konwalija88 22.05.07, 20:18 Kochałam sie z Moim Chłopakiem w sobote a dzisiaj czyli we wtorek dostalam okres:)) Czy to gwarantuje mi ze nie jestem w ciazy?:)C Wy myslicie na ten temat? Moze za mało czasu uplynelo? Chyba jak zwykle sie schizuje:PP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:21 Jeśli nie teraz, to i tak bez zabezpieczenia zaciążysz wcześniej czy później. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:22 Spokojnie, nie jesteś, przed okresem są zawsze dni niepłodne, a jeżeli okres dostałaś - sobota na pewno była dniem przed okresem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:24 Tak to napewno byly dni niepłodne:)) Dziekuje za odpowiedzi:D :*:* Musze przyznac szczerze ze jestem juz spokojniejsza jak ktos obiektywnie na to spojrzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:23 Nie, nie,oczywiscie ze było z zabezpieczeniem :D ale pomimo tego jakoś sie obawiam ale okres chyba gwarantuje to ze nie powinnam miec obaw;)) Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:26 Nie gwarantuje, bo przecież zdarza się, że kobiety w ciąży mają krwawienia przypominające miesiączki. Jeśli się boisz, to zmień zabezpieczenie na bardziej pewne, albo stosuj dwa naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:23 A moze tak jakies zabezpieczenie? Chcesz byc nastepna, samotna, mloda matka, ktora bedzie sobie do konca zycia brode plula? Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:30 Więc nie schizuj. W ciąży nie ma się okresu, a każde krwawienie w tym czasie jest bardzo groźne. Co prawda do zapłodnienia dochodzi kilka dni po stosunku, więc jeżeli byś współżyła w sobotę - we wtorek raczej jeszcze byś nie była w ciąży, ale jeżeli dostałaś prawdziwy okres (a nie np plaminie owulacyjne), wówczas ciążę możesz wykluczyć na 100%. Poza tym jeśli zabezpieczenie nie zawiodło - tym bardziej nie masz się czym martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:30 Prezerwatywa? Jesli tak to idz do lekarza i niech Ci tableki przepisze... Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:36 Nie każdy chce lub może brać tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:38 Co nie znaczy, ze nie nalezy isc do lekarza i dowiedziec sie co i jak... Takie stresy jak ma pytajaca sa zdecydowanie bardziej szkodliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:46 Jest to 'normalny okres' W sumie wydaje mi sie ze nie jestem ale jakos tak zawsze mam schizy:P i dlatego chcialam sie Was zapytac co Wy o tym myslicie:)) Prezerwatywa ani nie pekla ani sie nie zsunela wszystko bylo w najlepszym wporzadku:)) Dziekuje Wam za odpowiedzi a i wydaje mi sie ze nie ma potrzeby isc do lekarza:)) W koncu okres mam:D Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 20:49 Moim zdaniem powinnaś zawczasu zaopatrzyć sie w Postinor, jesli używasz prezerwatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 21:07 A czy moge isc do ginekologa a on ot tak wypisze mi recepte? Tzn czy bede miala jakies problemy z dostaniem jej jezeli narazie nie ma takeij potrzeby? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 22:36 Nie będziesz miała problemu, a niby dlaczego? Chyba że lekarz będzie z Rodziny Radia Maryja :) Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Okres a ... ciąża 22.05.07, 21:08 No to wyluzj. Jeżeli gumka nie pęknie i nie zsunie się - jest skuteczna. No i do tego masz okres. Idź na spacer i nie stresuj się. Wszystko jest w porządku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 21:20 oprocz: - ciąży od orala - ciązy od anala - ciąży z okresu - ciąży przez uzycie ręcznika chlopaka - ciąży " bo byłam w majtkach, a on mnie dotknął ręką" - ciąży bo zupa była za słona w sumie to małobudujące te wątki jeśli chodzi o świadomość seksualna mlodych kobiet, ale calkiem smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 21:24 vadikia!!;)) hehehe;DD dobre;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 21:33 to jest tragiczne.. a potem sa tragedie i nieszczescia Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 21:54 Ciąża od anala jest możliwa. Wystarczy, że sperma po stosunku wypłynie z odbytu i dostanie się w okolice pochwy, jeżeli to bedzie dzień płodny - wystarczy, że jeden plemnik przedostnie się do pochwy i do zapłodnienia może dojść. Rzeczywiście najłatwiej krytykowac czyjąś niewiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:20 tak sperma ci wpłynie do pochwy, a potem skręci w prawo i w lewo i zapłodnienie murowane ;))) ja pierdziele;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:22 a czy zajde w ciaze jak mi kał skreci w lewo a potem prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:22 Kochana, kłaniają się prawa grawitaji - pochwa jest pod odbytem, jeżeli staniesz, sperma będzie ściekać w kierunku pochwy, a zajść w ciążę można także wtedy, gdy nie doszło do stusunku dopochwowego, ale sperma dostała się w okolice pochwy... Poczytaj chociażby Wisłocką. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:32 Heheheh Jestescie niezle poryte hehe Widze ze zadna z osob ktore pisaly ostatnie wiadomosci nawet nei przeczytaly tematu ale spoko w koncu po co czytac temat jak mozna sobie pogadac samej do siebie:PP Nie no fajnie ale o analu nic nie pisalam Takze na przyszlosc radzilabym czytac(o ile to mozliwe:PP) tematy a nie odpowiedzi osob ktore wypowiadaja sie na temat wogole nie zawarty w moejj wypowiedzi to tyle a ja bardzo dziekuje dwum pierwszym forumowiczka:)) Pozdrawiam ghehe rozbawilyscie mnie:P ale spoko dobrze tlumaczycie ze nie mozna zajsc w ciaze od anala hehe chyba jestescie na poziomie podstawowki jezeli szczycicie sie wiedzao takich rzeczach Kazdy normalny czlowiek wie ze nie mozna ALe fajnie ze zaszpanowalyscie wiedza heh ale i tak nie ma temat ale dzieki:PP Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:45 Niektore Panie ładnie pisały o pproblemie ale ja go nie poruszylam bo on mnei nie dotyczy pisze wyraznie ze KOCHALAM SIE:)) Chcialam tylko wiedziec czy wystarczajaco czasu uplynelo by stwierdzic ze to nie ciaza i to wyjasniła TYLKO JEDNA Z FORUMOWICZEK ZA CO JEJ OGROMNIE DZIEKUJE Myslalam ze to nie mozliwe skoro mam okres ale chcialam zapytac sie kogos ktos spojrzy nat o obiektywnie jak chcialam tez tak zrobilam:))) DZIEKUJE 83KIMI:)) bo to ona odpowiedziala na zadane przeze mnie pytanie:))Chociaz pozniej zboczyla z toru ale to pewnie byla odpowiedz do jej poprzedniczki ktora mowila o analu albo oralu juz nie pamietam:P Pozdrwiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:58 nie podniecaj sie tak - zostaw na pozniej dla chlopaka :> i nie wiem kto tu jest poryty skoro uprawia seks i potem pyta na forum interenetowym czy moze byc w ciazy pzdr :> Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 13:01 :-) Kto pyta nie błądzi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 17:52 buahahahah! Ja znam inne powiedzenie: "Kto zadaje głupie pytania, dostaje głupie odpowiedzi" :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:06 ale fadnie to napisalas...bo jak jakbym sie odezwala to nie byloby tak milo moim zdaniem to takie dziewuchy,ktore zadaja takie pytania powinno sie zamknac w klasztorach czy czyms takim.. choc wszak i tam mozna dokonac poczacia niepokalanego zgroza normalnie... ja w wieku 14 lat wiecej wiedizlam niz niektore 18-20latki Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:26 Vandikia, nie zapominaj jeszcze jednej klasycznej przyczynie ciąży: siadaniu na ciepłym krześle, na którym wcześniej siedział facet :D O ile dobrze pamiętam, ta radosna rewelacja pojawiła się w którymś odcinku "Isaury" ;PPP -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 22.05.07, 22:38 no i całowanie!! całkowicie niewskazane jak ktoś nie chce mieć dzidziusia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:33 -------------------------------------------------------------------------------- Heheheh Jestescie niezle poryte hehe Widze ze zadna z osob ktore pisaly ostatnie wiadomosci nawet nei przeczytaly tematu ale spoko w koncu po co czytac temat jak mozna sobie pogadac samej do siebie:PP Nie no fajnie ale o analu nic nie pisalam Takze na przyszlosc radzilabym czytac(o ile to mozliwe:PP) tematy a nie odpowiedzi osob ktore wypowiadaja sie na temat wogole nie zawarty w moejj wypowiedzi to tyle a ja bardzo dziekuje dwum pierwszym forumowiczka:)) Pozdrawiam ghehe rozbawilyscie mnie:P ale spoko dobrze tlumaczycie ze nie mozna zajsc w ciaze od anala hehe chyba jestescie na poziomie podstawowki jezeli szczycicie sie wiedzao takich rzeczach Kazdy normalny czlowiek wie ze nie mozna ALe fajnie ze zaszpanowalyscie wiedza heh ale i tak nie ma temat ale dzieki:PP Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:34 Radze czytac wypowiedzi osob ktore zakladaja temat a nie tylko wypowiedzi osob ktore i tak nie odpowiadaja na pytanie tylko pisze o sobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:36 Ale fajnie:PP Przynajmniej mnie rozbawilyscie heheh Gratuluje!:PWiedzy tez i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:41 zastanawiam się, czy jak miałam 19 lat też miałam takie 'ciężkie pióro'jak Ty. Wogóle obserwuję, ze osoby w sumie niewiele ode mnie młodsze pisujące na forum piszą poprostu okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:45 powiedziałabym raczej, że to ciężki umysł, nie pióro. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 09:47 Faktycznie cos Ci w zyciu nie wyszlo. Wogole .... Wogole ... wogole .... tak za zaczyna zdanie tak?:PP heh ok Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: ciekawe co jeszcze wymyśla forumowiczki 23.05.07, 17:53 hehehe :) piękny ten wątek... :] Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Okres a ... ciąża 23.05.07, 09:44 i na sam koniec kij w mrowisko: koleżanka przez pierwsze trzy miesiące ciąży nie wiedziała o niej, bo miała normalne krwawienia miesięczne. Oczywiście, zaraz mi się to zleci stado bab i będą udawadniać, że to, co ona brała za miesiączkę, to były zwykłe plamienia. Najlepiej by było jednak w tej kwestii spytać ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Okres a ... ciąża 23.05.07, 17:57 A niech se udowadniajo! ;D Są osoby, którym się wydaje że wirtualnie można stwierdzić stan błogosławiony i powiem więcej - tego nic nie zmieni :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Okres a ... ciąża 23.05.07, 10:25 konwalija88 po co dysktować na ten temat? można mówić i mówić... ale zrozum że nigdy nie masz gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś