wiktoria21 30.05.03, 13:49 ...jak nigdy. FK to świetne miejsce,żeby się pośmiać i oderwać od szarej rzeczywistości za sprawą niektórych forumowiczów tutaj,którym dziekuje za to:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: Ale się ubawiłam... 30.05.03, 13:51 Juz dawno twierdze,ze to jest fajne forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiaralosu Re: Ale się ubawiłam... 30.05.03, 14:14 Wiktorio od rana zaglądam na to forum i śledze Twoją twórczość. UWazam, że przez cały dzień zdążyłas zrobić z siebie kompletną idiotkę, nie dociera do ciebie nic, co inni do Ciebie piszą. NA koniec stwierdzasz, że się w dodatku świetnie ubawiłaś. I co o Tobie myśleć? I nie pisz mi, że nie zapraszałaś mnie do tego wątku. Wiem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Ale się ubawiłam... 30.05.03, 14:18 ofiaralosu napisała: > Wiktorio od rana zaglądam na to forum i śledze Twoją twórczość. UWazam, że > przez cały dzień zdążyłas zrobić z siebie kompletną idiotkę, nie dociera do > ciebie nic, co inni do Ciebie piszą. NA koniec stwierdzasz, że się w dodatku > świetnie ubawiłaś. I to właśnie ją wprawiło w tak dobry nastrój... Jest radosna, beztroska i bezkrytyczna wobec swojej osoby, jak dziecko... pozwólmy się jej bawić - samej ze sobą... Ja też się sama zaprosiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Ale się ubawiłam... 30.05.03, 14:22 Moje zdanie znasz od dawna wiec bez komentarza i bez zaproszenia Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: oj capa 30.05.03, 14:28 capa_negra napisała: > Moje zdanie znasz od dawna wiec bez komentarza i bez zaproszenia właśnie się zastanawiałam kiedy i ty się pojawisz capo..., a tak na marginesie do wszystkich:nie pytałam tutaj o nic nikogo,ale capa nie doczytała w swoim podręczniku pisowni,że stwierdzenie różni się od pytania,no cóż,jak dojdzie do tego rozdziału to pewnie znów się odezwie i doda swą cenną jak zawsze uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra oj wikciu 30.05.03, 14:39 wiktoria21 napisała: > właśnie się zastanawiałam kiedy i ty się pojawisz capo..., > Cała radość pomojej stronie - wreszcie miałas okazje pomysleć - tak trzymaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś