hieroglif1 02.05.07, 14:12 A ja mam czasopisma, których wy nie macie. I wam ich nie udostepnię. Łyso wam? Czemu to forum takie jałowe? Krówki tu się pasły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hieroglif1 Re: A ja mam! 02.05.07, 14:26 nnieee, moim domem jest muszelka :D. Tylko ja mam prawo, do wygąłszania podobnych sloganów, chyba, że TY masz pamięc absolutna i wykształcenie artystyczne. Bo ja jeszcze rysuję obrazki.A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
penisgigant Re: A ja mam! 02.05.07, 14:28 Ja tylko maluję obrazy. Nie powinnaś się zamykać w sobie. Otwórz swą muszelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: A ja mam! 02.05.07, 14:33 hehe haha, pani rada trafia w sam środek celu. Jaką szkołę pani zaierza przekursować?:) Tak tylko pytam, bo chyba znaczące. Odpowiedz Link Zgłoś
penisgigant Re: A ja mam! 02.05.07, 14:35 Jestem samoukiem. Eksperymentuje z pędzlem. Mogę pomóc trafić w sam środek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: A ja mam! 02.05.07, 14:56 hm, ja dowiedziałam się z regionalnego reportazu, ze mam schizofrenię, a do tego pamieć absolutną, a było to w roku dwatysiaceczwartym. Podejrzewałam, że powinnam wychamowac i własciwie tak się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: A ja mam! 02.05.07, 14:18 tak, dopóki Ty nie przyszłaś świnko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: A ja mam! 02.05.07, 14:27 zanim tu się pojawiłam wychodziły opary dymu i szumne ektoplazmy. A z tv grzało jak z podniesionego wieka trumny. Groza. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja mam! 02.05.07, 15:21 hieroglif1 napisała: > A ja mam czasopisma, których wy nie macie. I wam ich nie udostepnię. Łyso > wam? > Czemu to forum takie jałowe? Krówki tu się pasły? krówki.....lub czasopisma Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A ja mam! 02.05.07, 19:51 Eee przechwalki:P Co masz? Masz "Przeglad mleczarza" albo "Poradnik przedsiebiorcy pogrzebowego: Ostatnia droga"? To sa dopiero hity;) Poczekaj az ja otworze swoja gazete pt. "Bezguscie", wymiote caly polski rynek pism kobiecych. :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: A ja mam! 04.05.07, 14:45 cóż, jak sie pracowało w opdowiednim miejscu (szczęscie_szczęscie) to po solidnej dawce czternastoletniego satżu ucznia trzeba było się czymś rozerwać:) Bynajmniej nie w celu otwierania własnej gazety.I bynajmniej nie z racji ienia mienia. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: A ja mam! 04.05.07, 15:09 Tak duza dziewczynka, a jeszcze sie swierszczykami bawi. Odpowiedz Link Zgłoś