mag_nolia 05.12.01, 13:44 ...najmilsze podarunki mikołajowe...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& 05.12.01, 13:48 ...chciałabym Peguota 206...prawda, że miło brzmi...? Czy ktoś zna takiego bogatego Mikołaja...??? pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 pezota 206? 05.12.01, 13:57 co wy kobiety macie z tym pezotem... hm... ale wracając do tematu... o nadejsciu mikołaja i tym co mikołaj robi to fajnie topor pisał... sie usmiałem... a ja nie czesto sie usmiewam... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: pezota 206? 05.12.01, 14:17 bukowski27 napisał(a): > co wy kobiety macie z tym pezotem... hm... ...wsolnego...nic, jesteśmy...wiele ładniejsze...ale przydałby się...tak ładnie prezentuje się na drodze... PA! > > ale wracając do tematu... o nadejsciu mikołaja i tym co mikołaj robi to fajnie > topor pisał... sie usmiałem... a ja nie czesto sie usmiewam... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& 05.12.01, 14:07 a masz odpowiednio duże buty? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& 05.12.01, 14:21 ...I SIWĄ BRODĘ...ORAZ TENDENCJĘ...DO ROZRZUTNOŚCI...??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 znaczy sie te pytania to do mnie? 05.12.01, 14:22 no to mam wszytsko... za wyjątkiem siwej. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: znaczy sie te pytania to do mnie? 05.12.01, 14:24 ...hmmm...rudą...? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a sam nie wiem 05.12.01, 14:27 jakas taka czarnoruda... ale to nie broda włąsciwie tylko zarost... no co ty w moim wieku w brodzie? phi... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a sam nie wiem 05.12.01, 14:30 ...no to co z Ciebie za Mikołaj...bez brody...??? ...a worek z prezentami...masz???..., parę reniferów i parę...Aniołków...??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no. 05.12.01, 14:33 aniołki to mi lataja dokoła głowy wg wzoru aurelki... reniferków nie mam... wiesz 206 jezdze... to po co mi reniferki... hehe... na owies... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: no. 05.12.01, 14:36 ...ciągle zmieniasz wersje...przed chwilką mówiłeś, że jeździsz...na snowboardzie...??? A dlaczego nikt nie informował, że Mikołaj w tym roku nazywa się Bukowski27, chyba żle zaadresowałam...swój list...??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 he.. od razu widac zes kobieta... 05.12.01, 14:42 troche techniki i sie gubisz... przeciez na ulicy sie nie jezdzi na desce... no co ty... co za kobiety... ja to noramlnie nie wiem... a swoja droga to prezenty to chyba lubie dawac... lubie sprawic komus niespodzianke... nie zeby tam od razu jakis samochód czy cos... chyba ze marcinkowi... ale on am dopiero 5 lat, to starzcy mu taki plastykowy... aj to bym chciał deske rossignola, najbarzdiej to z wilkiem, ale z wilkiem sa za krótkie to sobie kupie z niedzwiedziem, ale i tak nie teraz bo kosztuje prawuie 2 tałzeny a jestem lekko mówiąc spłukany... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume he.. bukowski... 05.12.01, 14:48 a propos niespodziewajek... stolik czeka... zapodać jakąś muzyczkę? obiecałeś mnie i kasiulkowi, i misi, i wogóle... no i jestem pewna, że magnolia też performancem nie pogadzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume charles 05.12.01, 14:43 ty się, kurde, pod świętego nie podszywaj, bo cię simon templar pogoni i nawet ci ta dwieście szóstka na owies nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 su 05.12.01, 14:52 hehe... simona, to ja wiesz... wciągam nosem... hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bo ja wiem... 05.12.01, 14:55 każdy tak mówi jak via internet z celuloidem wojuje (i to jeszcze na jabolu...), ale co mi tam - wierzę w ciebie jak w konstytucję albanii Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: suzume, bukowski 05.12.01, 14:57 ...to kiedy mam się stawić na tę imprezę???? ...Panie b.27, a czym Pan będzie częstować, można składać jakieś zamówienia...??? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume magnolia 05.12.01, 15:02 impreza teoretycznie już trwa, ale ponieważ na tamtym wątku bukowski nadal leży spity i nie bardzo jarzy, została chwilowo zawieszona... ale my go dobudzimy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: magnolia 05.12.01, 15:03 ...koniecznie...dobudźcie...bo kto zapłaci rachunki...??? ...ale ja to mam zezowate szczęście...załapałam się na..skończoną imprezę...??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no włąsnie. 05.12.01, 15:05 bo tak naprawde to ja jestem quasibukowski, stanowiący zwierciadlane odbicie tamtego... co prawda tamten jest o wiele fajkniejszy, ale ja za to jestem czeźwy... a zamówienia? a jakie chcesz... aj wobec kobiet to spełniam wszytskie zyczenia... za wyjatkiem seksu... nie zawsze sie kocham jak kobieta chce... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no to... 05.12.01, 15:10 wstawaj pan i pląsaj :) albo włączmy telepudło - może małysz wyskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: no włąsnie. 05.12.01, 15:10 bukowski27 napisał(a): ...jestem pod wrażeniem... ...jesteś zatem wyjątkowy...w każdym calu, więc jeśli imprezujemy, niech będzie...martini bianko z wódką wodą i cytryną..., a pozostałe życzenia, dostarczę, gdy wszystko spiszę i poskładam w Zenwoksie ...chyba Cię lubię! pozdr...! PA! > bo tak naprawde to ja jestem quasibukowski, stanowiący zwierciadlane odbicie > tamtego... co prawda tamten jest o wiele fajkniejszy, ale ja za to jestem > czeźwy... a zamówienia? a jakie chcesz... aj wobec kobiet to spełniam wszytskie > > zyczenia... za wyjatkiem seksu... nie zawsze sie kocham jak kobieta chce... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 blwrhzschkh... blllll... lalalala... 05.12.01, 15:19 a... no po ... fjesie siefszyny... szuhaem paszpordu... i f szafse so jom mma jetną... to snalsłem halfatosa.... no to yp... wsiałem i wypiłem sopie troszke... no po fiesie... simno tu u nie... lalalalala.... yp... no..., ale jah pszehyliłem butelke... yp... no to fiesie... to dostałem shurszu f harkui mi sie sała butelka... yp... wlała do gartła... no to mi sie presenty wsieły i yp... pomyliły... no tla magnolii to mam termometr s kotfusa... yp... to snat mosza... mahnolia... a dla su... no chos tu su... no taj siuba... lalalala... to mam thermometr s guralem... to s gur... su... lalalalala... chr....zzzz...chrrrr...zzz....snurfsnurf... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: blwrhzschkh... blllll... lalalala... 05.12.01, 15:26 tym termometrem to...mam temp. Ci zmierzyć...czy się na męża dla blondynki kwalifikujesz...? dla niewtajemniczonych, pożadane wymiary mężczyzny:99/42/120 99lat,42stopnie gorączki, 120 USD na koncie... Pozdr...! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: blwrhzschkh... blllll... lalalala... 05.12.01, 15:28 ...120 mln USD... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wiesz co bukowski 05.12.01, 15:39 usiądź sobie, dostaniesz zimny głowadzik a na karczek z pewnością pomoże pan masażysta :) no nie bój się! no co ty? nigdy nie widziałeś pana co ma 250cm wzrostu? no i co z tego, że ci szafę zasłonił? no nie uciekaj... widzicie? ( < to do magnolii i masażysty) bukowski i wytrzeźwiał, i skurcz karku mu minął... jak to miło pomagać ludziom :) bukowski! wyłaź spod tego łóżka! pan już poszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: no dobra... to na czym staneło? 05.12.01, 15:53 ...jeśli chodzi o mnie i suzume...to nic nam nie stanęło... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a... 05.12.01, 16:20 no to standard korporacyjny po prostu... nie, no to wiadomo, że jakby coby, to my nic i tylko po imprezie sprzątamy... a poza tym ja nie znam tego pana, a ten pan nie zna tamtej pani, a ona to wogóle jakaś podejrzana... a poza tym bukowskiego tu nie ma, a ja też jestem gdzie indziej - sie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& IP: 157.25.130.* 05.12.01, 16:41 Mikołaju, przynieś Bukowskiemu calvados... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: &&&&&&&&&.....Mikołaj nadchodzi...&&&&&&& 06.12.01, 11:32 ...Mikołaju...Bukowski...!!! I co z tym peżotem dla mnie...??? Garaż już odświeżony...ale ciągle pusty...??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 magnolia 06.12.01, 11:37 no co ty? a ja to czym bede jezdził? hm? pekaesem??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A do mnie nie przyszedl... 06.12.01, 11:39 ... nie lubie Mikolaja... nie przyszedl... chyba bylam niegrzeczna... ale nawet rozgi mi nie przyniosl... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: magnolia 06.12.01, 11:40 ...od czasu...do czasu...Cię podwiozę...! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kasiulek 06.12.01, 11:53 b wczoraj ci enie było... a ja mam dla ciebie prezent... taki ładny termometr... z warszawy... z syrenka... jak przyjdziesz to ci dam... magnolia... od czasu do czasu...??? akurat... nie ma lekko... przykro mi ale pezota nie dostaniesz... moge ci dac nim pojezdizc jezeli zostaniesz moja: a) kochanką; b) zona; c) kolezanka; d) inne. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: kasiulek 06.12.01, 11:59 ...hm...bukowski...kochanek...????...mąż-odpada... OK, właściwie, jeśli wydzierżawisz mi tego peżota, to w zakresie wirtualnym...możesz sobie wybrać opcję którą chcesz, najwyżej wprowadzę poprawki do umowy aneksem... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 magnolia 06.12.01, 12:04 w zasadzie to mozesz wybrac ty... bo mi generalnie jest wszytsko jedno... z tym ze jak masz zostac moja zoną albo kochanka to prosze o przesłanie 3 zdjec... tematyka dowolna, ale musza ociekac seksem... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: magnolia 06.12.01, 12:08 ...zgodziłam się wyłącznie na wirtualną znjomość z Tobą..., więc zdjęcia nie potrzebne... i nie przyślę Ci ich, bo klub moich fanów już jest zamknięty... ...żartuję, właściwie, to nie interesuje mnie dzierżawa, potrzebuję-na własność... Pozdr...bukowski! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek bukowski 06.12.01, 12:06 A ten termometr to jest taki zaokienny czy taki, ze tak powiem, bardziej personalny? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kasiu 06.12.01, 12:23 oczywiscie ze personalny... tylko syrence urwe głowe... słuchaj.. jak chces zto moge byc twoim doktorem... tralalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek bukowski 06.12.01, 12:27 No dobrze, mozesz byc moim doktorem...:))) A omlecik bede musiala codziennie smazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 codziennie? 06.12.01, 12:44 nie... no co ty... tak czesto nie bedziesz wychodzic z łózka... Odpowiedz Link Zgłoś