Dodaj do ulubionych

Normalnie ... BRAK SLOW !!

17.06.07, 16:33
wezcie mi powiedzcie o co tu chodzi... !!!!!!
wszystko jest ladnie pieknie .... mowi ze teskni ... i nagle przestaje sie
odzywac z dnia na dzien.............a ja nawet nie wiem dlaczego.........
Obserwuj wątek
    • avital84 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 16:36
      Skoro tęskni to jest daleko tak? Może coś się stało albo po porstu chwilowo coś
      go tak bardzo zajęło, że nie może za bardzo zadzwonić. Ważne jest też ile czasu
      się nie odzywa. Może przesadzasz, bo sama tęsknisz.;)
    • iberia.pl Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 16:37
      ten typ tak ma...
      • obca1 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 16:46
        żeby to tylko nie był ten typ co się zamyka w sobie i nagle..nieoczekiwanie ..pęka i odchodzi w siną dal :0
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 16:45
      no nie widzielismy sie prawie 3 tyg. bo on wyjechal na
      zgrupowanie...wrocil...mial przyjechac do mnie (mieszkamy w innych miastach)
      ale okazalo sie ze znowu wyjezdza ty razem na miesiac...wszystko bylo
      dobrze...nie odzywa sie juz 2 dzien:/ 2 dni temu napisal mi wieczorem smska ja
      go odczytalam rano...na drugi dzien puscil mi sygnal zanim mu jeszcze
      odpisalam....jak wstalam to mu napisalam i od tamtej pory
      cisza.......grobowa......fakt spotykalismy sie miesiac ale w takim razie po co
      te wszystkie mile slowa ???
      • amy_21 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 17:06
        hm..........chyba aż za dobrze to znam...:)
    • betti22 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 17:06
      juz Ci to tlumacze ..... otoz w swoim zyciu ...w popprzednich dwoch zwiazkach
      doswiadczylam tego co Ty teraz... spotykalam sie z facetem..slicznie
      pieknie...piekne slowa...i tak dalej..w pewnym momencie nastapila "stop klatka"
      ...facet zamilkl..porpstu zwyczajnie w swiecie przestal sie do mnie odzywac..
      bez dwoch slow tlumaczen zniknal z mojego zycia..co najgorsze w obydwu zwiazkach
      bylo dokladnie to samo..nie moglam pojac jak mozna kogos zostawic w ten
      sposob...Nie chce sie spotykac ..ok..no dobra..ale moze jakies wyjasnienia co??
      niestety zyja na tym swiecie takie podle gady ktore nie maja odwagi powiedziec
      kobiecie w twwarz ze ble ble ble...

ja do tej pory nie mam pojecvia co takiego sie stalo ze te dwa zwiazki zostaly
      zakonczone...i teraz mnie to guzik obchodzi..ale pozostawilo mi to pewnen
      slad...w pamieci..a raczej w psychice...bo jestem teraz w zwiazku i to juz
      rocznym..i do tej pory wciaz mam obawy ze moj luby mnie moze tak samo
      potraktowac...zostawic bez slow wyjasnienia..i kiedy sie nie odzywa do mnie to
      zaczynam panikowac ze wlasnie to zrobil..

to co moge Ci poradzic to tak : poczekaj (wiem łatwo sie mowi) jeszcze
      troszke..jesli sie nie odezwie...zapomnij o nim..uweirz mi ..taki facet nie jest
      godzien spluniecia..on poprostu nie jest facetem !!!

powodzenia
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 19:37
      betti22 a nie pisalas do nich zeby sie dowiedziec o co im chodzi??
      bo mnie dobija to ze wlasnie nie wiem DLACZEGO on przestal sie odzywac...!!
      szal mnie bierze !!
      • betti22 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 19:56
        z tym pierwszym facetem to bylo tak ze dorwalam go (wiedzialam gdzie o tej porze
        bedzie) i spytalam wprost o co mu chodzi...a on na to ten standardowy teskt
        meski "nie jestem gotow na zwiazek" (po tym jak bylismy juz w zwiazku" dwa
        miesiace) ...a drugiego tez probowalam "dorwac" ale najpierw mi sie to nie
        udalo....a pozniej kiedy mialam juz okazje to powiedzialam sobie ze on nie jest
        wart mojego czasu i tego zeby sobie tylek odmrazac czekajac na niego (zimno bylo
        wtedy ;)) ..

ja naleze do osob ktore ie lubia zostawiac czegpos niedokonczonego..nie
        wyjasnionego... dlatego dazylam do tego zeby sie dowiedziec prawdy...choc mi sie
        to nie udalo...

jesli mam byc szczera to powiem Ci co ja bym zrobila na Twoim miejscu..ja
        poprpstu wsiadlabym w pociag i pojechala do niego...tylko po to zeby uslyszec
        slowa wyjasnienia ktore Ci sie naleza...skoro on nie ma odwagui spojrzec Ci w
        oczy to ja zrobilabym to za niego...zrobilabym to dla siebie..i dla swojego
        swietego spokoju...
        aha..i jeszcze jedno...oczywiscie za nic w swiecie nie wrocilabym do
        niego..jechalabym tam juz z nastawieniem ze nie jestesmy para..
    • malerude Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 20:49
      Witam:)
      No mi sie przydazylo tez cos takiego:)bylismy w "zwiazku", pozniej sie rozpadlo
      na 4 lata(!!!!), pozniej nawiazalismy kontakt znow, okazalo sie, ze obojga
      ciagnie do siebie.Nagle, po ok 4 miesiacach intensywnych kontaktow, deklaracji,
      czulych slow, przestal sie odzywac.Ot tak!Ja jak przedmowczyni, tez lubie
      wieziec co sie dzieje, na czyms toje itd.Dlatego nie jechalam, a pisalam!nie
      odpowiadal...wiec olalam sprawe.Bylo mi zle, ciezko.Jakos przetrzymalam....i
      nagle ktoregos pieknego dnia dostaje wiadomosc na gg(bylam niewidoczna)..ze
      przeprasza, ze nie wie czemu, ze bal sie , ze nie bedzie mial dla mnie czasu, ze
      prosi o szanse, ze chcialby zeby bylo miedzy nami juz dobrze!Zdziwilam sie, ale
      dostal ta szanse...no i teraz znow czekam na smsa;]I tak jak kolezanka, zawsze
      juz chyba dluzsze nieodzywanie sie bedzie wzbudzalo we mnie dreszcze i strach
      przed tym, ze znow!ze znowu potraktowal mnie jak glupia, naiwna ges...Chociaz
      teraz jest sesja, wiec rozumiem.No ale...polecam przeczekac, a pozniej zapytac
      o co chodzi.Jak nie odpisze, oddzwoni - odpuscic sobie.Odleglosc nie jest niczym
      dobrym;/pozdrawiam i 3mam kciuki zeby jednak dal znac:)
      • drukarka10 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 20:51
        mnie tez cos takiego sie przytrafilo...tylko,ze u mnie byly ju jakies
        deklaracje...nie wiem dlaczego i nigdy sie nie dowiedzialam.....
        pozneij sie zakochalam mocno a teraz znowu zle :// zycie!
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 22:42
      napisalam mu smsa zadnego milego a takiego w ktorym napisalam mu pare rzeczy do
      sluchu to nie odpisal ...:/ po prostu zalosne...:/ i tym samym ja juz sobie
      odpuszczam tego kolesia...
      jak juz wspomnialam on teraz wyjezdza na miesiac ...ale nie wiadomo czy w ogole
      wroci do Polski...wiec moze i dobrze ze tak sie stalo...
      tylko jednak pozostaje ten zal...smutek...bo bylo tak cudownie...<buja w
      oblokach> no ale zycie ... !! :/
    • kotkaaaa Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 22:50
      fakt- nieladnie z jego strony i nie szukalabym tlumaczenia dla niego, jak
      facetowi zalezy zadzwoni nawet z miejsca gdzie nie ma zasiegu; z drugiej strony
      to tylko miesiac znajomosci, nie spodziewaj sie zbyt wiele
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 22:55
      kotkaaa ja wiem ze to tylko miesiac...ale to wlasnie on byl czuly mily itp. ja
      taka nie bylam..bylam ostrozna w okazywaniu jakiejkolwiek
      sympatii...dzownil...gadalismy calymi dniami kiedy to bylo tylko
      mozliwe..pisal...i co teraz tak nagle nic ??
      • kotkaaaa Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:01
        niestety, zaden to argument i podklad pod optymistyczna przyszlosc, ze cie
        czarowal do tej pory i byl mily, ile trwa ta cisza?
    • malzenstwo_nieba_and_piekla Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:00
      jak przeczytałam Twój post poczułam się tak jakbyś wyrwała mi słowa z ust... u
      mnie bardzo podobnie - odzywał się bardzo często, często się spotykaliśmy,
      zawsze z jego ust padał potok komplementów, miłych słów, dużo czułości i ...
      nagle CISZA! totalna cisza już od 3 tygodni:( ja wyjechałam na miesiąc, a on
      mówił jak się żegnaliśmy, że już tęskni, że będzie się odzywał... mnie też
      brakuje słów:( i smutno mi jest!
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:07
      kotkaaa dzisiaj 3 dzien sie nie odzywa...ja juz nawet nie licze ze to zrobi
      tylko po prostu chcialabym znac powod.. tylko tyle !!

malzenstwo_nieba_and_piekla
      eh...ja bym normalnie zabila tych dziadow! ich gorzej zrozumiec niz nas!!
      ale nie warto przez nich plakac!! to juz wiem na pewno...tylko smutno jest...:
      (((
      • kotkaaaa Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:12
        powody... a co ci przychodzi do glowy jako pierwsze? bo mi, ze nie jest juz
        zainteresowany, albo jest inna laska, albo zmeczenie materialu, to jak on ci o
        tym ma powiedziec?
        • malzenstwo_nieba_and_piekla Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:17
          zwyczajnie - prosto w oczy! skoro miał odwagę mówić, że kocha, tęskni, zasypywać
          komplementami i miłymi słowami niech teraz ma odwagę przyznać się do tego, że
          rzucał słowa na wiatr i powiedzieć, że wszystkie swoje słowa odwołuje!
      • malzenstwo_nieba_and_piekla Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:15
        kami_18 napisała:

> kotkaaa dzisiaj 3 dzien sie nie odzywa...ja juz nawet nie licze ze to zrobi
        > tylko po prostu chcialabym znac powod.. tylko tyle !!
        >
        > malzenstwo_nieba_and_piekla
        > eh...ja bym normalnie zabila tych dziadow! ich gorzej zrozumiec niz nas!!
        > ale nie warto przez nich plakac!! to juz wiem na pewno...tylko smutno jest...:
        > (((

oj zgadzam się z Tobą w pełni! zabić wszystkich drani! nie płakać z ich powodu!
        ja już sie właściwie przyzwyczaiłam, ale powód chciałabym znać i jak tylko wrócę
        do mojego miasta mam zamiar się dowiedzieć jaki był ten powód, bo uważam, że to
        bardzo nie fair traktować kogoś w ten sposób!!
      • annna84 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:23
        Hmmm. A może jeszcze za wcześnie żeby go tak źle oceniać? Może coś się stało?
        Poczekaj jeszcze kilka dni i jak się nie odezwie to napisz, że się o niego
        martwisz bo tak nagle zamilkł. Napisz też, że jeśli nie chce już być z Tobą to
        żeby Ci o tym powiedział bo lubisz jasne sytuacje.
        A może ma jakiś powód żeby się do Ciebie nie odzywać? Też miałam taką sytuację,
        facet mnie olał totalnie, przez wiele miesięcy byłam na niego wściekła, nie
        rozumiałam jak mógł się tak zachować. A teraz już wiem, że było w tym dużo moim
        winy. Wiedziałam, że ma problemy, a ja zamiast starać się go zrozumieć ciągle
        miałam pretensje. Wydawało mi się, że nie robię nic złego, ale teraz wiem, że
        mi się tylko wydawało...
        Dlatego nie oceniaj go tak surowo zanim się nie dowiesz co i jak.
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:16
      inna laska watpie...byc moze sie znudzil...on teraz ma szanse na "kariere"
      mozna tak powiedziec i moze to go tak zaaferowalo...jak juz pisalam wczesniej
      on moze nie wrocic do Polski...a ten wyjazd jest dla niego wszystkim...
      a nawet jesli chodzi o inna dziewczyne albo o cos to wolalabym to wiedziec!!
      lepsza najgorsza prawda niz taka cisza !! przynajmniej wiedzialabym dlaczego...!
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:20
      malzenstwo_nieba_and_piekla
      oni nie wiedza ze tak sie nie postepuje...:/ to sa takie tchorze ze po prostu
      zal !! chociaz kiedys mialam faceta...nie ulozylo nam sie ale mial jedna
      baaardzo wazna ceche...byl SZCZERY !! i to mi sie podobalo...nie bylo takich
      akcji jak tutaj...i naprawde wole wiedziec najgorsza prawde niz zyc w
      nieswiadomosci
      • malzenstwo_nieba_and_piekla Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:24
        to jest bardzo przykre, że nie wiedzą, bo strasznie ranią (nie mówię tu
        oczywiście o wszystkich facetach, ale o pewnym odsetku)! a tak a propos
        szczerych - też kiedyś takiego miałam - jak się rozstaliśmy powiedział mi, że
        żałuje, że chociaż nie zdążył mnie zerżnąć, bo chociaż by coś z naszego związku
        wyniósł. zawsze musze trafiać na drani:(
      • malerude Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:25
        hehe skoro wyjechal za granice i moze nie wrocic, to moze wlasnie dlatego sie
        nie odzywa?Nie chce robic Ci nadziei, moze to jest tak jak u mnie bylo - ze woli
        sie odciac, niz mowic Ci, ze nie ma czasu, ze musi pracowac, ze nie ma jak!!ehhh
        bzdury
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:41
      malerude byc moze...nie wiem moge sie tylko domyslac co jest powodem bo watpie
      ze sie tego dowiem ...:/ jego sprawa...
      malzenstwo nieba_and_piekla to koles niezle pocisnal :/
      ojjj widze ze Ty tez masz takie "szczescie" do facetow jak ja :/ :(
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 17.06.07, 23:58
      annna84 juz sie zastanawialam ze to moze ja cos zle zrobilam...analizowalam
      swoje zachowanie...
      juz mu napisalam smsa takiego troche niezbyt milego...:/ a teraz wiem ze moglam
      z tym poczekac :/ ale zrobilam to tak pod wplywem emocji i teraz troche zaluje:/
      zobaczymy jak to bedzie...
      • lycynka342 Miałam tak z kolegami 18.06.07, 06:59
        Miałam kolegów z którymi często gadałam, ale po znalezieniu pracy też zerwali
        kontakt tak nagle, myslę że mężczyźni w Polsce w większości tacy są, oni po
        prostu są tacy nienormalni
    • deodyma Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 18.06.07, 07:11
      dziwne, ze mezczyzni zachowuja sie w ten sposob. nie tak dawno jedna z moich
      kolezanek spotykala sie z takim typem. planowali kupno mieszkania, slub... i
      nagla z dnia na dzien on przestaje sie do niej odzywac. ona nie wiedziala,
      dlaczego. po uplywie 2 tyg dowioedziala sie od osob trzecich, ze ze soba
      zerwali! tylko jeszcze na dzien przed owym 'zerwaniem' on zapewnial ja o swojej
      milosci i snul z nia wspolne plany na przyszlosc.
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 18.06.07, 16:08
      deodyma no to juz naprawde koles dal popis...
      oni sa po prostu ŻAŁOŚNI !!!
      ale mnie juz nawet przestalo interesowac dlaczego on tak sie zachowal i tak
      nagle przestal sie odzywac...:/
      bylo...minelo...
      • malzenstwo_nieba_and_piekla Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 18.06.07, 21:49
        mnie też już właściwie ta cała sytuacja przestała interesować, potrafię już o
        niej nie myśleć tak często jak to robiłam jeszcze jakieś 2 tygodnie temu, ale
        stwierdziłam, że jeżeli ktoś ma odwagę tak krzywdzić drugiego człowieka - niech
        i będzie miał odwagę prosto w oczy wytłumaczyć się ze swojego zachowania i podać
        w miarę racjonalne uzasadnienie swojego postępowania
      • deodyma Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 18.06.07, 21:54
        dal popis. i to jeszcze jaki. zyby byl smarkaczem, to bym sie jeszcze nie
        dziwila. bo mlody, to nie wie, czego chce. ale w wypadku faceta, ktory ma ponad
        trzydziesci lat, to juz jest po prostu zalosne. z drugiej strony dziwie sie, ze
        po 4 miesiacach oboje snuli takie plany na przyszlosc. moim zdaniem facet chcial
        sie zabawic jej kosztem i tyle.
    • kami_18 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 18.06.07, 22:25
      malzenstwo_nieba_and_piekla mysle dokladnie tak samo jak Ty...wiem ze teraz
      bede chamska ale chce zeby ktos go tez tak potraktowal...a najbardziej
      chcialabym zebym to ja miala taka okazje:D
      • malzenstwo_nieba_and_piekla Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 19.06.07, 00:08
        oj ja też chciałabym mieć taką okazję:)
    • anik227 Re: Normalnie ... BRAK SLOW !! 19.06.07, 00:24
      spytaj jej:) z kąd np ja mam to wiedziec:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka