litkaaa 15.07.07, 20:29 parę dni temu, 13 lipca usunęłam ciążę. metodą farmakologiczną bo lekarz bał się zrobić zabieg, to był dopiero 37 dzień ciąży, więc w zasadzie wywołałam poronienie, aplikując dopochwowo lek (prostaglandyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skp110 Re: chcę się tylko wygadać... 17.07.07, 00:12 > jest mi cholernie smutno Trochę za późno na smutki, Zawinilaś ty i kochanek,a zabiliście niewinnego człowieka. Wszyscy zamieszani w zbrodnie to odczują, twoja córka też, tego możesz być pewna. > to był dopiero 37 dzień, to nie był dzidziuś jak na tych wszystkich okropnych > zdjęciach w necie, to nie był dzidziuś!!! to był dzidziuś tylko mniejszy, a gdybyś robiła zdjęcia zabijanemu dziecku (zresztą twojemu dziecku) też byłyby okropne Odpowiedz Link Zgłoś
litkaaa Re: chcę się tylko wygadać... 17.07.07, 18:19 > Trochę za późno na smutki, wiem, ale czy to oznacza że nie mam prawa do smutku? do opłakania tej fasolki? > Wszyscy zamieszani w > zbrodnie to odczują, twoja córka też, tego możesz być pewna. tego nie rozumiem. dlaczego moja, obecnie 3,5 letnia córeczka miałaby to odczuć? ja własnie teraz bardziej niż przedtem czuję jakim jest skarbem, jak wiele dla mnie znaczy i jak bardzo ją kocham (chociaż też była nieplanowana i w gruncie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
anusia331 Re: chcę się tylko wygadać... 18.07.07, 00:49 nie sluchaj tych fanatyków. jestes czlowiekiem i popelniasz bledy. skoro uznalas ze tak bedzie najlepiej to mialas do tego pelne prawo. i nie sluchaj ze popelnilas zbrodnie a tym bardziej ze twoje dziecko to odczuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś