qw994 Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:34 Żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:43 :( buu Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:34 Ja nic nie upiekłam i jestem z siebie dumna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:35 podpłomyk i gar kajmaku. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:43 taaaak, a dzieci, a tradycja, dokad zmierza ten swiat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:47 dzieci niech się mnożą, a ciast już się w życiu napiekłam swego czasu napiekłam się, nasprzatałam, nagotowałam...i już więcej nie będę:P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:48 ufff to jestem juz spokojniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:51 Czymże Dziewice tak uspokoiłam? Moją deklaracją o nic nie robieniu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:57 ciesze sie, ze jest szansa aby w przyszlosci obudzic ta prawdziwa Avital :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:01 Prawdziwą Avital.;) Szansa jest jak na wygraną szóstkę w totolotka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:07 czyli jest jakas szansa :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:36 a czemu ta ankieta ma sluzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:38 do zwyciężczyni Dziewice przyjedzie w fartuszku samym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:40 czyli babke lub makowiec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:41 ani babke ani makowiec;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:42 hmmm karpatke???? :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:44 nie ale zgaduj dalej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:45 sernik na zimno z galeretka i truskawkami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:45 brawo! :) tyle ze bez truskawek :P no dalej Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:47 upieklas dwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:50 zdziwisz sie- 4 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:51 wielkie żarcie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:54 cos w tym stylu... niestety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:52 bosko :) to moze jakis keksik? :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:54 łakomczuch! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:58 lepiej pomoz zgadywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:54 absolutnie nie;D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:59 aaaaaaaa nie mecz mnie dluzej i sama powiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:00 w zyciu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:06 to moze jakas mala wskazowka :) ciasto czekoladowe z orzechami? :) sernik marmurkowy? szarlotka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 21:19 szarlotka;D to juz masz 2;D jeszcze 2;D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 23:13 hmmmmmmmmmmmm :) zlituj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 09.04.07, 11:26 nie ma litosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 19:59 2 mazurki kruche ciacho+dżem porzeczkowy+masa kajmakowa (3 godziny gotowania mleczka skondensowanego)+lukier różowy+posypka zielona+wiórki kokosowe+migdały+skórka pomarańczowa. ja nie chce nic mowic, ale ludzie wchłoneli i chcieli jeszcze. do tego wyszedł mi genialny schab ze śliwką genialny pieczony indyk w galaretce z wina malaga genialny bigos chyba sie minęłam z powołaniem. jak muszę kiedyś otworzyć własną restaurację, nie może byc inaczej. i jedzenie dam po kosztach, byle klient był zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:01 o Mamo :) vandikia napisała: > 2 mazurki > kruche ciacho+dżem porzeczkowy+masa kajmakowa (3 godziny gotowania mleczka > skondensowanego)+lukier różowy+posypka zielona+wiórki kokosowe+migdały+skórka > pomarańczowa. ja nie chce nic mowic, ale ludzie wchłoneli i chcieli jeszcze. > do tego wyszedł mi > genialny schab ze śliwką > genialny pieczony indyk w galaretce z wina malaga > genialny bigos > > chyba sie minęłam z powołaniem. jak muszę kiedyś otworzyć własną restaurację, > nie może byc inaczej. i jedzenie dam po kosztach, byle klient był zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:02 hehe nooooo ;)))) sama nie moge wyjsc z podziwu, ale jestem chwalipieta :PPPPP ale wszystko takie dobłe. moge sobie pogadac, bo na swieta to pewnie kazdy maksymalnie napchany :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:08 to ja sie usmiecham wyobrazajac sobie to wszystko :), u mnie troche mniej roznosci choc takze smacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:09 Po co piec, gdy można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:10 a mnie naszło w te święta, bo sprzatniete mialam duzo wczesniej i w ramach rozrywki sobie pogotowałam. chyba sie starzeję :)))))) czy dziewic dostał pieczołowicie przygotowaną ode mnie kartkę świąteczną, którą wysłałam przyjaciołom? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:11 mnie nie wysłałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:12 nie może być! ale wiem, ze czesc nie doszlo nie wiedziec czemu..Mat :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:15 jaki Mat? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:18 taki, co ostatnio napisal o 1 slowo za duzo :P niewazne, ide zaraz swietowac dalej, kartki slalam z pracy, wiec i tak nawet jakbym chciala poprawke to teraz nie mam okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:21 gdzie i kiedy napisał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:13 tak otrzymalem i bardzo dziekuje :), ale przyznaje sie, ze nie odpisalem :(, a bardzo ladna i widac, ze z sercem :) nie starzejesz sie :) ja czytam z oczami pelnymi podziwu :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:15 normalnie minus dlugo jak ...jak...jak.. jak nie wiem co, na taka rzecz nie odpisac! :P etam, naprawde bez przesady, ja to lubie i mnie odstresowuje i wbrew skomplikowanym nazwom robota jesr strasznie prosta. przy cistach sie tylko troche narobilam, ale co tam :) pieke rzadko, to mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:20 sie za chwile zawstydze i bedzie :), karta bardzo piekna :) mnie czasami odpreza zmywanie naczyn :) kiedys bardzo lubilem robic kotlety sojowe w panierce :) i nawet sernik na zimno robilem :) i rybe w masle :) ale juz ciasto ciasto to mistrzostwo swiata, a jeszcze takie miesko ze sliwka :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:21 eh kartka :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:23 hahaha juz nie cukruj :)))) spadam :) milego dalszego swietowania, ja jutro robie ok 250 km, wiec ide sie relaksić i spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:24 rowniez milego :) ja przespalem wieksza czesc soboty i dzisiaj takze niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:25 tylko nie snij o moim Waldku przypadkiem, bo sie pogniewam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:39 sernik z wisniami. Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:51 sernik z wiśniami nudny i głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:53 jak Twoje biale kozaczki i Twoj Waldus. Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:55 kozaczki i mój Walduś mądrzejsze od tego głupiego sernika. I to jeszcze z wiśniami. Bleee! Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 20:57 jasne! no ale coz. niedojdy sa wsrod nas... Odpowiedz Link Zgłoś
junkowaldka Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 21:02 no nareszcie, teraz może widzisz, jak głupie sa takie komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 23:13 super :) uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasssandra4 Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 23:07 Poniewaz pieczenie ciast od czasu do czasu sprawia mi przyjemnosc upieklam sernik z brzoskwiniami i "pijaka"[chyba taka nazwa]. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 08.04.07, 23:14 milo poczytac :) drugiego nie znam, z czego sie sklada ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 09.04.07, 11:29 hmm ja wlsnie dzisiejszy dzien swiateczny spedzam u babci i moge sie zalozyc, ze bedzie pijak:) co roku jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 09.04.07, 19:48 Cwibak. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 09.04.07, 21:38 Ja orzechowe z kremem kawowym. A mama zrobiła mazurek i serniczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili żadnego :P 09.04.07, 22:03 polecam agroturystykę! - wszystko "domowe" i pyszne pod nos, a po jedzeniu konie, turystyka i łono natury uwielbiam święta :D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: żadnego :P 10.04.07, 13:50 Ech, a ja po prostu lubię piec. Ostatnio upiekłam torcik porzeczkowy o 3 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 09.04.07, 22:12 ogon pawia i fige z makiem oraz ulepilam kulki tiramisu:) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 10.04.07, 11:38 A ja sernik z budyniem, pieguska z makiem, oraz murzynka przekladanego kremem :) mniam tak rodzinka mowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
zelda5 Re: ankieta : jakie ciasta upieklyscie na swieta? 10.04.07, 13:46 mazurek z kajmakiem , sernik , piegusek , babka. Odpowiedz Link Zgłoś