margulinka 27.04.07, 23:50 macie cos przeciwko aby wasz facet od czasu do czasu chadzal z kolegami na takie ,,show" (ale nie mam na mysli seksu, zalozmy ze tylko patrzenie na streapteaserke) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyssana.z.palca Re: Streapteaserki i wasz facet 28.04.07, 08:22 wow! pierwszy raz widze tatk dziwacznie napsiany wyraz "Streapteaserki" :D Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Streapteaserki i wasz facet 28.04.07, 12:19 nie chadza ale nie miałabym nic przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna99991 Re: Streapteaserki i wasz facet 28.04.07, 13:12 przykro by mi troche było Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_de_corday Re: Streapteaserki i wasz facet 28.04.07, 13:22 Jak już by chciał tak bardzo iść, to niech mnie weźmie ze sobą. A co, mnie to się już od życia nic nie należy?:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Streapteaserki i wasz facet 28.04.07, 13:56 margulinka napisała: > macie cos przeciwko aby wasz facet od czasu do czasu chadzal z kolegami na > takie ,,show" (ale nie mam na mysli seksu, zalozmy ze tylko patrzenie na > streapteaserke) Gdyby chciał to niech sobie idzie. Ale jakoś nie odczuwa potrzeby uczestnictwa w takich imprezach. Woli iść pograć z kumplami w bilarda przy piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Streapteaserki i wasz facet 28.04.07, 14:08 moja zona nie ma nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Streapteaserki i wasz facet 28.04.07, 15:46 A niech idzie :) byle nie za często Odpowiedz Link Zgłoś
mike2005 Re: Streapteaserki i wasz facet 28.04.07, 21:18 Moja obecna nie ma nic przeciwko. Zna mnie i mi ufa, wie, że jak z nią jestem, to inne najwyżej sobie pooglądam, ewentualnie wsadzę stówę za stanik czy majtki, ale nic ponadto. A do klubów go-go czasem chodzimy z kumplami. Odpowiedz Link Zgłoś
kokietka.kokietka A po co...;-)) 28.04.07, 22:04 Mój Mąż nie potrzebuje oglądać innych kobiet...Ja jestem jego sriptizerką..I potrafie zrobic niezłe show...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Streapteaserki i wasz facet 28.04.07, 22:42 Moja obecna nie ma nic przeciwko. Zna mnie i mi ufa, wie, że jak z nią jestem, > to inne najwyżej sobie pooglądam, ewentualnie wsadzę stówę za stanik czy majtki > , hahaahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kluska0 Re: Streapteaserki i wasz facet 29.04.07, 12:09 Ja bym na pewno miała mu to za złe. Co innego wyjścia z kolegami z okazji imprez typu "wieczór kawalerski" a co innego wyjścia w celu podziwiania "sztuki" - bo generalnie nie rozumiem celu takich wyjść. Nie zgodziłabym się na takie traktowanie mojej osoby. Sama myśl, że mój mąż siedzi i ślini się na widok innej nagiej kobiety mnie obrzydza. Ale granice tolerancji kobiecej są indywidualną sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś