sandrus84 02.06.07, 11:14 Wraz z moja malutka córeczka chciałam serdecznie pozdrowic moje wszystkie forumowe "kolezanki". Nie martwie sie , mamy sie bardzo dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 11:22 oooo nasza mloda mam wrocila:-DDD jak Tatus malenstwa i Dziadkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Chciałam 02.06.07, 11:28 > oooo nasza mloda mam wrocila:-DDD jak Tatus malenstwa i Dziadkowie? Heheh a ja caly czas myslalem, ze to sciema. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 11:29 no co TY, jak mogles nie wierzyc w taka super hiper love story :-DDDDDD rodem z harlequina :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Chciałam 02.06.07, 11:34 > no co TY, jak mogles nie wierzyc w taka super hiper love story :-DDDDDD rodem z > > harlequina :-DDDD Padam na kolana i bije sie w piers o ja czlowiek malej wiary :) Pozdrawiamy i Zyczymy Zdrowia malej Wloszce i jej glupiutkiej mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 11:35 cao1618 napisał: > > Pozdrawiamy i Zyczymy Zdrowia malej Wloszce i jej glupiutkiej mamie. głupiutkiej mamie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 11:34 iberia.pl napisała: tak tak , tłumacz sobie > no co TY, jak mogles nie wierzyc w taka super hiper love story :-DDDDDD rodem z > > harlequina :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 11:44 sandrus84 napisała: > iberia.pl napisała: >> > no co TY, jak mogles nie wierzyc w taka super hiper love story :-DDDDDD r > odem z harlequina :-DDDD > tak tak , tłumacz sobie Sandrus nie musze sobie niczego tlumaczyc bo tak po prostu uwazam.Niestety ale fundowanie sobie dziecka z facetem, w dodatku z obcokrajowcem po kilku spotkaniach to wg mnie glupota.Ale masz co chcialas, zycze szczescia i obys nie musiala za jakis czas jakiegos watku w stylu:"pomozcie bo..." zakladac. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 11:47 iberia.pl napisała: Ale masz co chcialas, zycze szczescia i obys nie > > musiala za jakis czas jakiegos watku w stylu:"pomozcie bo..." zakladac. > > dziekuje , nie musisz sie martwic Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 11:46 sandrus84 napisała: > wszyscy maja sie dobrze hmmm a czy ucieszyli sie tak samo jak Ty i Twoj wybranek?BO Twoja odpowiedz byla dosc lakonicznym unikiem.... Ale moze napisz nam cos wiecej, czy mieszkasz z NIm, czy tu w Polsce, czy tam w slonecznej Italii....itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 11:50 iberia.pl napisała: > sandrus84 napisała: > > Ale moze napisz nam cos wiecej, czy mieszkasz z NIm, czy tu w Polsce, czy tam w > > slonecznej Italii....itd. > > mam pisac po to , zebyscie mieli sie z czego posmiac ? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 11:52 sandrus84 napisała: >> mam pisac po to , zebyscie mieli sie z czego posmiac ? sluchaj skoro jestes taka dorosla i powiedzialas A zachodzac w ciaze, a teraz znow sie pochwalilas to moze powiedz B i napisz jak jest.Przeciez nie masz sie czego wstydzic, prawda?Jestes teraz dumna matka polka.... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 11:59 owszem nie mam sie czego wstydzic. mieszkamy we włoszech , niedaleko od nas mieszkaja dziedkowie. do polski lecimy za 2 tygodnie na wakacje. dziecko tez rodzilam we włoszech w bardzo dobrych warunkach. jest mi dobrze, jestem szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 12:20 mialam na mysli Dziadkow z Polski...bo jak Ci zadalam takie pytanie kilka mies temu to bylo bez odzewu... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 12:57 iberia.pl napisała: > mialam na mysli Dziadkow z Polski...bo jak Ci zadalam takie pytanie kilka mies > temu to bylo bez odzewu... moi rodzice ? ciesza sie. szanuja kazda moja decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 13:03 sandrus84 napisała: >> > moi rodzice ? ciesza sie. ale chyba na samym poczatku nie byli zachwyceni.... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 13:06 iberia.pl napisała: > sandrus84 napisała: > > >> > > moi rodzice ? ciesza sie. > > ale chyba na samym poczatku nie byli zachwyceni.... > > > byli Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 13:20 sandrus84 napisała: > > byli klamiesz....poczytaj archiwalny watek.....nie odpowiedzialas wtedy na moje pytanie a to z kolei pozwala domniemywac, ze wcale nie byli zachwyceni..... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 13:23 iberia.pl napisała: > sandrus84 napisała: > > > > byli > > klamiesz....poczytaj archiwalny watek.....nie odpowiedzialas wtedy na moje > pytanie a to z kolei pozwala domniemywac, ze wcale nie byli zachwyceni..... > > > moi rodzice ciesza sie z malej tak samo jak i my. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 13:24 iberia.pl napisała: > sandrus84 napisała: > > > > byli > > klamiesz....poczytaj archiwalny watek.... > > > > poza tym nie musze go szukac , bo przeciez wspaniała iberia zrobie to za chwile za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 13:27 sandrus84 napisała: > > poza tym nie musze go szukac , bo przeciez wspaniała iberia zrobie to za chwile za mnie pudlo kolezanko, bo nie jestem na twoich uslugach a poza tym mam nadzieje, ze jednak pamietasz co pisalas, nawet jesli nie to jestes duza dziewczynka i sama sobie w wyszukiwarce poszukasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 13:15 moje dziecko jest niczemu winne , wiec jej nie mieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 12:05 poopka napisała: > kurde chyba nie jestem w temacie :} iberia z pewnoscia z checia Ci wszytsko opowie Odpowiedz Link Zgłoś
cao1618 Re: Chciałam 02.06.07, 12:06 > kurde chyba nie jestem w temacie :} Juz tlumacze. Zalozycielka watku poznala zabojczo przystojnego, szarmanckiego, opiekunczego obcokrajowca - Wlocha (ochy, achy). Po kilku spotkaniach dala sobie (niby przypadkiem) strzelic gola (a akcja chyba nie miala miejsca na boisku) i oczywiscie musiala sie podzielic calym swoim szczesciem na forum. Do tego uwaza, ze nie ma nic sobie do zarzucenia i wszystko jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: Chciałam 02.06.07, 12:08 no, no, dawajcie wiecej szczegolow! czlowiek siedzi w domu, nudzi sie, bo pada deszcz a tu taka historia;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 12:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=45558237&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=46029591&a=46029591 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=46940294&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=49176103&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=51426063&a=51426063 milej lektury :-DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 12:58 iberia.pl napisała: > milej lektury :-DDDDDDD > > jestes ZAłOSNA zal cztery litery sciska ? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 13:03 sandrus84 napisała: > jestes ZAłOSNA dlaczego mnie obrazasz?Prawda w oczka kole? :-DDDDD > zal cztery litery sciska ? ??slucham?nie zartuj, a moze wyjasnij mi czego mam Ci rzekomo zazdroscic? Tego, ze kogos z premedytacja wrobilas w dziecko?Ze za kogos podjelas decyzje? Wybacz, ale naprawde ciesze sie, ze swojego obecnego zycia i jestes ostatnia osoba, ktorej mialabym czegokolwiek zazdroscic..... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrus84 Re: Chciałam 02.06.07, 13:10 iberia.pl napisała: > > dlaczego mnie obrazasz?Prawda w oczka kole? :-DDDDD mam wyliczyc ile razy mnie obrazałas ? > > > zal cztery litery sciska ? > > ??slucham?nie zartuj, a moze wyjasnij mi czego mam Ci rzekomo zazdroscic? > Tego, ze kogos z premedytacja wrobilas w dziecko?Ze za kogos podjelas decyzje? > dlaczego wynajdujesz moje watki dziecko nie było planowane i małej do tego nie mieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 13:19 sandrus84 napisała: > mam wyliczyc ile razy mnie obrazałas ? czyzby?moze nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz...wiesz "polska jezyk trudna jezyk" :-DDDD > dlaczego wynajdujesz moje watki a to jakis wstyd?ktos zapytal o co chodzi to podalam kilka linkow, w czym masz problem...?No chyba, ze myslalas, ze forumowa wyszukiwarka nie pamieta tego co kazdy z nas tu pisze... > dziecko nie było planowane i małej do tego nie mieszaj. ciesze sie, ze w koncu sie przyznalas....lepiej pozno niz wcale i nie zaslaniaj sie dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Chciałam 02.06.07, 13:22 Kobieto! Każdy może sobie wynaleźć twoje wątki w wyszukiwarce! To raz. A dwa sama się odezwałaś, sama założyłaś wątek, więc nie miej teraz pretensji, że ktoś się dopytuje i że są odzewy. Trzeba było siedzieć cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Chciałam 02.06.07, 13:27 nie wiem, moze oczekiwala gratulacji czy cos?:-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Chciałam 02.06.07, 12:15 o mamo .. ehh szkoda gadac nawet ...przypadkiem jasne ahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Chciałam 02.06.07, 13:33 No cóż... Każdy walczy o szczęście jak umie najlepiej, bywa, ze kosztem innych... Czego lepszego może oczekiwać dziewczyna, która pracowała w sklepie, nie studiowała i nie zamierzała zdobywać wyzszego wykształcenia, nie miała perspektyw na lepsze jutro? a Tu proszę - zjawia się młody opalony Włoch, obrócił dziewczę parę razy w łożu, tak że aż musiała epistoły na tym forum wypisywać z ogólnej ekscytacji, pojechała do niego i było miło... no to co? Ryzyk fizyk! Raz kozie śmierć, moze akurat się uda? Zawsze koleżanki będą zazdrościć, a ona jaką ma alternatywę? Chłopaczka, co pracuje jako strażak na pół etatu w pobliskim miasteczku ? I tak pewnie za mąż będzie musiała wyjść, no bo co ludzie powiedzą? Starą panna ma zostać? To lepiej za Włocha... W najgorszym wypadku powie, że ją wykorzystał, a i o ciąże też bywa, nie łatwo nie jest, dziadkowie pomogą, jakby co... No i teraz się dziewczę cieszy, jakby Pana Boga za nogi złapało... A z Włochami różnie bywa, nie wpsominając o ich mamach - są gorsze niż polskie teściowe... Sandruś84 - oby Twoje przebudzenie z tego snu nigdy nie nastąpiło... Bo może być bolesne... Jesteś od tego swojego Włocha i jego rodziny całkowicie zależna... Zdajesz sobie sprawę z tego, co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś