cala_w_kwiatkach Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:04 powtarzalam to kilka razy dzis:) a czy dobrze? hm...z jednej strony tak, bo chce zeby bylo juz 'za rok' ale z drugiej strony ten miniony tydzien byl cudowny i chce takich wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:08 Chyba sie domyslam dlaczego kwiatuszku:))) to milo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:15 Ty to masz nosa Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:17 ;)) Za kolejene 4tyg.znowu bedzie milo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:18 :D tylko i az 4 Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:19 Ehhhhh,podziwiam Cie..! Ja bym chyba sie wsciekla:PP Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:30 nauczylam sie cierpliwosci i wiem, ze moja wytrwalosc zostanie nagrodzona a swiadomosc tego co mnie czeka niezwykle podnosi na duchu i pcha do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:32 Ajjj,czyli szykuje sie nam forumnowe wesele;)) Pewnie,ze tak mysle,ze milosc potrafi wiele dokonac...! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:33 wesele? poki co nikt mojej raczki zgrabniusiej nie chce;) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:42 Poki co:) Dobrze,ze to napisalac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:06 święta są ok, ale jak się kończą jest jeszcze bardziej ok :-) Szczególnie, że w tym roku miałam jeszcze chrzciny w najbliższej rodzinie, więc mam w tej chwili naprawdę dość! Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:09 Bardzo dobrze,... Bo w przyszlym tyg.kupje przyzad do cwiczen..:PP...i do roboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:11 pracujesz nad świetnym tyłkiem? Ja mam ostatnio obsesję na punkcie takowego zarówno u siebie jak i innych :-) Tylko nie wiem jak mam ten stan wspaniałości tyłkowej osiągnąć ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:14 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > pracujesz nad świetnym tyłkiem? Ja mam ostatnio obsesję na punkcie takowego > zarówno u siebie jak i innych :-) Tylko nie wiem jak mam ten stan wspaniałości > tyłkowej osiągnąć ;-P Nie tylko nad tylkiem:P Ale nie bede sie tu wypisywac:) Wraz z wiosennym amorami naszla mnie ochota na poprwe ,malych niedoskonalosci.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:16 ach te amory, ja chyba ze swoimi dam sobie spokój :-) ale boski tyłek zawse się przyda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:18 Nie dawaj mu spokoju....! Mecz go topoki,nie wyciszniesz z niego wszytskie soki:PP A tak powaznie... Kiedy sie macie zmiar spotkac:)? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:29 myslalam o weekendzie majowym, ale chyba mi sie odwidzi to spotkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:31 Tylko bez takich:)) Mysle,ze jak sie z nim spotkasz,bedziesz w stanie mogla ocenic...rozwoj znajomosci...itp Poza tym przeciez do nieczego to nie zobowiazuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:38 no niby tak. ale sama nie wiem... może bez sensu w cos takiego sie ladowac. i odleglosc duza i sam delikwent niepewny... Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:42 Hmmm,juz znam jeden przypadek z forum:),ze nawet odleglosc nie jest w stanie niezniecheci ich do bycia razem:) Trudno jest czasem doradzic cos madrego w takiej kwesti,ja sie nie zdecydowlam na zwiazek,mimo,ze facet mieszkal ode mnie 70km:) Tylko,ze nie zalezalo mi na nim tak bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:52 sama nie wiem, więc narazie zmykam na randkę z Kusturicą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:54 Ooooo,milo:)) papappa Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:18 wreszcie po i można spokojnie w pracy odpocząc... uffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:21 trypel napisał: > wreszcie po i można spokojnie w pracy odpocząc... uffffffff a myślałam, że tylko ja tak mam... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:28 jak widac nie :) w pracy przynajmniej nikt nie lata za mna jak moja mama i co 3 s nie pyta czy jestem już głodny :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:37 trypel napisał: > jak widac nie :) w pracy przynajmniej nikt nie lata za mna jak moja mama i co 3 > > s nie pyta czy jestem już głodny :D mamy tak mają:) moja nie jest wyjątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:31 A ja miałam najmilsze Święta w zyciu. Tylko ja i mój mężuś. Zero stresów :) Pyszne jedzonko z fantazją, leniuchowanie, spacery, filmy, książki... Cud. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:43 nutopia napisała: > i dobrze. Zgadzam się:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:44 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > i dobrze. > > Zgadzam się:) > > mnie się już nawet pić nie chce!:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 09.04.07, 23:55 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > i dobrze. > > > > Zgadzam się:) > > > > > mnie się już nawet pić nie chce!:D eeeeee nie przesadzaj:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 00:14 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > nutopia napisała: > > > > > > > i dobrze. > > > > > > Zgadzam się:) > > > > > > > > mnie się już nawet pić nie chce!:D > > eeeeee nie przesadzaj:DDD > > serio. wczoraj mialam jakiś dzień konia. piłam i piłam i ani w głowie ani... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 08:41 Jakbym słyszałam OBIE moje Babcie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 08:55 mala_mee napisała: > Jakbym słyszałam OBIE moje Babcie... tę kwsestię ZAWSZE wypowiada moja mama! - potem następuje jeszcze efektowne westchnięcie i "wisienka": "i tak całe życie przeleci" <westchnięcie> Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 08:57 ja to się cieszę, że juz po:) nie nawidze tych wszystkich rodzinnych spędów, obściskiwań i "udawań" jak to wszyscy się kochają. Ja tam wolę spokój i już. I bardzo się cieszę, że te święta trwają tylko 2 dni i nie mają takie rozpędu jak Bozego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:01 rasgeea napisała: > ja to się cieszę, że juz po:) nie nawidze tych wszystkich rodzinnych spędów, > obściskiwań i "udawań" jak to wszyscy się kochają. Ja tam wolę spokój i już. I > bardzo się cieszę, że te święta trwają tylko 2 dni i nie mają takie rozpędu jak > > Bozego Narodzenia. ja nie mogę powiedzieć, że świąt nie lubię bo wtedy przyjeżdżają moi bracia, którzy mieszkają po 300 km ode mnie. A z braćmi nigdy się nie nudziłam. Co najwyżej z ich żonami:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:09 > ja nie mogę powiedzieć, że świąt nie lubię bo wtedy przyjeżdżają moi bracia, > którzy mieszkają po 300 km ode mnie. A z braćmi nigdy się nie nudziłam. Co > najwyżej z ich żonami:D No co Ty??? Pogadać z nimi na pewno sie da.. o rózowym koorze ich nowych pantofelek :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:26 rasgeea napisała: > > > ja nie mogę powiedzieć, że świąt nie lubię bo wtedy przyjeżdżają moi brac > ia, > > którzy mieszkają po 300 km ode mnie. A z braćmi nigdy się nie nudziłam. C > o > > najwyżej z ich żonami:D > > No co Ty??? Pogadać z nimi na pewno sie da.. o rózowym koorze ich nowych > pantofelek :D > > > eee nawet nie to.. scharakteryzują je zdania, które kiedyś tam wypowiedziały... pierwsza: czytając wiadomości w gazecie stwierdziła (miałam wtedy 14 lat i zapamiętałam to do dziś "patrzcie.. on zamordował człowieka, niemożliwe... przeciez on jest PO STUDIACH"!!! druga: gdy zauważyłam, że ma fajny wisior "to Kruk, wiesz? wiesz co to Kruk? 1840 rok założenia!" ... to są chwile kiedy człowiek naprawdę nie wie: śmiać się czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:37 > > eee nawet nie to.. scharakteryzują je zdania, które kiedyś tam > wypowiedziały... > pierwsza: czytając wiadomości w gazecie stwierdziła (miałam wtedy 14 lat i > zapamiętałam to do dziś "patrzcie.. on zamordował człowieka, niemożliwe... > przeciez on jest PO STUDIACH"!!! > druga: gdy zauważyłam, że ma fajny wisior "to Kruk, wiesz? wiesz co to Kruk? > 1840 rok założenia!" > > ... to są chwile kiedy człowiek naprawdę nie wie: śmiać się czy płakać. o ja pierdziele... to faktycznie... to moje kondolencje poniekąd .. ja mam takie artystki w prcay.. masakra.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:40 rasgeea napisała: > > > eee nawet nie to.. scharakteryzują je zdania, które kiedyś tam > > wypowiedziały... > > pierwsza: czytając wiadomości w gazecie stwierdziła (miałam wtedy 14 lat > i > > zapamiętałam to do dziś "patrzcie.. on zamordował człowieka, niemożliwe.. > . > > przeciez on jest PO STUDIACH"!!! > > druga: gdy zauważyłam, że ma fajny wisior "to Kruk, wiesz? wiesz co to Kr > uk? > > 1840 rok założenia!" > > > > ... to są chwile kiedy człowiek naprawdę nie wie: śmiać się czy płakać. > > > o ja pierdziele... to faktycznie... to moje kondolencje poniekąd .. ja mam > takie artystki w prcay.. masakra.. ;/ ~więc widzisz sama:) swoją drogą - jak ty to wytrzymujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:43 nutopia napisała: > rasgeea napisała: > > > > > eee nawet nie to.. scharakteryzują je zdania, które kiedyś ta > m > > > wypowiedziały... > > > pierwsza: czytając wiadomości w gazecie stwierdziła (miałam wtedy 1 > 4 lat > > i > > > zapamiętałam to do dziś "patrzcie.. on zamordował człowieka, niemoż > liwe.. > > . > > > przeciez on jest PO STUDIACH"!!! > > > druga: gdy zauważyłam, że ma fajny wisior "to Kruk, wiesz? wiesz co > to Kr > > uk? > > > 1840 rok założenia!" > > > > > > ... to są chwile kiedy człowiek naprawdę nie wie: śmiać się czy pła > kać. > > > > > > o ja pierdziele... to faktycznie... to moje kondolencje poniekąd .. ja m > am > > takie artystki w prcay.. masakra.. ;/ > ~więc widzisz sama:) > swoją drogą - jak ty to wytrzymujesz? radzę sobie:) Mam już swoje wypracownae sposoby - niestety czasem wredne :) Ale mam to gdzieś. Wcale nie zależy mi na ich "przyjaźni" :))) a jak taka jedna idzie do ksera to zawsze z kumplem Grzesiem lecimy niby po coś i się napieprzamy :D Ogólnie staram się po prostu robić z tego jaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 08:58 O kurde. Ja w taich momentach już zastanawiam się jakiego koloru sznurek mam sobie kręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:00 mala_mee napisała: > O kurde. Ja w taich momentach już zastanawiam się jakiego koloru sznurek mam > sobie kręcić. nic nie mów:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:01 No dobra, jak mam nie mówić to sobie popracuję. Buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:01 mala_mee napisała: > No dobra, jak mam nie mówić to sobie popracuję. > Buuuuuuuuu wracaj! mamy trzeci dzień świąt i nie pracujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:09 Ale ja muszę i to szybko... Muszę się streszczać bo mam w oanie uciec niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:11 mala_mee napisała: > Ale ja muszę i to szybko... Muszę się streszczać bo mam w oanie uciec > niedługo... idz sobie, idz. nawet w czeci dzień świąt z nami na posiedzi <ociera łze chustką z głowy> Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:13 No nie becz. To ja zawsze becze :) :). No dobra, trochę posiedzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:21 mala_mee napisała: > No nie becz. To ja zawsze becze :) :). No dobra, trochę posiedzę !!! piję warzywny tymbark, rany co za gó... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:22 mala_mee napisała: > A ja lubię. Naprawdę. ja lubię ten ładodny a dziś kupiłam z jabłkiem:( bleee Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:24 A nieeee, ja lubię sródziemnomorski :))) A z jabłkiem to musi byc kicha... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:27 mala_mee napisała: > A nieeee, ja lubię sródziemnomorski :))) A z jabłkiem to musi byc kicha... śródziemnomorskiego jeszcze nie piłam to pewnie z oliwkami albo kaparami mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:02 Jasny szlag - mówiłem rodzicom że dzisiaj wyjezdzam na cały tydzień i MUSZĄ zabrac te tony żarcia bo inaczej wyrzucę... no i wystarczy ze sie obróciłem i zagladam rano do lodówki a tam oczywiscie pełno... i wszystko zaraz idzie do smieci bo do soboty i tak sie zepsuje... ehhh święta Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:05 trypel napisał: > Jasny szlag - mówiłem rodzicom że dzisiaj wyjezdzam na cały tydzień i MUSZĄ > zabrac te tony żarcia bo inaczej wyrzucę... no i wystarczy ze sie obróciłem i > zagladam rano do lodówki a tam oczywiscie pełno... i wszystko zaraz idzie do > smieci bo do soboty i tak sie zepsuje... ehhh święta to wyrzucisz w sobotę!:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:06 wiem ale nie znosze wyrzucać żarcia... zwłaszcza smierdzącego i sliskiego bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:09 trypel napisał: > wiem ale nie znosze wyrzucać żarcia... zwłaszcza smierdzącego i sliskiego > bleeeeeee A dlaczego już dzisiaj jesteś pewny, że nie zjesz przez cały tydzień;P? Jak zwykle przekorny na złość;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:11 Izus czytaj uważniej ;P wyjezdzam dzisiaj służbowo i wracam w sobote... lodówka wszystkiego nie zje... ona na diecie jest Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:14 trypel napisał: > Izus czytaj uważniej ;P Ano przeczytałam na cały DZIEŃ;) > wyjezdzam dzisiaj służbowo i wracam w sobote... lodówka > wszystkiego nie zje... ona na diecie jest Zostaw klucze sąsiadom...poradzą sobie;P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:10 Ale wtedy będzie musiał gonić to po lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:11 mala_mee napisała: > Ale wtedy będzie musiał gonić to po lodówce. Zawsze kilka kalorii w tyło po takiej gonitwie;P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:11 o fuj!!! a miałam jeść śniadanie!!! Wstręciuchy... :pp Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:12 sniadanie??????? Po świętach?????????????? pełno zboczeńców na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:13 > sniadanie??????? Po świętach?????????????? pełno zboczeńców na świecie nie każdy obżera sie w świeta aż zwymiotuje:pp Ja jem zawsze tak samo :pp Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:16 nie zwymiotowałem ani razu - prosze mnie nie obrażać ;P - wytrzymałem.... choc lekko nie było Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:24 hehehe, oj wierze:))))) dobrze że się udało.. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:12 Nie. Wtedy otwieram drzwiczki a wszystko samo spieprza... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:13 trypel napisał: > Nie. Wtedy otwieram drzwiczki a wszystko samo spieprza... Tak koszmarnie wyglądasz po tygodniu nieobecności??? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:15 ja tak zawsze wygladam... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:17 trypel napisał: > ja tak zawsze wygladam... ;P No fakt...już zdąrzyłam zapomnieć...;P Choć ostatnio niewiele było Cię widać pod kombinezonem i z kominiarka na głowie... Muszę lecytynę pobrać na pamięć;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:23 zdąŻyłam :) Iza ja Cie chyba musze przez kolano i pasem na goły tyłek bo mi się z ortografii opuszczasz... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:29 trypel napisał: > zdąŻyłam :) Iza ja Cie chyba musze przez kolano i pasem na goły tyłek bo mi się > > z ortografii opuszczasz... ;P Jeśli komuś się należy to tylko Tobie ;P Nie opuszczam się...zmieniałam kompa. Teraz mam nowiutkiego, szybkiego, jestem podekscytowana i nie czepiaj się ortografii bo ja też się zacznę czepiać a wtedy to zobaczysz dopiero!;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:45 trypel napisał: > zdąŻyłam :) Iza ja Cie chyba musze przez kolano i pasem na goły tyłek Ty nie kuś...;P > z ortografii opuszczasz... ;P Dobrze dla Ciebie, że opuszczam się tylko z ortografii bo jakbym tak opuściła więcej...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:15 No to poczekaj do soboty. Bedziesz miał mniej do sprzatania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:17 w lodówce mniej... ale to sie rozbiega po całym mieszkaniu i chowa po katach... a spróbuj ubłagać sałatkę żeby wyszła z kąta i weszła do śmietnika dobrowolnie Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:19 trypel napisał: > w lodówce mniej... ale to sie rozbiega po całym mieszkaniu i chowa po katach... > > a spróbuj ubłagać sałatkę żeby wyszła z kąta i weszła do śmietnika dobrowolnie Zagroź, że poszczujesz ją pełzającą sałatą! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:21 a skąd u mnie sałata? trawę to zwierzęta jedzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:22 trypel napisał: > a skąd u mnie sałata? trawę to zwierzęta jedzą.... A masz jeszcze tego oscypka? Twarda sztuka z niego to sobie poradzi;P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:24 do ozdoby to były grzybki w occie ;P i papryka w occie ;P i ogóri w occie ;P i oliwki i kapary... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:29 A ja myslałam, że takie rzeczy to do jedzenia są :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:30 mala_mee napisała: > A ja myslałam, że takie rzeczy to do jedzenia są :))) Bo to jest praktyczna ozdoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:29 trypel napisał: > do ozdoby to były grzybki w occie ;P i papryka w occie ;P i ogóri w occie ;P i > oliwki i kapary... Kwaśny jak ocet;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:30 trypel napisał: > do ozdoby to były grzybki w occie ;P i papryka w occie ;P i ogóri w occie ;P i > oliwki i kapary... i ocet w occie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:31 lupus76 napisał: > trypel napisał: > > > do ozdoby to były grzybki w occie ;P i papryka w occie ;P i ogóri w occie > ;P > i > > oliwki i kapary... > i ocet w occie :D i zasmaaaaażka! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:38 mala_mee napisała: > I bleeeee nie rzygać mnie tu na mojom nowom tapicerke! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:31 trypel napisał: > do ozdoby to były grzybki w occie ;P i papryka w occie ;P i ogóri w occie ;P i > oliwki i kapary... no i kaparów mi się przez ciebie zachciało! tych z ogonkiem nie tych malutkich Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:35 masz zdrowie... mi sie nawet pizzy dzisiaj nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:37 trypel napisał: > masz zdrowie... mi sie nawet pizzy dzisiaj nie chce :) mówiłam ci, my kobiety Podlasia..... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:40 sugerujesz ze powinienem się stargetować na Podlasiu... podziwiam taką postawę... swięta świętami ale kaparka czemu nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:45 trypel napisał: > sugerujesz ze powinienem się stargetować na Podlasiu... podziwiam taką > postawę... swięta świętami ale kaparka czemu nie :D przytoczę rozmowę mojego brata i mojej mamy w któreś tam święta: siedzieliśmy wszyscy przy stole, napchani do granic możliwości, na stole pełno żarcia, a moja mamy wiruje na około stolu i jeszcze coś tam przestawia i donosi oraz pyta wszystkich czy przypadkiem nie są głodni Mama do brata: - o rany ty nic nie zjadłeś (przecież 2 kg karkówki w miodzie, micha sałatki, itp to "nic"), to może chociaż jajek ci usmazę... wszyscy zamarliśmy w oczekiwaniu na odpowiedz... w końcu padła: ok ale TYLKO CZTERY!. ... ja wymiękłam p.s. ta świnia mój brat jest chudy:(! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:47 nutopia napisała: > trypel napisał: > > > sugerujesz ze powinienem się stargetować na Podlasiu... podziwiam taką > > postawę... swięta świętami ale kaparka czemu nie :D > > przytoczę rozmowę mojego brata i mojej mamy w któreś tam święta: > siedzieliśmy wszyscy przy stole, napchani do granic możliwości, na stole pełno > żarcia, a moja mamy wiruje na około stolu i jeszcze coś tam przestawia i donosi > > oraz pyta wszystkich czy przypadkiem nie są głodni > Mama do brata: > - o rany ty nic nie zjadłeś (przecież 2 kg karkówki w miodzie, micha sałatki, > itp to "nic"), to może chociaż jajek ci usmazę... > wszyscy zamarliśmy w oczekiwaniu na odpowiedz... > w końcu padła: ok ale TYLKO CZTERY!. > ... ja wymiękłam > p.s. ta świnia mój brat jest chudy:(! To ja cholernie asertywna jestem bo mnie takie namawianie nie rusza:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:50 z wymiękaniem to chodziło mi raczej o to, że on nie dość że chciał to jejka to powiedział TYLKO CZTERY! jakbym zjadała na raz 4 jajk to mój żoładek wyprowadziłby się do Afryki! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:55 nutopia napisała: > z wymiękaniem to chodziło mi raczej o to, że on nie dość że chciał to jejka to > powiedział TYLKO CZTERY! > jakbym zjadała na raz 4 jajk to mój żoładek wyprowadziłby się do Afryki! Ooooooo to się trzeba nad tym zastanowić! Ciepło tam...dziko:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:01 No nie wiem. Tam mogą zaserwować4 jaja... strusie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:41 to przez to że u nas chłodniej jest i musimy uzupełniać ubytki energii:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:43 sottobosco napisała: > to przez to że u nas chłodniej jest i musimy uzupełniać ubytki energii:) Idźcie potrenować to dopiero Wam przybędzie energii a nie zwalać na klimat obżartuchy;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:47 izabellaz1 napisała: > sottobosco napisała: > > > to przez to że u nas chłodniej jest i musimy uzupełniać ubytki energii:) > > Idźcie potrenować to dopiero Wam przybędzie energii a nie zwalać na klimat > obżartuchy;PPP > ćwiczeniami posadziłam sobie kolano (bieżnia, rowerek odpada na razie) teraz tylko pilates mi zostało bo jakiś głupi areobic męczy mnie mentalnie - zanim złapię o co chodzi w układzie to już jest następny;)) Mamy! nie pozwalajcie swoim dzieciom intensywnie ćwiczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:50 nutopia napisała: > ćwiczeniami posadziłam sobie kolano (bieżnia, rowerek odpada na razie) Bo to męczące nuuudy są:D > teraz tylko pilates mi zostało > bo jakiś głupi areobic męczy mnie mentalnie - zanim złapię o co chodzi w > układzie to już jest następny;)) A o tym to już nie wspomnę:D Też nie znoszę:) > Mamy! nie pozwalajcie swoim dzieciom intensywnie ćwiczyć! eeeeeeeee są jeszcze zapasy:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:47 Trenujemy. Chodzenie. Nie dość że zimno to jeszcze wszędzie daleko Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:46 sottobosco napisała: > to przez to że u nas chłodniej jest i musimy uzupełniać ubytki energii:) Pamiętam ze akurat na chłody to istniały duzo skuteczniejsze metody... ale dokładnie nie pamętam jakie Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:51 trypel napisał: > > Pamiętam ze akurat na chłody to istniały duzo skuteczniejsze metody... ale > dokładnie nie pamętam jakie A ubytki energii nastepowały po zastosowaniu? Jak tak to poproszę o przypomnienie sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:51 Tak to dawno było, że zapomniałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:53 mala_mee napisała: > Tak to dawno było, że zapomniałeś??? No ba! Tuż przed zderzeniem asteroidy za świetności dinozaurów:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:56 mala_mee napisała: > Biedactwo. nie przesadzajmy z braku jeszcze nikt nie umarł! a z nadmiaru wielu|:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:57 mala_mee napisała: > Biedactwo. No wiesz...ma się to na co się zapracuje...tak mówi jeden starzec, którego znam;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:56 mysle i mysle ale nic nie pamietam... pamiętam ze były potrzebne min dwie osoby i zasadniczo różnej płci aczkolwiek nie jest to warunek konieczny ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:58 trypel napisał: > mysle i mysle ale nic nie pamietam... pamiętam ze były potrzebne min dwie osoby > > i zasadniczo różnej płci aczkolwiek nie jest to warunek konieczny ;P czekaj, czekaj... coś mi świta.. dwie osoby.. różnej płci ale nie koniecznie... hmmmmmmmm nie, nie, to chyba nie to.. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:59 trypel napisał: > pamiętam ze były potrzebne min dwie osoby No to nie jest aż tak źle...ale co one robiły to pamiętasz;P? Obierały marchewkę czy zmieniały koło od samochodu;P? > i zasadniczo różnej płci aczkolwiek nie jest to warunek konieczny ;P Konrado już Ci wczoraj proponował...i nie chcesz skorzystać?! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:00 izka coś mnie ominęło????:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:02 nutopia napisała: > izka coś mnie ominęło????:) No ba! Konrado wczoraj w wątku o mydle proponował, że pokaże Tryplowi jak się myć żelem:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:03 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > izka coś mnie ominęło????:) > > No ba! Konrado wczoraj w wątku o mydle proponował, że pokaże Tryplowi jak się > myć żelem:DDD > > o słodki jezu! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:04 nutopia napisała: > > No ba! Konrado wczoraj w wątku o mydle proponował, że pokaże Tryplowi jak > się > > myć żelem:DDD > > > > o słodki jezu! Nie no słodko to mogłoby być PO tym "żelowaniu";P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:05 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > > No ba! Konrado wczoraj w wątku o mydle proponował, że pokaże Tryplo > wi jak > > się > > > myć żelem:DDD > > > > > > o słodki jezu! > > Nie no słodko to mogłoby być PO tym "żelowaniu";P > > > moja wyobraznia nie sięga tak daleko czy tam głęboko ;D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:07 nutopia napisała: > > moja wyobraznia nie sięga tak daleko > czy tam głęboko > ;D:D:D A moja wyobraźnia to wyjątkowo rozbudowana jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:04 O, jaaaaa!!! Chyba jednak musze się postarać o łącze w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:05 mala_mee napisała: > O, jaaaaa!!! Chyba jednak musze się postarać o łącze w domu. Zdecydowanie!:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:06 mala_mee napisała: > O, jaaaaa!!! Chyba jednak musze się postarać o łącze w domu. Absolimą! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:07 Jeszcze trochę i sie postaram. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:06 izabellaz1 napisała: > No ba! Konrado wczoraj w wątku o mydle proponował, że pokaże Tryplowi jak się > myć żelem:DDD EEE tam ja wolę myć kogoś mydłem niz żelem. Jakoś wydaje mi się że daje to większe pole dla działania:P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:07 I jak zwykle. Zaczęliśmy na świętach z skończyło się na dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:09 szydło mydło i powidło... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:08 sottobosco napisała: > izabellaz1 napisała: > > No ba! Konrado wczoraj w wątku o mydle proponował, że pokaże Tryplowi jak > się > > myć żelem:DDD > > EEE tam ja wolę myć kogoś mydłem niz żelem. Jakoś wydaje mi się że daje to > większe pole dla działania:P kogoś - mydłem siebie - zelem, ale tylko taką <siateczką> to taka myjka jakby cienkich żyłek:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:09 nutopia napisała: > kogoś - mydłem > siebie - zelem, ale tylko taką <siateczką> to taka myjka jakby cienkich > żyłek:) O tak! Właśnie taką:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:11 Kiedyś dawali ziemniaki w takich siatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:16 mala_mee napisała: > Kiedyś dawali ziemniaki w takich siatkach. moja mama miała w wersji "ęlęgant" z koralikami:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:15 zupełnie nie rozumiem jak można myć się żelem nie używając takiej myjki, przecież on się za groma nie zapieni a potem ludzie płaczą że tym g... myć się nie można i się nie pieni na dłoni i na gąbce nie - ale na takim "kwiatuszku" nie ma bata:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:19 nutopia napisała: > zupełnie nie rozumiem jak można myć się żelem nie używając takiej myjki, > przecież on się za groma nie zapieni > a potem ludzie płaczą że tym g... myć się nie można i się nie pieni > na dłoni i na gąbce nie - ale na takim "kwiatuszku" nie ma bata:) To prawda:) I się dokładnie myje i spłukuje i nic się nie "ślizga":) Albo taka fajna ze sznurka! Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:22 Można kupić takie cienkie rękawiczki. Na nich wytwarza się tyle piany że starcza na całość i jeszcze zostaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:23 sottobosco napisała: > Można kupić takie cienkie rękawiczki. Na nich wytwarza się tyle piany że starcz > a > na całość i jeszcze zostaje:) Ale po co osłaniać receptory czuciowe na dłoniach?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:27 izabellaz1 napisała: > Ale po co osłaniać receptory czuciowe na dłoniach?! :D Jak już wszystko spienisz i wymasujesz to rękawiczki idą precz! I dopiero zaczyna się prawdziwe mycie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:28 sottobosco napisała: > izabellaz1 napisała: > > Ale po co osłaniać receptory czuciowe na dłoniach?! :D > > Jak już wszystko spienisz i wymasujesz to rękawiczki idą precz! > I dopiero zaczyna się prawdziwe mycie ;P Pozostanę jednak wierna myjce:D Można na zmianę przecierać skórę myjką a zaraz po niej prześlizgiwać ręką...echhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:32 izabellaz1 napisała: > Pozostanę jednak wierna myjce:D Można na zmianę przecierać skórę myjką a zaraz > po niej prześlizgiwać ręką...echhhhhh Różne są techniki. Ważne aby w końmcowym rezultacie osiągnąć efekt... Czystości;P Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:35 aby w końmcowym rezultacie osiągnąć efekt.. Ale żem sie wysłowiła :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:35 sottobosco napisała: > Różne są techniki. Ważne aby w końmcowym rezultacie osiągnąć efekt... > Czystości;P Tak tak. Efekt...czystości jest najważniejszy;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:24 sottobosco napisała: > Można kupić takie cienkie rękawiczki. Na nich wytwarza się tyle piany że starcz > a > na całość i jeszcze zostaje:) yhy! do tego można dokupić kożuszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:29 I gumowe kaloszki;P Swietne pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:08 sottobosco napisała: > izabellaz1 napisała: > > No ba! Konrado wczoraj w wątku o mydle proponował, że pokaże Tryplowi jak > się > > myć żelem:DDD > > EEE tam ja wolę myć kogoś mydłem niz żelem. Jakoś wydaje mi się że daje to > większe pole dla działania:P Ale żel bądź co bądź bardziej śliski jest;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:12 no tak ale nie jestem delfinem żeby miec przyjemność ze ślizgania się po kimś Zdecydowanie przyjemniej jest się ocierać;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:14 sottobosco napisała: > no tak ale nie jestem delfinem żeby miec przyjemność ze ślizgania się po kimś > Zdecydowanie przyjemniej jest się ocierać;) To też...ale ja lubię tak po oliwce jak mam śliską skórę...echhhh:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:17 izabellaz1 napisała: > sottobosco napisała: > > > no tak ale nie jestem delfinem żeby miec przyjemność ze ślizgania się po > kimś > > Zdecydowanie przyjemniej jest się ocierać;) > też się nacieram - na mokrą skorę uwielbiam:D > To też...ale ja lubię tak po oliwce jak mam śliską skórę...echhhh:D > > Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:19 nutopia napisała: > też się nacieram - na mokrą skorę > uwielbiam:D I te wrażenia mmmmmmm...:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:20 sottobosco napisała: > nutopia napisała: > > też się nacieram - na mokrą skorę > > uwielbiam:D > > I te wrażenia mmmmmmm...:D bezcenne:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:21 nutopia napisała: > sottobosco napisała: > > > nutopia napisała: > > > też się nacieram - na mokrą skorę > > > uwielbiam:D > > > > I te wrażenia mmmmmmm...:D > > bezcenne:) Prawda:D? A oliwka grosze kosztuje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:20 nutopia napisała: > też się nacieram - na mokrą skorę > uwielbiam:D Nom! A potem skóra to jak pupcia niemowlęcia się robi:D A ile przyjemności z takiego "ślizgania":DDD?! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia aaaa byłabym zapomniała 10.04.07, 10:23 wam powiedzieć, że ten zabieg pielęgnacyjny na który się wtedy udałam do własnej łazienki to się udał zrobilam ten peeling kawowy i jestem baaaaaaaaarezo pozytywnie zaskoczona efektem - bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: aaaa byłabym zapomniała 10.04.07, 10:25 Na twarz??? Bo ja mam pilling kawowy na stopy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: aaaa byłabym zapomniała 10.04.07, 10:26 nutopia napisała: > wam powiedzieć, że ten zabieg pielęgnacyjny na który się wtedy udałam do > własnej łazienki to się udał > zrobilam ten peeling kawowy i jestem baaaaaaaaarezo pozytywnie zaskoczona > efektem - bardzo! A ono co chodziło z tym peelingiem? Teraz ja cosik przegapiłam:D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: aaaa byłabym zapomniała 10.04.07, 10:28 kawowy na uda, podobno ma likwidowac cellulit:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: aaaa byłabym zapomniała 10.04.07, 10:32 myszz napisała: > kawowy na uda, podobno ma likwidowac cellulit:) Ale co to jest za peeling??? Kawę mieloną się wciera w uda i wrzątkiem zalewa czy jak:DDD? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: aaaa byłabym zapomniała 10.04.07, 10:33 Zalewa si ewrzątkie po wtraciu??? To trzeba być zdesperowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: aaaa byłabym zapomniała 10.04.07, 11:05 zalewa sie kawe krzątkiem ale same fusy nie całą szklanke wody a potem miesza z jakimkolwiek kremem i wciera w ciało dziewczyny na Urodzie się tym zachwycają Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia przepisik 10.04.07, 10:34 na uda? ja go na całe ciało robiłam:D nie wiem czy pomaga na celulit ale cialko jest po nim norrrrmalnie grrrrr:D to tutaj na forum wyczytałam zalałam fusiastą kawę (3 łyżeczki) malą ilością wody - odcedziłam, fusy wymieszałam z żelem do kąpieli i nasmarowałam tym caaaałe ciało a potem jeszczee nie zmywając tego wyszorowałam gąbką potem spłukałam zimną wodą - oliwka mmmmm :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przepisik 10.04.07, 10:37 mala_mee napisała: > Podoba mi się. a jak pachnie! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: przepisik 10.04.07, 10:38 nutopia napisała: > na uda? ja go na całe ciało robiłam:D > nie wiem czy pomaga na celulit ale cialko jest po nim norrrrmalnie grrrrr:D > to tutaj na forum wyczytałam > zalałam fusiastą kawę (3 łyżeczki) malą ilością wody - odcedziłam, fusy > wymieszałam z żelem do kąpieli i nasmarowałam tym caaaałe ciało a potem > jeszczee nie zmywając tego wyszorowałam gąbką > potem spłukałam zimną wodą - oliwka > mmmmm > :D No to mam zajęcie na wieczór:D Tylko ich hab' eine kleine Frage: > zalałam fusiastą kawę (3 łyżeczki) malą ilością wody - odcedziłam, fusy > wymieszałam z żelem do kąpieli Wymieszałaś fusy czy esencję z żelem:D? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przepisik 10.04.07, 10:43 izabellaz1 napisała: > > > Tylko ich hab' eine kleine Frage: > > zalałam fusiastą kawę (3 łyżeczki) malą ilością wody - odcedziłam, fusy > > wymieszałam z żelem do kąpieli > > Wymieszałaś fusy czy esencję z żelem:D? > fusy, fusy! esencję chciałam wcisnąć męzowi ale się nie dał Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przepisik 10.04.07, 10:45 nutopia napisała: > > > fusy, fusy! esencję chciałam wcisnąć męzowi ale się nie daL Taki marnotrawstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przepisik 10.04.07, 10:46 Muszę dopisać do listy zakupów: - kawa fusiasta-1 Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przepisik 10.04.07, 11:11 mala_mee napisała: > Chciałaś go zabić??? podnieść ciśnienie;D jak już zrobicie to powiedzcie jak było:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:02 Oooo, widzę, że coś straciłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:03 scrable? warcaby? siłowanie się na rękę? nie wiem jak jeszcze pobudzić Twoją pamięc Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:04 sottobosco napisała: > scrable? warcaby? siłowanie się na rękę? nie wiem jak jeszcze pobudzić Twoją pa > mięc pobudzić "pamięć" chłe:D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:08 nutopia napisała: > pobudzić "pamięć" no a o czym rozmawiamy?:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:03 Musisz się udać na korepetycje. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:40 dla mnie święta to zadne wydarzenie, mam małą rodzinę, spotkaliśmy się tylko w pierwszy dzień :) drugi to maraton łóżkowo filmowo smakowy Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:41 myszz napisała: > dla mnie święta to zadne wydarzenie, mam małą rodzinę, spotkaliśmy się tylko w > pierwszy dzień :) drugi to maraton łóżkowo filmowo smakowy oho! czekamy na szczegóły! szczególnie tej pierwszej części maratonu:D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:43 nutopia napisała: > myszz napisała: > > > dla mnie święta to zadne wydarzenie, mam małą rodzinę, spotkaliśmy się ty > lko > w > > pierwszy dzień :) drugi to maraton łóżkowo filmowo smakowy > > > oho! czekamy na szczegóły! szczególnie tej pierwszej części maratonu:D no wiesz! pąsem sie zalałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:44 myszz napisała: > no wiesz! pąsem sie zalałam:) Podać chusteczkę? Otrzeć twarz;P? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:50 Trzeba jakos poratować bo musi opowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:51 ekhm! czekamy! <stuka palcami w biurko> Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:52 heheh nieeeeeeee baby okropne! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:52 myszz napisała: > heheh nieeeeeeee baby okropne! Powiedz nam coś czego jeszcze nie wiemy;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:53 izabellaz1 napisała: > myszz napisała: > > > heheh nieeeeeeee baby okropne! > > Powiedz nam coś czego jeszcze nie wiemy;P > > chłe chłe chłe:D iza nie zagaduj jej! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:54 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > myszz napisała: > > > > > heheh nieeeeeeee baby okropne! > > > > Powiedz nam coś czego jeszcze nie wiemy;P > > > > > chłe chłe chłe:D > iza nie zagaduj jej! No toż drążę i sugeruję żeby powiedziała coś czego nie wiemy czyli o tym łóżku:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:55 a może ona chce nam powiedzieć ,że ona w nim spała!??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:56 nutopia napisała: > a może ona chce nam powiedzieć ,że ona w nim spała!??? A to możliwe?! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:57 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > a może ona chce nam powiedzieć ,że ona w nim spała!??? > > A to możliwe?! > > historia zna takie przypadki.. ale sama się z tym nie spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:00 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > a może ona chce nam powiedzieć ,że ona w nim spała!??? > > > > A to możliwe?! > > > > > historia zna takie przypadki.. > ale sama się z tym nie spotkałam uffff:D To jest jeszcze nadzieja dla tego świata:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:56 a może ona tak naparawdę nie ma łóżka? Powiedziała w pzrenośni tylko :D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:58 rasgeea napisała: > a może ona tak naparawdę nie ma łóżka? Powiedziała w pzrenośni tylko :D właśnie ! ! ! ufff Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:57 kyszz! sie leży w łóżku z pilotem w ręku oglada filmy i zagryza ciacho ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 09:59 myszz napisała: > kyszz! sie leży w łóżku z pilotem w ręku oglada filmy i zagryza ciacho ?? taaak? o kurcze?? to ja jakaś inna chyba jestem :] Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:00 myszz napisała: > kyszz! sie leży w łóżku z pilotem w ręku oglada filmy i zagryza ciacho ?? z ciachem to ja lubię nie tylko w łóżku:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:01 nutopia napisała: > myszz napisała: > > > kyszz! sie leży w łóżku z pilotem w ręku oglada filmy i zagryza ciacho ?? > > z ciachem to ja lubię nie tylko w łóżku:D a gdzie jeszcze??? Opowiedz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:02 rasgeea napisała: > nutopia napisała: > > > myszz napisała: > > > > > kyszz! sie leży w łóżku z pilotem w ręku oglada filmy i zagryza cia > cho ?? > > > > z ciachem to ja lubię nie tylko w łóżku:D > > a gdzie jeszcze??? Opowiedz!!!! > nie mogę bo nam myszzz w pąsach staje:D > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:04 nutopia napisała: > rasgeea napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > myszz napisała: > > > > > > > kyszz! sie leży w łóżku z pilotem w ręku oglada filmy i zagry > za cia > > cho ?? > > > > > > z ciachem to ja lubię nie tylko w łóżku:D > > > > a gdzie jeszcze??? Opowiedz!!!! > > > > nie mogę bo nam myszzz w pąsach staje:D eeeee już nie bądź taka skromna:pp zasłonimy jej oczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:01 myszz napisała: > kyszz! sie leży w łóżku z pilotem w ręku oglada filmy i zagryza ciacho ?? No zgadza się ale cała zabawa jak to "ciacho" stawia opór:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:02 izabellaz1 napisała: > myszz napisała: > > > kyszz! sie leży w łóżku z pilotem w ręku oglada filmy i zagryza ciacho ?? > > No zgadza się ale cała zabawa jak to "ciacho" stawia opór:DDD > > fakt. ustrzelenie niedzwidzia w klatce to żadna przyjemność;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:03 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > myszz napisała: > > > > > kyszz! sie leży w łóżku z pilotem w ręku oglada filmy i zagryza cia > cho ?? > > > > No zgadza się ale cała zabawa jak to "ciacho" stawia opór:DDD > > > > > fakt. ustrzelenie niedzwidzia w klatce to żadna przyjemność;) Zgadza się:D! Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:03 dobrego ciacha nigdy nie dość :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:04 myszz napisała: > dobrego ciacha nigdy nie dość :) z grzeczności nie zaprzeczę;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:05 myszz napisała: > dobrego ciacha nigdy nie dość :) czyli jednak:D co Ty z tym ciachem robiłaś:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:06 rasgeea napisała: > myszz napisała: > > > dobrego ciacha nigdy nie dość :) > > czyli jednak:D co Ty z tym ciachem robiłaś:D pożarła go! pożarła Wacława! a to taki fajny kolega był ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:07 nutopia napisała: > rasgeea napisała: > > > myszz napisała: > > > > > dobrego ciacha nigdy nie dość :) > > > > czyli jednak:D co Ty z tym ciachem robiłaś:D > > pożarła go! pożarła Wacława! > a to taki fajny kolega był > ;) nie zartuj!!! z kim ( z czym?!) teraz będzie sie bawila:D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:09 nutopia napisała: > pożarła go! pożarła Wacława! > a to taki fajny kolega był > ;) odbuduje się ... mam nadzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:09 myszz napisała: > nutopia napisała: > > > > pożarła go! pożarła Wacława! > > a to taki fajny kolega był > > ;) > odbuduje się ... mam nadzieje:) racja! Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:13 i po takim ciachu żadnej dety nie trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:14 myszz napisała: > i po takim ciachu żadnej dety nie trzeba:) I jeszcze ile kalorii do tyłu!:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:18 a papieros jak smakuje... mmmmmm :D wiem, wiem - nie palicie bo palenie jest fuj:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:22 nutopia napisała: > wiem, wiem - nie palicie bo palenie jest fuj:D ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:22 nutopia napisała: > a papieros jak smakuje... > mmmmmm > :D > wiem, wiem - nie palicie bo palenie jest fuj:D feee papieros:( może lepiej ziele... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:24 myszz napisała: > nutopia napisała: > > > a papieros jak smakuje... > > mmmmmm > > :D > > wiem, wiem - nie palicie bo palenie jest fuj:D > > feee papieros:( może lepiej ziele... wow! myszzz nam się rozkręca!:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:27 nutopia napisała: > myszz napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > a papieros jak smakuje... > > > mmmmmm > > > :D > > > wiem, wiem - nie palicie bo palenie jest fuj:D > > > > feee papieros:( może lepiej ziele... > > wow! myszzz nam się rozkręca!:D hehe:D Czekamy na więcej;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:35 izabellaz1 napisała: > hehe:D Czekamy na więcej;PPP > chyba ją przestraszyłyśmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:38 nutopia napisała: > chyba ją przestraszyłyśmy;) sprzątam:) czasem mam wrazenie ze mam w domu produkcję śmieci i brudnych naczyń Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 10:40 myszz napisała: > nutopia napisała: > > > chyba ją przestraszyłyśmy;) > > sprzątam:) czasem mam wrazenie ze mam w domu produkcję śmieci i brudnych naczyń no tak! na święta sprzatanie - po świętacha sprzątanie! to jakiś koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 11:03 a co do ziela to po nim jesz jesz i jesz to ciacho i ciągle ciacha pełno i ciągle go jesz i nie masz dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 11:17 to musiał być MajerJanek:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 11:30 Rany dziewczyny... zostawic Was na chwile i wszystko tradycyjnie zjezdza w jednym kierunku... pomyslcie czasem o czyms innym - o lepieniu pierogów, froterowaniu podłóg, wyszywaniu... i innych tradycyjnych zajeciach dla kobiet. A nie usiłujecie wmówić mężczyznom ze jesteście zainteresowane sexem kiedy wiadomo wszem i wobec że to nasza specjalność (znaczy sie gadanie ;P ) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 11:36 trypel napisał: > Rany dziewczyny... zostawic Was na chwile i wszystko tradycyjnie zjezdza w > jednym kierunku... pomyslcie czasem o czyms innym - o lepieniu pierogów, > froterowaniu podłóg, wyszywaniu... i innych tradycyjnych zajeciach dla kobiet. > A nie usiłujecie wmówić mężczyznom ze jesteście zainteresowane sexem kiedy > wiadomo wszem i wobec że to nasza specjalność (znaczy sie gadanie ;P ) bo nawet mój czekoladwy zajączek mi się kojarzy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 11:37 myszz napisała: > trypel napisał: > > > Rany dziewczyny... zostawic Was na chwile i wszystko tradycyjnie zjezdza > w > > jednym kierunku... pomyslcie czasem o czyms innym - o lepieniu pierogów, > > froterowaniu podłóg, wyszywaniu... i innych tradycyjnych zajeciach dla ko > biet. > > A nie usiłujecie wmówić mężczyznom ze jesteście zainteresowane sexem kied > y > > wiadomo wszem i wobec że to nasza specjalność (znaczy sie gadanie ;P ) > > bo nawet mój czekoladwy zajączek mi się kojarzy...:) też takiego mam:D słodki.... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 11:41 że zajączek sie kojarzy to OK ale że CZEKOLADOWY ?????????????? FUJ ;p Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 11:44 trypel napisał: > że zajączek sie kojarzy to OK ale że CZEKOLADOWY ?????????????? FUJ ;p bo to nie "W" ale "NA" ale na "W" to trzeba też być przygotowanym:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 11:54 aaaaaaaaaaaaa nic nie rozumiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 11:57 więc... czekolada na zajączku nie w środku Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Święta, Święta i po Świętach 10.04.07, 12:00 myszz napisała: > więc... > czekolada na zajączku nie w środku aaaaaaaaaaaaaa! zaćmienie miałam przez insynuacje tryplowskie! Odpowiedz Link Zgłoś