Dodaj do ulubionych

Farmakologiczne usuwanie ciazy

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 08:37
wiecie cos na ten temat. czy mozna to zrobic u ginekologow ktorzy sie
oglaszaja w gazetach. test wykazal ze jestem, ale problem mnie przerasta
narazie. sadze ze to sie stalo dwa tygodnie temu wiec chcilabym wziasc
tabletke. czy znacie takich lekarzy w wawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: wenus Re: Farmakologiczne usuwanie ciazy IP: 195.94.207.* 30.05.03, 09:11
      RU 486 mifepristion - nielegalny u nas, ale mozna go chyb zdobyc nie legalnie w
      prywtanych gabinetach.
      poza tym około 20 czerwca zawita do Polski statek aborcyjny gdzie będzie mozna
      dostac to za darmo - szczegóły w porganzacjach kobiecych, np. Centrum Praw
      Kobiet
      pozdrawiam
    • pajdeczka Podobno skakanie ze stołu pomaga.... 30.05.03, 09:36
      ...tudzież nasiadowki we wrzątku....
      • wiktoria21 Re: Podobno skakanie ze stołu pomaga.... 30.05.03, 10:12
        pajdeczka napisała:

> ...tudzież nasiadowki we wrzątku....

piszesz to z własnego doświadczenia,rozumiem....
        • ofiaralosu Wiktorio jestes tak denerwująca, jak mucha 30.05.03, 10:44
          której nie można się pozbyc z kuchni. Takie głupie są te Twoje komentarza, ten
          Twój śmiech buhahaha, ten Twój "sposób brania udziału w dyskusji" (zero
          meritum, 100% zaczepek), że musiałam Ci to powiedzieć, może coś przemyślisz.

PS Idąc Twoim tokiem łączenia faktów: rozumiem, że urodziłaś dziecko 9 lat
          temu?
          • pajdeczka Re: Wiktorio jestes tak denerwująca, jak mucha 30.05.03, 11:26
            ofiaralosu napisała:

> której nie można się pozbyc z kuchni. Takie głupie są te Twoje komentarza,
            ten
            > Twój śmiech buhahaha, ten Twój "sposób brania udziału w dyskusji" (zero
            > meritum, 100% zaczepek), że musiałam Ci to powiedzieć, może coś przemyślisz.
            >
            > PS Idąc Twoim tokiem łączenia faktów: rozumiem, że urodziłaś dziecko 9 lat
            > temu?

Bardzo dobre skojarzenie! Mam prawie codziennie ten problem w kuchni, kiedy
            kroję dla psa mięso i balkon jest otwarty. Zawsze jakaś franca wleci, żeby
            nasr....ć. I to samo mam na forum codziennie. Jakś franca lata za mną i obsrywa
            moje posty. Ale szczęśliwie muchy długo nie żyją.
            • moniorek1 Re: Wiktorio jestes tak denerwująca, jak mucha 30.05.03, 18:23
              pajdeczka napisała:

> Bardzo dobre skojarzenie! Mam prawie codziennie ten problem w kuchni, kiedy
              > kroję dla psa mięso i balkon jest otwarty. Zawsze jakaś franca wleci, żeby
              > nasr....ć. I to samo mam na forum codziennie. Jakś franca lata za mną i
              obsrywa
              >
              > moje posty. Ale szczęśliwie muchy długo nie żyją.

Rozsiewasz wokol siebie gowniana atmosfere to i muchy sie zlatuja!
    • Gość: Ala Ohydna nieodpowiedzialnosc... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.03, 19:41
      Szkoda ze twoja matka nie wziela takiej tabletki jak byla w ciazy z toba. Nie
      mialabys dzisiaj problemu.
    • Gość: Klara Re: Farmakologiczne usuwanie ciazy IP: *.chello.pl 01.06.03, 11:47
      Gość portalu: Babeczka napisał(a):

> wiecie cos na ten temat. czy mozna to zrobic u ginekologow ktorzy sie
      > oglaszaja w gazetach.

Nie wiem tego na 100%, ale jak dobrze poszukasz i podzwonisz, to pewnie
      znajdzie się taki, co Ci to zaoferuje. Życzę powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka