Dodaj do ulubionych

Negra o co Ci chodzi? n/t

02.06.03, 09:44
Obserwuj wątek
    • negra28 Re: Negra o co Ci chodzi? n/t 02.06.03, 09:46
      to nie do Ciebie - to do DRAMATU w III Odsłonach
      • ofiaralosu Re: Negra o co Ci chodzi? n/t 02.06.03, 09:47
        Aha. A mgłabys jakoś wprowadzic w temat takich niezorientowanych jak ja ?
        • negra28 Re: Negra o co Ci chodzi? n/t 02.06.03, 09:50
          Przepraszam z góry za przenoszenie - poniekąd - prywatnych @ na forum
          publiczne; ów DRAMAT to fałszywy, podły osobnik, chory na schizofrenię prostą z
          elementami afektywnymi, który używa na FK przynajmniej 15 nicków i (sic!) się
          tym szczyci, uwazajac to za normę. Osoba ta prowadzi sama ze sobą dysputy
          pseudointelektualne, pełne obcojęzycznych wtrętów; musze uważac, co i do kogo
          piszę, gdyz - w afekcie bedąc ostatnio - zagroziła mi sądem.
          Pozdrawiam,
          Negra
          • Gość: BozennaCool Nie kompromituj sie! IP: *.toya.net.pl 02.06.03, 12:42
            Negra, kompromitujesz sie na calej linii. Schizofrenia prosta z elementami
            afektywnymi, gdzie to wyczytalas??? Twoja wiedza z psychiatrii jest rowna
            zeru. Walisz tutaj pojeciami o ktorych nie masz zielonego pojecia, wiec daruj
            sobie to ,slonko. Moze wieksza czesc gosci FK nie kuma o czym piszesz, ale ja
            tak- bzdury, bzdury, bzdury, jestes prawdziwa prostaczka i bajkopisarka.
            • negra28 Bożenno vel Farso! 02.06.03, 14:18
              znowu Ty??? przerastasz samą siebie! skad ja to znam, to "słonko" vel "suonko"?
              :D
              W odpowiedzi na postawione pytanie - tę konkretną jednostkę chorobowa znam
              stad, iż mój przyjaciel jest psychiatra, "suonko" - moze reflektujesz na
              darmową poradę? :))))))))))))

Negra
              • Gość: BozennaCool Re: Bożenno vel Farso! IP: *.toya.net.pl 02.06.03, 14:35
                Bardzo sie ciesze, ze masz przyjaciela psychiatre , ale on chyba nie jest
                najwyzszych lotow skoro nie widzi u Ciebie objawow psychotycznych. Tak sie
                sklada, ze ja tez mam spory kontakt z ta dziedzina medycyny, a schizofrenia
                prosta wyklucza istnienie objawow afektywnych.Ewentualnie negatywne objawy
                schizofrenii mozna przyrownac do obnizenia emocjonalnosci w depresji, ale to
                sa dwie rozne sprawy. A swoja droga, daj mi namiary na tego twojego
                lekarzyka ,jesli mozesz.
          • raszefka Re: Negra o co Ci chodzi? n/t 02.06.03, 14:32
            negra28 napisała:

Osoba ta prowadzi sama ze sobą dysputy
            > pseudointelektualne, pełne obcojęzycznych wtrętów;
            hehehe, negra zarzuca komuś coś podobnego :)) można pęc ze śmiechu %)(%%)
      • julla Re: Negra o co Ci chodzi? n/t 02.06.03, 09:49
        Negrze chodzi o to, ze już prawie nikomu nie chce sie z nią gadać.
        Obserwujemy właśnie rozpaczliwe podrygi w celu zwrócenia na siebie uwagi.
        • negra28 pieprzysz, Julla! 02.06.03, 09:51
          jesteś "ni_w_temacie", ale skoro się domagasz - chodzi mi o niejaką FARSĘ vel
          AWRĘ vel...już ona wie, vel kto...
          • julla bełkoczesz, stara 02.06.03, 09:56
            I pierz swoje brudy na priva, z łaski swojej.
            • negra28 fq off! 02.06.03, 12:06
              • aguszak "fq" wyklucza "off" - prośba... 02.06.03, 14:40
                ... o wypowiedź językoznawców... w języku polskim "ciebie" wyklucza "się" -
                logicznie i gramatycznie ;)))

Pozdrowionka ;))
          • pajdeczka Pewnie zadziwię niektórych.... 02.06.03, 12:58
            negra28 napisała:

> jesteś "ni_w_temacie", ale skoro się domagasz - chodzi mi o niejaką FARSĘ vel
            > AWRĘ vel...już ona wie, vel kto...

..ale ja "załapałam" od razu, w wątku skierowanym do mnie, że Negrze chodzi o
            Farsę. Wprawdzie daleka jestem od jednoczenia się z Negrą w imię upodlenia
            Farsy, która zalazła mi również za skórę, ale zawsze mogę jej/jemu pokibicować
            w gnojeniu Farsy. Jest przemądrzała i uważa, że zjadła wszystkie rozumy. A
            najlepiej wychodzi jej pouczanie innych.
    • melinek Chodzi o te watki, ktorych nikt nie czyta. n/t 02.06.03, 13:10

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka