margulinka Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:19 pewnie masz takiego malego ze jedynie miedzy piersiami anorektyczki czujesz sie jak mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
a_gu_196 Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:25 Hahahahaha :) ALe mnie rozśmieszyłaś :D Dobre, dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:27 tos kinkowi dowalila :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:37 a przepraszam, my się nie znamy. Nie tylko sygnaturka wygląda jako jedna z Twoich perspektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:41 ano nie znamy perspektyw na?? Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:57 a skoro coraż bliżej do stwiedzenia, że oboje jestesmy co do tego zgodni zatem cosraz dalej od porozumienia. Zatem na porozumienie. btw sygnaturka utrafiona. Odpowiedz Link Zgłoś
exblond Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:20 dawno tu nie bylam. czy to dotyczy jakiegos wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:37 nie exblond, Twojego nicka, ale bez przedrostka "ex". Odpowiedz Link Zgłoś
exblond Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:52 nie moja wina, ze nie potrafisz porządnie budowac zdan w jezyku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:58 nie chodzi o jakośc budowania zdań, ale o użycie przedrostków. Odpowiedz Link Zgłoś
wiaru.sik Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:50 Wolę kobiety porządnie zbudowane. Duże piersi i pupencja to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
exblond Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:56 images.google.pl/images? q=anoreksja&hl=pl&lr=&um=1&sa=X&oi=images&ct=title zobacz jakie glupty wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 22:58 wolę tego nie oglądać. Ale łykaj wapń, żeby z kości nie zeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
margulinka Re: mi też podobają sie anorektyczki. 20.04.07, 23:04 ty jako amator anorektyczek znasz sie pewnie na kosciach najlepiej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: mi też podobają sie anorektyczki. 21.04.07, 10:42 cóz, anorektyczki nie cierpią oszustwa. Więc znam się na nich najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: mi też podobają sie anorektyczki. 21.04.07, 18:36 A co maja kosci do oszustwa? Anorektyczki sa takie glodne i slabe ze ledwie zipia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: mi też podobają sie anorektyczki. 21.04.07, 22:10 hehe. Tym, którym podobają się anorektyczki, a nie sa anorektyczkami lub niegdy nawet nie byli byłymi anorektyczkami podobają się inne rzeczy w rozmiarze zero. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Śliczności! 23.04.07, 14:37 www.pieknecialo.republika.pl/grafika/anor7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 LOL 21.04.07, 22:32 wiedzialem, ze tak bedzie. Watek zabolal pewnie te osoby, ktore maja pewnie najwieksze kompleksy na tym punkcie :/ Czemu to bylo do przewidzenia? Ja tez wole te bardzie chude, niz bardziej grube...wiec jesli kobieto czujesz sie bardziej gruba to czy twoję atakowanie mnie jest bardziej na miejscu? LOL! Zabawne sa reakcje ludzie jesli ktos i tak postawi na swoim :) Ja odbieram tak samo zdrade...powiem "gonic do diabla"..., bo sam to przezylem, ale wiem, ze w realnym swiecie to wymaga wiecej myslenia i podejmowania decyzji niz jakies sugerowanie sie komentami na forum :/ Zal...po prostu ludzie...zal. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: LOL 21.04.07, 22:34 a mnie sie podobaja bardziej przystojni niz mniej przystojni faceci Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: LOL 21.04.07, 22:47 jesli wolisz to droga wolna. obys znalazla takiego przystojniaka dla siebie! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: LOL 21.04.07, 23:12 Tobie się chyba przesłanie sygnturki pomyliło, to miało być parcie na szkło a nie na skorupki jaj. To się własnie stało, wszędobylskosć. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: LOL 22.04.07, 19:03 Chyba czegoś nie rozumiesz.Nie napisał,że podobają mu sie kobiety szczupłe czy nawet chude tylko,że gustuje w kobietach chorych.to tak,jakby napisał: podobają mi sie tlyko kobiety bez nóg.albo: tylko z jednym okiem. Tu nie ma mowy o urodzie tylko o poważnym problemie zdrowotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
cafenoir84 Z jakimi jeszcze chorobami kobiety lubisz? 21.04.07, 23:12 Choroba to Twój fetysz? Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: Z jakimi jeszcze chorobami kobiety lubisz? 22.04.07, 10:19 władze umysłu :D. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: mi też podobają sie anorektyczki. 22.04.07, 02:05 kinekkinek napisała: > I co z tego. Kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
karus100 Re: mi też podobają sie anorektyczki. 22.04.07, 18:03 Anoreksja to ciężka choroba o podłożu psychicznym, a to, że podobają ci się takie panie świadczy, że masz coś z psychą. No bo nie wyobrażam sobie, by ktoś normalny walił konia patrząc na zdjęcia z obozu w Oświęcimiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: mi też podobają sie anorektyczki. 23.04.07, 13:58 anorektyczki podobaja się same sobie i czy miałoby to oznaczać, że sa na marginesie społęcznym, bo Ty lub ktokolwiek tak zadecydował? Czy to swiadczy o tym, że ktos inny ma coś na p. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes anorektyczki nie są na marginesie 23.04.07, 14:41 są po prostu ciężko chore. Tak jak np. ludzie z nowotworami. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: anorektyczki nie są na marginesie 24.04.07, 00:15 Anorektyczki wcale się same sobie nie podobają. Brak akceptacji samych siebie jest właśnie motorem tej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
frying.pan Re: mi też podobają sie anorektyczki. 22.04.07, 19:34 A co Ci się u nich podoba najbardziej? To że nie mają okresu i owulacji? Czy może meszek pojawiający się na całym ciele wynikający z zaburzen hormonalnych i niedozywienia? Hm, a może ta opuchlizna ktora pojawi się po kilku miesiącach głodzenia się? Ewentualnie jakaś inna wyróżniająca tę chorobę cecha? Naprawde ciekawy masz gust:/ Pozostaje mi miec nadzieje, ze piszac tego posta mialas na mysli po prostu dziewczyny chude, a nie chore. Odpowiedz Link Zgłoś
kinekkinek Re: mi też podobają sie anorektyczki. 23.04.07, 14:01 có.z, ja napisałam, że podbają mi się- tez, nie że coś mi sie w nich najbardziej podoba. Hm, jesli be e hciałao odpowiedziec w którymś wątku na jakies zagadnienie lub opowiedziec na czyjes zdanie, wtedy zapewne zasięgnę fachowej porady i podstawię komuś noge. Mozesz napisać, co to jest owulacja, nie mienie okresu i mienie meszek na całym ciele- w wyniku czego, z jakich procesów chemicznych i fizycznych, hm? Pytam o to, bo skoro raczysz się taką wiedza dla wpisania się w wątek, to pewnie przez wytkniecie blizej się tymi stanami zainteresowałaś-łeś. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Nie wiesz co to jest owulacja? 23.04.07, 14:44 To może jutro idź do szkoły zamiast siedzieć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
frying.pan Re: mi też podobają sie anorektyczki. 24.04.07, 00:11 Skoro podobają Ci się TEŻ, to na pewno nie zapytam, co/kto jeszcze TEŻ Ci się podoba.... A tymi stanami interesuję się zawodowo, a nie przez wytknięcie. A w związku z tym nie udzielam fachowych porad za darmo. Zadałam powyżej konkretne pytania dla uświadomienia Ci pewnych perwersyjnych cech Twojego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Anorektyczne ciałka 23.04.07, 14:39 Piękne, prawda? clearwisdom.net/emh/article_images/2005-9-7-renshujie001.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: Anorektyczne ciałka 23.04.07, 19:17 boe, sirvimes! dlaczego ona ma takie sine nogi??? moze autorowiwatku podoba sie to dazenie do 'perfekcyjnosci', ta konsekwencja? moja kolezanka cierpiala kiedys na anoreksje i miala swietne powodzenie. poza tym kazdy facet chcial jej pomoc z tego wyjsc i w ten sposob zataczali kolo; zainteresowali sie nia, bo byla taka chuda wiec ona nie mogla przytyc mimo ich pomocy by nie stracic ich zainteresowania. szalalo za nia cale liceum Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Anorektyczne ciałka 24.04.07, 02:04 Ona pewnie dawala dla calego liceum stad i szalalo za nia. Kiedy kobieta ma bardzo duzo seksu jest dosc czesto blada od tego. Moze nie kazda, nie wiem czy to jest regula, ale z pewnoscia w wielu przypadkach sie sprawdza. Anorektyczki napewno sa tez i z innych przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś