cala_w_kwiatkach 12.06.07, 00:17 K O M A R Y!!! atakuja, gryza po kostkach:( jak z nimi walczycie? nie wk... was ich bzykanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Re: K.....!!!! 12.06.07, 00:19 Bylas latem na Syberii? Nie? Co Ty wiesz o komarach. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: K.....!!!! 12.06.07, 00:20 wiem na tyle,zeby miec ich juz dosc we Wrocławiu jakas chmara Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: K.....!!!! 12.06.07, 00:49 off spray? nie chce sie psikac jakas cuchnaca chemia, dosc juz jej na siebie nakladam;) poza tym chce odstarszac tylko komary a nie ludzi mialam kiedys taki aparacik z wkladkami, ktory sie do pradu wlacza, no wlasnie...mialam... Odpowiedz Link Zgłoś
krakersik4 Łykaj... 12.06.07, 00:52 witaminke B complex:) 2-3 tabletki dziennie regularnie, zapach tej witaminy wydzielany z potem działa odstraszajaco na komary:) Sprawdzone i skuteczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Łykaj... 12.06.07, 00:53 łykam B1, B2, B6 i B12, nawet E, C i PP i jakos dziobia Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: K.....!!!! 12.06.07, 00:55 komary to jeszcze nic. łatwo je zabić. gorzej z muchami. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: K.....!!!! 12.06.07, 00:57 jeszcze w tym roku żadnego nie widziałem.. za to muchy są upierdliwe Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: K.....!!!! 12.06.07, 01:04 ale muchy w nocy spia???? w miescie much nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: K.....!!!! 12.06.07, 01:37 hm ja tez ale w moim wykonaniu a nie wrednych owadow Odpowiedz Link Zgłoś
mar.was To wcale nie komary! 12.06.07, 02:15 Tylko komarzyce, pretensje miej do żeńskiej części :P --- I umieć nie spaść, kiedy piersi pęd rozpiera A spadłszy, szepnąć jeszcze — equus polonus sum! Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: K.....!!!! 12.06.07, 08:25 Najlepiej wziąć teściową, przywiązać do krzesła i posmarować miodem.. a potem odstawić gdzieś na bok.. komary polecą do niej a Ty masz spokój ;))) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: K.....!!!! 12.06.07, 08:34 największe i najbardziej drapieżne widziałam w Kampinosie Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: K.....!!!! 12.06.07, 09:55 musisz sie uchlac na maxa-one alkoholu nie lubia, to cie zostawia w spokoju.Ale tak z 3 promilki musisz miec:)I to co wieczor najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: K.....!!!! 12.06.07, 10:28 jak się jest w ciągłym ruchu i macha energicznie rączkami to gryzą trochę mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: K.....!!!! 12.06.07, 12:37 ech..mam ten sam problem :) wszędzie mnie dopadną..żyć nie dają! :) Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Hej w kwiatkach! 12.06.07, 22:54 Dawnośmy tu nie gadały:) A to Ty jeszcze w PL? Z tego co pamiętam jakieś wyjazdowe plny były... Co jest grane? Co do komarów - nic nie działa. Trzeba podejść do tego stoicko - gryzą - trudno. Ale ile miłego samopoczucia przy drapaniu!:) Ciagle mozna czuc ulgę:) Co u Ciebie? Ja pracuję po 10 godzin dziennie:/ A tak biadoliłam na bezrobociu... heh Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Hej w kwiatkach! 13.06.07, 00:06 hej frutinka no koncze studia, pracuje do konca lipca, potem wakacje i jesli nie przedluza mi umowy w labie to zawijam podbijac swiat :) dzis zabilam taaakiego byka, ze krew rozbryzgala mi sie na scianie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Hej w kwiatkach! 13.06.07, 01:04 i wyobraz sobie, ze w przyplywie szalu dostal ode mnie z liscia;) Odpowiedz Link Zgłoś