Dodaj do ulubionych

Sposoby na zemstę na kłamcy

11.06.07, 00:07
W tę uroczą burzową niedzielę dowiedziałam się, że byłam obrzydliwie
okłamywana przez, jak sądziłam, mojego faceta. Jestem wściekła! Pierwszy raz w
życiu czuję potrzebę zemsty. Najprościej dać mu w pysk, ale może macie jakieś
inne wypróbowane metody?
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 00:09
      Powiedz mu,że ma małego;)
      • wielo-kropek Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 00:11
        Odeslij go do dziewczyn z agencji.
        • wiarusik Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 00:14
          O tak,chłopaki nie znoszą chodzić do burdelu i to jeszcze na koszt swoich
          partnerek życiowych;)
          I tak strasznie nie znoszą cycatych dziwek-wyślij go do takiej typu Lolo
          Ferrari;)
          • wielo-kropek Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 00:22
            Faceci ida do dziwek w skrajnosci raczej. Autorka nasza z pewnoscia jest
            lepsza od dziwki, wiec dziwka dla niego bedzie w wielkim sensie kara.
            • wiarusik Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 18:37
              O tak;)
              My faceci nie lubimy dziwek,tylko czasem nas sytuacja zmusza i musimy z nich
              korzystać!
              Czasami napięcie w spodniach jest tak nieznośne jak pełny pęcherz i trzeba
              sobie ulżyć;))
    • quipro Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 00:10
      powiedzieć wprost i z klasą o co kaman
      • noangerlikewomansfury Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 10:32
        to oczywiste. Ale dodatkowo...
    • zatroskana_wyemancypowana Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 00:10
      To zależy czego dotyczyło kłamstwo? Jedno drugiemu nierówne...
    • ida-sierpniowa Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 07:44
      Bo ja wiem, czy to zależy, o co chodziło? Ale ja miałam do czynienia z
      notorycznym kłamcą, który opowiadał mi swoje bajeczki patrząc prosto w oczy, a
      przyciśnięty do muru stwierdzał rozkosznie: "No i co wielkiego się stało?",
      więc może jestem wyczulona. Dziś bym kopnęła po pierwszym razie w d... i
      zlekceważyła.
      • agata2810 Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 08:23
        jak najmniej z nim gadac.po prostu odsunac od siebie i zaczac ignorowac:)
        • noangerlikewomansfury Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 10:41
          Ha! Raczej wręcz przeciwnie. Jak chce mnie spławić, to niech zachowa się jak
          mężczyzna i mi to powie prosto w oczy zamiast udawać że nie ma czasu. Jeśli go
          zignoruję nie dam mu tej szansy ;) Na pewno ucieszy się na myśl o tym, że będzie
          musiał stawić czoła trudnej sytuacji.
    • anahella Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 08:54
      Zaprzyjaznij sie z laska, z ktora Cie zdradzal (lub ja zdradzal z Toba). Ona tez
      byla pewnie oklamywana. I umowcie sie z nim we dwie. Na jego oczach zacznijcie
      zartowac sobie z jego wad, chocby zmyslonych (klamstwo to jego bron, wiec mozna
      go nim ugodzic" np.

Proponuje taki np. dialog w jego obecnosci:

- kochaniutka, a Tobie tez nie umial zrobic minetki?
      - no faktycznie cienki byl w tym. tyle czasu i energi wlozylam w jego nauke, a
      on taki nie kumaty.
      - no popatrz, ja tez go uczylam, myslalam ze to ty go niczego nie jeste w stanie
      nauczyc, a on po prostu tepy jest.
      • noangerlikewomansfury Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 10:36
        Zaprzyjaźnić się nie dam rady, ale raczej sobie porozmawiamy.
        Kłamstwo dotyczyło tego, że był szalenie zajęty. Wręcz niewyobrażalnie. Ale nie
        pracą, jak się okazało, tylko inną laską. Wiem,że to typowe i sama się dziwię że
        dałam się nabrać.
        • color Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 17:53
          noangerlikewomansfury napisała:

> pracą, jak się okazało, tylko inną laską. Wiem,że to typowe i sama się dziwię ż

odwdziecz mu sie tym samym ;)
        • akkknes Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 20:45
          wiesz co moj byly tez dzialal na dwa fronty i poczatkowo rzeczywiscie chcialam
          pogadac z ta druga... ale jak poznalam wiecej szczegolow, to wiem ze ta
          dziewczynka jest pewna (bo on mial dar do opowiadania bajek)ze on w stosunku do
          niej jest ok. jej mowil ze to ja np. ciagle dzwonie przyjezdzam itd, a to nie
          ja dzwonilam i u niego nie bylam juz daaaawno. tamta po prostu chce mu wierzyc.
          ja zrobilabym z siebie tylko debilke ktora na sile chce odebrac jej faceta.
          chociaz z drugiej strony to sama juz nie wiem co bylo klamstwem a co prawda :/
          najwieksza zemsta jest jednak nagle wrecz z zaskoczenia urwanie kontaktow -
          dziala jak swiatlo na cmy (teraz juz to wiem)
    • rozczochrany_jelonek Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 11:03
      po co się mśić , może facet sie pogubił , każdemu czasami się zdarza i każdy
      zasługuje na drugą szanse, zemsta nie wnosi zbyt wiele dobrego do życia, po za
      tym jeżeli go upokorzysz to prędzej czy później wróci to do Ciebie, zdarza się
      to częściej niż myslisz :) przyjmuj wszystko co Ciebie spotyka z godnością :)
      ludzie powinni rozmawiać ze sobą , a nie skakać sobie do oczu :)
      niestety niewiele kobiet potrafi rozwiązywać problemy po ludzku i z klasą ;)
    • grogreg Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 11:06
      Owszem, mozesz sobie ogolic pol blowy.
      Zostan przy daniu w pysk, bo tylko idiotke z siebie zrobisz.
    • zbanowany-fiutek-maly odgryź mu fiutka 11.06.07, 11:33
      • grogreg Re: odgryź mu fiutka 11.06.07, 11:34
        Bylo......malo tworczy ostatnio jestes.
        • zbanowany-fiutek-maly Re: odgryź mu fiutka 11.06.07, 11:37
          grogreg napisał:

> Bylo......malo tworczy ostatnio jestes.

malkontent :)
          • paulina.galli Re: odgryź mu fiutka 11.06.07, 18:11
            raz w zyciu zrobilam troche swińska rzecz wzgledem faceta (akurat nie mojego
            osobistego - tylko po prostu mega ludzkiej - swini)
            Wyrzutow wlasciwie nie mam - bo krzywda mu sie nie stala zadna tylko mocno sie
            wsciekl i na pewno zapamietal. I sam pomysl byl bardziej wkurzajacy
            niz "szkodliwy". Na pewno mniej niz zakapowanie do skarbówki :):):)
            A dwa - nie ukrywam mialam dzika satysfakcje :)

Choc teraz mysle ze jednak bym sobie darowala - bo jedndak bylo to dziecinne.
            Pomysl moglabym podac ale - warunkiem ze sie za niego nie oberwie jest 100%
            pewnosc ze "ofiara" nie skojazy kto go wrobil albo na tyle sie boi ze
            nie "podskoczy". W twoim przypadku pewnie by tak nie bylo....
    • cala_w_kwiatkach Re: Sposoby na zemstę na kłamcy 11.06.07, 18:37
      jesli ma kochanke, to sie z nia zaprzyjaznij i pobieraj po50zł od kazdego
      spotkania - sprawdzony juz sposob;)
    • napaja SUPER-ZEMSTA 11.06.07, 21:04
      powiedz, ze masz hiva! Kiedys ktos mi tak doradzil, jeszcze nie wyprobowalam...

zemsta straszna!!!!!!!
      • paulina.galli Re: SUPER-ZEMSTA 14.06.07, 20:43
        napaja - oby nie... prorocza :-/
        facet ja zdradzał - skad 100% pewnosc ze to on jej jakims syfem...nie zarazil :-/
        • julcia_bleble Re: SUPER-ZEMSTA 15.06.07, 09:02
          Moim skromnym zdaniem najlepsze co teraz mozesz zrobic DLA SIEBIE to olanie
          dupka calkowicie i na calej lini.Zaniechanie wszelkich kontaktow, bez
          tlumaczenia 'dlaczego'.Ja mialam bardzo podobna sytuacje do Twojej, rowniez
          chcialam sie zemscic, ale wiecej by mi to szkody wyrzadzilo samej niz on jest
          tego warty.DLatego rach ciach.. i urwalam kontakt. Sam zaczal sie odzywac,ale
          pieprze go dalej.. bo jest raczej malo kumaty w te klocki i mysli ze idac do
          lozka z inna dziewczyna na moich oczach w zasadzie nic sie nie stalo ;) adios
          temu Panu.. nie chce miec z nim nic wiecej do czynienia.
          • jinx_jinx Re: SUPER-ZEMSTA 15.06.07, 09:21
            no dobra laski - powiedzci - która spotkała się z tą drugą? Bo znam takie
            patologiczny przypadek, kiedy facet jest z jedną a była płacze, że kran
            przecieka i wysyła sms-y w piżamie z facet (bo on niej odszedł)naprawia kran ;)
            Nie zdradza, ale ta laska zatruwa im zycie. No i moja kumpela wymyśliła, że się
            spotka z ta drugą - czyli pierwszą. Któraś z was to zrobiła?
          • noangerlikewomansfury Re: SUPER-ZEMSTA 15.06.07, 16:25
            Eeech... już mi się nie chce ani mścić, ani z nim gadać. Na koniec nieco klasy
            okazał zdobywając się na rozmowę. I po ptakach. W pysk mu nie dałam bo miałam
            świeży manikiur ;)

Ciekawa jestem, czy to jakaś klasyczna kolej emocji w reakcji na taką sytuację:
            1. szok ("Jak to?!")
            2. wściekłość ("Co za @!@##%$&^*&^(&*!!")
            3. żal ("Jak on mógł/ona mogła to zrobić..?")
            4. olewka i przejście do porządku dziennego ("Mówi się trudno i płynie się dalej")?

Czy są jeszcze kolejne etapy, które mi się objawią? Jeśli tak, to może powinnam
            się na wszelki wypadek zaopatrzyć w wino/chusteczki/nowe buty..? ;)
      • noangerlikewomansfury Re: SUPER-ZEMSTA 15.06.07, 16:31
        Straszna, ale przy okazji na sobie samej. Zakładając, ze news się rozejdzie,
        zostaniesz zamknięta w szufladce z napisem "Zawirusowana chodząca pułapka" ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka