Dodaj do ulubionych

Okres a ... ciąża

22.05.07, 20:18
Kochałam sie z Moim Chłopakiem w sobote a dzisiaj czyli we wtorek dostalam
okres:)) Czy to gwarantuje mi ze nie jestem w ciazy?:)C Wy myslicie na ten
temat? Moze za mało czasu uplynelo? Chyba jak zwykle sie schizuje:PP
Obserwuj wątek
    • qw994 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:21
      Jeśli nie teraz, to i tak bez zabezpieczenia zaciążysz wcześniej czy później.
      Powodzenia!
      • 83kimi Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:22
        Spokojnie, nie jesteś, przed okresem są zawsze dni niepłodne, a jeżeli okres
        dostałaś - sobota na pewno była dniem przed okresem... :-)
        • konwalija88 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:24
          Tak to napewno byly dni niepłodne:)) Dziekuje za odpowiedzi:D :*:* Musze
          przyznac szczerze ze jestem juz spokojniejsza jak ktos obiektywnie na to
          spojrzy:))
      • konwalija88 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:23
        Nie, nie,oczywiscie ze było z zabezpieczeniem :D ale pomimo tego jakoś sie
        obawiam ale okres chyba gwarantuje to ze nie powinnam miec obaw;)) Jak
        myslicie?
        • qw994 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:26
          Nie gwarantuje, bo przecież zdarza się, że kobiety w ciąży mają krwawienia
          przypominające miesiączki. Jeśli się boisz, to zmień zabezpieczenie na bardziej
          pewne, albo stosuj dwa naraz.
    • kontik_71 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:23
      A moze tak jakies zabezpieczenie? Chcesz byc nastepna, samotna, mloda matka,
      ktora bedzie sobie do konca zycia brode plula?
      • konwalija88 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:26
        Było zabezpieczenie:D:))
        • 83kimi Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:30
          Więc nie schizuj. W ciąży nie ma się okresu, a każde krwawienie w tym czasie
          jest bardzo groźne. Co prawda do zapłodnienia dochodzi kilka dni po stosunku,
          więc jeżeli byś współżyła w sobotę - we wtorek raczej jeszcze byś nie była w
          ciąży, ale jeżeli dostałaś prawdziwy okres (a nie np plaminie owulacyjne),
          wówczas ciążę możesz wykluczyć na 100%. Poza tym jeśli zabezpieczenie nie
          zawiodło - tym bardziej nie masz się czym martwić.
        • kontik_71 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:30
          Prezerwatywa? Jesli tak to idz do lekarza i niech Ci tableki przepisze...
          • 83kimi Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:36
            Nie każdy chce lub może brać tabletki.
            • kontik_71 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:38
              Co nie znaczy, ze nie nalezy isc do lekarza i dowiedziec sie co i jak... Takie
              stresy jak ma pytajaca sa zdecydowanie bardziej szkodliwe...
              • konwalija88 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:46
                Jest to 'normalny okres' W sumie wydaje mi sie ze nie jestem ale jakos tak
                zawsze mam schizy:P i dlatego chcialam sie Was zapytac co Wy o tym myslicie:))
                Prezerwatywa ani nie pekla ani sie nie zsunela wszystko bylo w najlepszym
                wporzadku:)) Dziekuje Wam za odpowiedzi a i wydaje mi sie ze nie ma potrzeby
                isc do lekarza:)) W koncu okres mam:D
                • qw994 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:49
                  Moim zdaniem powinnaś zawczasu zaopatrzyć sie w Postinor, jesli używasz
                  prezerwatyw.
                  • konwalija88 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 21:07
                    A czy moge isc do ginekologa a on ot tak wypisze mi recepte? Tzn czy bede miala
                    jakies problemy z dostaniem jej jezeli narazie nie ma takeij potrzeby?
                    • qw994 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 22:36
                      Nie będziesz miała problemu, a niby dlaczego? Chyba że lekarz będzie z Rodziny
                      Radia Maryja :)
                • 83kimi Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 21:08
                  No to wyluzj. Jeżeli gumka nie pęknie i nie zsunie się - jest skuteczna.
                  No i do tego masz okres.
                  Idź na spacer i nie stresuj się. Wszystko jest w porządku. :-)
    • vandikia ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 21:20
      oprocz:
      - ciąży od orala
      - ciązy od anala
      - ciąży z okresu
      - ciąży przez uzycie ręcznika chlopaka
      - ciąży " bo byłam w majtkach, a on mnie dotknął ręką"
      - ciąży bo zupa była za słona

w sumie to małobudujące te wątki jeśli chodzi o świadomość seksualna mlodych
      kobiet, ale calkiem smieszne
      • mroofka2 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 21:24
        vadikia!!;))
        hehehe;DD
        dobre;)))

• kontik_71 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 21:33
          to jest tragiczne.. a potem sa tragedie i nieszczescia
          • 83kimi Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 21:54
            Ciąża od anala jest możliwa. Wystarczy, że sperma po stosunku wypłynie z odbytu
            i dostanie się w okolice pochwy, jeżeli to bedzie dzień płodny - wystarczy, że
            jeden plemnik przedostnie się do pochwy i do zapłodnienia może dojść.
            Rzeczywiście najłatwiej krytykowac czyjąś niewiedzą...
            • mroofka2 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:20
              tak sperma ci wpłynie do pochwy,
              a potem skręci w prawo i w lewo
              i zapłodnienie murowane

;)))

ja pierdziele;))
              • tygrysio_misio Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:22
                a czy zajde w ciaze jak mi kał skreci w lewo a potem prawo?
              • 83kimi Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:22
                Kochana, kłaniają się prawa grawitaji - pochwa jest pod odbytem, jeżeli
                staniesz, sperma będzie ściekać w kierunku pochwy, a zajść w ciążę można także
                wtedy, gdy nie doszło do stusunku dopochwowego, ale sperma dostała się w
                okolice pochwy... Poczytaj chociażby Wisłocką.
                • konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:32
                  Heheheh Jestescie niezle poryte hehe Widze ze zadna z osob ktore pisaly
                  ostatnie wiadomosci nawet nei przeczytaly tematu ale spoko w koncu po co czytac
                  temat jak mozna sobie pogadac samej do siebie:PP Nie no fajnie ale o analu nic
                  nie pisalam Takze na przyszlosc radzilabym czytac(o ile to mozliwe:PP) tematy a
                  nie odpowiedzi osob ktore wypowiadaja sie na temat wogole nie zawarty w moejj
                  wypowiedzi to tyle a ja bardzo dziekuje dwum pierwszym forumowiczka:))
                  Pozdrawiam ghehe rozbawilyscie mnie:P ale spoko dobrze tlumaczycie ze nie mozna
                  zajsc w ciaze od anala hehe chyba jestescie na poziomie podstawowki jezeli
                  szczycicie sie wiedzao takich rzeczach Kazdy normalny czlowiek wie ze nie mozna
                  ALe fajnie ze zaszpanowalyscie wiedza heh ale i tak nie ma temat ale dzieki:PP
                • konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:45
                  Niektore Panie ładnie pisały o pproblemie ale ja go nie poruszylam bo on mnei
                  nie dotyczy pisze wyraznie ze KOCHALAM SIE:)) Chcialam tylko wiedziec czy
                  wystarczajaco czasu uplynelo by stwierdzic ze to nie ciaza i to wyjasniła TYLKO
                  JEDNA Z FORUMOWICZEK ZA CO JEJ OGROMNIE DZIEKUJE Myslalam ze to nie mozliwe
                  skoro mam okres ale chcialam zapytac sie kogos ktos spojrzy nat o obiektywnie
                  jak chcialam tez tak zrobilam:))) DZIEKUJE 83KIMI:)) bo to ona odpowiedziala na
                  zadane przeze mnie pytanie:))Chociaz pozniej zboczyla z toru ale to pewnie byla
                  odpowiedz do jej poprzedniczki ktora mowila o analu albo oralu juz nie
                  pamietam:P Pozdrwiam:)
                  • vandikia Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:58
                    nie podniecaj sie tak - zostaw na pozniej dla chlopaka :>
                    i nie wiem kto tu jest poryty skoro uprawia seks i potem pyta na forum
                    interenetowym czy moze byc w ciazy
                    pzdr :>
                  • 83kimi Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 13:01
                    :-)
                    Kto pyta nie błądzi... :-)
                    • bzz_bzz Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 17:52
                      buahahahah!
                      Ja znam inne powiedzenie:
                      "Kto zadaje głupie pytania, dostaje głupie odpowiedzi" :D
      • tygrysio_misio Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:06
        ale fadnie to napisalas...bo jak jakbym sie odezwala to nie byloby tak milo

moim zdaniem to takie dziewuchy,ktore zadaja takie pytania powinno sie zamknac
        w klasztorach czy czyms takim.. choc wszak i tam mozna dokonac poczacia
        niepokalanego

zgroza normalnie...

ja w wieku 14 lat wiecej wiedizlam niz niektore 18-20latki
      • i.nes Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:26
        Vandikia, nie zapominaj jeszcze jednej klasycznej przyczynie ciąży: siadaniu na
        ciepłym krześle, na którym wcześniej siedział facet :D O ile dobrze pamiętam, ta
        radosna rewelacja pojawiła się w którymś odcinku "Isaury" ;PPP

--
        Life's a journey, not a destination.
        • mroofka2 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:38
          no i całowanie!!
          całkowicie niewskazane
          jak ktoś nie chce mieć
          dzidziusia;))
          • konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:33
            --------------------------------------------------------------------------------
            Heheheh Jestescie niezle poryte hehe Widze ze zadna z osob ktore pisaly
            ostatnie wiadomosci nawet nei przeczytaly tematu ale spoko w koncu po co czytac
            temat jak mozna sobie pogadac samej do siebie:PP Nie no fajnie ale o analu nic
            nie pisalam Takze na przyszlosc radzilabym czytac(o ile to mozliwe:PP) tematy a
            nie odpowiedzi osob ktore wypowiadaja sie na temat wogole nie zawarty w moejj
            wypowiedzi to tyle a ja bardzo dziekuje dwum pierwszym forumowiczka:))
            Pozdrawiam ghehe rozbawilyscie mnie:P ale spoko dobrze tlumaczycie ze nie mozna
            zajsc w ciaze od anala hehe chyba jestescie na poziomie podstawowki jezeli
            szczycicie sie wiedzao takich rzeczach Kazdy normalny czlowiek wie ze nie mozna
            ALe fajnie ze zaszpanowalyscie wiedza heh ale i tak nie ma temat ale dzieki:PP
          • konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:34
            Radze czytac wypowiedzi osob ktore zakladaja temat a nie tylko wypowiedzi osob
            ktore i tak nie odpowiadaja na pytanie tylko pisze o sobie:))
            • konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:36
              Ale fajnie:PP Przynajmniej mnie rozbawilyscie heheh Gratuluje!:PWiedzy tez i
              pozdrawiam:)
              • znowuwzyciuminiewyszlo Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:41
                zastanawiam się, czy jak miałam 19 lat też miałam takie 'ciężkie pióro'jak Ty.
                Wogóle obserwuję, ze osoby w sumie niewiele ode mnie młodsze pisujące na forum
                piszą poprostu okropnie.
                • alpepe Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:45
                  powiedziałabym raczej, że to ciężki umysł, nie pióro.
                • konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:47
                  Faktycznie cos Ci w zyciu nie wyszlo. Wogole .... Wogole ... wogole .... tak za
                  zaczyna zdanie tak?:PP heh ok
                  • bzz_bzz Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 17:53
                    hehehe :)
                    piękny ten wątek... :]
    • alpepe Re: Okres a ... ciąża 23.05.07, 09:44
      i na sam koniec kij w mrowisko: koleżanka przez pierwsze trzy miesiące ciąży nie
      wiedziała o niej, bo miała normalne krwawienia miesięczne. Oczywiście, zaraz mi
      się to zleci stado bab i będą udawadniać, że to, co ona brała za miesiączkę, to
      były zwykłe plamienia.
      Najlepiej by było jednak w tej kwestii spytać ginekologa.
      • bzz_bzz Re: Okres a ... ciąża 23.05.07, 17:57
        A niech se udowadniajo! ;D

Są osoby, którym się wydaje że wirtualnie można stwierdzić stan błogosławiony i
        powiem więcej - tego nic nie zmieni :D
    • butterflymk Re: Okres a ... ciąża 23.05.07, 10:25
      konwalija88 po co dysktować na ten temat?
      można mówić i mówić...
      ale zrozum że nigdy nie masz gwarancji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka