burykrow 26.05.07, 13:53 troll zakłada wątek w którym obraża, prowokuje, wyzywa... Inni zamiast po prostu kliknąć na kosz idą w to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Coś niemożliwego 26.05.07, 13:59 to akurat jest nieważne, ważne jest to, że niektóre podpuchy wiszą, wiszą, aż znikną przywalone innymi wątkami, aż w końcu znów ktoś je wygrzebie na wierzch, a klikanie w kosz nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Coś niemożliwego 26.05.07, 14:00 Ja kliknęlam. Ale ze skruchą przyznaję, ze najpierw się wypowiedziałam :/ Moim zdaniem to jest jedna osoba pod różnymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: Coś niemożliwego 26.05.07, 14:04 No wiadomo że mechanizmy działaja jak działają, że nie jest to jeden nik - może nie jedna osoba. Ale wygląda mi to jak coś nie do osiągnięcia. Może po prostu struna którą trąca - tak wrażliwa że jedynie sie człek zbliży a już brzęczy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Coś niemożliwego 26.05.07, 14:35 :)))))))))))))) Tylko faktycznie wkurzające, ze te wątki mimo klilania w kosz wiszą całymi godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: Coś niemożliwego 26.05.07, 14:42 Klikać można tylko raz! no chyba że sie ma kilka ników ;) Ale ponoć czas... to pieniądz!! Tylko czy to na temat ;D A jeszcze leczy rany, szczęśliwi go nie mierzą..... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Coś niemożliwego 26.05.07, 14:45 Daj już spokój, co? Nie podobają Ci się wątki, to je olej. Proste. -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Coś niemożliwego 26.05.07, 14:51 O któy wątek Ci chodzi, bo osttanio było ich wiele? :) Ja kilka razy wcisnęłam kosz, mimo że zazwyczaj mi to nie przeszkadza specjalnie, ale te ostatnie telenowele zaczynają mnie wkurzać. Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Zaprawdę wiele ich, 26.05.07, 15:09 począwszy od tych które rzuconym jedynie słowem wzbudzają skojarzenia jednoznaczne mimo że słowa użyte mają niemal nieskończoną ich ilość . Połączenie ich z nikiem i już wszyscy wiedzą o co chodzi. A skończywszy... pewnie czasem tam gdzie dla mnie kończy się prowokacja a zaczyna próba podjęcia poważnej dyskusji, dla niektórych prowokacja nadal trwa. Ot ułomność rozumku. Wiem o wolności słowa i poglądów, wadze mojego czasu. Ot tak mnie na małe dygresje naszło... z rana :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Zaprawdę wiele ich, 26.05.07, 15:12 Ale na przykład wątek pustej kobiety może być jak najbardziej prawdziwy. Nie widzę w nim nic prowokującego. Może nadwrażliwy jesteś.;) Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow nadwrażliwy 26.05.07, 15:25 :), a to chyba mogło by być pochlebstwo w pewnych sytuacjach ;)) Nie wiem życie pisze różne scenariusze, moja wypowiedź była taka małą prowokacją z zamiarem zwrócenia uwagi, trochę wyszło. "kobieta" wypowiedziała się na forum 13 razy, w większości mniejsza o to. Nie będe się bawił w detektywa, wszak na forum chodzi o to aby rozmawiać a o czym, to czasem nie ma już znaczenia. Od wartościowych rozmów są, listy, kawiarnie, łóżka, ... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: nadwrażliwy 26.05.07, 15:39 Rozmowa może być wartościowa nawet jeżeli jej inspiracja nijak ma się do prawdy. Oczywiście tylko i wyłącznie w rzeczywistości forumowej. Przecież nie będziesz pisał o tym, że właśnie cerujesz sobie skarpetę albo wcinasz jajecznicę. Chociaż niektórym i to się zdarza. Czasem nawet pod najgłupszym wątkiem może być poprowadzona ciekawa dyskusja. A trolling też bywa, że pomaga. Forumowicze na przykład tacy jak Ty mają o czym rozmawiać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow rozmawiać 26.05.07, 15:51 wymusza istnienie i drugiej strony, bowiem czy monolog jest rozmową? ;) No ale trole potrafią rozmawiać z samymi sobą, bo sami sobie im nie wychodzi. Tak na prawdę to mi w ogóle nie przeszkadzają, naprawdę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: rozmawiać 26.05.07, 15:55 A powiedz mi...skąd Ty tyle wiesz o Trollach. ;) A tak poza tym...to Twój nick kojarzę dopiero od niedawna. Pod jakim pisałeś wcześniej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow o trolach 26.05.07, 16:02 a z bajek je znam ;D, stoją na mostach i zbierają myto :) Skąd wniosek że miałem wcześniej jakiś nik? Może po prostu nie pisałem, jak się nauczyłem to zacząłem. Po prostu nowy chłopak w mieście, czy jak to nazwać. A że się nie przywitałem oficjalnie? no cóż niegrzeczny chłopak, niegrzeczny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: o trolach 26.05.07, 16:04 Jakoś nie jestem skłonna wierzyć niegrzecznym chłopakom. ;) Dużo wiesz o forum, o bajkowcyh stworach i jesteś dość aktywny. A nicki pojawiają się i znikają. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow czy skłonna 26.05.07, 16:13 to elastyczna? Czy raczej nieuległa, nie spolegliwa sztywna? Lubi opowiadać bajki, jest aktywny, nagle sie pojawia i może zniknąć - ciekawe, ciekawe. Przyczłapałem tutaj za jedną taką i zostałem na chwilę. Aktywność bowiem tego forum niemal poraża moje zmysły :)) no ale wszak nadwrażliwy jestem więc to chyba normalne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: czy skłonna 26.05.07, 16:15 A ja właśnie lubię kiedy tu się dużo dzieje i watki często skaczą między sobą w górę i w dół. :) Poza tym ja na forum się bawię, odstresowuję. Niektóre wątki podejrzewane o trolling poprawiają mi po prostu humor. I niektórzy forumowicze. Na przykład tęsknię za Waldkiem 1610. :( Pamiętasz Waldka?:( Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow ja też 26.05.07, 16:24 lubię gdy się dzieje, to nie tak. Waldka nie pamiętam. Nie było mnie wówczas na tym forum jak widzę w historii. Jestem raczej szwendającym się burkiem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaz Re: rozmawiać 26.05.07, 16:07 Ja natomiast wątki typu S.S pomijam...Czy lubicie to...? Czy robicie...?Czy opalacie...? kogo to obchodzi!!!poprostu tych pierdoł nie czytam! Lubie fajne tematy w których można podyskutować i wyrazić swoje zdanie.Chociaż wydaje mi sie, że na tym forum jest troche za dużo jadu.Wystarczy że koś ma inne zdanie to odrazu zostaje zaszczuty a nie daj Boże zrobi bład ort. ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: rozmawiać 26.05.07, 16:14 A gdzie jest mniej jadu i fajnie? Pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaz Re: rozmawiać 26.05.07, 16:17 Nie wiem;)Jestem wierna i nie zdradzam....Noooo,chyba że z "Niemowle";)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow Re: rozmawiać 26.05.07, 16:27 No tam jeszcze mnie nie było, ale kto wie kto wie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deer.hunter Re: Coś niemożliwego 26.05.07, 18:01 pis by tak chciało,powywalać co niewygodne i nie pasuje nie zgadzam sie że prowokuje tylko jedna osoba pod wieloma nickami Odpowiedz Link Zgłoś
burykrow racja! 27.05.07, 01:23 Prowokuje wiele pod jednym!!! I to jest Najniebezpieczniejsze w tym wszystkim!!! Bowiem to jest po prostu s pi sek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Coś niemożliwego 27.05.07, 05:57 3465 prawo murphiego Jesli troll zalozy watek znajdzie sie co najmniej 3 osoby ktore podejma z nim decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś