izabellaz1 05.07.07, 14:31 Hihihihi kotków nie ma więc myszy harcują:D Właśnie ustawiliśmy sobie pudła po kompach z kumplami w dziale i strzelamy z fajowej procy do nich:D Trzymajcie za mnie kciuki! Idę z jednym kumplem łeb w łeb:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia96301 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:33 dlaczego ja nie mam tak fajnej pracy...Niestety od bladego świtu, znaczy od 10 rano haruje jak wół i konca nie widać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:41 asia96301 napisała: > dlaczego ja nie mam tak fajnej pracy...Niestety od bladego świtu, znaczy od 10 > rano haruje jak wół i konca nie widać :-( Ale normalnie pracuję tylko teraz jeden szef na urlopie a drugiego nie ma w tej chwili więc małe zawody urządzamy:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:35 Następny etap to paintball biurowy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:38 wiarusik napisał: > Następny etap to paintball biurowy?;) No niewiele brakuje bo ta proca to taka profesjonalna jest:D www.militaria.pl/crosman/proca_crosman_vortex_(vts)_p2589.xml Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:43 nie następny etap to sex z hindusem a potem z murzynem :p Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:49 butterflymk napisała: > nie następny etap to sex z hindusem a potem z murzynem :p Motylek Ty jakaś niewyżyta jesteś normalnie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:51 izabellaz1 napisała: > butterflymk napisała: > > > nie następny etap to sex z hindusem a potem z murzynem :p > > Motylek Ty jakaś niewyżyta jesteś normalnie;PPP > > Motylek, zamiast listka figowego, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:35 izabellaz1 napisała: > Hihihihi kotków nie ma więc myszy harcują:D > > Właśnie ustawiliśmy sobie pudła po kompach z kumplami w dziale i strzelamy z > fajowej procy do nich:D > Trzymajcie za mnie kciuki! Idę z jednym kumplem łeb w łeb:D > > To w końcu w pudła, pudła, czy kumpla w łeb??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:39 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > Hihihihi kotków nie ma więc myszy harcują:D > > > > Właśnie ustawiliśmy sobie pudła po kompach z kumplami w dziale i strzelam > y z > > fajowej procy do nich:D > > Trzymajcie za mnie kciuki! Idę z jednym kumplem łeb w łeb:D > > > > > To w końcu w pudła, pudła, czy kumpla w łeb??? W pudła z kumplem a nawet z sześcioma;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:49 lupus76 napisał: > Ale bez pudła? Na razie tylko raz nie trafiłam!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:50 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Ale bez pudła? > > Na razie tylko raz nie trafiłam!!!:D > > Jak sobie taką procęs prawisz, to strach do lasu będzie iść. Polowanie na biedne, stare wilki murowane :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:54 lupus76 napisał: > Jak sobie taką procęs prawisz, to strach do lasu będzie iść. Polowanie na > biedne, stare wilki murowane :( Ja mam lepszą rzecz na polowania:D www.militaria.pl/master_cutlery/dmuchawka_predator_2-czesci_36__(cf-11716)_p2906.xml?cat=544 Ale na Ciebie Wilczku polować nie będę bo mam się z Tobą upić pamiętasz:D?! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:56 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Jak sobie taką procęs prawisz, to strach do lasu będzie iść. Polowanie na > > > biedne, stare wilki murowane :( > > Ja mam lepszą rzecz na polowania:D > www.militaria.pl/master_cutlery/dmuchawka_predator_2-czesci_36__(cf-11716)_p2906.xml?cat=544 > Ale na Ciebie Wilczku polować nie będę bo mam się z Tobą upić pamiętasz:D?! > > > Pamiętam. A potem nic nie bedziemy pamiętać :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 15:09 lupus76 napisał: > > Ale na Ciebie Wilczku polować nie będę bo mam się z Tobą upić pamiętasz:D > ?! > > > > > > > Pamiętam. A potem nic nie bedziemy pamiętać :D I o to chodzi;P Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:43 wiesz że ciekawiej by było jakbyś "niechcący " nie trafiła w pudło tylko np wkolegę hihi :D może sprawdzimy? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:50 butterflymk napisała: > wiesz że ciekawiej by było jakbyś "niechcący " nie trafiła w pudło tylko np > wkolegę hihi :D może sprawdzimy? Nie nie:D Za fajni są żeby ich kaleczyć;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 14:55 izabellaz1 napisała: > butterflymk napisała: > > > wiesz że ciekawiej by było jakbyś "niechcący " nie trafiła w pudło tylko > np > > wkolegę hihi :D może sprawdzimy? > > Nie nie:D Za fajni są żeby ich kaleczyć;))) > > Jak znam życie - to sposób na podryw naszego Motylka :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 15:36 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > butterflymk napisała: > > > > > wiesz że ciekawiej by było jakbyś "niechcący " nie trafiła w pudło > tylko > > np > > > wkolegę hihi :D może sprawdzimy? > > > > Nie nie:D Za fajni są żeby ich kaleczyć;))) > > > > > > Jak znam życie - to sposób na podryw naszego Motylka :D No kto by pomyślał?! A zdawałoby się, że taki delikatny nick to i właścicielka będzie subtelna;P Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 15:52 > Właśnie ustawiliśmy sobie pudła po kompach z kumplami w dziale i strzelamy z > fajowej procy do nich:D > Trzymajcie za mnie kciuki! Idę z jednym kumplem łeb w łeb:D i jakie są straty w ludziach? :) mam nadzieję, że nagle nie wróci szef i nie dostanie w ucho :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 15:55 obca1 napisała: > i jakie są straty w ludziach? :) Wszyscy cali:D! Może będą jutro jak przyniosę dmuchawkę!:D > mam nadzieję, że nagle nie wróci szef i nie dostanie w ucho :D Spoko:D Jeden jest na urlopie a drugiego i jutro nie będzie więc troszkę sobie luzy zrobiliśmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Strzelam z procy:D 05.07.07, 15:59 > Wszyscy cali:D! Może będą jutro jak przyniosę dmuchawkę!:D ja mam takie ostre strzałki jeśli byś chciała :D Odpowiedz Link Zgłoś