raknor 05.07.07, 14:53 Żeby najbliższy weekend był słoneczny i ciepły :P A nie tak jak jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerri Re: wiecej słonca w sobotę :) 07.07.07, 10:07 Czemu tylko weekend?:P Urlop mi sie zaczyna,nie chcę pływać po ulicach:P Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: wiecej słonca w sobotę :) 07.07.07, 13:34 Asia! zawsze to jakas kapiel:) mozesz sobie wyobrazac ze w baltyku. Ta sama temperatura:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: wiecej słonca w sobotę :) 07.07.07, 15:30 Brrrr:)) W sumie patrząc na pogodę - dobrze,że się urlopuję w domq w tym roku:D Ahahahaha:D No i jakby nie patrzeć jak będę pływać to w ... Łodzi:D:D:D:D Hahahaha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: wiecej słonca w sobotę :) 07.07.07, 18:05 no w sumie:) łodz ci sie przyda;) ja tam i tak oczekuje na meeting:D hihi i mam nadzieje ze ola da sie skusic tez:( Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: wiecej słonca w sobotę :) 08.07.07, 19:52 Ahh:D Ja się już normalnie doczekać nie mogę:D:D A dziś słonko u mnie piknie świci:D Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: wiecej słonca w sobotę :) 07.07.07, 13:35 a wietrzny moze byc? bo wietrzny jest slonce gdzies tam zagladalo, ale chyba sie wystraszylo mnie jak je podgladalam z samego rana przez okno:D Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: wiecej słonca w sobotę :) 07.07.07, 15:28 Monia:P Wietrzny może...ale bez przesady:P Mało mnie dziś z trasy nie zwiało jak na trabambaj pędziłam:/ A to nie takie łatwe:P:P Odpowiedz Link Zgłoś