piernikowa6 17.07.07, 19:00 Koleżanka powiedziała mi, że osoby puszyste ponoć nie mogą chodzić do solarium. Nie rozumiem, co ma tusza wspólnego z opalaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simon_r Re: Grubaska w solarium 17.07.07, 19:06 prawdopodobnie solarium się nie domknie... albo może się zawalić :) ------------------- Pomóżcie w projekcie - Klik TU A TU - wieczorne marudzenia zgreda Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Grubaska w solarium 17.07.07, 19:09 może chodziło o niewydolność układu krążenia? osoba z tuszą ma serce obrośnięte tkanką tłuszczową, w solarium dostajesz max wysilek dla organizmu, tak jak w saunie. moze sie skonczyc omdleniem, zawalem. to raczej skrajnosc, ale mysle ze jedynie o to moglo chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: Grubaska w solarium 17.07.07, 22:55 Zdrowe grubaski moga chodzic do sauny do woli. Tusza nie ma tu zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Grubaska w solarium 17.07.07, 23:25 Jestes pewien/pewna? Ja jestem co prawda w 2 strone - za chuda, ale moj kardiolog powiedzial, ze musze uwazac na takie miejsca tak samo jak osoby puszyste - wlasnie przes oslabiony miesięn. a tluszcz bardzo oslabia serce. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Grubaska w solarium 17.07.07, 21:09 Szkło, na którym się leży, by nie wytrzymało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_z_czechoslowacji Re: Grubaska w solarium 17.07.07, 21:30 a tam, ja jestem grubaska i chodze do solarium :) poki co, i jai solarium mamy sie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Grubaska w solarium 17.07.07, 23:13 trypel napisał: > może się wytapiają?? po to chodzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
onka2000 Re: Grubaska w solarium 17.07.07, 23:53 Trypel,Ty na tych wczasach to chyba uschniesz:} Juz Ci radzili,komp zawsze z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Grubaska w solarium 18.07.07, 08:09 mam nadzieję że w hotelu bedzie kacik internetowy... przysune sobie leżak i tam mi będą drinki nosili Odpowiedz Link Zgłoś