grzeszny-aniol 10.04.07, 10:11 Pisal ktos odwolanie od wyniku prawa jazdy? Jak jest wzor takiego odwolania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:12 grzeszny-aniol napisała: > Pisal ktos odwolanie od wyniku prawa jazdy? Jak jest wzor takiego odwolania? > musisz spytać w swoim WORDzie Odpowiedz Link Zgłoś
jayin Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:13 albo tutaj ktoś ci doradzi "wirtualnie": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=154 Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:14 nutopia napisała: > grzeszny-aniol napisała: > > > Pisal ktos odwolanie od wyniku prawa jazdy? Jak jest wzor takiego odwolan > ia? > > > musisz spytać w swoim WORDzie hahahaha, owtersza WORDA i wpisujesz zapytanie - bo w exelu się nie da :D hahah...nie no nabijam się, proszę o wybaczenie... ale dziś mi tak bije na dekiel :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:19 rasgeea napisała: > nutopia napisała: > > > grzeszny-aniol napisała: > > > > > Pisal ktos odwolanie od wyniku prawa jazdy? Jak jest wzor takiego o > dwolan > > ia? > > > > > musisz spytać w swoim WORDzie > > hahahaha, owtersza WORDA i wpisujesz zapytanie - bo w exelu się nie da :D > hahah...nie no nabijam się, proszę o wybaczenie... ale dziś mi tak bije na > dekiel :D:D:D:D > o rany rasegea dwa razy przeczytałam zanim zrozumiałam:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 13:10 Ja wpisałam pytanie do okienka pomocy w Wordzie i mi wyszła kartka na Dzień Ojca :) Od córki. Głupi ten Word ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 13:10 rapsodiagitana napisała: > Ja wpisałam pytanie do okienka pomocy w Wordzie i mi wyszła kartka na Dzień Ojc > a > :) Od córki. Głupi ten Word ;) hahahhahhaha:D Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:16 W WORDZIE powiedzieli "po prostu napisac". Ale ja chialabym wiedziec czy jest jakis wzor.. zeby to nie wygladalo jakos dziwnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:18 kurcze, piszesz normalne podanie, tylko zamiast napisu podanie, to wpisujesz do kogo to jest i podspodem piszesz o co chodzi i z jakich przyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:21 Piszesz, że chcesz się odwołać, bo... tu wymieniasz powody. Dodajesz, że czekasz na pozytywne rozpatrzenie odwołania, podpisujesz się i już. Dlaczego chcesz się odwołać? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:22 Z tego co wiem egzaminator nie ma prawa podnosic glosu podczas egzaminu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:26 grzeszny-aniol napisała: > Z tego co wiem egzaminator nie ma prawa podnosic glosu podczas egzaminu pamiętaj, że taśmy z aut są przechowywane tylko 2 tygodnie, więc się pospiesz Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:26 wiem, wiem, w piatek byl egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 10:23 Sam pomysł pisania odwołania w dobie kamer w autach wydaje się dziwny. A odwołanie jest takie samo, jak wszędzie - piszesz dlaczego się odwołujesz, od jakiej deccyzji i podajesz swoje argumenty. Ot - i cała filozofia :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: odwolanie od prawa jazdy 10.04.07, 11:18 nie wiem jak sie pisze ale i tak to nic nie da... oni nie rozpatruja pozytywnie tych odwołań. Odpowiedz Link Zgłoś