Dodaj do ulubionych

&&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&&

05.12.01, 13:44
...najmilsze podarunki mikołajowe...???
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& 05.12.01, 13:48
      ...chciałabym Peguota 206...prawda, że miło brzmi...?
      Czy ktoś zna takiego bogatego Mikołaja...???
      pozdr...
      PA!
      • bukowski27 pezota 206? 05.12.01, 13:57
        co wy kobiety macie z tym pezotem... hm...

ale wracając do tematu... o nadejsciu mikołaja i tym co mikołaj robi to fajnie
        topor pisał... sie usmiałem... a ja nie czesto sie usmiewam...
        • mag_nolia Re: pezota 206? 05.12.01, 14:17
          bukowski27 napisał(a):

> co wy kobiety macie z tym pezotem... hm...
          ...wsolnego...nic, jesteśmy...wiele ładniejsze...ale przydałby się...tak ładnie
          prezentuje się na drodze...
          PA!
          >
          > ale wracając do tematu... o nadejsciu mikołaja i tym co mikołaj robi to fajnie
          > topor pisał... sie usmiałem... a ja nie czesto sie usmiewam...

• suzume Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& 05.12.01, 14:07
        a masz odpowiednio duże buty?
        • mag_nolia Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& 05.12.01, 14:21
          ...I SIWĄ BRODĘ...ORAZ TENDENCJĘ...DO ROZRZUTNOŚCI...???
          • bukowski27 znaczy sie te pytania to do mnie? 05.12.01, 14:22
            no to mam wszytsko... za wyjątkiem siwej.
            • mag_nolia Re: znaczy sie te pytania to do mnie? 05.12.01, 14:24
              ...hmmm...rudą...?
              • bukowski27 a sam nie wiem 05.12.01, 14:27
                jakas taka czarnoruda... ale to nie broda włąsciwie tylko zarost... no co ty w
                moim wieku w brodzie? phi...
                • mag_nolia Re: a sam nie wiem 05.12.01, 14:30
                  ...no to co z Ciebie za Mikołaj...bez brody...???
                  ...a worek z prezentami...masz???..., parę reniferów i parę...Aniołków...???
                  • bukowski27 no. 05.12.01, 14:33
                    aniołki to mi lataja dokoła głowy wg wzoru aurelki... reniferków nie mam...
                    wiesz 206 jezdze... to po co mi reniferki... hehe... na owies...
                    • mag_nolia Re: no. 05.12.01, 14:36
                      ...ciągle zmieniasz wersje...przed chwilką mówiłeś, że jeździsz...na
                      snowboardzie...???
                      A dlaczego nikt nie informował, że Mikołaj w tym roku nazywa się Bukowski27,
                      chyba żle zaadresowałam...swój list...???
                      • bukowski27 he.. od razu widac zes kobieta... 05.12.01, 14:42
                        troche techniki i sie gubisz... przeciez na ulicy sie nie jezdzi na desce... no
                        co ty... co za kobiety... ja to noramlnie nie wiem... a swoja droga to prezenty
                        to chyba lubie dawac... lubie sprawic komus niespodzianke... nie zeby tam od
                        razu jakis samochód czy cos... chyba ze marcinkowi... ale on am dopiero 5 lat,
                        to starzcy mu taki plastykowy... aj to bym chciał deske rossignola, najbarzdiej
                        to z wilkiem, ale z wilkiem sa za krótkie to sobie kupie z niedzwiedziem, ale i
                        tak nie teraz bo kosztuje prawuie 2 tałzeny a jestem lekko mówiąc spłukany...
                        • suzume he.. bukowski... 05.12.01, 14:48
                          a propos niespodziewajek... stolik czeka... zapodać jakąś muzyczkę? obiecałeś
                          mnie i kasiulkowi, i misi, i wogóle... no i jestem pewna, że magnolia też
                          performancem nie pogadzi :)
                      • suzume charles 05.12.01, 14:43
                        ty się, kurde, pod świętego nie podszywaj, bo cię simon templar pogoni i nawet ci
                        ta dwieście szóstka na owies nie pomoże...
                        • bukowski27 su 05.12.01, 14:52
                          hehe... simona, to ja wiesz... wciągam nosem... hehe...
                          • suzume bo ja wiem... 05.12.01, 14:55
                            każdy tak mówi jak via internet z celuloidem wojuje (i to jeszcze na
                            jabolu...), ale co mi tam - wierzę w ciebie jak w konstytucję albanii
                          • mag_nolia Re: suzume, bukowski 05.12.01, 14:57
                            ...to kiedy mam się stawić na tę imprezę????
                            ...Panie b.27, a czym Pan będzie częstować, można składać jakieś
                            zamówienia...???
                            • suzume magnolia 05.12.01, 15:02
                              impreza teoretycznie już trwa, ale ponieważ na tamtym wątku bukowski nadal leży
                              spity i nie bardzo jarzy, została chwilowo zawieszona... ale my go
                              dobudzimy... :)))
                              • mag_nolia Re: magnolia 05.12.01, 15:03
                                ...koniecznie...dobudźcie...bo kto zapłaci rachunki...???
                                ...ale ja to mam zezowate szczęście...załapałam się na..skończoną imprezę...???
                              • bukowski27 no włąsnie. 05.12.01, 15:05
                                bo tak naprawde to ja jestem quasibukowski, stanowiący zwierciadlane odbicie
                                tamtego... co prawda tamten jest o wiele fajkniejszy, ale ja za to jestem
                                czeźwy... a zamówienia? a jakie chcesz... aj wobec kobiet to spełniam wszytskie
                                zyczenia... za wyjatkiem seksu... nie zawsze sie kocham jak kobieta chce...
                                • suzume no to... 05.12.01, 15:10
                                  wstawaj pan i pląsaj :)
                                  albo włączmy telepudło - może małysz wyskoczy?
                                • mag_nolia Re: no włąsnie. 05.12.01, 15:10
                                  bukowski27 napisał(a):
                                  ...jestem pod wrażeniem...
                                  ...jesteś zatem wyjątkowy...w każdym calu,
                                  więc jeśli imprezujemy, niech będzie...martini bianko z wódką wodą i cytryną...,
                                  a pozostałe życzenia, dostarczę, gdy wszystko spiszę i poskładam w Zenwoksie
                                  ...chyba Cię lubię!
                                  pozdr...!
                                  PA!
                                  > bo tak naprawde to ja jestem quasibukowski, stanowiący zwierciadlane odbicie
                                  > tamtego... co prawda tamten jest o wiele fajkniejszy, ale ja za to jestem
                                  > czeźwy... a zamówienia? a jakie chcesz... aj wobec kobiet to spełniam wszytskie
                                  >
                                  > zyczenia... za wyjatkiem seksu... nie zawsze sie kocham jak kobieta chce...

• bukowski27 blwrhzschkh... blllll... lalalala... 05.12.01, 15:19
                                    a... no po ... fjesie siefszyny... szuhaem paszpordu... i f szafse so jom mma
                                    jetną... to snalsłem halfatosa.... no to yp... wsiałem i wypiłem sopie
                                    troszke... no po fiesie... simno tu u nie... lalalalala.... yp... no..., ale
                                    jah pszehyliłem butelke... yp... no to fiesie... to dostałem shurszu f harkui
                                    mi sie sała butelka... yp... wlała do gartła... no to mi sie presenty wsieły i
                                    yp... pomyliły... no tla magnolii to mam termometr s kotfusa... yp... to snat
                                    mosza... mahnolia... a dla su... no chos tu su... no taj siuba... lalalala...
                                    to mam thermometr s guralem... to s gur... su... lalalalala...
                                    chr....zzzz...chrrrr...zzz....snurfsnurf...
                                    • mag_nolia Re: blwrhzschkh... blllll... lalalala... 05.12.01, 15:26
                                      tym termometrem to...mam temp. Ci zmierzyć...czy się na męża dla blondynki
                                      kwalifikujesz...?
                                      dla niewtajemniczonych, pożadane wymiary mężczyzny:99/42/120
                                      99lat,42stopnie gorączki, 120 USD na koncie...
                                      Pozdr...!
                                      PA!
                                      • mag_nolia Re: blwrhzschkh... blllll... lalalala... 05.12.01, 15:28
                                        ...120 mln USD...
                                        • suzume wiesz co bukowski 05.12.01, 15:39
                                          usiądź sobie, dostaniesz zimny głowadzik a na karczek z pewnością pomoże pan
                                          masażysta :) no nie bój się! no co ty? nigdy nie widziałeś pana co ma 250cm
                                          wzrostu? no i co z tego, że ci szafę zasłonił? no nie uciekaj...
                                          widzicie? ( < to do magnolii i masażysty)
                                          bukowski i wytrzeźwiał, i skurcz karku mu minął...
                                          jak to miło pomagać ludziom :)
                                          bukowski! wyłaź spod tego łóżka! pan już poszedł...
    • bukowski27 no dobra... to na czym staneło? 05.12.01, 15:50
      • mag_nolia Re: no dobra... to na czym staneło? 05.12.01, 15:53
        ...jeśli chodzi o mnie i suzume...to nic nam nie stanęło...
        • suzume Re: no dobra... to na czym staneło? 05.12.01, 16:01
          bo niby co i jak...
          • bukowski27 dobra dobra... 05.12.01, 16:04
            a własciwie... jak nie to nie...
            • suzume dobra dobra...? 05.12.01, 16:11
              a właściwie jak co nie to nie co?
              • bukowski27 no... 05.12.01, 16:14
                ze jakdyby co, to my jakgdyby nigdy nic...
                • suzume a... 05.12.01, 16:20
                  no to standard korporacyjny po prostu... nie, no to wiadomo, że jakby coby, to
                  my nic i tylko po imprezie sprzątamy... a poza tym ja nie znam tego pana, a ten
                  pan nie zna tamtej pani, a ona to wogóle jakaś podejrzana...
                  a poza tym bukowskiego tu nie ma, a ja też jestem gdzie indziej - sie wie
    • Gość: Izabela Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& IP: 157.25.130.* 05.12.01, 16:41
      Mikołaju, przynieś Bukowskiemu calvados...
    • mag_nolia Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& 06.12.01, 11:32
      ...Mikołaju...Bukowski...!!!
      I co z tym peżotem dla mnie...???
      Garaż już odświeżony...ale ciągle pusty...???
      • bukowski27 magnolia 06.12.01, 11:37
        no co ty? a ja to czym bede jezdził? hm? pekaesem???
        • kasiulek A do mnie nie przyszedl... 06.12.01, 11:39
          ... nie lubie Mikolaja... nie przyszedl... chyba bylam niegrzeczna... ale nawet
          rozgi mi nie przyniosl...
        • mag_nolia Re: magnolia 06.12.01, 11:40
          ...od czasu...do czasu...Cię podwiozę...!
          • bukowski27 kasiulek 06.12.01, 11:53
            b wczoraj ci enie było... a ja mam dla ciebie prezent... taki ładny
            termometr... z warszawy... z syrenka... jak przyjdziesz to ci dam...

magnolia... od czasu do czasu...??? akurat... nie ma lekko... przykro mi ale
            pezota nie dostaniesz... moge ci dac nim pojezdizc jezeli zostaniesz moja: a)
            kochanką; b) zona; c) kolezanka; d) inne.
            • mag_nolia Re: kasiulek 06.12.01, 11:59
              ...hm...bukowski...kochanek...????...mąż-odpada...
              OK, właściwie, jeśli wydzierżawisz mi tego peżota, to w zakresie
              wirtualnym...możesz sobie wybrać opcję którą chcesz, najwyżej wprowadzę
              poprawki do umowy aneksem...
              • bukowski27 magnolia 06.12.01, 12:04
                w zasadzie to mozesz wybrac ty... bo mi generalnie jest wszytsko jedno... z tym
                ze jak masz zostac moja zoną albo kochanka to prosze o przesłanie 3 zdjec...
                tematyka dowolna, ale musza ociekac seksem...
                • mag_nolia Re: magnolia 06.12.01, 12:08
                  ...zgodziłam się wyłącznie na wirtualną znjomość z Tobą..., więc zdjęcia nie
                  potrzebne...
                  i nie przyślę Ci ich, bo klub moich fanów już jest zamknięty...
                  ...żartuję, właściwie, to nie interesuje mnie dzierżawa, potrzebuję-na
                  własność...
                  Pozdr...bukowski!
                  PA!
              • kasiulek bukowski 06.12.01, 12:06
                A ten termometr to jest taki zaokienny czy taki, ze tak powiem, bardziej
                personalny?
                • bukowski27 kasiu 06.12.01, 12:23
                  oczywiscie ze personalny... tylko syrence urwe głowe... słuchaj.. jak chces zto
                  moge byc twoim doktorem... tralalalala...
                  • kasiulek bukowski 06.12.01, 12:27
                    No dobrze, mozesz byc moim doktorem...:)))
                    A omlecik bede musiala codziennie smazyc?
                    • bukowski27 codziennie? 06.12.01, 12:44
                      nie... no co ty... tak czesto nie bedziesz wychodzic z łózka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka