sharon_stone 16.06.03, 21:58 masz bardzo anarchistyczne poczucie humoru, powiedzialabym bardzo aspoleczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JAN Re: gosc z gdyni IP: *.cafebitone.gdynia.pl 16.06.03, 21:59 CZEMU SZMATO ? napisz do mnie kórewko ma gacekk403@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_stone Re: gosc z gdyni 16.06.03, 22:00 i klopoty z ortografia, chyba sredniej szkoly to sie nie skonczylo, co, he, he, he,. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: gosc z gdyni 17.06.03, 00:08 sharon_stone napisała: > i klopoty z ortografia, chyba sredniej szkoly to sie nie skonczylo, co, he, > he, he,. Jakakolwiek dyskusja z nim jest niemożliwa. To może być jeszcze podstawówka... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: gosc z gdyni 17.06.03, 00:10 hal9000 napisał: > Jakakolwiek dyskusja z nim jest niemożliwa. > To może być jeszcze podstawówka... Raczej okres negacji:> to chyba jest wieku 4 lat (nie znam sie na dzieciach) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: gosc z gdyni 17.06.03, 00:14 anahella napisała: > hal9000 napisał: > > > Jakakolwiek dyskusja z nim jest niemożliwa. > > To może być jeszcze podstawówka... > > Raczej okres negacji:> to chyba jest wieku 4 lat (nie znam sie na dzieciach) > ;) raczej 5-6 - ambitny dzieciak co umie literki do kupy poskładać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: gosc z gdyni 17.06.03, 00:16 aankaa napisała: > raczej 5-6 - ambitny dzieciak co umie literki do kupy poskładać ;) Pewnie masz racje:) Ale wiesz - nasluchal sie dzieciak w przedszkolu brzydkich wyrazow i sie popisuje przed doroslymi Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa oj, dostanie w cztery litery ;) 17.06.03, 00:17 jak tatuś przejrzy historię Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: oj, dostanie w cztery litery ;) 17.06.03, 00:19 aankaa napisała: > jak tatuś przejrzy historię On chyba stuka z jakieś kafejki internetowej... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: oj, dostanie w cztery litery ;) 17.06.03, 00:22 hal9000 napisał: > On chyba stuka z jakieś kafejki internetowej... a jak widac kafejke pozno zamykaja. Dzieci powinno sie przepraszac o 22.00, dzwonic po rodzicow lub wolac im taksowke. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: oj, dostanie w cztery litery ;) 17.06.03, 00:28 anahella napisała: > hal9000 napisał: > > > On chyba stuka z jakieś kafejki internetowej... > > a jak widac kafejke pozno zamykaja. Dzieci powinno sie przepraszac o 22.00, > dzwonic po rodzicow lub wolac im taksowke. No i gdzieś ok. 22.00 kończą się "wyczyny" naszego małolata... Ale może admini mogliby skontaktować się z obsługą tej kafejki i namierzyć małolata? Przydałoby mu się trzepanie spodni przez ojca... :))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: oj, dostanie w cztery litery ;) 17.06.03, 00:49 czy jest jakis sposob (oprocz ignorancji) na tego gowniarza??? ogolnie jest zadziwiajace, ze takie cos jak on trafilo na te strony. dzis to juz ostro dosunal. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: oj, dostanie w cztery litery ;) 17.06.03, 11:14 betty-bt napisała: > czy jest jakis sposob (oprocz ignorancji) na tego gowniarza??? Zgłosić spam na forum.abuse@gazeta.pl - podac linki do konkretnych wątków. ogolnie jest > zadziwiajace, ze takie cos jak on trafilo na te strony. > dzis to juz ostro dosunal. eee tam, nudny jest, ziew, ziew.... (niewyspana jestem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: oj, dostanie w cztery litery ;) 17.06.03, 11:33 Drzazga, a nie łatwiej po prostu klikać w "Skasujcie ten wątek"? Efekty chyba są takie same, a mniej zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: oj, dostanie w cztery litery ;) 17.06.03, 13:01 amidala napisała: > Drzazga, a nie łatwiej po prostu klikać w "Skasujcie ten wątek"? Efekty chyba > są takie same, a mniej zachodu. Nie wiem, czy tak samo skuteczne, bo klikacie zajączki od rana, a ja wysłałam linki ok. 10.30 i dopiero potem poznikało. Czasowo wychodzi mi prawie tak samo, co klikanie na kosz, więc mogę zrobić adminom prezent bezpośrednio :-))) Uczynna się robię, czy jak??? ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Tu nie ma co dyskutować nad .... 17.06.03, 11:24 ...chorym człowiekiem, tylko klikać na skasowanie wątku. Może admin otrzeźwieje i zrobi jakąś blokadę na cafebitone w gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka I dzięki mnie wątki debila z Gdyni zniknęły 17.06.03, 11:36 Od wczoraj nikt z was na nie nie kliknął, dopiero zrobiłam to ja przed chwilą. Na mnie specjalnie czekaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: I dzięki mnie wątki debila z Gdyni zniknęły 17.06.03, 11:37 pajdeczka napisała: > Od wczoraj nikt z was na nie nie kliknął, dopiero zrobiłam to ja przed chwilą. > Na mnie specjalnie czekaliście? Ten wpis miał być w wątku admina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: I dzięki mnie wątki debila z Gdyni zniknęły IP: *.chello.pl 17.06.03, 11:58 skad wiesz, ze bylas jedyna osoba, ktora kliknela? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: I dzięki mnie wątki debila z Gdyni zniknęły 17.06.03, 12:02 Gość portalu: anE napisał(a): > skad wiesz, ze bylas jedyna osoba, ktora kliknela? Ja wczoraj poświęciłem 5 minut i poklikałem w tym śmietniku... Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonekX Re: I dzięki mnie wątki debila z Gdyni zniknęły IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 12:55 Spójrz na 'forum o forum' ile tam jest wątków w tej sprawie, chyba sezon urlopowy u adminów, nikt nie reagował od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: I dzięki mnie wątki debila z Gdyni zniknęły 17.06.03, 13:03 Gość portalu: jelonekX napisał(a): > Spójrz na 'forum o forum' ile tam jest wątków w tej sprawie, chyba sezon > urlopowy u adminów, nikt nie reagował od wczoraj. Bo nie trza zakładać wątków (pożywka dla nieletniego onanisty), tylko po cichutku @ wysłać na forum.abuse@gazeta.pl :-)))) Takie tu zwyczaje;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: gosc z gdyni 17.06.03, 22:40 Niestety mam obawy, że to nie małolat, ale autentyczny psychopata. Wychodzi potem z tej kafejki i szuka ofiary... brrr, dobrze, że nie mieszkam w Gdyni! Odpowiedz Link Zgłoś