mailenstwo 11.05.07, 17:23 Kto jeszcze uważa, że to najlepsze juwenalia? :-) Szkoda tylko, że deszcz pada, ale to juz chyba taka tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Kortowiada, Kortowiada! :-) 11.05.07, 17:24 Ja jeszcze muszę na swoje trochę poczekać. Może będzie słonecznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frying.pan Re: Kortowiada, Kortowiada! :-) 11.05.07, 17:29 Jeszcze ja:) Ale to prawda - nie pamietam Kortowiady bez deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
mailenstwo Re: Kortowiada, Kortowiada! :-) 11.05.07, 17:32 No ale zawsze jest świetnie! Dwa lata temu, jak grał Myslovitz, bylo po prostu cudownie. Heh a chłopaki z Boys- wymiatali:-D Odpowiedz Link Zgłoś
maretina kortowiada chmowiada 11.05.07, 18:24 pogotowie, policj, straz miejska, straz pozarn musza jezdzic do pijanych w trzy dupy "studentow" z zerowym poziomem kultury. pol olsztyna nie spi, bo dra buzie do godzin rannych. rozumiem zabawe, jestem za, ale po 24 powinno byc pare tonow ciszej. generalnie o studentach z mojego miasta nie mam najlepszego zdania.coz...jaki uniwersytet, tacy studenci:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kortowiada, Kortowiada! :-) 11.05.07, 22:54 mailenstwo napisała: > Kto jeszcze uważa, że to najlepsze juwenalia? :-) Szkoda tylko, że deszcz > pada, ale to juz chyba taka tradycja. ja byłam dwa razy ale to było jakieś 15 lat temu:) było fajnie Odpowiedz Link Zgłoś