jarek766 02.06.07, 15:02 Temat j.w. - najlepiej z woj. śląskiego- zainteresowane Panie proszę o kontakt na maila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarek766 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:15 A kto powiedział że chce coś za darmo- coś chce z siebie komuś dać i coś chce za to dostać.... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:17 za przyjemnosc dostaje sie przyjemnosc, a nie kase za kase sie sprzedajesz, a wiec szukasz latwego zarobku a wiec nie chce Ci sie normalnie pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:28 konrado80 napisał: > za kase sie sprzedajesz, a wiec szukasz latwego zarobku > a wiec nie chce Ci sie normalnie pracowac Co znaczy normalnie? (Jakaś PIS'owska retoryka) Czy pracując np. umysłowo nie sprzedajesz się za kasę? Czy to łatwy zarobek? To też trudne do określenia. Dla jednych łatwym zarobkiem jest praca umysłowa, dla innych to ponad ich siły. Jedni zarabiaja głową inni.... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:31 hehehe- nie wiedziałem ze będe sprawcą takiej dyskusji- każdy robi to co lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:32 jarek766 napisał: > hehehe- nie wiedziałem ze będe sprawcą takiej dyskusji- każdy robi to co lubi.. > . idealista:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:37 No niestety nie kasżdy robi to co lubi, ale każdy musi się w jakiś sposób sprzedawać, choćby intelektualnie, aby zarobić na chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:33 zadna tam pisowska czy jeszcze jakas tam po prostu uwazam ze seks, to spotkanie dwojga osob ktorzy maja na to ochote a nie zeby jedna osoba sprzedawala, a druga kupowala... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:37 Konrado, idealista z ciebie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:42 ja po prostu nie umowie sie z kims kto bedzie chcial za to pieniedzy, ani nie umowie sie z kims kto bedzie chcial mi za to zaplacic wspanialy seks polega na czyms innym a nie na kasie Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:43 A kto tu mowi o wspaniałym seksie? Seks bywa i towarem. Jest popyt i jest podaż. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:44 dlatego nie place za taki seks, bo nie bedzie wspanialy Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:45 Czasami i za darmo wcale nie jest wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:47 ale wtedy stracisz tylko czas, a tak to i kase to z kim Ty sie umawiasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:40 konrado80 napisał: > za przyjemnosc dostaje sie przyjemnosc, a nie kase > za kase sie sprzedajesz, a wiec szukasz latwego zarobku > a wiec nie chce Ci sie normalnie pracowac. Cholera chyba przestanę chodzić do pracy, bo nie chodzę tam dla przyjemności, ale dla kasy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:42 > za kase sie sprzedajesz, a wiec szukasz latwego zarobku Bycie męską prostytutką to "łatwy zarobek"? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:43 nie wiedzialas o tym?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:44 > nie wiedzialas o tym?? :)) Nie. Seks, z kim kto ci się nie podoba, to łatwy zarobek? Zwłaszcza dla faceta to musi być strasznie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:48 dla niego liczy sie ze sobie ulzy i dostanie za to jeszcze kase... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:50 Idealna praca, jednym słowem :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:51 no nie wiem, bo roznie moze trafic :D Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:45 qw994 napisała: > Bycie męską prostytutką to "łatwy zarobek"? :)) Wydaje mi się, że wszystko zależy od "klientki" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:46 Raczej nie sądzę, żeby klientkami były wyłącznie blond 20-latki z jędrnym biustem :) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:48 qw994 napisała: > Raczej nie sądzę, żeby klientkami były wyłącznie blond 20-latki z jędrnym > biustem :) Też tak pomyślałem. Dlatego sądzę, że ta praca do przyjemnych nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:51 Otóż właśnie. Dlatego właśnie napisałam, że dla faceta musi to być szczególnie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:52 Nawiasem mówiąc trzeba być chyba zaawansowanym adeptem yogi, aby mieć wzwód przy bardzo nieatrakcyjnej partnerce. Zacząć chyba należy od treningu powstrzymującego wymioty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:46 Ludzie! Czy ja coś pisałem o sexie za kase ? - napisałem że szukam sponsorki a co ona będzie chciała odemnie otrzymać w zamian to już zależy od Niej- może nie wszyscy ludzie myślą kategoriami sexu i kasy jako nierozłącznej pary... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:48 jarek766 napisał: > Ludzie! Czy ja coś pisałem o sexie za kase ? - napisałem że szukam sponsorki a > co ona będzie chciała odemnie otrzymać w zamian to już zależy od Niej- może nie > wszyscy ludzie myślą kategoriami sexu i kasy jako nierozłącznej pary... a co jestes sportowcem i bedziesz promował nazwisko sponsorki podczas zawodów:)? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:51 haha uśmiałem się po pachy..... wiele rzeczy może wchodzić w grę ... choc akurat sex wpada jako pierwszy do głowy co większości rozgrzanych głów.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:53 jarek766 napisał: > haha uśmiałem się po pachy..... wiele rzeczy może wchodzić w grę ... choc akura > t > sex wpada jako pierwszy do głowy co większości rozgrzanych głów.... no tak to juz jest, a co ma wpadac - partyjka warcabów przy kakałku?:) potencjalnym sponsorkom tez moze sex wpasc do głowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:54 proba wyjscia z twarza :)))) cos kiepsko Ci to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:07 konrado80 napisał: > za przyjemnosc dostaje sie przyjemnosc, a nie kase > za kase sie sprzedajesz, a wiec szukasz latwego zarobku > a wiec nie chce Ci sie normalnie pracowac A co to znaczy "normalnie pracować"? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:29 a co, uwazasz ze szukanie sobie sponsorki, jest normalnym zarabianiem na zycie?? np w swoim zawodzie, a nie szukac sobie sponsorki Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:47 Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:52 a umiesz czytac?? to przeczytaj jeszcze raz uwaznie, to znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:54 ja umiem, jak widać, zaś Ty zaczynasz się pienić i być arogancki Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:56 hehe, wymysl cos jeszcze odpowiedzialem, ale to Ty wyskakujesz z tekstem ze nie odpowiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 18:04 no cóż, nadal nie wiem, co uważasz za normalną pracę i dlaczego sponsoring czy prostytucja nie są normalnymi zajęciami Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 18:08 bo tak uwazam dla mnie praca to taka np jak ja mam, w zawodzie a sponsoring, to raczej bycie dla towarzystwa za kase czy masz jakis problem ze zrozumieniem tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:36 jarek766 napisał: > A kto powiedział że chce coś za darmo- coś chce z siebie komuś dać i coś chce > za to dostać.... a czy ona wtedy nic od siebie nie daje?? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:50 Konrado....sex to ciezka praca fizyczna przeciez :-DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:52 dla mnie to czysta przyjemnosc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:56 konrado80 napisał: > dla mnie to czysta przyjemnosc ;)) eeee tam nie znasz sie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 15:59 to powiedz jak to jest u Ciebie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 16:05 konrado80 napisał: > to powiedz jak to jest u Ciebie :PP na temat osobistych przezyc intymnych nie rozmawiam publicznie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 16:11 ok, to zapraszam prywatnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:05 konrado80 napisał: > dla mnie to czysta przyjemnosc ;)) Skąd wiesz? Próbowałeś już? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:31 jakbym nie probowal, to bym nie mowil a co, dla Ciebie seks nie jest przyjemnoscia?? Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:48 konrado80 napisał: > jakbym nie probowal, to bym nie mowil hmmm, nie wierzę chyba gdzieś pisałeś, że jesteś prawiczkiem > a co, dla Ciebie seks nie jest przyjemnoscia?? nie o mnie tu mówimy Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 17:55 oceanspokoju napisała: > hmmm, nie wierzę > chyba gdzieś pisałeś, że jesteś prawiczkiem a gdzie tak wyczytales?? > nie o mnie tu mówimy a dlaczego nie?? zadalem pytanie i nie odpowiedziales/-as w koncu to nie jest watek, czy forum o mnie, wiec dlaczego mamy rozmawiac tylko o mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 18:05 konrado80 napisał: > oceanspokoju napisała: > > > hmmm, nie wierzę > > chyba gdzieś pisałeś, że jesteś prawiczkiem > a gdzie tak wyczytales?? zapewne na jakimś forum:) > > > nie o mnie tu mówimy > a dlaczego nie?? bo nie:P zadalem pytanie i nie odpowiedziales/-as > w koncu to nie jest watek, czy forum o mnie, wiec dlaczego mamy rozmawiac tylko o mnie?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 18:10 oceanspokoju napisała: > zapewne na jakimś forum:) to moze zle wyczytales, albo bylo to bardzo dawno? > bo nie:P > :P brak argumentow na odpowiedz?? Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Lenistwo, nie chce Ci sie pracowac?? n/t 02.06.07, 18:16 konrado80 napisał: > oceanspokoju napisała: > > > > zapewne na jakimś forum:) > to moze zle wyczytales, albo bylo to bardzo dawno? > > > bo nie:P > > :P > brak argumentow na odpowiedz?? jakich argumentów? > Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:36 moze napisz jaka kwota by cie satysfakcjonowala-wiesz to ulatwi poszukiwania :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:37 Iberka, zastanawiasz sie czy Cie stac na niego??? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:43 konrado80 napisał: > Iberka, zastanawiasz sie czy Cie stac na niego??? :DDDD nie no co TY Konrado, zapytalam, ze zwyklej ciekawosci, a raczej w imieniu ewentualnej przyszlej sponsorki, bo wiesz taka informacje kolezka powinien od razu napisac, prawda? p.s. poki co za sex nie musze placic :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:46 > p.s. poki co za sex nie musze placic :-DDDD a masz zamiar pozniej to robic?? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:48 konrado80 napisał: > a masz zamiar pozniej to robic?? :PP a cholera wie jak sie zycie potoczy ? :-DDDwiesz Konrado:nigdy nie mow nigdy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:50 nie zgodze sie... raz powiedzialem nigdy i tego bede sie trzymal... Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 17:10 Po pierwsze, za dobra stawkę można dostać baaardzo dobrą usługę. Po drugie, jak ktoś nie ma szczęścia do płci przeciwnej, to może mieć tylko opcje "nigdy" albo "za kasę". Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 17:31 ad pierwsze, nie zawsze ad drugie, tez nie zawsze, bo brak szczescia, moze pewnego dnia zaowocowac w bardzo duze szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 17:53 konrado80 napisał: > ad pierwsze, nie zawsze Czytaj ze uważnie. Napisane było "może". Zazwyczaj jakość kosztuje, więc MOŻNA za odpowiednio wysoką sumę otrzymać wysokie > ad drugie, tez nie zawsze, bo brak szczescia, moze pewnego dnia zaowocowac w > bardzo duze szczesciej jakości usługę. Jak wszędzie. tylko jak długo można czekać? i czasem można się nie doczekać wtedy, dupa blada, żyje się frustracją i marzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 18:00 oceanspokoju napisała: > Czytaj ze uważnie. Napisane było "może". > Zazwyczaj jakość kosztuje, więc MOŻNA za odpowiednio wysoką sumę otrzymać > wysokie nie myl pojecia "moze" z "mozna" bo morze jest szerokie i glebokie, a mozna dostac wiele i nic > tylko jak długo można czekać? > i czasem można się nie doczekać > wtedy, dupa blada, żyje się frustracją i marzeniami ale mozna doczekac sie szybko Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 18:08 konrado80 napisał: > oceanspokoju napisała: > > > Czytaj ze uważnie. Napisane było "może". > > Zazwyczaj jakość kosztuje, więc MOŻNA za odpowiednio wysoką sumę otrzymać > > > wysokie > nie myl pojecia "moze" z "mozna" > bo morze jest szerokie i glebokie, a mozna dostac wiele i nic to nie ja mylę pojęcia zajrzyj do słownika ortograficznego potem języka polskiego i sprawdź znaczenie słów "może" "morze" i "można" > > tylko jak długo można czekać? > > i czasem można się nie doczekać > > wtedy, dupa blada, żyje się frustracją i marzeniami > ale mozna doczekac sie szybko > a co to znaczy dla Ciebie szybko? ile Ty czekałeś, aż się doczekałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 18:16 oceanspokoju napisała: > to nie ja mylę pojęcia > zajrzyj do słownika ortograficznego potem języka polskiego i sprawdź znaczenie > słów "może" "morze" i "można" ojej, ales Ty doslowny/-a :))) wiem ze jest roznica miedzy moze i morze ale miedzy moze i mozna, tez jest > a co to znaczy dla Ciebie szybko? > ile Ty czekałeś, aż się doczekałeś? wystarczajaco Odpowiedz Link Zgłoś
oceanspokoju Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 18:20 konrado80 napisał: > oceanspokoju napisała: > > > to nie ja mylę pojęcia > > zajrzyj do słownika ortograficznego potem języka polskiego i sprawdź znac > zenie > > słów "może" "morze" i "można" > ojej, ales Ty doslowny/-a :))) > wiem ze jest roznica miedzy moze i morze > ale miedzy moze i mozna, tez jest > > > > a co to znaczy dla Ciebie szybko? > > ile Ty czekałeś, aż się doczekałeś? > wystarczajaco > hmmm... ale dla każdego to oznacza co innego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:48 Jak na nasze polskie realia nie oczekuję jakiś wielkich kokosów- a wielkość wynagrodzenia zależy od tego ile będe musiał poświęcić czasu tej sponsorce .... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:49 no ale jakas stawke moglbys podac....no ale jak Ty taki tajemniczy jestes i bawisz sie w podchody to zycze powoedzenia w szukaniu ;-DDDDD p.s. ciekawe jakby pracodawca zareagowal na pozycje w CV: meska prostytutka?:-DD Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:54 Podobno żadna praca nie chańbi Iberio- a poza tym czy nie stawiam sprawy uczciwie?- nikogo nie oszukuje w ten sposób ani nie okradam ani nawet nie zwodze ze np. kocham a wyciągam kase od naiwnej Pani... co bardzo wielu facetów i kobiet czyni w stosunku do swojego tzw. partnera życiowego.. a moja stawka tysiąc złotych/ miesiąc (to chyba nie tak wiele)... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:59 jarek766 napisał: > Podobno żadna praca nie chańbi Iberio- a poza tym czy nie stawiam sprawy > uczciwie?- nikogo nie oszukuje w ten sposób ani nie okradam ani nawet nie > zwodze ze np. kocham a wyciągam kase od naiwnej Pani... to juz podchodzi pod materializm :)) > co bardzo wielu facetów i kobiet czyni w stosunku do swojego tzw. partnera > życiowego.. ale wtedy nie jest na zasadzie, ze ja dalem Tobie przyjemnosc, a Ty daj mi za to kase, tak wiec zastanow sie nastepnym razem nad tym jak podajesz przyklady > a moja stawka tysiąc złotych/ miesiąc (to chyba nie tak wiele)... tak malo?? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 16:06 konrado80 napisał: > > a moja stawka tysiąc złotych/ miesiąc (to chyba nie tak wiele)... > tak malo?? :DDD > hmm niska stawka=niska oferta? :-DDDDDwszak jakosc kosztuje:-PP Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 16:12 tak wiec widac kiepska jakosc :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 16:09 to się ładniej nazywa... np. opiekun klientki strategicznej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 16:19 rraaddeekk napisał: > to się ładniej nazywa... np. opiekun klientki strategicznej ;) dobre:-DDD, ale ale skad kolega wie?Tez masz taki punkt w cv?:-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:43 zresztą powinienes zdziebko o sobie napisac-co oferujesz znaczy:) no i oczekiwania wzgledem sponsorek bo zgłosi ci sie jakas emerytka i lezysz pan i kwiczysz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 15:55 forumowicz_pospolity napisał: > lezysz pan i kwiczysz w wielkim skrócie tak można opisać stosunek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 16:19 A emerytka to nie człowiek (haha -śmieje się czytając to wszystko - niby wszyscy święci a wiedzą że stawka niska czy wysoka - jakość niska itd.... jak jesteście wszyscy tacy nie sprzedawalni i czyści to po co wogóle wydajecie opinie o czymś co powinno Wam być zupełnie obce... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 16:24 jarek766 napisał: > A emerytka to nie człowiek (haha -śmieje się czytając to wszystko - niby wszysc > y > święci a wiedzą że stawka niska czy wysoka - jakość niska itd.... jak jesteście > wszyscy tacy nie sprzedawalni i czyści to po co wogóle wydajecie opinie o czymś > co powinno Wam być zupełnie obce... ee jakieś zawiłe rozumowanie, zupełnie jak kobieta:)) no nic powodzenia, moze chociaż bedzie cie brac na jakies fajne koncerty do Opery, za free;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 16:24 stary nic nie rozumiesz. Cały czas utrzymujemy wątek na topie. Dzięki nam Admin nie wywala, go na ogłoszenia. Liczymy na "łatwy zarobek", czyli na to, że odpalisz nam za pomoc kilka zł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx99xxx Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 16:26 A sponsorka 105 kg wagi z gromadka dzieci moze byc? Będziesz mnie nosił na rekach ,całował tłusty brzuszek,do łóżka pójdziemy, będziesz mi stopy masował, bedziemy sie kochac do rana...... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 16:29 Nie ma problemu hehehe - odezwij się .... Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna2 Napisz CV i list motywacyjny. 02.06.07, 19:37 Opisz co/koga bede sponsorowala. Kiepsko piszesz. Bledy robisz. Moze podobnie sie pieprzysz? Masz jakies zalety? Odpowiedz Link Zgłoś
autsider Slabiutko 02.06.07, 20:42 Ale facetow powkurzales koles :D mnie tez ;> no ale skoro juz chcesz, to moze bardzej profesjonalne podejscie by pasowalo? Tez bym chcial tak roboty szukac: "skonczylem studia, jestem stad a stad, zainteresowanych pracodawcow prosze o kontakt" bua ha ha :D moze jakas fotke wypadaloby pokazac, przedstawic doswiadczenie w temacie, cv, list motywacyjny, oczekiwane wynagrodzenie itp ;p prowokacja kiepska, watpie czy jakiegos powaznego mejla dostaniesz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Slabiutko 02.06.07, 20:57 Wiesz co ja wogóle nie rozumiem skąd wzięła się aż tak burzliwa dyskusja w tym temacie i to jeszcze wśród facetów na forum kobieta hahaha- nie wiem też czemu piszesz że to jakaś prowokacja- jaka prowokacja?- szukam sponsorki no i tyle- czy tylko dziewczynom wolno szukać sponsorów i jeszcze byście pewnie temu przyklasneli i zapytali sie co i za ile? A czemu tu nie ma szczegółowych moich warunków, fotki itd.... przeczytaj sobie (i koleżanka powyżej również )ze zrozumieniem mój pierwszy post i będziesz wiedział czemu nie rozstrząsam tego na łamach publicznych- jeśli jakaś zainteresowana Pani będzie chciała skorzystać z mojego towarzystwa to załatwimy to między sobą i w dyskrecjii omawiając wszystkie szczegóły tego układu- i w tym momencie nikomu postronnemu nic do tego . Pozdrawiam Jarek P.S. No i czekam na maile od Was miłe Panie . Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Slabiutko 02.06.07, 21:05 > P.S. No i czekam na maile od Was miłe Panie . to jeszcze nic nie dostales :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Slabiutko 02.06.07, 21:17 Bardzo by się Pan zdziwił ile maili dostałem- ale nie działam na zasadzie która pierwsza to lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Slabiutko 02.06.07, 21:26 jakbys dostal, to juz bysd nie pisal ze czekasz na maila wymysl cos ciekawszego nastepnym razem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Slabiutko 02.06.07, 22:14 Właśnie dlatego teraz siedzę na necie bo odpisuje na maile- bo chyba Pan nie sądzi że poświęcam teraz czas tylko i wyłacznie polemikom z Panem nt. ilości odpowiedzi na moją oferte... Odpowiedz Link Zgłoś
red_hot_dot Re: Slabiutko 02.06.07, 22:15 O...widzę, że kolegę już plemniki w mózg gryzą :( Może wypuść je na spacer choć raz na jakiś czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Slabiutko 02.06.07, 22:20 Pewnie dla Ciebie róznica między polemiką a plemnikiem jest żadna bo chyba wszystkich literek jeszcze w szkole nie przerobiłeś- więc najpierw naucz się czytać nim się zabierzesz do takiego intelektualnego zadania.... Odpowiedz Link Zgłoś
red_hot_dot Re: Slabiutko 02.06.07, 22:27 a to apropos czego ? Bo mój post kierowałem do kogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Slabiutko 02.06.07, 22:33 No to przepraszam - to pisz w takim razie pod tym odnosnie czego odpisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
red_hot_dot Re: Slabiutko 02.06.07, 22:36 Jak zerkniesz na drzewko - zobaczysz do kogo kierowałem post :) A swoją drogą duużo masz odwagi chłopie :) Powodzenia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Slabiutko 02.06.07, 22:48 bo napisalem to co napisalem?? hehe prosze Cie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
red_hot_dot Re: Slabiutko 02.06.07, 22:52 Na forum o znaczącej nazwie "Kobieta" piszesz w wątku "szukam sponsorki" i się dziwisz ? hehe proszę Cię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Slabiutko 02.06.07, 22:58 a czy to ja szukam sponsorki?? ale o co mnie prosisz?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
red_hot_dot Re: Slabiutko 02.06.07, 23:01 To po ki grzyb komentujesz czyjeś poszukiwania ? A proszę Cię o to, o co Ty mnie(jeśli pamiętasz co piszesz linijkę wcześniej) hehe proszę Cię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Slabiutko 02.06.07, 23:11 a po to ze mam taka cholerna ochote pewnie po to po co Ty komentujesz moja wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
red_hot_dot Re: Slabiutko 02.06.07, 23:13 widzisz mam taką cholerną ochotę komentować Twoje wypowiedzi. hehe proszę Cię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Slabiutko 03.06.07, 00:04 cos mi sie widzi ze jestes kims kogo znam... Odpowiedz Link Zgłoś
red_hot_dot Re: Slabiutko 03.06.07, 13:08 Ja tam Cię znam - stąd : www.fotka.pl/profil/Konrado80/O_mnie.html i stąd: konrado80.blox.pl/html.. A Ty skąd mnie znasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Slabiutko 03.06.07, 13:22 nie wiem skad, ale domyslam sie ze jestes kims kto po prostu zmienil nick bo nie chce do mnie pisac pod swoim poprzednim nickiem zebym nie wiedzial kim jest naprawde... szkoda tylko ze brak Tobie odwagi na to zeby sie ujawnic... ale widze bawi Cie zabawa w dogryzaniu mi, wiec milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Ania albo Robert... 03.06.07, 13:26 ech, ale jestescie uparci, tylko nie rozumiem o co Wam tak naprawde chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
red_hot_dot Re: Ania albo Robert... 03.06.07, 13:38 Error ! Anek znam kilka, Roberta żadnego - i nie jestem ani jednym ani drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Ania albo Robert... 03.06.07, 13:41 no tak, przeciez to byloby dziwne jakbys sie przyznal Odpowiedz Link Zgłoś
red_hot_dot Re: Ania albo Robert... 03.06.07, 13:45 Człowieku - naraziłeś się na wielu forach tak wielu ludziom - że naprawdę masz rzeszę "wielbicieli". A masz tak pomerdane we łbie, że jak Ci napisze że nie jestem kotką, to i tak będziesz za mną wołał kici kici. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Ania albo Robert... 03.06.07, 13:50 hehe, dziwne, ze jakos wszedzie to Ty mnie atakujesz, wiec raczej tylko Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 22:25 zastanawiam się..czemu ktokolwiek miałby korzystać z takiej oferty skoro wystarczy wejść na chat, żeby kogoś znaleźć? w ogóle w dobie internetu prostytucja powinna paść martwa mhm Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 22:57 bo koles liczy na to ze jakas sie znajdzie co wezmie go w ciemno i zaplaci... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek766 Re: Szukam sponsorki 02.06.07, 23:14 Ciebie kolego to chyba ani za darmo ani w jasno żadna by nie wzięła - widać to po tym że potrafisz cały dzień przesiedzieć na tym forum i pisać już o niczym- a jak masz swoją kobiete to może się Nią zajmiesz żeby nie musiała pózniej korzystać z usług takich ciemnych charakterków i wydawać na to waszej kaski ... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx99xxx Re: Szukam sponsorki 03.06.07, 00:01 > Ciebie kolego to chyba ani za darmo ani w jasno żadna by nie wzięła > hmm ciebie chyba tez, skoro takie rzeczy na forum zalatwiasz, Odpowiedz Link Zgłoś