wimx 09.05.07, 08:43 Czy zlote lub srebrne japonki i balerinki sa nadal modne? W sklepach mnostwo tego teraz, wiec chyba tak?? A czy ktoras z Was planuje zakup takich pantofli? Co w ogole o nich sadzicie? Tandetne czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sottobosco Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 08:45 moim skromnym zdaniem... KOSZMARNE :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 08:52 sottobosco napisała: > moim skromnym zdaniem... > KOSZMARNE :))) no chcąc niechcąc musze potwerdzić zdanie koleżanki :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 08:58 A moim zdaniem wszystko zależy od tego jak są skomponowane z resztą stroju. Mogą wyglądać całkiem fajnie i wcale nie muszą być tandetne. Jeżeli osoba ma gust i smak i potrafi dobrze dobierać rzeczy do siebie z wyobraźnią będzie wyglądała fajnie w każdej rzeczy. Ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 08:59 No takie typowo złote koszmarne. No i same balerinki też mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 09:02 wimx napisała: > Czy zlote lub srebrne japonki i balerinki sa nadal modne? W sklepach mnostwo > tego teraz, wiec chyba tak?? A czy ktoras z Was planuje zakup takich pantofli? > Co w ogole o nich sadzicie? Tandetne czy nie? NIGDY W ŻYCIU!!!:))) To nie dla mnie kapciuszki...;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Balerinki do baletu! 09.05.07, 09:41 kiedyś w podstawówkach takie były z gumką na środku:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Balerinki do baletu! 09.05.07, 12:37 nutopia napisała: > kiedyś w podstawówkach takie były z gumką na środku:D A pamiętasz czeszki? Też miały taką gumeczkę, boskie były! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Balerinki do baletu! 09.05.07, 15:13 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > kiedyś w podstawówkach takie były z gumką na środku:D > > A pamiętasz czeszki? Też miały taką gumeczkę, boskie były! > > kredą się je smarowało:) pamiętam że się straszne dziury w podeszwach robiły:) > Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 09:53 To zależy jaki masz styl, oczywiście że są modne, modne są jeszcze w panterkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomoe Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 10:17 bleriny to świetne buty do spodni. Fajne jeansy do balerinek naprawdę wygladają ładnie - oczywiście jak ktoś nie ma grubych i krótkich nóg. Kolor to już Twój wybór, złote lub strebrne mogą wygladać fajnie jeśli są zabawnym kontrastem do reszty stroju - ja np. mam takie w panterkę, które nosze do spokojnych i stonowanych bluzek i mają być odrobiną szaleństwa. Albo przy jakichś zabawnych t-shirtach z napisem lub śmiesznym obrazkiem... A nawet do nobliwego czarnego eleganckiego garnituru - tylko taki trochę odleciany zestaw nie każdemu pasuje. Zależy czy ktoś ma dysnans i bawi się modą, czy podchodzi do tego ze śmiertelną powagą...Ja lubię baleriny równiez do szerokich eleganckich spodni. Tylko nie zakładaj do nich różowej bluzeczki z cekinami. złote i srebrne dodatki sprawdzają się kiedy łamie sie konwencję, jako element stroju a'la barbie sa naprawdę obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
serendepity Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 12:36 W Londynie sa modne ;) Wszystkie kolory w wersji swiecacej. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaaaa2 Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 15:09 a co jeszcze jest modne w Londynie? apropo złotych balerinek, tandeta ale są fajne, wczoraj sama sobie takie kupiłam:)to jet tak jak 20 lat temu z plastikami? czy ktoś jeszce to pamięta? heheh Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika moim zdaniem takie błyskotki to tandeta, 09.05.07, 15:11 w ogóle obecna moda jest kiczowata, ale to oczywiście kwestia gustu. Innemu moje ubranka i dodatki mogą wydać sie tragiczne:)) Ja w każdym razie w życiu nie założyłabym złotych, srebrnych, czy z cekinami ( blleee!!!) butów, torebek, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 16:53 Nie jestem, jako facet, w stanie zrozumiec, jak kobiety moga chodzic w czyms tak brzydkim jak baleriny. Te buty sa przerazajaco obrzydliwe, jeszcze nie widzialem kobiety, ktora dobrze w nich wyglada. A ekscesy w stylu srebrne, zlote, w czerwone grochy, itd - sa, moim zdaniem, tylko i wylacznie dowodem braku wyobrazni i gustu wlascicielki (choc, oczywiscie, de gustibus...). Moja dziewczyna, co prawda, kupila sobie czarne balerYny, ale na szczescie przy mnie zwykle ich nie zaklada, bo wie ze mnie odrzuca (chociaz akceptuje to, jak juz zalozy, w koncu ja kocham). A tak generalnie rzecz biorac, obecne lata staja sie coraz bardziej symbolem absolutnego bezguscia, jesli chodzi o ubior. Robimy kasztaniarski powrot do lat 80 i udajemy, ze to tak specjalnie i z zamyslem. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Zlote japonki/baleriny 09.05.07, 16:56 moim zdaniem gorsze były szpile z czubami...nie mowiac juz o obrzydliwych czarnych legginsach zakladanych do spodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś