ana9942 31.05.07, 14:43 często piszesz na forum... Jestes samotny>>>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawomir.samotny Re: Do slawomir-samotny 31.05.07, 14:55 tak (w tym sensie, że nie mam dziewczyny ani żony) pozdrawiam teraz piszę tak trochę jakby rzadziej :) pozdrawiam Aniu, jak się masz ? czy dobrze mija Tobie dzień ? ---------------- Tak dla inforamcji o mnie lat 36 kawaler oczy szare szatyn Odpowiedz Link Zgłoś
ana9942 Re: Do slawomir-samotny 31.05.07, 15:02 fAKTYCZNIE...ZAMYŚLONA JESTEM JAKAS DZISIAJ... Dzień mija mi niezle...dziękuje... A tobie?>>> Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Do slawomir-samotny 31.05.07, 15:05 ana9942 napisała: > fAKTYCZNIE...ZAMYŚLONA JESTEM JAKAS DZISIAJ... nic nie szkodzi > Dzień mija mi niezle...dziękuje... > A tobie?>>> > Również pozdrawiam też nieżle, właśnie byłem dziś na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy. Na razie wolę nie zapeszać :) ale...zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
ana9942 Re: Do slawomir-samotny 31.05.07, 14:58 Nie odpowiadamy pytaniem na pytanie...>>> Ja piszę tylko z pracy, jak mam chwilę, którą trzeba czyms wypełnić... nIE LUBIE NIC NIE ROBIĆ... Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Do slawomir-samotny 31.05.07, 14:59 Przecież on ci nie odpowiedział pytaniem na pytanie. Pytanie nastąpiło po odpowiedzi: TAK. Odpowiedz Link Zgłoś