Gość: tefu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 13:19 Byłem ostatnio w salonie orange i zdziwiłem się bo znowu tam pracuje ktoś inny, jestem ciekaw dlaczego tam jest taka duża rotacja, praca wygląda na łatwą i przyjemną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej1909 Re: salon orange IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.09, 14:08 praca w salonch telefonii komórkowej tylko wygląda... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych od Muzy Re: salon orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:16 > praca w salonch telefonii komórkowej tylko wygląda... ;)< Gó... prawda !! W momencie gdy się oszukuje ludzi, niema się pojęcia o wykonywanej pracy a w najgorszym przypadku robi się przekręty - tak wygladają skutki. Dopuki nie będzie tam pracował normalny pracownik, doputy będą zwolnienia i przyjęcia kolejnych pracowników. Sam doswiadczyłem na własnej skórze co za ludzie tam pracowali do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.vip Re: salon orange IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 18:45 Ten salon to wielka porażka! Nie dosyć, że uprwanienia mają na poziomie punktu obsługi "u szewca", to jeszcze te "paplące " wyuczone formułki naciągania klienta, udawania przemądrzałych, gdy w rzeczywistości to zwykła chełmnińska szarzyzna. U nich ciągle nic nie ma! albo np." telefony już się skończyły" których nigdy nie było, albo już im dosyłają " w następnym tygodniu" i tak w kółko. Jeśli Orange traktuje Chełmno jak "zadupie" , to niech sobie taki "salon!!!???" zabierze razem z tą obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: salon orange IP: *.chelmno.mm.pl 02.04.09, 15:50 nie tylko ty,ja tez jej nie cierpe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: salon orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 14:31 i sama nie wiedziała co gada :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Re: salon orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:56 Ja byłem ostatnio i byłem zadowolony, fachowa i miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: salon orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 15:50 jest tam taka duża rotacja bo pracują tam ludzie nie mający zielonego pojęcia o nowinkach technicznych - idz kup telefon nie daj boże na abonament to sam zobaczysz - ZERO KOMPETENCJI chodzi tylko o podpisanie umowy i zdobycie kolejnego jelenia który dał sie złapać w sidła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thefi Re: salon orange IP: 80.51.140.* 19.06.09, 20:01 A ja myślę, że nerwowo nie wyrabiają i się zwalniają. NAJGORSZA SIEĆ pod słońcem, net to porażka (mam w pracy) a obsługa klienta kończy się (gdy coś nie działa) proszę przeinstalować system. Ostatnie trochę mnie poniosło po chyba 5-tej rozmowie i obiecankach, że się poprawi i powiedziałem gościowi co sądzę o firmie. Technicy byli na 2-gi dzień..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: salon orange IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.09, 20:16 ja też tak myślę,pracuje w sieci konkurencyjnej i co nie co wiem na temat orange.Zmuszają pracowników do zdobywania klientów za wszelką cenę według określonych standardów.Jest naprawde cieżko..pracownicy nie wytrzymują. Odpowiedz Link Zgłoś