tracy1980 19.04.07, 17:42 na poderwanie nieznajomego? powiedzmy, że ja mam pewnego nieznajomego (no nie tak całkiem nieznajomego, mówimy sobie cześć;)na oku. nie wiem jak sie do niego "zabrać". Najchętniej tak, żeby SAM podszedł.;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emmanuella Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 17:44 A do tej pory nie podszedł? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 17:46 wyczaic sytuacje, gdy bedziecie sami a za kazdym razem jak sie widzicie czy mijacie szeeeeroki usmiech :D, bo oczy pewnie same ci sie blyszcza na jego widok osmiel go troche, a jak mowicie sobie 'czesc' to juz drugi krok powinien byc latwiejszy, bo w sumie to sie znacie;) i wpadaj na niego oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
tracy1980 Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 17:51 emmanuella, ja tez sie dziwię, ale jakos nie podszedł;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 17:53 noa le napisz cos wiecej, na jakim 'gruncie' sie widujecie? praca? uczelnia? pewnie ma obraczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
emmanuella Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 17:57 Hmm, to może uśmiechnij się ładnie do niego :), ale istnieje duże prawdopodobieństwo, ze ów pan jest zajęty skoro nie podszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
tracy1980 Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 18:07 widujemy się codziennie w pewnym miejscu (musze zachować ostrożnośc) na gruncie neutralnym, żadna uczelnia itd. obraczki nie ma, to była jedna z pierwszych rzeczy , na które zwróciłam uwage. wydaje mi się, że jest troche niesmialy, mogę sie mylic, wnioskuję to z jego krótkich rozmów z innymi ludxmi. na usmiech sie zdobywam, on odwzajemnia, kontakt wzrokowy jako taki jest. no i nic. będę sie usmiechac. moze zajarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
emmanuella Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 18:09 Mmoże poprsotu podejdź do niego i zapytaj co słychać :). Zobaczysz jak się sytuacja rozwinie :). Chociaż zawsze uważałam, że facet powinien zrobić pierwszy krok :) Odpowiedz Link Zgłoś
tracy1980 Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 18:13 nie uważam, że mu się podobam. nie uważam też, ze mu się nie podobam. jestem na etapie 'wybadywanie';) poza tym od podobam do podobam daleka droga. Odpowiedz Link Zgłoś
emmanuella Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 18:16 Nie chcę Cię martwić, ale chyba gdyby był zainteresowany to pewnie poczyniłby jakieś kroki, no ale możesz próbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: jakie macie sposoby 19.04.07, 18:11 No ale na jakiej podstawie sądzisz, że podobasz mu się? Facet nie musi mieć obrączki, żeby nie chcieć zagadywać do jakiejś babki. Jestem zdania, że jeśli chłopu zależy, to sam podejdzie i nie trzeba do tego żadnych podchodów. Jeśli nie podchodzi, to zamiast snuć teorie o jego nieuleczalnej niesmiałości czy innych kosmitach, warto spojrzec prawdzie w oczy - jest miły, ale niezainteresowany. I od razu świat staje się prostszy. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: jakie macie sposoby 26.04.07, 00:13 właśnie nie mam i jest to problem. Odpowiedz Link Zgłoś