gazela100 12.07.07, 12:16 czy wy tez jesteście w pracy bardzo głodni? macie jakies sposoby na to żeby tyle nie jeść? p.s. to jest powazny wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: głód w pracy 12.07.07, 12:18 tak, zająć się robotą :D albo jeść przekąski tzw zdrowe np. marchewkę, chrupki razowe itp Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: głód w pracy 12.07.07, 13:41 Ja nie mogę chrupać, bo w moim miejscu pracy obowiązuje cisza i zakaz jedzenia, więc ukradkiem wpiep.rzam suchą bułkę pod biurkiem, jak nie mogę wytrzymać do przerwy (czyli prawie codziennie). Jak jestem głodna, burczy mi w brzuchu, więc też łamię regulamin:) Niestety, taki system konsumpcji fatalnie odbija się na moim zdrowiu i linii. Kiedy dwa lata temu rozpoczęłam pracę, koleżanki zazdrościły mi figury, a teraz przezornie nawet się nie ważę. Odpowiedz Link Zgłoś
slicznotkaa Re: głód w pracy 13.07.07, 13:23 A jak dostaniesz czkawki od tej suchej bułki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: głód w pracy 12.07.07, 12:19 gazela100 napisała: > czy wy tez jesteście w pracy bardzo głodni? Bywamy > > macie jakies sposoby na to żeby tyle nie jeść? > wziąć się do roboty > > p.s. to jest powazny wątek Taaaa, a ja jestem przystojnym i inteligentnym facetem :P Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: głód w pracy 12.07.07, 12:20 lupus76 napisał: > gazela100 napisała: > > > czy wy tez jesteście w pracy bardzo głodni? > > Bywamy > > > > macie jakies sposoby na to żeby tyle nie jeść? > > > wziąć się do roboty > > > > p.s. to jest powazny wątek > > Taaaa, a ja jestem przystojnym i inteligentnym facetem :P A nie Jesteś?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: głód w pracy 12.07.07, 12:22 krysica napisała: > lupus76 napisał: > > > gazela100 napisała: > > > > > czy wy tez jesteście w pracy bardzo głodni? > > > > Bywamy > > > > > > macie jakies sposoby na to żeby tyle nie jeść? > > > > > wziąć się do roboty > > > > > > p.s. to jest powazny wątek > > > > Taaaa, a ja jestem przystojnym i inteligentnym facetem :P > > A nie Jesteś?:))) A jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: głód w pracy 12.07.07, 12:23 lupus76 napisał: Taaaa, a ja jestem przystojnym i inteligentnym facetem :P > > > > A nie Jesteś?:))) > > A jestem? Jesteś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: głód w pracy 12.07.07, 12:24 hej, to jest POWAŻNY wątek ;PPP -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: głód w pracy 12.07.07, 12:28 krysica napisała: > poważna jestem - nie widać?P pokaż zdjęcie, to Ci powiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: głód w pracy 12.07.07, 13:17 krysica napisała: > jestem, jestem:)) Kurde, jaką ja mam siłę oddziaływania :DD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: głód w pracy 12.07.07, 12:20 lupus76 napisał: > Taaaa, a ja jestem przystojnym i inteligentnym facetem :P po wizytówce jakoś nie widać... ;p -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: głód w pracy 12.07.07, 12:22 i.nes napisała: > lupus76 napisał: > > > Taaaa, a ja jestem przystojnym i inteligentnym facetem :P > > po wizytówce jakoś nie widać... ;p Bo nic nie widać:P > -- > Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: głód w pracy 12.07.07, 12:26 gazela100 napisała: > czy wy tez jesteście w pracy bardzo głodni? > > macie jakies sposoby na to żeby tyle nie jeść? Własnie oddałem 3 kawałki mojej pizzy koledze. W ten sposób zjem mniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: głód w pracy 12.07.07, 12:27 O, właśnie!! Mam piccę w loduffce :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: głód w pracy 12.07.07, 12:30 no wiesz.... 8 było - pepperoni z huty na cienkim :D Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: głód w pracy 12.07.07, 12:37 Bywam bardzo głodna, ale wtedy albo jem jakiś przyniosiony z domu serek, albo staram się zabić głód kawą z mlekiem :) Rzadko rzucam się na rzeczy niedozwolone, czyli np. kruche ciasteczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: głód w pracy 12.07.07, 13:28 wpierdziełam żółty ser na głodnego myśleć nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: głód w pracy 12.07.07, 13:31 myszz napisała: > wpierdziełam żółty ser > > na głodnego myśleć nie potrafię > > Ty nie masz myśleć - Ty masz pracować;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: głód w pracy 12.07.07, 13:48 skupić się nie da jak puste bąbelki po brzuchu latają Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: głód w pracy 13.07.07, 11:38 ja jestem GLODNA non stop. Moge nic nie jesc prze 5 godzin ale jak ju zmnie zassie to ide i zmiatam wszystko co jadalne na drodze... dzieki bogu 45 jak narazie sie trzyma. Uwielbiam serek wiejski a ten z miodem to dobry zapychacz do lunchu. Ewentualnie kubki-65 kcl i jakos da sie wyzyc... Aaaa i slodkie..cokolwiek ale musi byc po obiadku!!mniam mniam mniam mnam!!! a mam ochotek kurka na poczka teraz:(.poproszę! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: głód w pracy 13.07.07, 13:33 gazela100 napisała: > czy wy tez jesteście w pracy bardzo głodni? Zjadłam bułeczkę z serkiem homogenizowanym:D A teraz za mną jabłko łazi;P > macie jakies sposoby na to żeby tyle nie jeść? Staram się jeść "lekkie" posiłki:) Odpowiedz Link Zgłoś