trollercoaster 09.09.08, 22:43 czy to działa na depresje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of.woman.born Re: amulety 09.09.08, 22:46 trollercoaster napisał: > czy to działa na depresje? Za jedyne 36,60:-) www.ezosfera.pl/1469/amulet-ochronny-thurisaz Odpowiedz Link
trollercoaster Re: amulety 09.09.08, 22:50 fajowy ja dostalem amulet z czerwonego kamienia. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: amulety 09.09.08, 22:54 trollercoaster napisał: > fajowy > > ja dostalem amulet z czerwonego kamienia. Jak miałam trzy lata połknęłam kamień. To jest moje pierwsze wspomnienie z dzieciństwa - siedzę na sedesie a nade mną stękające cztery dorosłe osoby. Jak już wypadł nie pozwoliłam go wyrzucić.. Niestety nie uszanowali mojej woli..kto wie, gdybym się bardziej upierała może moje życie potoczyłoby się inaczej? :-) Odpowiedz Link
trollercoaster Re: amulety 09.09.08, 22:58 moje pierwsze wspomnienie z dziecinstwa tez wiaze sie z kamieniem.za jedna reke trzyma mnie mama, za druga jej kolezanka. i kamien mi wcisnal sie miedzy palce u nog. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: amulety 09.09.08, 23:05 trollercoaster napisał: > moje pierwsze wspomnienie z dziecinstwa tez wiaze sie z kamieniem.za jedna reke > trzyma mnie mama, za druga jej kolezanka. i kamien mi wcisnal sie miedzy palce > u > nog. Mój był widocznie bardziej zmineralizowany:-) Odpowiedz Link
dolor niemal jak maskoterapia 09.09.08, 22:56 Przebijam, 59 zł: www.allegro.pl/item431021454_amulet_talizman_antydepresyjny_przeciw_depresji.html Odpowiedz Link
of.woman.born Re: niemal jak maskoterapia 09.09.08, 23:05 dolor napisał: > Przebijam, 59 zł: > www.allegro.pl/item431021454_amulet_talizman_antydepresyjny_przeciw_depresji.html A jak traktować obrączki? to tez alumety? nigdy nie miałam dlatego pytam. Czym dla was są slubne obrączki?:-) Odpowiedz Link
dolor Re: niemal jak maskoterapia 09.09.08, 23:08 Łowisz męża:-) Obrączka to takie kółko na palec, które tatuś zabiera mamusi po rozwodzie? Odpowiedz Link
of.woman.born Re: niemal jak maskoterapia 09.09.08, 23:11 dolor napisał: > Łowisz męża:-) Wręcz przeciwnie... Biorę nogi za pas ... Masz zadatki na psychologa. Spryciula:-) > Obrączka to takie kółko na palec, które tatuś zabiera mamusi po rozwodzie? Takie które chowa do kieszeni na imprezach integracyjnych:-) Odpowiedz Link
keiki jaki depresyjny 10.09.08, 12:49 jaki brzydki, od samego patrzenia można sie rozchorować, chyba, że jest specjalna procedura postępowania z owym amuletem za 59 PLN np ciemną nocą wyjdź na okoliczny parking i wrzuć amulet do studzienki kanalizacynej, jeżeli usłuszysz wyraźne chlup to biada, nie wywiniesz się depresji, musisz kupić drugi Odpowiedz Link
konto_online Re: amulety 09.09.08, 23:12 oczywiście, powoduje wizje i zamienia depresję w schizofrenię Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: amulety 10.09.08, 09:25 to ja już wolę naszyjnik z czosnku. przynajmniej wampiry przepędzi ;) a jak nie - to przynajmniej niepożądanych ludzi wokół (stosowany doustnie) Odpowiedz Link
laurak1975 Re: amulety 22.05.20, 13:18 Polecam amulet bogactwa! Wzbogaciłam się pod względem materialnym jak też i osobistym, znalazłam swojego mężczyznę. cutt.ly/amuletbogactwa Odpowiedz Link