Gość: drch IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.12.01, 00:59 Taki wątek jest na innym forum ale po xywkach widze ze malo kto widzial... Jak kilka osob juz odpowie to zdradze moje odchyły , A zapewniam, mam niezłego asa w rękawie, nie do przebicia :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna27 Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.208.165.195.Dial1.Washington2.Level3.net 04.12.01, 02:09 Bede skromna. Na podworku moich tesciow pod oslona nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka2 Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie 04.12.01, 03:15 W domu rodzinnym , w panienskim lozku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin@in Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: 10.131.130.* 04.12.01, 08:00 Na pontonie /bardzo mały (ten ponton oczywiście)/ na jeziorze Sniardwy prawie w samo poludnie. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: w pokoju mego szefa (na korytarzu full petentów) 04.12.01, 08:46 ławka pod Pałacem Kultury Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: w pokoju mego szefa (na korytarzu full petentów) 06.12.01, 03:55 motor napisał(a): > ławka pod Pałacem Kultury No cos ty! To przeciez twardo! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 w amfiteatrze w mragowie 04.12.01, 08:59 w małym fiacie, w przebieralni w supermarkecie... i gdzies jeszcze... tylko zapomniałem... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie 04.12.01, 10:04 W kinie Wisla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: 213.241.35.* 04.12.01, 10:43 w samolocie na trasie do Aten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.12.01, 11:34 w tramwaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka28 Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 12:15 W czasie jazdy autostradą katowicką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozeta Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: 212.76.35.* 04.12.01, 12:56 na środku sali gimnastycznej w mim liceum, na pomoście na Mazurach (w dzień) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zja Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: 157.25.164.* 04.12.01, 13:37 też bym tak chciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oya W parkach IP: 217.8.161.* 04.12.01, 13:48 W parkach: Saskim, Łazienkach, Ujazdowskim. W dzień i w nocy. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.man.polbox.pl 04.12.01, 14:05 W uliczce na Agrykolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelos Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: 157.25.121.* 04.12.01, 14:41 W łóżku, ale to była fajna scenka. Usiadła na mnie, ja leżałem. Czytałem gazetę z jednej strony, a ona arykuł z drugiej. Zaśmiewaliśmy się potem z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.czes.gazeta.pl 04.12.01, 15:16 ja skromnie-w kuchni, przyrządzalismy sobie grzybki zebrane przed pół godzinką, a mama i babcia siedziały sobie w drugim pokoju... ale adrenka!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gisela Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: 194.23.88.* 04.12.01, 16:28 W kosciele. Ale o tym pisałam już tu na forum jakieś 3 miesiące temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.12.01, 17:02 ale chyba nie w czasie mszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.12.01, 17:30 W koparce ,takiej co kopie doly.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: 134.65.105.* 04.12.01, 17:40 Na koncowym przystanku linii 185 na Bielanach i w Wilanowie w tym samym autobusie z tym samym kierowca, tego samego dnia, poza tym w linii 155 pod Torwarem tez z tym samym kierowca i w czasie awarii jego autobusu po politechnika warszawska tez o ile pamietam na linii 155. W wozie naprawczym warszawskich Zakladow Komunikacyjnych i w jego zielonym wartburgu w srodku dnia na Mokotowie, na Sadybie, w lesie w lutym -ale to zwykla sprawa poza temperatura, w odnawianych mieszkaniach na stole na stojaco, na siedzaco, w wannie ... w parku nad Wisla, w parku kolo czolgu przy wislostradzie, na lawce, na stojacy w krzakach, na stojacy nad brzegiem wisly ... na klatce schodowej na starym miescie z turysta, na plazy na Helu (ale z rybakiem), na dyskotece, ale do dzis nie wiem kto to byl ... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie 04.12.01, 19:48 Czy wymieniłaś wszystkie ciekawe przypadki, czy to była tylko próbka? Bo cała reszta towarzystwa tak skromnie..... Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggi Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 20:24 Na armacie za UW. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: Najbardziej zakręcone miejsce.. IP: *.244.227.178.Dial1.Washington1.Level3.net 04.12.01, 21:08 Jesli prawda jest to co mowi ziggi - to chyba mamy zwyciezce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Najbardziej zakręcone miejsce.. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 22:42 W klasie od geografii, za mapami, na dużej przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggi Re: Najbardziej zakręcone miejsce.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 00:21 Spytaj sie Baśki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.bratniak.krakow.pl 05.12.01, 00:57 na ubikacji w akademiku - potem trzeba było ją odkupić, bo pękła :-) I tłumaczyć kierowniczce, jak to się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.czes.gazeta.pl 05.12.01, 17:41 na ubikacji też, ale było super :))) teraz On chce w przymierzalni, ale ja mam pietra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femi Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 19:16 W zbozu....na polu, bardzo romantycznie...hmmmmmmm.... POLECAM! femi Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie 06.12.01, 04:10 W kopce siana (uwaga: kluje i mozna dostac alergiczna wysypke), furgonetka zaparkowana na plazy (okienka skromnie przysloniete firankami, zeby slonce w oczy nie swiecilo), w lesie na sniegu w temperaturze -15 stopni (zimno w kolana), na lace na zakrecie linii kolejowej, gdzie kursowala powolna ciuchcia (na zakrecie jechala dostatecznie wolno, zeby pasazerowie mieli widok, ale za szybko, gdyby ktos chcial zeskoczyc i sie przylaczyc), przy skalce na krawedzi urwiska, na strychu nad biblioteka uniwersytecka, w tumanach kurzu powstrzymujac kaszel... ech, piekne te studenckie lata! Wlasnie sie zorientowalam z tej listy, ze wyglada na to, iz lubie plenery. Ale lepiej jest na wielkim, nisko zawieszonym hamaku we wlasnym ogrodzie a wszystko bije na glowe duze lozko pelne pachnacej poscieli, z poduszkami, poduszeczkami, narzutami, przescieradlami. Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ETAPS Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.chicago-33-34rs.il.dial-access.att.net 06.12.01, 04:27 1.w bibliotece 2.na przystanku autobusowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisior Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.qc.sympatico.ca 06.12.01, 08:41 Na zwykłym łózku , tylko że ja z nią walczyłem a obok spała smacznie moja własna żona. Wiem że to bezczelność ale tak to jest na kacu -jedni czują pociąg do miłości a drudzy nie czują nic.Ale nerwy były napięte dokładnie tak samo jak ten mały co był w środku.Fantazja połączona z możliwością nabawienia się nerwicy i możliwością stracenia żony ale tak się nie stało. Super przeżycia -co za orgazm (nie jeden), powtórzył bym to raz jeszcze.Pozdrawiam-Lisior-Lisiorek co ma dobry i ostry jęzorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok'y Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.12.01, 23:01 Na dachu dziesięcio-piętrowca na stojąco, fajnie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.01, 02:54 Zadnych rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: 134.65.105.* 07.12.01, 16:09 dalszy ciag .... mojej wczesniejszej wypowiedzi. w akademiku w kuchni dostepnej dla wszystkich ale z Murzynem na stojacy-tzn on stal i mnie trzymal w powietrzu opierajac leciutko o sciane, w parku na powislu w czasie deszczu pod pomnikiem sapera, w Lazienkach pod drzewem ktore ma nisko zwieszajace sie galezie w ciagu dnia, u mojego kierowcy w mieszkaniu jego dziewczyny (u niej mieszkal) - co by bylo gdyby nas nakryla? biedny Wojtek nie mialby sie gdzie podziac .... robilismy to u niego wielokrotnie, zawsze towarzyszyl nam ten dreszczyk emocji ze nuz widelec zjawi sie ONA nieoczekiwanie ... i wtedy wszystko runie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .klamka. Re: Najbardziej zakręcone miejsce gdzie to zrobiliscie IP: *.pl 07.12.01, 21:36 w kosciele sw anny na polach mokotowskich kolo wyjscia z metra imielin na stojaco w morzu srodziemnym Odpowiedz Link Zgłoś
.klamka. Re: Do Oyama 09.12.01, 15:43 zapomnialam uwzglednic dwoch rzeczy jedna to z nich tocmentarz na powazkach... a o drugiej wole nie wspominac :) masz teraz chwilke czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: do pauli IP: 10.131.130.* 09.12.01, 16:44 Gość portalu: Paula napisał(a): > dalszy ciag .... mojej wczesniejszej wypowiedzi. > w akademiku w kuchni dostepnej dla wszystkich ale z Murzynem > na stojacy-tzn on stal i mnie trzymal w powietrzu opierajac leciutko o > sciane, w parku na powislu w czasie deszczu pod pomnikiem sapera, w > Lazienkach pod drzewem ktore ma nisko zwieszajace sie galezie w > ciagu dnia, u mojego kierowcy w mieszkaniu jego dziewczyny (u niej > mieszkal) - co by bylo gdyby nas nakryla? biedny Wojtek nie mialby sie > gdzie podziac .... robilismy to u niego wielokrotnie, zawsze > towarzyszyl nam ten dreszczyk emocji ze nuz widelec zjawi sie ONA > nieoczekiwanie ... i wtedy wszystko runie. Ten Murzyn to HIV dodatni!!! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_asia Re: Najbardziej zakręcone - Paula 08.12.01, 00:59 Sluchaj, czy to nie byl czasem akademik UW na Kickiego. Bo jesli byl, to byc ten twoj Murzyn zostal potem mezem mojej kumpeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinior Re: Najbardziej zakręcone - IP: 10.30.42.* 09.12.01, 15:59 - Dach dziesięciopiętrowca - na stojąco. Ona trzymała się anteny, która się chwiała coraz bardziej. Wyobrażam sobie, czo myślał ktoś, kto oglądał telewizor, gdy mu tak rytmicznie się obraz psuł:))) A potem... urwała się stalowa opaska, która trzymała maszt na przewodzie wentylacyjnym. Trza było uciekać. - Kserograf w pracy (zostaliśmy w nocy) i biórko po południu (uwaga - zostają interesujące ślady na blacie!) :-))) - Winda - Pieniek w lesie - W namiocie, ale w czasie zajebistej burzy - niesamowite wrażenia estetyczne i akustyczne; polecam - Na stojąco na szlaku w górach - nie ściągnąłem nawet plecaka - W malinach w czasie zbierania - Piwnice, strychy, stodoły - Na pralce automatycznej, niestety bez wirowania (ach, ta praktyczna wysokość pralki:-) - W jeziorze - W jaskini (niesamowite efekty akustyczne - dźwięk jest bardzo wytłumiony) - Nigdy za to nie robilem tego w samochodzie. Za to miałem coś lepszego: w czasie jazdy po serpentynach w lesie miałem cudowne pieszczoty oralne. Chciałbym to jeszcze powtórzyć na autostradzie, jadąc 200 km/h. Odpowiedz Link Zgłoś