25.06.07, 09:34
Wczoraj nadepnalem bosa stopa na kaktusa... 90% igiel dalo sie z piety
wyciagnac, ale te pozostalem 10% nie daje zyc :(
Obserwuj wątek
    • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 09:35
      to ja Cię pocieszę:) Wczoraj łaziłam po górach i w trawie na łączce gdzie
      podziwiałam widoczki był stary zardzewiały drut kolcasty. Mam pocharataną całą
      nogę:(
      • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 09:52
        rasgeea napisała:

> to ja Cię pocieszę:) Wczoraj łaziłam po górach

Też mi pocieszenie... buuuuuuu. Ja niw mogęłazić po górach :(
        • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 09:54
          lupus76 napisał:

> Też mi pocieszenie... buuuuuuu. Ja niw mogęłazić po górach :(

dlaczego nie możesz?
          • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 10:50
            rasgeea napisała:

>>
            > dlaczego nie możesz?

Bo o ile jestem w stanie wleźć do góry, to przy próbie złażenia noga strajkuje
            ze względu na uszkodzenia mechaniczne, których doznała podczas meczu.
            • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:51
              Trzeba bylo nie latac po boisku to moglbys po gorach lazic... a moze ktos
              moglby Cie nosic :)?
              • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:02
                kontik_71 napisał:

> Trzeba bylo nie latac po boisku to moglbys po gorach lazic... a moze ktos
                > moglby Cie nosic :)?
                Nie latałem, tylko biegałem, nie po boisku, tylko po parkiecie. Jakby ktoś
                próbowałby mnie nosic dostałby przepukliny, albo w najlepszym razie skrzywienia
                kręgosłupa.
                • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 11:06
                  Czyli nie pozostaje Ci nic innego niz sciagniecie paru zdjec gor z netu :(
                  Wspolczuje..
                  • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:09
                    kontik_71 napisał:

> Czyli nie pozostaje Ci nic innego niz sciagniecie paru zdjec gor z netu :(
                    > Wspolczuje..

Ech, albo wjechać bryką na Równicę. Ale do jesieni będzie ok - wtedy na pewno
                    sięwybiorę. A póki co - na Jurę na grzyby :P
                    • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 11:10
                      Ty lepiej siedz w domu albo najwyzej jedz do Wisly na piwo...
                      • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:14
                        kontik_71 napisał:

> Ty lepiej siedz w domu albo najwyzej jedz do Wisly na piwo...

Bez sensu. W Wiśle w weekendy jest więcej ludzi, niż w Katowicach. Na piwo, to
                        można sobie pojechać do Cieszyna :)
                        • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 11:36
                          lupus76 napisał:

> kontik_71 napisał:
                          >
                          > > Ty lepiej siedz w domu albo najwyzej jedz do Wisly na piwo...
                          >
                          > Bez sensu. W Wiśle w weekendy jest więcej ludzi, niż w Katowicach. Na piwo,
                          to
                          > można sobie pojechać do Cieszyna :)

jak miło czytać, gdy ktoś pisze o moim rejionie:D

masz rację, możesz wjechac autem na Równice, albo wyciagami na inne szczyty:)
                          więc jako tako nie jest źle:) Na piwo do Cieszyna:) Ale tego czeskiego:)))

Noi faktycznie, w Wiśle czy Ustroniu w weekend sa tłumy choby niewiem co:)
                          • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:38
                            A Ty z Podbeskidzia?
                            • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 11:39
                              lupus76 napisał:

> A Ty z Podbeskidzia?

a jo je ze ślunska :D:D:D:D hehe:) ale mam na pewno bliżej w góry niż Ty
                              zkładając że w Katowicach mieszkasz:D
                              • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:44
                                rasgeea napisała:

>> a jo je ze ślunska :D:D:D:D hehe:) ale mam na pewno bliżej w góry niż Ty
                                > zkładając że w Katowicach mieszkasz:D

Tychy?
                                • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 11:45
                                  lupus76 napisał:

> Tychy?

spójrz w zwerciadełko zwane potocz\nie wizytówka i wszystko jasne będzie:D
                                  • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:47
                                    rasgeea napisała:

> lupus76 napisał:
                                    >
                                    > > Tychy?
                                    >
                                    >
                                    > spójrz w zwerciadełko zwane potocz\nie wizytówka i wszystko jasne będzie:D

No w sumie - powinienem się domyślić po tych dygresjach z siatkówką, ktore
                                    kiedyś tam pisałaś. A do Szczyrku masz chyba dalej :P
                                    • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 11:49
                                      lupus76 napisał:

> No w sumie - powinienem się domyślić po tych dygresjach z siatkówką, ktore
                                      > kiedyś tam pisałaś. A do Szczyrku masz chyba dalej :P

a to zależy jak patrzeć:D Ogólnie to od mojej mieściny mam blisko nawet do
                                      Szczyrku:))) dosłownie ziuuu i jestem:)
                                      • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:58
                                        rasgeea napisała:

> lupus76 napisał:
                                        >
                                        > > No w sumie - powinienem się domyślić po tych dygresjach z siatkówką, ktor
                                        > e
                                        > > kiedyś tam pisałaś. A do Szczyrku masz chyba dalej :P
                                        >
                                        > a to zależy jak patrzeć:D Ogólnie to od mojej mieściny mam blisko nawet do
                                        > Szczyrku:))) dosłownie ziuuu i jestem:)
                                        >
                                        > Jeśli Twoja mieścina jest ta, co z wizytówki - to musi być solidne ziiiiiuuuu
                                        • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 12:05
                                          lupus76 napisał:

> Jeśli Twoja mieścina jest ta, co z wizytówki - to musi być solidne ziiiii
                                          uuuu

no co Ty! pół godziny samochodem:)))
                                          • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 12:20
                                            rasgeea napisała:

> lupus76 napisał:
                                            >
                                            > > Jeśli Twoja mieścina jest ta, co z wizytówki - to musi być solidne ziiii
                                            > i
                                            > uuuu
                                            >
                                            > no co Ty! pół godziny samochodem:)))
                                            >
                                            >
                                            >
                                            To tak, jak ja. Przy założeniu, że nie ma korków :)
                                            • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 12:22
                                              lupus76 napisał:
                                              >
                                              > To tak, jak ja. Przy założeniu, że nie ma korków :)
                                              >
                                              to ile Ty podążasz piracie drogowy?:D Moim Panem samochodzikiem lepiej
                                              nadmiowernie nie szaleć, choć nie jedno już pzreżył:D ALe jakbym miała np.
                                              Subaru impreza :D
                                              • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 12:42
                                                rasgeea napisała:

> lupus76 napisał:
                                                > >
                                                > > To tak, jak ja. Przy założeniu, że nie ma korków :)
                                                > >
                                                > to ile Ty podążasz piracie drogowy?:D

Powiadam - bez korków. Jak brykam 110 km/h, to po 25 minutach jestem w
                                                Bielsku :) A do Szczyrku - rzut kamieniem
                                                Moim Panem samochodzikiem lepiej
                                                > nadmiowernie nie szaleć, choć nie jedno już pzreżył:D

Mój ze mną na pokładzie nie miał żadnych przykrych doświadczeń, poza złapaną
                                                gumą ( przy sporej prędkości, ale zachował kierunek)

ALe jakbym miała np.
                                                > Subaru impreza :D

Myślimy o tej samej marce, z tym że ja bym chciał Legacy B-6 :)
                                                • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 13:12
                                                  lupus76 napisał:

> Mój ze mną na pokładzie nie miał żadnych przykrych doświadczeń, poza złapaną
                                                  > gumą ( przy sporej prędkości, ale zachował kierunek)

no no no:))

> Myślimy o tej samej marce, z tym że ja bym chciał Legacy B-6 :)

ażem musiała se poszukać co to za fur:)))
                                                  • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 13:15
                                                    rasgeea napisała:

>
                                                    > > Myślimy o tej samej marce, z tym że ja bym chciał Legacy B-6 :)
                                                    >
                                                    >
                                                    > ażem musiała se poszukać co to za fur:)))

Znalazłaś? Nie bije po oczach, a doskonale jeździ. Najlepszy w kolorze
                                                    grafitowym :)
                                                    B-6, to oznaczenie silnika - sześciocylindrowy bokser, czyli z przeciwsobnym
                                                    ukadnem "garnków" :)
                                                  • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 13:18
                                                    lupus76 napisał:

> Znalazłaś? Nie bije po oczach, a doskonale jeździ. Najlepszy w kolorze
                                                    > grafitowym :)
                                                    > B-6, to oznaczenie silnika - sześciocylindrowy bokser, czyli z przeciwsobnym
                                                    > ukadnem "garnków" :)

Oczywiście, że znalazłam:) Wątpisz w me umiejętności?:p

no faktycznie wyglądem jakoś nie porywa ale z tego co wyczytałam w opisach
                                                    niezły ciągnik ogółem z nigo:)))
                                                    Zresztą te porywające wyglądem jakoś mnie nie ciągają specjalnie:)))
                                                  • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 13:22
                                                    rasgeea napisała:

>> Oczywiście, że znalazłam:) Wątpisz w me umiejętności?:p
                                                    >

Gdzieżbym śmiał!

> no faktycznie wyglądem jakoś nie porywa ale z tego co wyczytałam w opisach
                                                    > niezły ciągnik ogółem z nigo:)))

I podobnie, jak Impreza - prostuje zakręty.

> Zresztą te porywające wyglądem jakoś mnie nie ciągają specjalnie:)))
                                                    >
                                                    A ja jestem absolutny psychol, jeśli chodzi o motoryzację.
                                                    Zarówno te ze znakiem "Cavallino rampante", jak i szlachetne kocury z Coventry
                                                    są cudne. Tylko po co rzucać się w oczy? A w ogóle - to najlepiej ma Clarkson -
                                                    on tym jeździ, nie musi kupować i jeszcze mu za to płacą.
                                                  • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 13:24
                                                    lupus76 napisał:

> Gdzieżbym śmiał!

no!!! masz szczęście:D

> I podobnie, jak Impreza - prostuje zakręty.
                                                    >
                                                    > > Zresztą te porywające wyglądem jakoś mnie nie ciągają specjalnie:)))
                                                    > >
                                                    > A ja jestem absolutny psychol, jeśli chodzi o motoryzację.
                                                    > Zarówno te ze znakiem "Cavallino rampante", jak i szlachetne kocury z
                                                    Coventry
                                                    > są cudne. Tylko po co rzucać się w oczy? A w ogóle - to najlepiej ma
                                                    Clarkson -
                                                    >
                                                    > on tym jeździ, nie musi kupować i jeszcze mu za to płacą.
                                                    >

no cóż, wybrańcem jest:)) może weż i sie pokaż tu i tam:D
                                                  • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 13:29
                                                    rasgeea napisała:

A w ogóle - to najlepiej ma
                                                    > Clarkson -
                                                    > >
                                                    > > on tym jeździ, nie musi kupować i jeszcze mu za to płacą.
                                                    > >
                                                    >
                                                    > no cóż, wybrańcem jest:)) może weż i sie pokaż tu i tam:D
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    Ja mu pokażę!
                                                    Nu Klarkson - pagadi!
            • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:51
              lupus76 napisał:

> Bo o ile jestem w stanie wleźć do góry, to przy próbie złażenia noga
              strajkuje
              > ze względu na uszkodzenia mechaniczne, których doznała podczas meczu.

uuu to faktycznie niedobrze <przytul>
              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 11:34
                A mnie to przytulic nie chcialas :( Wiem, wiem.. moje zranienia sa zdecydowanie
                mniej efektowne.. nie ma to jak lamiaca sie noga.. :)
                • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 11:37
                  kontik_71 napisał:

> A mnie to przytulic nie chcialas :( Wiem, wiem.. moje zranienia sa
                  zdecydowanie
                  >
                  > mniej efektowne.. nie ma to jak lamiaca sie noga.. :)

Oj nie wiedziałam, że tego tak potrzebujesz:) Twoje kolce wydały mi sie
                  bardziej śmieszne aniżeli wymagające współczucia:) ale skoro Ci zależy...
                  <przytul>

PS. Nad moją pocharataną nogą nikt się nie użala, nie ubolewa i żyje:)))
                  • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:48
                    rasgeea napisała:

> <przytul>
                    >
                    > PS. Nad moją pocharataną nogą nikt się nie użala, nie ubolewa i żyje:)))
                    >

<biedny kaleka wzął jąw swoje ramiona>
                    • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 11:50
                      lupus76 napisał:

> <biedny kaleka wzął jąw swoje ramiona>

no rozgryzłeś mnie:)
                      • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:59
                        rasgeea napisała:

> lupus76 napisał:
                        >
                        > > <biedny kaleka wzął jąw swoje ramiona>
                        >
                        >
                        > no rozgryzłeś mnie:)

O mój Boże!!!!!! To Ty byłas w tej torebce Liptona?????
                        • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 12:09
                          lupus76 napisał:

> O mój Boże!!!!!! To Ty byłas w tej torebce Liptona?????

no patrz! a nawet nie poczułeś:D
                          • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 12:21
                            rasgeea napisała:

> lupus76 napisał:
                            >
                            > > O mój Boże!!!!!! To Ty byłas w tej torebce Liptona?????
                            >
                            >
                            > no patrz! a nawet nie poczułeś:D

No właśnie poczułem, tylko nie wiedziałem, że to Ty. araz zaraz, czy wobec tego
                            ty nie jesteś moim wewnętrznym - zewnętrznym ego?
                            • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 12:24
                              lupus76 napisał:

> No właśnie poczułem, tylko nie wiedziałem, że to Ty. araz zaraz, czy wobec
                              tego
                              >
                              > ty nie jesteś moim wewnętrznym - zewnętrznym ego?

phii a myslałam, że nie poczułeś.. no ale skoro już wiesz, to nie będę
                              sciemniać, że nie:D
                              • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 12:43
                                rasgeea napisała:

> lupus76 napisał:
                                >
                                > > No właśnie poczułem, tylko nie wiedziałem, że to Ty. araz zaraz, czy wobe
                                > c
                                > tego
                                > >
                                > > ty nie jesteś moim wewnętrznym - zewnętrznym ego?
                                >
                                > phii a myslałam, że nie poczułeś.. no ale skoro już wiesz, to nie będę
                                > sciemniać, że nie:D
                                >
                                Nie masz co ściemniać. Nam nikt nie wmówi, ze białe jest białe, a czarne -
                                czarne :D
                                • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 13:13
                                  lupus76 napisał:

> Nie masz co ściemniać. Nam nikt nie wmówi, ze białe jest białe, a czarne -
                                  > czarne :D

a to ktoś Ci próbował wmawiać że białe jest białe?? wstręciuchy!! :D
                                  • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 13:16
                                    rasgeea napisała:

> lupus76 napisał:
                                    >
                                    > > Nie masz co ściemniać. Nam nikt nie wmówi, ze białe jest białe, a czarne
                                    > -
                                    > > czarne :D
                                    >
                                    > a to ktoś Ci próbował wmawiać że białe jest białe?? wstręciuchy!! :D
                                    >
                                    >
                                    Wlaśnie! Piona im postawię:P
                                    • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 13:19
                                      lupus76 napisał:

> Wlaśnie! Piona im postawię:P
                                      >
                                      Proszę, nie rozśmieszaj mnie więcej.. bo monitor posmarkałam :]
                                      • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 13:23
                                        rasgeea napisała:

>> >
                                        > Proszę, nie rozśmieszaj mnie więcej.. bo monitor posmarkałam :]

No, to teraz masz plazmę....
                                        >
                                        • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 13:25
                                          lupus76 napisał:

> No, to teraz masz plazmę....

i znów to samo....
                                          :D:D:D:D:D
                                          • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 13:30
                                            rasgeea napisała:

>
                                            > i znów to samo....
                                            > :D:D:D:D:D
                                            >
                                            >
                                            Dawaj Towariść, zakurim po adnom....
                • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 11:46
                  kontik_71 napisał:

> A mnie to przytulic nie chcialas :( Wiem, wiem.. moje zranienia sa
                  zdecydowanie
                  >
                  > mniej efektowne.. nie ma to jak lamiaca sie noga.. :)

Jaka łamiąca się??? Załozyłeś o niej wątek - to powinieneświedzieć -
                  rozchwiana :) Będę musiał sobie deprim wstrzyknąć w okolice kostki :D
                  • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 11:46
                    lupus76 napisał:

> Jaka łamiąca się??? Załozyłeś o niej wątek - to powinieneświedzieć -
                    > rozchwiana :) Będę musiał sobie deprim wstrzyknąć w okolice kostki :D

brrrrrrrrr :D
    • i.nes Re: Bol... 25.06.07, 09:36
      Dobrze Ci tak! Biedny kaktus... :PPP

--
      Life's a journey, not a destination.
      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 09:45
        Kaktus nie byl biedny... on juz dawno odszedl i zostawil po sobie tylko takie
        paskudne kolczaste truchlo... :( No tak, ale oczekuj tu od kobiety
        pocieszenia.... :(
        • i.nes Re: Bol... 25.06.07, 09:48
          a więc to był ex-kaktus... i jego truchło ot, tak sobie leżało? bez należytego
          szacunku???

--
          • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 09:54
            i.nes napisała:

> a więc to był ex-kaktus... i jego truchło ot, tak sobie leżało? bez należytego
            > szacunku???

ten ek-kaktus sie po prostu zemscił :D
          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 09:56
            Tak to byc ex - kaktus... a reklamacje co do braku szacunku dla zmalych to nie
            do mnie tylko do mojego ojczyma.. to on nie pochowal szczatkow doczesnych :)
    • trypel Re: Bol... 25.06.07, 09:37
      gorzej by było jakbys sie poślizgnął na skórce od banana i upadł na tego
      kaktusa... to by był ból
    • mala_mee Re: Bol... 25.06.07, 09:44
      Przeczytałam, że zupełnie na coś innego nadepnąłeś i zastanawiałam się jakie
      musiałbys wykonywać akrobacje żeby tego dokonać...
      Ehhhh, wczesnie jets jeszcze.
      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 09:46
        Wstydz sie.. taka mala a takie mysli..:(
        • mala_mee Re: Bol... 25.06.07, 09:48
          Może nie taka mała :)))
          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 09:56
            Wnioskuje po nicku... :)
            • mala_mee Re: Bol... 25.06.07, 09:57
              Się domyślam.
              Ale to taka zmyła.
              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 09:58
                incognito powiadasz :)
                • mala_mee Re: Bol... 25.06.07, 10:00
                  Jak każdy.
                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:01
                    ja nic nie sugeruje moim nickiem.. :) Wrecz przeciwnie, przemycam nawet pewne
                    informacje o mnie :)
                    • i.nes Re: Bol... 25.06.07, 10:03
                      kiedyś miałam taki zestaw wypoczynkowy z Ikei - kanapa i dwa fotele - kontik się
                      nazywał. Bardzo wygodny i nie do zdarcia :)

--
                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:04
                        No widzis, a Ty mnie igla zardzewiala straszysz.. ale moj kontik to od Kontiki
                        jest a nie od mebla. :)
                        • trypel Re: Bol... 25.06.07, 10:10
                          kontik_71 napisał:

> No widzis, a Ty mnie igla zardzewiala straszysz.. ale moj kontik to od Kontiki
                          > jest a nie od mebla. :)

znaczy się też przezywałeś kiedyś rejs z Thorem czy jak mu tam było??
                          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:15
                            Ksiazke to prawie na pamiec znam :)
                    • mala_mee Re: Bol... 25.06.07, 10:05
                      Wszystko zależy od interpretacji.
                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 11:31
                        Lub punktu podparcia odwloka :)
    • lupus76 Re: Bol... 25.06.07, 09:49
      kontik_71 napisał:

> Wczoraj nadepnalem bosa stopa na kaktusa... 90% igiel dalo sie z piety
      > wyciagnac, ale te pozostalem 10% nie daje zyc :(

Spróbuj hodować aloes. Będziesz miał od razu okład kojący.
      • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 09:55
        hehe normalnie dwa w jednym:D
        • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 09:57
          Czyli tzw all in one :) Ja nei hoduje kaktusow to nie byl moj... Ja mam
          normalne kwiaty, ktore nie napadaja na ludzi :)
          • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 09:58
            kontik_71 napisał:

> Czyli tzw all in one :) Ja nei hoduje kaktusow to nie byl moj... Ja mam
            > normalne kwiaty, ktore nie napadaja na ludzi :)

w tym przyadku to chyba Ty na niego :p On sobie tam niewinnie leżał i
            dogorywał:D
            • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 09:59
              swoją drogą to ten kaktus to cholera jakaś! Już nie żyje a jeszcze kłuje i się
              broni :D
              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:02
                To pewnie byla zemsta za kumpla przywiezionego z wyspy kaktusow w Boliwii..
                przywiozlem pare lat temu jednego i powiedzilem na scianie :)
                • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:03
                  kontik_71 napisał:

> To pewnie byla zemsta za kumpla przywiezionego z wyspy kaktusow w Boliwii..
                  > przywiozlem pare lat temu jednego i powiedzilem na scianie :)

widzisz, widzisz???!!! On sie z nim skomunikował i zrobił swoje:) TRamten ze
                  ściany kazał sie zemścić za to że na ścianie:D
                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:07
                    Czyli nie tylko kobiety maja tendencje do wredoty :(
                    • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:08
                      kontik_71 napisał:

> Czyli nie tylko kobiety maja tendencje do wredoty :(

co znaczy nie tylko?? Może to kaktus -kobieta była :D
                      i czemu wredota od razu?:)))
                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:09
                        A jak to inaczej nazwac? Czyli to byly kaktusa :)
                        • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:09
                          kontik_71 napisał:

> A jak to inaczej nazwac? Czyli to byly kaktusa :)

kaktusica:D
                          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:12
                            kaktusisko paskudne.. przed chwilka znowu mnie zabolalo :(
                            • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:13
                              kontik_71 napisał:

> kaktusisko paskudne.. przed chwilka znowu mnie zabolalo :(

eee nie marudż, przynajmniej wiesz, że żyjesz :D
                              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:15
                                Wolalbym milsze dowody mojej egzystencji...
                                • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:16
                                  kontik_71 napisał:

> Wolalbym milsze dowody mojej egzystencji...

hehe, a nie masz innych poza kolcami??:D
                                  może te kolce to po to byś docenił te inne?:D
                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:18
                                    Niech no sie zastanowie... zapalenie przewodu pokarmowego na ktore teraz
                                    cierpie ?
                                    • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 11:38
                                      kontik_71 napisał:

> Niech no sie zastanowie... zapalenie przewodu pokarmowego na ktore teraz
                                      > cierpie ?

a cierpisz???
                                      co zaś zjadłeś?:D
                                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 12:55
                                        Oj tak cierpie... i to nawet bardzo bo jak rura sie odzywa to calutenkie plecy
                                        bola..:( Taki jakis caly obolaly jestem, cholera.. starosc nie radosc :(
      • kozica111 Re: Bol... 25.06.07, 09:57
        Usuń resztki zestawem do depilacji; wosk, material,. dziala o ile nie wbiles
        ich jeszce glebiej chodzac.
        • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 09:58
          Te ktore dalo sie usunac bez rozrywania skory juz zostaly wyciagniete.. dzisiaj
          bedzie operacja przy pomocy igly :(
          • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 09:59
            kontik_71 napisał:

> Te ktore dalo sie usunac bez rozrywania skory juz zostaly wyciagniete..
            dzisiaj
            >
            > bedzie operacja przy pomocy igly :(

eee no chyba się nie boisz?:D
            • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:00
              A co bedzie gd ysie przyznam, ze jednak tak :) Wiesz, nasz prob bolu jest duuzo
              nizej polozony niz Wasz.. my nie musimy rodzic wiec i bol nie musi byc
              znoszony :)
              • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:01
                kontik_71 napisał:

> A co bedzie gd ysie przyznam, ze jednak tak :) Wiesz, nasz prob bolu jest
                duuzo
                >
                > nizej polozony niz Wasz.. my nie musimy rodzic wiec i bol nie musi byc
                > znoszony :)

Ty już lepiej nie filozuj:p
                • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:03
                  A co mi pozostalo?? Chodzic sie nie da wiec przynajmniej pofilozofowac moge :)
            • i.nes Re: Bol... 25.06.07, 10:01
              nie ma się co bać! <leci z zardzewiałą igłą>

--
              • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:03
                i.nes napisała:

> nie ma się co bać! <leci z zardzewiałą igłą>

no , te zardzewiale sa najlpesze bo sie nie chcą od razu wbijać:D

hahaha, ja nie zapomnę, jak kupiłam sobie dopełniacz tuszu do drukarki w
                strzykawce do któej była dołączona mega igła i mój sąsiad zemdlał jak ją
                wyciagnęłam i nastraszyłam że go ukłuję:D hahahha
              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:03
                :( I pewnie jeszcze jakis stary stepiony skalpel masz ukryty :(
                • i.nes Re: Bol... 25.06.07, 10:05
                  kontik_71 napisał:

> :( I pewnie jeszcze jakis stary stepiony skalpel masz ukryty :(

ne, taki stary nie jest, ale faktycznie troszku podrdzewiał... zapomniałam
                  oblizać krew z niego i zaschła... Ale chyba Ci to nie przeszkadza?

--
                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:06
                    :( A kysz, a kysz... Myslalem, ze wapirzyce tylko nocami sa aktywne.. w ciemni
                    siedzisz czy jak?
                    • i.nes Re: Bol... 25.06.07, 10:08
                      wampiry to stworzenia mityczne... blade i mizerne... nic dziwnego, że wymarły w
                      końcu.

--
                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:09
                        Wiec prosze sie zdefiniowac.. :)
          • ejdetka Re: Bol... 25.06.07, 10:04
            poczekaj dzien dwa, az organizm otoczy te igielki limfa, czy jak tam inaczej
            ten plyn sie nazywa. Powinno sie czesc dac "wycisnac". Reszta wyjdzie pozniej,
            jak zropieje. Powaznie pisze. Dlubanie igla moze niewiele dac. Tylko
            niepotrzebne zranienia, ktore moga sie mazac i utrudnic wyjscie obcego ciala.
            Cos to tym wiem..
            • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:06
              matko Ty mnie dziewczyno nie strasz :O
              • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:08
                strasz, starsz... :p
                • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:14
                  Wy to chyba w genach ta wredote macie :(
                  • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:17
                    kontik_71 napisał:

> Wy to chyba w genach ta wredote macie :(

a już w genach. Nie wszystkie są takie same:D
                    • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:19
                      W sumie masz racej Malerude nie ma genu wredoty :)
                  • ejdetka Re: Bol... 25.06.07, 11:11
                    dlaczego wredote? ja to z dobrego serca. Moja babcia hodowala kaktusy i
                    niektore byly gigantyczne. Przenoszenie ich na zimowanie lub na lato zawsze
                    laczylo sie z jakas przygoda. Jak to drobne, kruche igielki - to tylko
                    novocaina polewac i czekac na to,ze wyjda. Jesli to kolce, jak zadry - to nie
                    powinno byc ich wiele. Ale i tak latwiej sie zadry pozbyc, bo przynajmniej jest
                    gladka.
                    • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 11:15
                      Ta wredota to do rasgeea byla.. podobalo jej sie straszenie mnie ropnymi ranami
                      itp :(
                      • ejdetka Re: Bol... 25.06.07, 11:24
                        ee tam. Jak zropieje, to juz nie boli. Jak nie rozdlubane igla, to szybko zagoi
                        sie i to bez sladu.
                        Czasem walka z tym, co dokucza, tylko przedluza meki. Polubic, zaczekac az
                        przejdzie. I nie dezynfekuj. Szybciej ... no wiesz co... ;)
                        • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 11:32
                          Tak szybciej mnie gangrena zezre :)
    • malerude Re: Bol... 25.06.07, 09:57
      biedaku:))))
      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:00
        No wreszcie jaka mila posiadaczka dobrego serca.. Dziekuje Cie :) Zawsze
        mowilem, ze rude sa fajne :)

Patrzcie dziewczyny i uczcie sie. tak sie postepuje z facetami :)
        • i.nes Re: Bol... 25.06.07, 10:00
          bwahahahaaaaa... nie mogłam się powstrzymać :D

--
          • malerude Re: Bol... 25.06.07, 10:18
            i.nes - ja tez;]
            • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:20
              Widze, ze zbyt wczesnie w zachwyt wpadlem :(
              • malerude Re: Bol... 25.06.07, 10:39
                hyhyhyhy:)no juz juz...
                • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:42
                  Zawiodlem sie straszliwie..ugodzilas mnie w samo serducho :(
                  • malerude Re: Bol... 25.06.07, 20:55
                    podmuchac?:))
        • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:00
          kontik_71 napisał:

> No wreszcie jaka mila posiadaczka dobrego serca.. Dziekuje Cie :) Zawsze
          > mowilem, ze rude sa fajne :)
          >
          > Patrzcie dziewczyny i uczcie sie. tak sie postepuje z facetami :)

tak tak, jeszcze może nadmuchać w oponki?! :p
          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:05
            Oponki, jakie oponki? Ja szczuply jestem :)
            • i.nes Re: Bol... 25.06.07, 10:06
              ... taaa.... i pewnie krasnoludkiem też nie jesteś, co?

--
              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:08
                jak juz to duuuzym krasnalem :)
                  a czape z pomponikiem masz?:D
                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:10
                    A wiesz ze mam :) Recznie robiona na drutach :)
                    • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:11
                      kontik_71 napisał:

> A wiesz ze mam :) Recznie robiona na drutach :)

poważnie? <wow>

ja też chcę :D
                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:13
                        Powaznie :) tez z Boliwii przytargalem.. tam faceci robia sobie takie czapki z
                        paponami.. sa dwa wzory, jeden dla kawalerow i jeden dla zonatych. Fajnnie to
                        wyglada gdy dookola chodza faceci zajeci produkcja czapki... :)
                        • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:17
                          kontik_71 napisał:

> Powaznie :) tez z Boliwii przytargalem.. tam faceci robia sobie takie czapki
                          z
                          > paponami.. sa dwa wzory, jeden dla kawalerow i jeden dla zonatych. Fajnnie to
                          > wyglada gdy dookola chodza faceci zajeci produkcja czapki... :)

eee no bomba:))))
                          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:21
                            Widze, ze aby zdobyc uznanie w oczach kobiety, nalezy nauczyc sie
                            szydelkowania...:)
              kontik_71 napisał:

> Oponki, jakie oponki? Ja szczuply jestem :)

ale to nie te, które masz na mysli :p
              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:10
                To ktore, mozgowe???
                • rasgeea Re: Bol... 25.06.07, 10:11
                  samochodowe:pp
                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 10:14
                    A nieee.. te oponki maja sie swietnie... nic im nie dolega :)
    • butterflymk Re: Bol... 25.06.07, 11:37
      po pierwsze co robiłeś boso
      po drugie jakim cudem boso na kaktusie? :)
      ja podlewam kaktusy i jak mi się wbiją malutkie igiełki
      to mnie szlag trafia...
      p.s. nie pij tyle :p
      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 12:46
        Pogoda ladna byla, wiec chcialem sobie po trawce boso pochodzic.. no i mam
        teraz...:(
        • butterflymk Re: Bol... 25.06.07, 15:46
          ja tez biegałam po trawce w deszczu...
          było super, ale szczęście że kaktusy nie tam rosły :)
    • virusti Re: Bol... 25.06.07, 11:38
      Zbierało się na deszcz, pośpiesznie dokończyłem wrzucanie do suszarni drewna
      kominkowego i wszedłem do środka by zacząć układanie. Poczułem ból w stopie,
      spojrzałem w dół i zobaczyłem, że z buta w okolicach sznurówek wystaje gruby,
      kilkucentymetrowy zardzewiały gwóźdź który przebił moją stopę na wylot. Nawet
      chirurg się skrzywił na samą myśl gdy pytał o zdarzenie. Grubą igłę od
      strzykawki z płynem do przepłukania wsadzano na wylot z obu stron bez
      znieczulenia – wiec doceń swoja kaktusową przygodę i nie rozczulaj się tak nad
      sobą – jesteś facetem.
      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 12:45
        Hmmm to tak troche na zasadzie "mnie urwalo wprawdzie reke, ale inni maja
        jeszcze wieksze problemy bo im nogi obcieli"... moje kaktusy a mojej piecie sa
        mi jednak blizsze. i nie umniejszam Twojego gwozdziowego problemu :)
    • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 13:54

to tylko na filmach śmiesznie wygląda..współczujem..
      i jeszcze te problemy z chodzeniem..ciekawe czym zasłużyłeś na takie cierpienie ;)
      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 14:46
        To cierpienie jest niezasluzone... jestem niewinny jak niemowle :)
        • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 14:50
          kontik_71 napisał:

> To cierpienie jest niezasluzone... jestem niewinny jak niemowle :)

Hihihi :)))
          Wybacz.. Nie mogę się powstrzymać.. :))))
          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:02
            Taaak.. najlepiej to kogos skazac bez podania dowodow winy, ba nawet bez
            podania samej winy :(
            • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 15:04
              kontik_71 napisał:

> Taaak.. najlepiej to kogos skazac bez podania dowodow winy, ba nawet bez
              > podania samej winy :(

Och przestań :))) Żartowałam przecież :)
              Nadal masz te kolce? Mam je wyjąć? :)
              Pisałam pod spodem, że może boleć ale.. ok! wyjmę je tak, żebyś nawet nie
              poczuł :))
              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:07
                <Zdejmuje buta, skarpetke i wyciagam obolala piete>

Zacisne zeby na jakims reczniku aby sobie jezyka nie odgryzc zwiajac sie w
                bolach :)
                • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 15:31
                  kontik_71 napisał:

> <Zdejmuje buta, skarpetke i wyciagam obolala piete>
                  >
                  > Zacisne zeby na jakims reczniku aby sobie jezyka nie odgryzc zwiajac sie w
                  > bolach :)

Coby odwrócić Twoją uwagę.. Patrz! Jaki fajny.. kotek :)))
                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:31
                    Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... oderwalas mi piete.. i co ja teraz zrobie????
                    • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 15:39
                      kontik_71 napisał:

> Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... oderwalas mi piete.. i co ja teraz zrobie????

Hihihi :)) Nie będziesz miał problemu ;)) Teraz możesz chodzić na boso ile
                      chcesz :P
                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:43
                        Kosc mi wystaje.. przeciez bede nia rasowal parkiet!!!!
                        • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 15:46
                          kontik_71 napisał:

> Kosc mi wystaje.. przeciez bede nia rasowal parkiet!!!!
                          :) ok! Już przyklejam, ale jak będzie odwrotnie to.. nie ja przyjmuję
                          zażalenia:))
                          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:47
                            T prosze sie postarac i nie zaklejac mi.... cholere zwieracz mi zakleilas :(
                            • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 15:49
                              kontik_71 napisał:

> T prosze sie postarac i nie zaklejac mi.... cholere zwieracz mi zakleilas :(

Zeneeeeek! Tomek chce złożyć zażalenie.. chyba.. (biedny nie wie co czyni) :)
                              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:50
                                Ee tam Zenek nie jest taki zly. .,gdyby to byl Iwan to calkiem inna bajka :)
                                • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 15:53
                                  kontik_71 napisał:

> Ee tam Zenek nie jest taki zly. .,gdyby to byl Iwan to calkiem inna bajka :)

No tak.. Mężczyźni..
                                  Zawsze się dogadają :P
                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:59
                                    Haha.. nie to nie dogadanie sie.. Iwan byl w Specnazie i lubi widok krwi i
                                    wnetrznosci..:(
                                    • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:03
                                      kontik_71 napisał:

> Haha.. nie to nie dogadanie sie.. Iwan byl w Specnazie i lubi widok krwi i
                                      > wnetrznosci..:(

No a Zenek.. oj lepiej nie będę pisać gdzie On był.. :P
                                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:05
                                        To wiesz co.. zostawny ten zwieracz, niech sobie bedzie taki zalejony. .ja sie
                                        przestawie na karmienie dozylne :)
                                        • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:07
                                          kontik_71 napisał:

> To wiesz co.. zostawny ten zwieracz, niech sobie bedzie taki zalejony. .ja
                                          sie
                                          > przestawie na karmienie dozylne :)

W żadnym wypadku! Z karmieniem dożylnym jest zbyt wiele problemów! Zaraz
                                          poprawię wszystko :) hehehe
                                          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:15
                                            Ale nie tym nozem.. prosze odloz go, on jest do podzynania krow i swiatowania
                                            ich.. aaaaaaa.... !!!
                                            • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:17
                                              kontik_71 napisał:

> Ale nie tym nozem.. prosze odloz go, on jest do podzynania krow i swiatowania
                                              > ich.. aaaaaaa.... !!!

Nie no! Spokojnie.. To nie jest nawet nóż.. Cóż za wyobraźnia! :))) Nie jestem
                                              rzeźnikiem.. Nie zrobię Tobie 'kuku' :)
                                              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:17
                                                Ciaaach i po watrobie :(
                                                • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:22
                                                  kontik_71 napisał:

> Ciaaach i po watrobie :(

Spokojnie bo zaraz dam Ci coś na uspokojenie! Chcesz, żebym ciachnęła nie to co
                                                  powinnam? Na pewno nie chcesz.. :P
                                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:23
                                                    to sie juz stalo... o wlasnie nerka powiezdiala "adios" :(
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:27
                                                    kontik_71 napisał:

> to sie juz stalo... o wlasnie nerka powiezdiala "adios" :(

No tak.. Moje zaniedbanie.. Pominięcie sedacji..
                                                    Zaraz to naprawię.. :) i wreszcie będę mogła dokończyć to, co zaczęłam..
                                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:28
                                                    A zaczelo sie od niewinnego kaktucika w mojej pieteczce :( o matkoooo to byla
                                                    moja dwunastnica :(
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:32
                                                    kontik_71 napisał:

> A zaczelo sie od niewinnego kaktucika w mojej pieteczce :( o matkoooo to byla
                                                    > moja dwunastnica :(

Nie noooo! On nie da mi wyjąć tych kolców.. Co za chicken! :P
                                                    Panie Zbyszku.. proponuję pełną narkozę :)
                                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:39
                                                    >grrrr.... nie moze mowic bo mu przebito tchawice przy okazji narkozy>
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 17:04
                                                    kontik_71 napisał:

> >grrrr.... nie moze mowic bo mu przebito tchawice przy okazji narkozy>

Hehehe bez takich numerów mi tu! Pan Zbyszek ma się doskonale.. :))
                    • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 15:43
                      Tylko.. dlaczego kotka udusiłeś???
                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:44
                        Kotek ma sie dobrze.. kotkowi bym w zyciu nic nie zrobil...
                        • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 15:47
                          kontik_71 napisał:

> Kotek ma sie dobrze.. kotkowi bym w zyciu nic nie zrobil...

:))) Tia.. Pewnie prędzej mnie byś udusił niż kotka, prawda? ;)
                          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:47
                            Skad wiesz :) Kotek jest najlepszym przyjacielem czlowieka :)
                            • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 15:52
                              kontik_71 napisał:

> Skad wiesz :) Kotek jest najlepszym przyjacielem czlowieka :)

O Ty Niedobry! Buuu.. :( Mnie chce udusić a kotka to na ołtarze niemal wynosi..
                              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:00
                                Nie chce Cie dusic.. ale nie bylbym w stanie udusic takiego nieiwnnego
                                stworzonka jak kotek.. patrzy sie tymi kochanymi oczkami, mruczy i jak tu
                                dusic, no jak?
                                • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:05
                                  kontik_71 napisał:

> Nie chce Cie dusic.. ale nie bylbym w stanie udusic takiego nieiwnnego
                                  > stworzonka jak kotek.. patrzy sie tymi kochanymi oczkami, mruczy i jak tu
                                  > dusic, no jak?

A ja to co? Dałam Ci kotka, żeby odwrócić Twoją uwagę od 'operacji', a Ty mi
                                  tu, że Ci piętę oderwałam.. a to był tylko jeden zagięty kolec..
                                  A kotek.. :)) Możesz go sobie zatrzymać skoro tak Ci się podoba.. :)
                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:06
                                    Alez ja mam juz trzy kotki :) Powiedz jak moge Ci wynagrodzic problemy i smutki
                                    ktore spowodowalem :)?
                                    • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:10
                                      kontik_71 napisał:

> Alez ja mam juz trzy kotki :) Powiedz jak moge Ci wynagrodzic problemy i
                                      smutki
                                      >
                                      > ktore spowodowalem :)?

Czy ja wiem? Trudne pytania zadajesz :)) Skoro jesteś w 'czekoladowym mieście',
                                      to może jakąś czekoladkę..? Byle nie za dużo, bo figurę sobie zrujnuję ;):)
                                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:16
                                        Nie miescie.. Kraju calym :) Chyba wykupie nasza cukiernie wiejska z recznie
                                        robionych pralinek :)
                                        • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:20
                                          kontik_71 napisał:

> Nie miescie.. Kraju calym :) Chyba wykupie nasza cukiernie wiejska z recznie
                                          > robionych pralinek :)

No tak kraju.. ok :)
                                          A pralinki.. O tak! Wykup! Tylko daj znać :))

• takpytam Re: Bol... 25.06.07, 16:22
                                            tengoku77 napisała:

unikasz odpowiedzi? to nie w twoim style
                                            Ty Gipsy w nowym wcieleniu?? :)

>
                                            >
                                            • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:24
                                              takpytam napisała:

> tengoku77 napisała:
                                              >
                                              > unikasz odpowiedzi? to nie w twoim style
                                              > Ty Gipsy w nowym wcieleniu?? :)

O raju! JA NIE JESTEM GIPSYYYYY!! Taka obraza mojej osoby.. :/
                                              • takpytam Re: Bol... 25.06.07, 16:27
                                                tengoku77 napisała:

>
                                                >
                                                > O raju! JA NIE JESTEM GIPSYYYYY!! Taka obraza mojej osoby.. :/

upssss!!!sorrryyy w takim razie :)ale czy napewno?
                                                • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:27
                                                  tengoku77 wystaw jakas czesc ciala na forum. nich pomaca i sprawdzi :)
                                                  • takpytam Re: Bol... 25.06.07, 16:29
                                                    kontik_71 napisał:

> tengoku77 wystaw jakas czesc ciala na forum. nich pomaca i sprawdzi :)
                                                    to jest pomysl!! Porownanie!! jak taki sam tyjek to mnie oszukalas tengoku!
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:31
                                                    kontik_71 napisał:

> tengoku77 wystaw jakas czesc ciala na forum. nich pomaca i sprawdzi :)
                                                    Hihihi o Tyyy! A jaka mam pewność, że Ty nie zrobisz tego pierwszy? :P
                                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:32
                                                    Bom subtelna rybka jest, ktora dotrzymuje danego slowa.. :) Wiec daje slowo nie
                                                    pomacam pierwszy :)
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:34
                                                    kontik_71 napisał:

> Bom subtelna rybka jest, ktora dotrzymuje danego slowa.. :) Wiec daje slowo
                                                    nie
                                                    >
                                                    > pomacam pierwszy :)

Skoro dajesz słowo to ok :))
                                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:38
                                                    tengoku77 napisała:

>
                                                    > Skoro dajesz słowo to ok :))
                                                    To co wystawisz na widok publiczny :)?
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 17:05
                                                    kontik_71 napisał:

> tengoku77 napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > Skoro dajesz słowo to ok :))
                                                    > To co wystawisz na widok publiczny :)?

Nie mogę się zdecydować.. :))
                                                • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:30
                                                  takpytam napisała:

> tengoku77 napisała:
                                                  >
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > O raju! JA NIE JESTEM GIPSYYYYY!! Taka obraza mojej osoby.. :/
                                                  >
                                                  > upssss!!!sorrryyy w takim razie :)ale czy napewno?

Na 1000%!
                                                  Wiem doskonale o kogo Tobie chodzi..
                                                  PS. Ok ok.. Nie gniewam się.. Nie będę taka :)
                                                  • takpytam Re: Bol... 25.06.07, 16:31
                                                    tengoku77 napisała:

>
                                                    > Na 1000%!
                                                    > Wiem doskonale o kogo Tobie chodzi..
                                                    > PS. Ok ok.. Nie gniewam się.. Nie będę taka :)
                                                    jak ulga ohhh a co z tym tyjkiem?
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:33
                                                    takpytam napisała:

> tengoku77 napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > Na 1000%!
                                                    > > Wiem doskonale o kogo Tobie chodzi..
                                                    > > PS. Ok ok.. Nie gniewam się.. Nie będę taka :)
                                                    > jak ulga ohhh a co z tym tyjkiem?

yyy z jakim tyjkiem????
                                                    PS. Dowód: Ona ma imię na K. a ja na A. :)
                                                  • takpytam Re: Bol... 25.06.07, 16:37
                                                    tengoku77 napisała:
                                                    >
                                                    > yyy z jakim tyjkiem????

No z Twoim !!Dla porownania z tamtym tyjkiem .Jak bedzie inny wtedy uwierze ze
                                                    ty to A( nie wiem kto to A) a nie Kaska !!
                                                    >
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:40
                                                    takpytam napisała:

> tengoku77 napisała:
                                                    > >
                                                    > > yyy z jakim tyjkiem????
                                                    >
                                                    > No z Twoim !!Dla porownania z tamtym tyjkiem .Jak bedzie inny wtedy uwierze ze
                                                    > ty to A( nie wiem kto to A) a nie Kaska !!
                                                    > >

Kurcze.. ale ja nie wiem nawet co to tyjek!!
                                                    A to Aga. Aga to chyba nie to samo co KAŚKA! Rany..
                                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:41
                                                    tengoku77 napisała:

> Kurcze.. ale ja nie wiem nawet co to tyjek!!
                                                    > A to Aga. Aga to chyba nie to samo co KAŚKA! Rany..

Hmmmm Agnieszka.. Agnieszki to zawsze bardzo temperamentne dziewczyny :)
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 17:05
                                                    kontik_71 napisał:

> tengoku77 napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Kurcze.. ale ja nie wiem nawet co to tyjek!!
                                                    > > A to Aga. Aga to chyba nie to samo co KAŚKA! Rany..
                                                    >
                                                    > Hmmmm Agnieszka.. Agnieszki to zawsze bardzo temperamentne dziewczyny :)

No proszę.. jaki znawca ;):)
                                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 17:07
                                                    tengoku77 napisała:

> >
                                                    > > Hmmmm Agnieszka.. Agnieszki to zawsze bardzo temperamentne dziewczyny :)
                                                    >
                                                    > No proszę.. jaki znawca ;):)

A nie jest tak:)??
                                                  • takpytam Re: Bol... 25.06.07, 16:42
                                                    tengoku77 napisała:
                                                    > > >
                                                    >
                                                    > Kurcze.. ale ja nie wiem nawet co to tyjek!!

No dupsko przecie!! Tamta miala szerokie ,wielkie a Twojego nie znamy wiec pokaz
                                                    dla porownania:)
                                                    > A to Aga. Aga to chyba nie to samo co KAŚKA! Rany
                                                    Npo nie to samo ale czekam na dowod!!
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 17:07
                                                    takpytam napisała:

> tengoku77 napisała:
                                                    > > > >
                                                    > >
                                                    > > Kurcze.. ale ja nie wiem nawet co to tyjek!!
                                                    >
                                                    > No dupsko przecie!! Tamta miala szerokie ,wielkie a Twojego nie znamy wiec
                                                    poka
                                                    > z
                                                    > dla porownania:)

Hahaha :))) Niedoczekanie Twoje! Ja nie z TYCH..

> > A to Aga. Aga to chyba nie to samo co KAŚKA! Rany
                                                    > Npo nie to samo ale czekam na dowod!!

Chwila! Ja mam Tobie udowadniać, żem nie Kaśka? To Ty mi udowodnij, że ja jestm
                                                    Nią.. POWODZENIA :P
                                                  • tengoku77 Wystarczy? 25.06.07, 20:52
                                                    takpytam napisała:

> Npo nie to samo ale czekam na dowod!!

77 przy moim nicku to mój 'rocznik'. Gipsy jest chyba młodsza?
                                          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:23
                                            :) Chyba jednak postaram sie zorganizowac forumowa impreze :)
                                            • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:29
                                              kontik_71 napisał:

> :) Chyba jednak postaram sie zorganizowac forumowa impreze :)
                                              No no.. Będziemy się pluskać w czekoladzie? ;)
                                              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:31
                                                tak, zorganizujemy walki w czekoladzie :)
                                                • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:35
                                                  kontik_71 napisał:

> tak, zorganizujemy walki w czekoladzie :)

Walki?? Ale ja nie kcem.. Jeszcze komuś krzywdę zrobię :P
                                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:40
                                                    E nieee.. wiesz czekolada jest sliska.. nawet dobrze nie zlapiesz
                                                    wspolzawodniczki :)
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 17:09
                                                    kontik_71 napisał:

> E nieee.. wiesz czekolada jest sliska.. nawet dobrze nie zlapiesz
                                                    > wspolzawodniczki :)

No nie złapię.. wystarczy że się zamachnę ręką albo nogą :P
                                                  • takpytam Re: Bol... 25.06.07, 16:53
                                                    Wystraszylas sie??!! ok nie bedzie porownania ,wierze Ci bez tego tyjka ale
                                                    ..chec zerknac mam ,bez dotykania ..ależ>>>:))))))))
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 17:12
                                                    takpytam napisała:

> Wystraszylas sie??!! ok nie bedzie porownania ,wierze Ci bez tego tyjka ale
                                                    > ..chec zerknac mam ,bez dotykania ..ależ>>>:))))))))

Heheh :)) Nic z tego! :P Siem wstydzem :P
                                                  • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 17:14
                                                    Jak to możliwe?? Zjawiam się dzisiaj po raz pierwszy na forum dla Kobiet
                                                    przeznaczonym.. a tu taki numer! Ja niby mam być Gipsy.. Dziwne, bo jak byłam
                                                    na gazetowym forum Mężczyzna, nikt mi tego nie zarzucił..
    • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 14:42
      kontik_71 napisał:

Było chodzić na boso? Pokaż.. Spróbuję wyciągnąć resztę :) tylko nie sycz jak
      będzie bolało.. :)
      • takpytam Re: Bol... 25.06.07, 16:14
        tengoku77 napisała:

> kontik_71 napisał:
        >
        > > Wczoraj nadepnalem bosa stopa na kaktusa... 90% igiel dalo sie z piety
        > > wyciagnac, ale te pozostalem 10% nie daje zyc :(
        >
        > Było chodzić na boso? Pokaż.. Spróbuję wyciągnąć resztę :) tylko nie sycz jak
        > będzie bolało.. :)

czyzby kolejne wcielenie Slowka ,gipsy i jeszcze tam innych nikow??
        • tengoku77 Re: Bol... 25.06.07, 16:38
          takpytam napisała:

> tengoku77 napisała:
          >
          > > kontik_71 napisał:
          > >
          > > > Wczoraj nadepnalem bosa stopa na kaktusa... 90% igiel dalo sie z pi
          > ety
          > > > wyciagnac, ale te pozostalem 10% nie daje zyc :(
          > >
          > > Było chodzić na boso? Pokaż.. Spróbuję wyciągnąć resztę :) tylko nie sycz
          > jak
          > > będzie bolało.. :)
          >
          > czyzby kolejne wcielenie Slowka ,gipsy i jeszcze tam innych nikow??

Ciekawa jestem.. skąd taki wniosek.......
    • cala_w_kwiatkach Re: Bol... 25.06.07, 14:53
      :D

i dlatego ja hoduje kaktusy bez kolcow - polecam, pieknie kwitna a nie
      sprawiaja bolu;)
      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:03
        A mozna miec kobiete bez kolcow? Zna ktos taki gatunek??
        • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 15:11
          > A mozna miec kobiete bez kolcow? Zna ktos taki gatunek??

można umiejętnie przycinać jej pazurki (bo kolców jako takich nie ma) :)
          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:13
            Oj to Ty nie wiesz jakie Wam kolce potrafia wyrosnac i to w najmniej
            oczekiwanym momencie!!
            • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 15:15
              może nie każdej rosną..ja nie mam :)
              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:15
                Hmmm naprawde :) <niesmialo sie przyblizam> :)
                • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 15:34
                  naprawdę..za to pazurki od dawna nie przycinane ;)
                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:36
                    <bierze pilniczek i nozyczki do reki i przysuwa sie dalej> :)
                    • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 15:37
                      pazurki bronią przed psychopatami z niebezpiecznymi narzędziami :P
                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:43
                        <lapie sznurek, tasme klejaca i sunie dalej>
                        • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 15:49
                          <a przy każdym kroku wydaje ciche auu auu przez zaciśnięte zęby> ;)

chowam pazurki bo nie będę drapać kogoś kto już tyle wycierpiał :D
                          ale na przypiłowanie nie licz..schowane są dobrze ;)
                          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 15:50
                            Przestraszylas sie sznurka czy tasmy klejacej :)? >naturalnie sunie dalej i
                            jest coraz blizej> :)
                            • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 15:54
                              trzeba Ci dać jakąś odtrutkę bo w tym kaktusie musiały być jakieś toksyny :)
                              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:00
                                A to dlatego mi caly kark zdretwial i lewa reka ruszac nie moge??
                                • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 16:15
                                  w oczach obłęd a zamiast sznurka stara ogrodowa rękawiczka ;)
                                  • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:17
                                    coz moze oznaczac ta rekawiczka..hmmmm moze jakies wspomnienia z dziecinstwa?
                                    • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 16:19
                                      może chcesz wyzwać na pojedynek jakiegoś rycerza-kosiarkę ;)
                                      • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:22
                                        Hmm nie.. z moja kosiarka to nie mialbym szansy.. a pisanie na forum o
                                        przyszywaniu obcietych czlonkow nie byloby mile :)
                                        • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 16:29
                                          rozsądek wraca..chyba jest już lepiej :)
                                          • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:32
                                            Nie to nie jest rozsadek. jednyie strach przed bolem obcietych czlonkow :)
                                            • obca1 Re: Bol... 25.06.07, 16:35
                                              no to już wiem czego się boisz :)
                                              poza kaktusami ;)
                                              • kontik_71 Re: Bol... 25.06.07, 16:37
                                                tak, kosiarki.. duze i zle bydle :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka