autorstwa. Przypominasz mi w tym trochę osobę o nicku
                  negra28.
                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: I ŁATWO SPRAWDZIĆ KTÓRA PIERWSZA..... 14.05.03, 16:23
                    padalcowa napisała:

> p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:
                    >
                    > > padalcowa napisała:
                    > >
                    > > > Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a. napisał(a):
                    Przyszło, przyszło, kłamczucho. Wymyśl coś lepszego. A jak znow nie
                    bedziesmogła spać- czego ci życzę - to wymyśl sobie własnego nica i się zaloguj
                    de
                    nowo.
                    PS. znam date twego zalogowania = 12 maja 2003.nie pozostaje ci nic innego
                    jak wykazać, że jest inaczej. pozdrawiam z Czerskiej.
                    fałszywa padalcowa napisała:
                    > Nie zamierzam niczego wykazywać...straszny dzieciuch z Ciebie. Jeśli masz
                    jakieś wątpliwości zapraszam na priv- nie uważam żeby publiczne forum było
                    dobrym miejscem na prowadzenie prywatnych rozgrywek. Chyba że chcesz podciągać
                    do do góry wątek swojego autorstwa. Przypominasz mi w tym trochę osobę o nicku
                    negra28. ****SRAM tez na twoje asocjacje.
                    prawdziwa padalcowa napisała:
                    Wykazac nie możesz , bo łżesz jak pies A więc nie tyle nie zamierzasz- co nie
                    dasz rady- tak to jest z tą cyberprzestrzenią.Do końca oszukać się nie da. SRAM
                    na twój priv i na dalsze dyskusje z tobą. Brzydzę się każdym przywłaszczaniem
                    czegoś- co nie moje, tym samym brzydzę się tobą. Jesteś bardzo bezczelna. Ta
                    korespondencja nie jest "rozgrywką" lecz publicznym potepieniem twego modus
                    operandi.

>
      • anahella Re: DO TEJ/TEGO CO NICKI PODPROWADZA 14.05.03, 15:27
        padalcowa napisała:

> Gość portalu: padalcowa_prawdziw napisał(a):
        >
        > > na Twoją prośbę wymyslam ci nick'a : kobra_lepkarączka.
        > A czy ja Cię o to prosiłam? Nie przypominam sobie, a pamięć mam doskonałą...

Hmm..... ja tam mam pamiec kiepska daltego posilkuje sie
        tym co na pismie, np.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=6019610&a=6021196
        • julla Re: DO TEJ/TEGO CO NICKI PODPROWADZA 14.05.03, 15:34
          Padalce! Zamiast robic masę zamieszania z nickami LOGUJCIE się po prostu i
          wszystko będzie jasne. Każdy login jest niepowtarzalny.
          To już trzeci chyba wątek z użalaniem się padalcowej na padalcową! Trochę
          żałosne.
          • padalcowa Re: DO TEJ/TEGO CO NICKI PODPROWADZA 14.05.03, 15:38
            julla napisała:

> Padalce! Zamiast robic masę zamieszania z nickami LOGUJCIE się po prostu i
            > wszystko będzie jasne. Każdy login jest niepowtarzalny.
            Zgadzam się z Tobą, logowanie sie to najprostsze wyjście.
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Anahella - CZY TY NIE WIDZISZ ???? 14.05.03, 16:44

... CHOCBY NA LINKU, KTÓRY ZAŁĄCZYŁAŚ, ŻE ZŁODZIEJ NICKA PISZE Z >>>>chello<<<
          A JA z >>>acn<<<<?????????Jest tak bezczelna, że gdy ja zmieniłam na
          padalcowa_prawdziw -to ta złodziejka nickowa natychmiast też tak się podpisała;
          już nie padalcowa, lecz padalcowa_prawdziw. Co za wredna idiotka.

To, co tu - poniżej odpisałam jej ja - prawdziwa padalcowa, gdy niewiniątko
          poprosiło o wymyślenie jej nicka
          > > > na Twoją prośbę wymyslam ci nick'a : kobra_lepkarączka.
          A to co tu poniżej- nie wiem kto napisał;
          > > A czy ja Cię o to prosiłam? Nie przypominam sobie, a pamięć mam doskonałą.

A to -to chyba ty Anahello?: ( moja odpowiedx na górze tego posta
          > Hmm..... ja tam mam pamiec kiepska daltego posilkuje sie
          > tym co na pismie, np.
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=6019610&a=6021196

• faveur Hahahahaha 14.05.03, 18:58
            Uśmiałam sie czytajac ten wątek. W kazdym razie nick faveur juz jest
            zarezerwowany, zeby była jasność.

Serdeczności wczesnowieczorne , f
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Hahahahaha- heheheheheheheheheheh 14.05.03, 23:12
              faveur napisała:

> Uśmiałam sie czytajac ten wątek. W kazdym razie nick faveur juz jest
              > zarezerwowany, zeby była jasność.
              >
              >
              spadaj negra, bo jestem przez fałszywego padalca osłabiona i mogę zacząć kąsać
              bo choć padalec nie jest jadowity, ale rozdrażniony- gryzie.
              -------------
              PS nie smiej się bratku z cudzego wypadku. SED MIHI - KRAS TIBI
              • Gość: renia Re: Hahahahaha- heheheheheheheheheheh IP: *.athens.access.acn.gr 15.05.03, 00:23
                Padalec - faveur to nie negra, masz na to moje gwarancje. Nie obrazaj faveur.
                • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Hahahahaha- R E N I A heheheheheheheh 15.05.03, 00:34
                  Gość portalu: renia napisał(a):

> Padalec - faveur to nie negra, masz na to moje gwarancje. Nie obrazaj faveur.
                  wszyscy pisza że to negra, to i ja uwierzyłam. Ostatnio jakoś łatwo wierzę w
                  kazdy kit. Widoczne zdziecinniałam a poza tym sztuczny padalec mnie osłabia.
                  Ide spać. KALIMERA albo KALISFERA.
                  • Gość: renia Re: Hahahahaha- R E N I A heheheheheheheh IP: *.athens.access.acn.gr 15.05.03, 00:40
                    O tej pore to juz kalimer. A ja tez do łózeczka spadam papa :)

PAmietaj, ze faveur to nie zadna negra, chocby ci nie wiem jaki kit wciskali.
                    Negra to zupelnie inny byt, inna jakosc, ze tak powiem :)
          • anahella Widze, widze:) 14.05.03, 20:50
            ale nistety taka jest smutna rzeczywistowc. Nie ma co wojowac, twoj nick
            bardziej sie rzuca w oczy niz jej, wiec juz to masz do przodu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka